80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canim..protein agirlikli beslenmek guzel secim..spor yapmiyormusun canim..tartidan cok aynadaki durum daha önemli unutmayalim...

süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum ki

afiyet olsun canim bende en son saat 5 de yedim...

İyi akşamlar şekerlerrr

Bir test yaptırsaydın için rahat olurdu canımmm hayırlısı olsun

Bi de su alinti yapmayi basarabilseydim

alıntı yapmakta zorlanıyorsan FURKER olarak da yazabilirsin cnmmm kime yazmak istiyorsan nikinin önüne @ işareti koysan olur

Ellerine sağlık cecommm.Takip olmazsa ciddiyet olmaz kuzummm

Elbette ulaşacaksınız şüphen olmasın menüleri önceden planlamak rahat oluyor bitanemm z.yağlı pırasa müthiş bağırsak çalıştırır

Teşekkür ederim adaşımmmm amacım kilo vermek değil artık cecom yeter bu kadar sğalıklı besleneyim insülin direncim hortlamasın tekrar tek dileğim bu

Teşekkkürler Yıldızcım

Yerin dibine gridiğim an şu an özür dilerim Fatoşcummm 2 kez yağmur dedim dimi afedersin cnmmm Ben de yeni başladım kuzum 7* 5 teyim pirinç = şeker ama çok da lezzetli mübarek haklısın kuzum sık yemediğin sürece ve telafi ettiğin sürece vucut tolore edebilir

Un helvasına hayır diyebildiğin için hakikateb bravoooo Başarmaman için bir neden söylemeyveyi ne zaman yersen ye canım akşam hariç tabiii mutlaka üzerine tarçın dök yanında da çok az süt veya yoğurt tüketki meyve insülinini zıplatmasın

Mutlaka faydası olur cecommmm eminimmm

Yok canim beklicem bu defa zaten farkuna bile varmiyorm zamn geciyo 6 yasinda ikizlerim var onlara bakmaktan farkinda degilimbu defada cok iyi baslamistim diyete felan

Hakkında hayırlısı bitanemmm ikizler de küçük hakikatenn

Ben kahveyi çok seviyorum.Yeşil kahvede zayıflatıyor dediler sevinmiştim. Yeşil kahve aldım ama yok böyle bir şey yaa hiç sevmedim

Canım bu tür efsaneler zaman zaman çoğalıyor bizlerin zaaflarından yararlanıyorlar malesef prim vermememiz lazım öyle mucize bir şey yok keşke olsa Türk kahvesi hepsinden iyi bana göre

Ne zaman umutsuzluğa düşsem bunu izliyorum.Size de tavsiye ederim.

Çok güzel bir video canım paylaştığın için tşkler

2 mil lesli yurundu...

Slm hanımlar tarçınla limonu günde ne kadar icebiliyoruz

Tarçın kabuğunu limonu içtiğin su şişesine ya da bardağına koyabilriisn cnm gün boyu iç bir mahsuru yok

oğluşuna geçmiş olsun Fatoşcumm kahvaltı mecburen geç kalmış yine mi domtiskabak tatlısı zaten kendindenşeker içeriyor fırında yaparsan şeker koymana gerek kalmaz cnmm

ohhh şanslısın prensesinin elinden kahvenin lezzeti de bir başka olur

Afiyetolsun cecommmmYarın inş tartı hepinizin yüzünü güldürür kuzum

Kizlar yesil kahvemi ictim aksam yemegim icin bekliyorum

Geç kalmışsın sanki bugün Mehtapcım

Cimcime sayesinde zorunlu spor yaptın desene o muz olmasaymışşş neyseki bugün bulgur pilavıymış

Bitanemm kahvaltı illaki klasik olacak diye bir kural yok istersen akşam öğünü gibi de yiyebilirisn.
Şayet açsan olmaz en azından ayran iç istediğin kadar cnmmm tok tutsun seni

süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum ki
oda iyi ama ben sporsuz hic zayiflayamam herhalde..bu kadar cabaladigim halde zor kilo verenlerdenim...sen kac kiloydun canim..ama unutma sporla 5 kilo veren 10 kilo vermis gibi görünüyo..ben o yuzden sporla verme taraftariyim...

afiyet olsun canim..ekmekler biraz fazlami ne..ertesi gün dengelersin ins..

Gelelim benim gün soru raporuma
06,30: 2 bardak su
07,00 yeşillk suyu (maydanoz 1/2 limon tatlı kaşığı çörek otu ve 1 diş sarımsak bu gelenekselleşti)
09,30 Kahvaltı kk+ kuşburnu
1 şekersiz kahve+ 2 kuru erik hemen kahvaltı sonrası
2,5 lt limonlu su

18,00: akşam yemeği =kelle paça + 10 çeşit otlu bir yemek komşumuz yapmış salata

fıstıklar kelle paçaya rawdan kalan filizlenmiş nohutları ekledimmm süper oldu ne pişmiş ne çiğ 2 yemek kaşığı kadardı
Leptinin dibine vurdum bugün Acıksaydım kefir ve meyvemi içecektim ama gerek kalmadımeyvemi sabah yemediğime pişman oldum

Birazdan yeşilçayımı içerim ve kapanış

45 dk spor koşu bandında yürüyüş +tiffany rothe+ plunk + barfiks hareketleri

Eklentiler

• 20150212_175514.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 113
  • 20150212_104751.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 102
Ablalarim dunden beri hedef belirlemistim biyoloji den ve mattan bi de Ingilizce den Cambridge University nin kitabi geldi onlardan 1000 soru cozcem diye an itibariyle bitirdim sizin yaniniza geliyim de menülerimi yaziyim dedim bi de şu an fen lisesindeyim okul 2.ligiyle 1.ligi arasinda gidip geliyorum 1.olmayi cook istiyorum cok cabaliyorum .menulerime geciymm iki gun boyunca ayniydi
sabah:süt ictim
öğle:yemekhanede tavuk+salata vardi
akşam:dersanedeydim acikcasi o tuzden bisi yemek aklima gelmedi dün bugunde form krakerlerden yedim hepinize iyi aksamlar ablalarimm benim cook uykum geldi yarin 5 te kalkip 7 ye kadar tekrar yapmam lazimm öptüm hepinizii

Maşallah sana prensesimmmm ilerde bu emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah seni çok iyi yerlerde göreceğimize eminimmm . Prensesime 1, lik yakışır ne mutlu seni yetiştiren anne babaya
Yalnız sen öğrencisin sabah sadece süt yeterli değil tamam canın istemiyor biliyorum ama hiç olmazsa sütün yanında bir yerli muz bir avuç çiğ kuruyemiş ye kuzum

akşamda en azından çorba slata yemelisin yada salata yoğurt yemezsen vucudun kıtlık moduna geçer ne olur yapma bunu

İyi geceler canım uyu dinlen

Ne demek kaptanım.
bu kadar kişiyle uğraşıyosun.gayet normal .
bu aralar yine düzensiz uyuyorum.
o yüzden böyle araya pilavdı muzdu sıkıştırıyorum bişeyler.
neyse yarın kursum var.
biraz düzene girerim artık☺
menületine de bayılıyorum ksptanım.idolümsün
farkettim 7x5.
Dur sabah bende başlıyım.

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınnnnn

Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnn
Hayırlı Cumalarrrrr

Sabah 6da uyandım bugün ve şükür uykumu alabilmişim ( sağ olsun küçük cimcime ablasıyla kapışınca bizim yanımıza kaçtı ve uzun süre çenesi durmadı )
Kahvaltımıda saat 07:30da bitirdim

Bİr kaç saat sonra Lesliemide yaparım
Bu arada akşamlık Nohudumuda ateşe koydum hatta birazdan pişmiş olur (Öğlene doğru suya koyunca geceden haşlamıştım sabahta hemen soğanladım )

Hatta şimdi baktım pişmiş bile yemeğim

Öğlende Annemde buluşacağız kızkardeşimle Birlikte biraz sohbet eder birde kahve içeriz diye düşündük o yüzden zaten yemeğimide erken yaptım ki eve gelir gelmez yiyebileyim

Ben bu isi beceremuyorum arkadaşlar kilo vereceğine 2 kilo aldım çok mutsuzum
Pesmi ediyim devamı ediyim bilemedimdaha kati bi diyetmi yapiyim

Canım sakın pes etme
İlk hafta verememiş olabilirsin sonuçta vucut direniyor Eminim önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç göreceksin ( regln yakınsa oda ödem yapmış olabilir )

Sabah menulerimde oglenlerde sorun yok ama aksam kayınvalide ml erle yiyoruz o yüzden kaçıyor

Canım bence sabah kahvaltını sağlam yap ( emin ol o zaman öğlen acıkmazsın, hafif acıkma hissi olduğunda ayran iç ve akşam Kvne gittiğinde Çorba, salata ve yoğurda ağırlık ver tabi sebze yada et ne yaptıysa ondanda azda olsa ye )
Akşam yemeğinizide çok geç yemezseniz yatana kadar fazlasını bile eritirsin
Bak bizim yediklerimizi miktar olarakda fotografta görüyorsun hani öyle kuş kadar yemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…