afiyet olsun canim..protein agirlikli beslenmek guzel secim..spor yapmiyormusun canim..tartidan cok aynadaki durum daha önemli unutmayalim...Ben size yetişemiyorum hanımlar. Sabahları salataya dadandım. Süt yerine ayran içiyorum artık yumurta peynir zeytin ceviz badem. Akşam ciğer ıyy hiç sevmem ama kansızlık olduğu için yedim. yanında bol salata. 6.30 gibi bitti yemek ama aççııımmmYemiycem dayancam
süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum kihayirli aksamlar kizlar...
simdi sporumu yaptim söyle ayaklarimi uzattim dinleniyorum...
menumu yazayim...
sabah 1 dilim kek ve kahve
ara 1 elma 1 kahve
ögle melemen,lahana sarma,peynir,salata
aksam 1 kase patlamis misir
2 litre su,2 detoks cayi
30 dk lesli
45 dk bisiklet
20 squot:) cok yorucu olsada denedim..bakalim biraz sekillenebilecekmi arka taraf:)
afiyet olsun canim bende en son saat 5 de yedim...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 1412160 Eki Görüntüle 1412163
Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )
Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum
Selam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye
Bi de su alinti yapmayi basarabilseydim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Aslında eve geleli bir saat oldu ama kızla ilgilenmekten ancak fırsatım oldu
Menüler ufak ufak bildirilmeye başlanmış tabi bende hepsini tek tek not ettim ( cumaya kadar alıştırma ama eğer haftaya 3 gün bildirim eksik yapan olursa kaptana ileticeğim ki oda karar verir listeye dahil edip etmeyeceğine sonuçta boşuna uğraşmasın kızcağız)
Bu arada tabiki bildiremediğimiz günlerde olursa ertesi gün toptan yazabiliriz menüleri
Umarım sizler içinde uygundur ( kafama göre birşey yapmak istemem ama sonuçta zaten 7 gün menü bildirirken yarısı yoksa o kararı kaptanımıza devrederiz diye düşündüm tabi çoğunluk olmaz derse artık başka ortak bir kural koyarız ki menüler düzenli paylaşılsın)
Aslında var tabi ama yazın tezgahlar daha renkli ya daha bir zevkli geliyor bana manav alışverişi
Ispanak ve brokoli kızlar ağızlarına sürmüyorlar maalesefkavga dövüş yediriyorum yinede
Dönüşte manavıma uğradım ve karnabahar, pırasa, kereviz ve kırmızı lahanayla marul aldım
Yarın inşallah zeytinyağlı pırasa yapmayı düşünüyorumertesi günde bir bakliyat yaparım ( nohut olabilir ) diye düşünüyorum iki günlük menü isimleri konunca rahatladım
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle
Bence menün gayette güzel canımeminim güzel bir rakam olarak dönecek sana
Canım hepsi müthiş görünüyorbol bol eksi olarak dönecek sana bu yediklerin
Şu rawı bende kesinlikle şimdi hemen araştırmaya başlıyorumokuyarak kafam belki daha iyi basar şu renkli suları gördükçe içim gidiyor
hosgeldin cecom..afiyet seker olsun canim aldigin sebzeleri afiyetle yiyin..bencede insan 2 gunluk menuyu cikarinca cok cok rahatliyor..benimde bugunden sarmam kaldi yanina corba salata yapicam yarin icin..ertesi gunede kuru fasulye niyetim var her an degismesse:) haklisin arkadasim..bence menu takibi cok ise yariyacak..kilo vermek isteyen yazsin menusunu:) ve yapsin sporunu...leslidede gruplar ayarlanmis simdi orda geziniyordum...
kaptancim sanada afiyet olsun cok guzel besleniyorsun...
Kaptanım maalesef pirinç pilavı.
ilk defa bu kadar canım istedi.
ama bu son.sporda yapamsdım zati.
tibetler yalan oldu.
haftanın 3 günü kursa gidiyorum.
kursa gitmeden kahvsltımı yetiştirebiliyorum ancak.
hafta sonlarıda geziyoruz.
ama başlıycam yeniden
Swetcim bu arada adım yağmur değil fatoş
Bugun sabah yumurta peynir zeytin cevizli bademli salata aksam da kiymali karnabahar uc kasik ancaydi. Salata corba . Aksam oglan un helvasi istedi. Yaptim ama tadina bile bakmadim.Oruc gibi hissettim. Aferin bana:) bu sefer basarmak istiyorum. Bu arada kacamak cok cok az kucuk bi dilim ananasla yarim portakal yedim oglen saatlerinde. 1.5 litre su iki bardak bitki cayi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen)
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek)
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış)
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider
Bende menü takip listemizi oluşturdum
Evet grupların başka topiklere ayrılması iyi olmuş yoksa çok kalabalık olacaktı tek sayfada sonra insan üstesinden gelemeyecektiDün yaptım artık bugünde yine aynı saatlerde yaparım en azından daha iyi oluyor işlerim bitmiş olunca
Hayırlısı canımİnşallah güzel haberlerle dönersin
Sporu dert etme canım hamile de kalsan beslenmene dikkat edebilirsin ve spor yapmadan sağlıklı bir şekilde hamileysende o süreci halledersin
Yok canim beklicem bu defa zaten farkuna bile varmiyorm zamn geciyo 6 yasinda ikizlerim var onlara bakmaktan farkinda degilimbu defada cok iyi baslamistim diyete felan
Ben kahveyi çok seviyorum.Yeşil kahvede zayıflatıyor dediler sevinmiştim. Yeşil kahve aldım ama yok böyle bir şey yaa hiç sevmedim
Ne zaman umutsuzluğa düşsem bunu izliyorum.Size de tavsiye ederim.
2 mil lesli yurundu...
Slm hanımlar tarçınla limonu günde ne kadar icebiliyoruz
oğluşuna geçmiş olsun Fatoşcumm kahvaltı mecburen geç kalmışMerhabalar arkadaşlar.
bugün saar 10da kalktım.
kursa gitmedim.
oğluşu kbb.dr.a götürdüm.alerjik sorunları var.
ordsn geldik.saat 1dekahvaltım bitti.
az sonra 1meyve yerim belki.yoksa akşam canım istiyo.
ben iki sene önce karatayla 1ayda 4kilo vermiştim.erken kahvaltı edip öğlen yemeği yerine meyve ve süt t7ketiyordum.
akşamda normal öğün yapıyordum.
Şimdi yine öyle devam etmeyi düşünüyorum.geç kahvaltı edersemde iki öğün yapcam.
Kahvaltım şöyle
pastırmalı yumurta
peynir domates 1tatlı kaßığı reçel.
1adet nar yiycem şimdi.
Dünden kalan musakkam var.yanına bi çorba bide pilav yaptımmı tsmamdır.
eşimde kabak tatlısı istemişti.
akşamdsn şekere yatırdım.
şimdi ocağa koycam.
Allahtan hiç sevmem kendilerini
bakalım bunca işin arasında spor yapabilecekmiyim
akşama veririm raporu
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyleİnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi
Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor
Artık dinlenme zamanı2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük
İşe yaramıyor mu yoksa sadece tadımı kötü
Hala alacağım hesapta
Süpersin canım valla helal sana gelemesende gelir gelmez 3 günlük menünüde yazıyorsun
Bu arada menülerinde süper
Bol bol eksi olarak dönecek yarın inşallahhhhhhhhh
Canım dilediğin kadar içebilirsin sakıncası yok
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 1412160 Eki Görüntüle 1412163
Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )
Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum
Kizlar yesil kahvemi ictim aksam yemegim icin bekliyorum
Iyi akşamlar arkadaşlar.
benim kızla çarşıya çıkan ne olur.
Dolaşmaktan helak olur
birsürü pantalon giydi çıkardı.
neyse bitane beğendi ama biriki yet daha var onlarada bakıcaz.
babamız şehir dışiındaydı.oyüzden market alışverişini yapıp eve döndük.
Sporumuda gece yaparım diyodum ama yarın kurs var.desen hazırlamam lazım.
gelelim akşam yefiklerime.
yoğurt çorbası patlıcan musakka
bulgur pilavı yoğurt
çayın yanına 1muz.
yaf.acıkmıştım.çok yedim
Ben size yetişemiyorum hanımlar. Sabahları salataya dadandım. Süt yerine ayran içiyorum artık yumurta peynir zeytin ceviz badem. Akşam ciğer ıyy hiç sevmem ama kansızlık olduğu için yedim. yanında bol salata. 6.30 gibi bitti yemek ama aççııımmmYemiycem dayancam
süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum ki
oda iyi ama ben sporsuz hic zayiflayamam herhalde..bu kadar cabaladigim halde zor kilo verenlerdenim...sen kac kiloydun canim..ama unutma sporla 5 kilo veren 10 kilo vermis gibi görünüyo..ben o yuzden sporla verme taraftariyim...süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum ki
afiyet olsun canim..ekmekler biraz fazlami ne..ertesi gün dengelersin ins..merhabalar, Bugun cok yogun bir gun benim icin.
ilk gunden yazmayi ihmal etmeyim istedim. Bugunki menumu hemen yaziyorum sabah bir dilim ekmek, peynir, maydanoz, elmali cay, arada bir elma, oglen disarida oldugumdan peynir 2 dilim ekmek yedim , aksama corba ve yogurtlu kuskonmaz. benim simdi tekrar cikmam gerekiyor aksam geri donerim grsrz
Ya geç saate bişey yiyince ya da ayran içince vicdan azabı çekiyorum. Ama iç diyosan içerim
Ablalarim dunden beri hedef belirlemistim biyoloji den ve mattan bi de Ingilizce den Cambridge University nin kitabi geldi onlardan 1000 soru cozcem diye an itibariyle bitirdim sizin yaniniza geliyim de menülerimi yaziyim dedim bi de şu an fen lisesindeyim okul 2.ligiyle 1.ligi arasinda gidip geliyorum 1.olmayi cook istiyorum cok cabaliyorum .menulerime geciymm iki gun boyunca ayniydi
sabah:süt ictim
öğle:yemekhanede tavuk+salata vardi
akşam:dersanedeydim acikcasi o tuzden bisi yemek aklima gelmedi dün bugunde form krakerlerden yedim hepinize iyi aksamlar ablalarimm benim cook uykum geldi yarin 5 te kalkip 7 ye kadar tekrar yapmam lazimm öptüm hepinizii
Canlar bende yuruyusumu yapmdm yorgunum bugun ... Plates yaptim sdce bakalim yarin tartilcm ben uyuyayim ii gceler
Ne demek kaptanım.İyi akşamlar şekerlerrr
Bir test yaptırsaydın için rahat olurdu canımmm hayırlısı olsun
alıntı yapmakta zorlanıyorsanFURKER olarak da yazabilirsin cnmmm kime yazmak istiyorsan nikinin önüne @ işareti koysan olur
Ellerine sağlık cecommm.Takip olmazsa ciddiyet olmaz kuzummm
Elbette ulaşacaksınız şüphen olmasınmenüleri önceden planlamak rahat oluyor bitanemm z.yağlı pırasa müthiş bağırsak çalıştırır
Teşekkür ederim adaşımmmm amacım kilo vermek değil artık cecom yeter bu kadar sğalıklı besleneyim insülin direncim hortlamasın tekrar tek dileğim bu
Teşekkkürler Yıldızcım
Yerin dibine gridiğim an şu an özür dilerim Fatoşcummm 2 kez yağmur dedim dimi afedersin cnmmm Ben de yeni başladım kuzum 7* 5 teyim pirinç = şeker ama çok da lezzetli mübarek haklısın kuzum sık yemediğin sürece ve telafi ettiğin sürece vucut tolore edebilir
Un helvasına hayır diyebildiğin için hakikateb bravooooBaşarmaman için bir neden söyle meyveyi ne zaman yersen ye canım akşam hariç tabiii mutlaka üzerine tarçın dök yanında da çok az süt veya yoğurt tüketki meyve insülinini zıplatmasın
Mutlaka faydası olur cecommmm eminimmm
Hakkında hayırlısı bitanemmm ikizler de küçük hakikatenn
Canım bu tür efsaneler zaman zaman çoğalıyor bizlerin zaaflarından yararlanıyorlar malesef prim vermememiz lazım öyle mucize bir şey yok keşke olsa Türk kahvesi hepsinden iyi bana göre
Çok güzel bir video canım paylaştığın için tşkler
Tarçın kabuğunu limonu içtiğin su şişesine ya da bardağına koyabilriisn cnm gün boyu iç bir mahsuru yok
oğluşuna geçmiş olsun Fatoşcumm kahvaltı mecburen geç kalmışyine mi domtis kabak tatlısı zaten kendindenşeker içeriyor fırında yaparsan şeker koymana gerek kalmaz cnmm
ohhh şanslısın prensesinin elinden kahvenin lezzeti de bir başka olur
Afiyetolsun cecommmmYarın inş tartı hepinizin yüzünü güldürür kuzum
Geç kalmışsın sanki bugün Mehtapcım
Cimcime sayesinde zorunlu spor yaptın deseneo muz olmasaymışşş neyseki bugün bulgur pilavıymış
Bitanemm kahvaltı illaki klasik olacak diye bir kural yok istersen akşam öğünü gibi de yiyebilirisn.
Şayet açsan olmaz en azından ayran iç istediğin kadar cnmmm tok tutsun seni
Ben bu isi beceremuyorum arkadaşlar kilo vereceğine 2 kilo aldım çok mutsuzum
Pesmi ediyim devamı ediyim bilemedimdaha kati bi diyetmi yapiyim
Sabah menulerimde oglenlerde sorun yok ama aksam kayınvalide ml erle yiyoruz o yüzden kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?