80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederim canim. bende ev hanimi. boy 160 kilo 90 benimde hedefim senin usulunle zayiflamak.

tesekkur ederim canim. bende ev hanimi. boy 160 kilo 90 benimde hedefim senin usulunle zayiflamak.
ev hanimlarinin isi daha zor benim gibi ..cocuklari getir götür alis veris harici cok aktif degiliz oy yuzden spor sart..ben evde bisiliklet sürüyorum..aksamlari kuzulari yatirinca..gun icindede lesli ile yurumeye calisiyorum..havalar isinana kadar böyle..sonra disari atariz ins. kendimizi...burasi cok motive ediyor umarim kalici olursun ..ve kilolarimizi beraber veririz..

Sagol canimm :-* bu hafta kesin verdim platese baslayali 5,gunum hemen fark etti cok mutluyum karatayi yapmaktan spor yapmaktan isteyerek hevesle yapiyorum asla bozmam
mehtapcim platesi hic denemedim ama yapanlarin cok fayda gördügünü biliyorum..cok guzel sIkilastiriyor galiba kilo vermekten cok görüntü güzelligi...masallah sen cok azimlisin benim gencligimi görüyorum sende:)

Insallah kolay kolay pes etmem fakat kilo konusunda bunu sesli soyleyemiyorum malum pes etmeyen biri olsaydin bu kiloda olmazdin derler degilmi :))

mehtapcim platesi hic denemedim ama yapanlarin cok fayda gördügünü biliyorum..cok guzel sIkilastiriyor galiba kilo vermekten cok görüntü güzelligi...masallah sen cok azimlisin benim gencligimi görüyorum sende:)
Platesi evlenmeden oncede yapmstim 70lerden 56ya dusmustum super sekil verdiriyor

Insallah kolay kolay pes etmem fakat kilo konusunda bunu sesli soyleyemiyorum malum pes etmeyen biri olsaydin bu kiloda olmazdin derler degilmi :))
canim hepimiz zaman zaman bosluga dusup kilo alabiliyoruz ..ve sonra aklimiz basimiza geliyor..ama olsun geliyor ya sonrada olsa bu da bir sans:) cok tanidigim var kilolu olup kolunu kaldirmaktan aciz..bence bir adim atmak cok önemli..bir insan istesin yeterki yapamayacagi sey yoktur..bende bir zaman cok zayiflamistim artik rahattim sonra tekrar bir dogum ve bir baktim 88 leri gördüm dur noluyo dedim ve su an 3 haftadir düzenli spor yapiyorum inceldigim acayip farkediliyo..kilo cok gitmesede az az gidiyo ama olsun gidecek..5-6 ay sonra izinde zayif oldugumu hayal ediyorum:)

pilatesi evdemi yapiyorsunuz? aslinda evde bende baslamayi isterim fakat bu konuda cok tecrubem yok
ben sana lesli yi tavsiye ederim biraz kilo verdikten ssonra platese basla istersen canim..evde yürüyüs programi..hem spor grubu acildi bugun basladik hep beraber yürüyoruz gruba katilanlar..oynakbasim 34 ve ben variz bu gruptan oraya katilan..

pilatesi evdemi yapiyorsunuz? aslinda evde bende baslamayi isterim fakat bu konuda cok tecrubem yok
Evet cnm ebru sallinin 5tane cdsi var bnde aletleride var tek elsik olan kucuk top ve kucuk agirlik topuyla fitness setim yok onuda alacagim yeni basladigim icin ilkini yapiyorum alisinca direk karinsavara baslicam daha oncedende tecrubem var cok yapardim nefesi dogru alip verceksin birde kaburga kapali olacak

Yildizcim onuda cok yaptim ne ararsan var bemde

evet insallah basaracaz. "Hayal etmek basarmanin yarisidir"demisler. Hayal etmeye basladigimiza gore kilolari vermeyide basaririz ins.

Slm fıstıklarrrr

Cecom maşllah kuzucummmm spor gibi yok inan ki endorfin salgılatıyor kesinlikle bravoo tatlım

Afiyetolsun canım Olmadı ama şimdi kış sebzeleri sevilmezmii

Al maşayı eline böyle adaşımmmm zayıflamak isteyen istemeyen belli olsun

Sorumun cevabını aldım canım.
çok haklısın.

kiz cecom kis sebzeleri cok guzel bence daha cok secenek sanki...
ispanak
kereviz
pirasa
brokoli
karnibahar
lahana
turp huvuc yesillik
ehh daha ne olsun yahu...

Rabbim her mevsime göre çeşit çeşit yaratmış vucudumuzun neye ihtiyacı varsa.Kesinlikle katılıyorum

Afiyetolsun cnmmm ellerine sağlık görmedimmm zaten çok gzüel dengelemişsin

Takıma da bu güzel topiğimize de hoşgeldin Salihacımm.kurtuluşun yok her yerde ben varım

Bence çok değil yağmurcumm miktar gayet iyi de pirinç pilavı mı kiSpor ne alemde Tibetleri bıraktın sanırım göremiyorum hiç

bende simdi tamamladim bisikleti..45 dk sürüldü...
kolay gelsin sanada ,mehtapcim..

Kuzucuklar bnde iki ogune alistigim icin aksam yuruyecegim icin acikmayayim diye yesil kahvemi icip biraz bulgur pilavi salata kemikli et yedim atistirmalik gibi

Afiyetolsun Mehtapcım

Benim rapor gelsinnn aşağıdakiler

İlaveten 1 kahve şu an yeşilçay 2,5 lt limonlu su 45 dk spor barfiks te çeşitli kol ve sırt hareketleri ve koşu bandı ve tabiki Omega 3

**Sabah tarhana acıktırdı içinde un olduğu için yeşil suyuma muz ekledim

Eklentiler

• 20150211_142008.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 20150211_183417.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 20150207_110005.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 20150211_095443.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 65
Afyt bal sekerr olsn kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…