Sagol canimm :-* bu hafta kesin verdim platese baslayali 5,gunum hemen fark etti cok mutluyum karatayi yapmaktan spor yapmaktan isteyerek hevesle yapiyorum asla bozmambende simdi tamamladim bisikleti..45 dk sürüldü...
kolay gelsin sanada ,mehtapcim..
tesekkur ederim canim. bende ev hanimi. boy 160 kilo 90 benimde hedefim senin usulunle zayiflamak.afiyet olsun eddorascim..pilav yemeseydin daha hafif olurdu..ama yemissin yakmaya bak
salihacim hosgeldin..aksamlarida yazsan bizler burdayiz..umarim istedigin vakitte istedigin kiloya ulasirsin..kendinden bahsedebilirsin biraz..ben 3 cocuk annesiyim 83 kiloyum hedef 70 ins..spor yaparak herseyden az öz yiyerek zayiflamak hedefim..
ev hanimlarinin isi daha zor benim gibi ..cocuklari getir götür alis veris harici cok aktif degiliz oy yuzden spor sart..ben evde bisiliklet sürüyorum..aksamlari kuzulari yatirinca..gun icindede lesli ile yurumeye calisiyorum..havalar isinana kadar böyle..sonra disari atariz ins. kendimizi...burasi cok motive ediyor umarim kalici olursun ..ve kilolarimizi beraber veririz..tesekkur ederim canim. bende ev hanimi. boy 160 kilo 90 benimde hedefim senin usulunle zayiflamak.
mehtapcim platesi hic denemedim ama yapanlarin cok fayda gördügünü biliyorum..cok guzel sIkilastiriyor galiba kilo vermekten cok görüntü güzelligi...masallah sen cok azimlisin benim gencligimi görüyorum sende:)Sagol canimm :-* bu hafta kesin verdim platese baslayali 5,gunum hemen fark etti cok mutluyum karatayi yapmaktan spor yapmaktan isteyerek hevesle yapiyorum asla bozmam
Insallah kolay kolay pes etmem fakat kilo konusunda bunu sesli soyleyemiyorum malum pes etmeyen biri olsaydin bu kiloda olmazdin derler degilmi :))ev hanimlarinin isi daha zor benim gibi ..cocuklari getir götür alis veris harici cok aktif degiliz oy yuzden spor sart..ben evde bisiliklet sürüyorum..aksamlari kuzulari yatirinca..gun icindede lesli ile yurumeye calisiyorum..havalar isinana kadar böyle..sonra disari atariz ins. kendimizi...burasi cok motive ediyor umarim kalici olursun ..ve kilolarimizi beraber veririz..
Platesi evlenmeden oncede yapmstim 70lerden 56ya dusmustum super sekil verdiriyormehtapcim platesi hic denemedim ama yapanlarin cok fayda gördügünü biliyorum..cok guzel sIkilastiriyor galiba kilo vermekten cok görüntü güzelligi...masallah sen cok azimlisin benim gencligimi görüyorum sende:)
pilatesi evdemi yapiyorsunuz? aslinda evde bende baslamayi isterim fakat bu konuda cok tecrubem yokPlatesi evlenmeden oncede yapmstim 70lerden 56ya dusmustum super sekil verdiriyor
canim hepimiz zaman zaman bosluga dusup kilo alabiliyoruz ..ve sonra aklimiz basimiza geliyor..ama olsun geliyor ya sonrada olsa bu da bir sans:) cok tanidigim var kilolu olup kolunu kaldirmaktan aciz..bence bir adim atmak cok önemli..bir insan istesin yeterki yapamayacagi sey yoktur..bende bir zaman cok zayiflamistim artik rahattim sonra tekrar bir dogum ve bir baktim 88 leri gördüm dur noluyo dedim ve su an 3 haftadir düzenli spor yapiyorum inceldigim acayip farkediliyo..kilo cok gitmesede az az gidiyo ama olsun gidecek..5-6 ay sonra izinde zayif oldugumu hayal ediyorum:)Insallah kolay kolay pes etmem fakat kilo konusunda bunu sesli soyleyemiyorum malum pes etmeyen biri olsaydin bu kiloda olmazdin derler degilmi :))
ben sana lesli yi tavsiye ederim biraz kilo verdikten ssonra platese basla istersen canim..evde yürüyüs programi..hem spor grubu acildi bugun basladik hep beraber yürüyoruz gruba katilanlar..oynakbasim 34 ve ben variz bu gruptan oraya katilan..pilatesi evdemi yapiyorsunuz? aslinda evde bende baslamayi isterim fakat bu konuda cok tecrubem yok
Evet cnm ebru sallinin 5tane cdsi var bnde aletleride var tek elsik olan kucuk top ve kucuk agirlik topuyla fitness setim yok onuda alacagim yeni basladigim icin ilkini yapiyorum alisinca direk karinsavara baslicam daha oncedende tecrubem var cok yapardim nefesi dogru alip verceksin birde kaburga kapali olacakpilatesi evdemi yapiyorsunuz? aslinda evde bende baslamayi isterim fakat bu konuda cok tecrubem yok
Yildizcim onuda cok yaptim ne ararsan var bemdeben sana lesli yi tavsiye ederim biraz kilo verdikten ssonra platese basla istersen canim..evde yürüyüs programi..hem spor grubu acildi bugun basladik hep beraber yürüyoruz gruba katilanlar..oynakbasim 34 ve ben variz bu gruptan oraya katilan..
evet insallah basaracaz. "Hayal etmek basarmanin yarisidir"demisler. Hayal etmeye basladigimiza gore kilolari vermeyide basaririz ins.canim hepimiz zaman zaman bosluga dusup kilo alabiliyoruz ..ve sonra aklimiz basimiza geliyor..ama olsun geliyor ya sonrada olsa bu da bir sans:) cok tanidigim var kilolu olup kolunu kaldirmaktan aciz..bence bir adim atmak cok önemli..bir insan istesin yeterki yapamayacagi sey yoktur..bende bir zaman cok zayiflamistim artik rahattim sonra tekrar bir dogum ve bir baktim 88 leri gördüm dur noluyo dedim ve su an 3 haftadir düzenli spor yapiyorum inceldigim acayip farkediliyo..kilo cok gitmesede az az gidiyo ama olsun gidecek..5-6 ay sonra izinde zayif oldugumu hayal ediyorum:)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım
1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum
Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım
Kızlarrrrrrrr akşam yemeğimide yedim
Eşim siz yemeğinizi yiyin geleceğime yakın giyinin hemen inersinizde Ananneme gideriz dedi bende evde o ana kadar birşey yapmamış olunca olanlardan ortaya karışık birşeyler yaptım
Birazdan hazırlanırım hem çıkmışken manavada uğrayayımda eve sebze alayım azeşime dün bir ara dedim ama gelirken unutmuş bari kendim görerek alayım ne varsa artık ( kışıda hiç sevmiyorum sebze pek olmuyor diye )
Hemen aklımdayken yazayım Menümü burayada
Sabah geç kalacağım diye resimini çekememiştim o yüzden bugün yazılı olsun
Sabah;
1 koca bardak Ayran
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 parça peynir
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
ara2;
şekersiz nescafe
3 adet hurma
Akşam; 17:30da bitti
1 kase Çorba
2 Yk kadar kıymalı yumurta ( dünden çok az kıyma kalmıştı değerlendirdim )
3 YK kadar tavuk döner
1 adet kırmızı turp
Evi kuruttuk desem yeridir ve o yüzden dışarı çıktığımda manavada uğramam şartkızın sebze zaten pek yok ama en azından pırasa falan alayımda az sebze yiyelim buzlukta yazdan bezelyem vardı ama onuda nişastasından şekerinden dolayı yapmak istemedim bugün
Bu arada kızlarrrrrrr Menülerinizi yazmayı unutmayın gözüm üzerinizdeAkşam geldiğimde bakacağım bakalım kimler bugünki menülerini paylaşmış ( şu ana kadar Eddoras ve Yıldız hariç bugünki menü paylaşımı göremedim )
Sorumun cevabını aldım canım.
çok haklısın.
kiz cecom kis sebzeleri cok guzel bence daha cok secenek sanki...
ispanak
kereviz
pirasa
brokoli
karnibahar
lahana
turp huvuc yesillik
ehh daha ne olsun yahu...
menumu yazayim...
sabah 2 bardak su ve kahvem
kahvalti sucuklu yumurta peynir ve lahana kök kisimlari haslanmis(sararken sert oluyo kestim yedim)
ara bir elma
ögle lahana sarmasi ufacik hashasli cörek cacik
aksam 2 dilim kek bitki cayi
bol bol su
2 mil lesli yapildi aksama bisiklet surulecek...
merhabalar, 90 kiloyum (iki gundur diyet yapiyorum belki 89 olmusumdur). hedefim 50motivasyona cooook ihtiyacim var. cok aktif yazismalara katilamam fakat aksamlari yazmaya calisirim ve kilo bildirimimi insallah duzenli yaparim. benide araniza alirmisiniz??
Iyi akşamlar arkadaşlar.
akşam yemeğimi saat 7.5 gibi yedimm
şimdi çayımı içiyorum
akşam yemeğim şöyle:
fırında közlenmiş patlıcanla musakka
2kaşık pilav 2kaşık tavuk sote
yoğurt bolca karışık salata.
çayın yanında birkaç hurma.
biraz çokmu yedim sanki
bende simdi tamamladim bisikleti..45 dk sürüldü...
kolay gelsin sanada ,mehtapcim..
Kuzucuklar bnde iki ogune alistigim icin aksam yuruyecegim icin acikmayayim diye yesil kahvemi icip biraz bulgur pilavi salata kemikli et yedim atistirmalik gibi
Slm fıstıklarrrr
Takıma da bu güzel topiğimize de hoşgeldin Salihacımm.kurtuluşun yok her yerde ben varım
Afyt bal sekerr olsn kuzucumBenim rapor gelsinnn aşağıdakiler
İlaveten 1 kahve şu an yeşilçay 2,5 lt limonlu su 45 dk spor barfiks te çeşitli kol ve sırt hareketleri ve koşu bandıve tabiki Omega 3
**Sabah tarhana acıktırdı içinde un olduğu için yeşil suyuma muz ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?