80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıııınz
cumanız mübarek olsun arkadaşlar
7.5ta kalktım.kızımı okula gönderdim.
Oğlumla eşimede kahvaltı haxırladım.
bende kahvaltımı yaptım.
şimdi çayımı yudumluyorum.
sonrada doğru kursa
kahvaltımı paylaşıp hazırlanayım.
Peynie zeytin kaşar iki yumurta

Vucudun tepki gosteriyor cnm sabret bak benimde yavasladi ama sabretmeliyim asip smdi iyi gidio ilk zamanlar kolay gidiyordu su kaybida oldu belki ama smdi agir gidiyor memnunum ben acelemde yok 55olana kadar devam )

Hayirli cumalar
kuzularimi biraktim simdi kahvaltimi yapiyorum..felaket us bacaklarimin kaslari agriyo..dunku squot tan galiba..
kuru fasulye mide ocaga koydum..islerimi bitirip leslie yapicagim ins..belki ogleden sonra bir arkadasa gecmis olsuna gidicem bakalim..

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlende Anneme bir gittim 16:45 gibi ancak eve gelebildim çok geç olmadan da yemeğimi hazırlayıp yiyeyim dedim Allahtan sabahtan yapmışım hemen iki dakikada ısıtıp yedik yemeğimizi kızlarla ( eşim geç gelecekmiş bugünde )

Bu arada beynim kazan gibi oldu Annemde
Kızkardeşimin ikizlerinin okulu yokmuş tabi onlarıda alıp geldi ve curcuna başladı
Zaten çok hareketlilerdi ama bugün resmen aşırı dozda kudurdular
Defalarca uyardım bir rahat durun iki sohbet ettirmiyorsunuz diye ama yok birde düz duvara tırmanıyor derler ya bugün resmen duvara tırmandılar, Annemin vitrinine tırmandılar, ikisi bir olup benim kızın ayağından yere yatırıp zorla çoraplarını çıkardılar, ufak odaya geçip bütün oyuncakları ve koltuk örtülerini yere döküp birde o odada olan büyük bir ofis sandalyesi vardı ( eşim getirmişti annemlere ) onu bile ters cevirip üzerine çıktılar
Annem televizyonu üzerlerine devirmesinler diye onu yere indirdi bir ara baktım ona bile çıkmışlar

Kızkardeşim sağ olsun aman boşver ben sonra toplarım dedi ama hem o dağınıklık hemde o gürültü beni deli etti hatta giderken tığ işimide götürmüştüm ( kızlara çeyizlik havlukenarı yapıyorum bu ara )
Nasıl nevrim döndüyse bir ara bağırdım ulen şu tığı popişinize saplıyacağım bir rahat durun diye Ki normalde ben çocukları inanılmaz severim ama bunlar resmen iki kişilik çete tabi kızkardeşimden yüz buluyorlar nasılsa Anaları ses etmiyor aman olsun diyip duruyor diye

Kızkardeşim kız senin ikizlerin olsa ne yapardın diyor ( kendince yaptığı doğru hesapta ki cidden yüzsüz olmuş yeğenlerim ve ilerisini düşündükçe üzülüyorum onların adına )
Valla benim ikizlerim olsa ve böyle yapsalar kesin gebertirdim dedim şakayla karışık ki cidden olsada benim çocuğum yapamaz o şekilde ( benim ufaklıkta bir ara hafiften bir onlara uyacakken bir kükredim anında kedi gibi geçti yerine alışkın değil tabi bağırılmasına ama oda zaten hiç yapmaz öyle şeyler )

En son eve gidince Antidepresan içeceğim yoksa kendime gelemem dedim Annemede ben 3 ay kendime gelemem artık uzun süre görüşmeyelim toplu halde dedim nasıl gülüyor Annem benim o halime ama cidden çok beynim yoruldu

Uzun süre cidden bir araya gelmeyelim ancak eşlerle çünkü o zaman benim eşimden çekinip yapmıyorlar yaramazlık fazla

merhabalar,
bugun cok mutlu oldum cunku tartiya ciktigimdan iki kilo gittigini gordum. baslangic 90 simdi 88 :))

harikasın canım inşallah en kısa zamanda 7li haneleride görürsün ...Aminnnn
Aynı azimle devam kaçamakta yok pes etmekte her ne olursa olsun

BENDE BİLDİRİRMİ YAPAYAIM KIZLAR

başlangıç :86,6
geçen hafta : 81,7
bu hafta :81,6
giden 0.100
toplam giden 5,00kg
hedef 65

Canım hiç yoktan iyidir ve inşallah önümüzdeki hafta en azından 1 kg gider....Aminnnnn

Kizlar bgun ne varsa yedim cok aciktm moralim bozuldu Yedim valllahi :-(

Yapma mehtapcığımm yaaa kız sen bu ara fazla kaçamak yapar oldun sanki ( eğer yanlış hatırlamıyorsam )
İnşallah yarın en azından telafi edersinde bari tartıya yansımazda canın sıkılmaz

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Arada bir şekersiz Türk kahvesi

2.ci arada şekersiz nescafe

Hee öğlende de Annemin ısrarı üzerine çok az kıymalı karnabahar ( tam 3 YK ) azda havuçlu turp salatası ( şansa oda aynısını yapmış Ben sabah yarısını ancak yiyince kalanını akşam yedim bugün biraz fazla havuç turp oldu ama neyse Allahtan seviyorum )

Napim cnm bazen sinir oluyrm o kdar cba gosteriyorum sadece 600gr gtms bu ne yav diyorum yaparken kacak yapmyrum cnm gcen cumada tartildigimda yemistim :-(

Canım 600 gr azmı aşk olsun okadar emek veriyorsun yazık günah
Ne biliyorsun belki birazda ödem vardı ve daha fazla gitmiş olma ihtimalini kaçamak yaparak yok etmiş oldun

Kaptana havale ederim bak seni kaçamak yok bugünden sonra cumaya kadar ( hadi çok acımasız olmayayım 1 ufak kaçamak yapabilirsin ama 250 kcal geçmesin ) haftaya senden çok daha güzel bir sonuç bekliyorum

Haklisin canim uzuldumde bozdugum icin 60kg olmama 10kg var ama ndense seksenden dustugum gbi dusecegimi biliyorum ama moralim bozuluyor

Pes etmek yok canım hepimiz sana çok çok inanıyoruz
Şurada kalmış dediğin gibi 10 kg, belki yeri gelicek vucudun direnç gösterecek ama yinede pes etmeyeceksin ve ben canı gönülden inanıyorum yazın herkes seni görünce wooowww çekecek bir yandanda spor yapıyorsun dahada fazla gitmiş gibi görüncek Allahın izniyle

İns. Cnm motive oldum coook sagol yarin dewam gene

Iyi akşamlar canlarım
kurstan geldim.
mutfağı olduğu gibi bırakmıştım sabah.
gelir gelmez mutfağa gieiştim.
yemek yaptım.
Canım yemek istemedi.kahbaltı ettim.

şimside çayımı içiyorum.☺
Akşam yediklerimi yazayım hemen
pastırmalı yumurta
peynir zeytin süzme yoğurt
maydanoz ceviz badem.
çok acıkmıştım.
ama menüm fena değil heralde ne dersiniz

Bence fazla değil gayette güzel bir menü
Aslında bende severim pastırmalı yumurtaya ama ne zaman pastırma yesem sonraki bir kaç gün kendimden tiksinirim hani insanın teni bile pastırma kokar ya o zamanlarda her gün duş almaktan fenalık gelir ama yinede olsa yerim

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir kaç gündür yine Menü takibi yapıyordum ama bakın bugün itibariyle sıkı takipteyim
3 gün eksik bildirim yapanı Kaptana havale edeceğim ( artık iyi saatine deng gelirseniz listeye dahil eder )

Kesinlikle ben duymadım görmedim demesin kimse diye de kocaman yazıyorum

Oynakbaşı takipte

Nefesimi ensenizde hissedin ve askın olaki kaçamaklara niyetlenmeyin nasılsa haftasonu diye

İmam Cemaat ilişkisinden yola çıkarak bende kendi adıma söz veriyorum kendimi sabote etmeyeceğim ( şükür önümüzdeki cumartesi günde yok )

Sonra İmam osurdu Cemaatte ...ıçtı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…