80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamilelik yok kizlar hastalandim artik rahatim en azindan esimin dili yok ama gec oldum diye baya halsizim bu arada jane fonde egzerdizleri buldum youtubede baya eglenceli bi bakin derim iki gun yine rejim diyet yok bnde esim evde cunku tatil yapicak pastalar pogacalar yemekler anlayin yapmayincada sana zayifla diyen yok diyip kiziyo pazarrtesi ins bu arada kizima tutu gelinlik yapicam onla ugrasirm malxemelerini alicam yarin yumurta kolisinden cerceve yaptimm kizlar lutfen bunu deneyin ozellikle ayna icin herkes el oymasi saniyo aynami

Allah iyiligini vetsin canim guldurdun benii incecik dall ol insallah

Canım hadi gözün aydın en azından dediğin gibi artık rahat rahat sporunu yaparsın
Rabbim hedef kilona düştükten sonra arzu ediyorsan mucizeni göndersin sana ( nasılsa bir kızçen var Rabbim ona sağlık ve uzun ömürler versin )
Bu arada ellerine sağlık eminim çok hoş görünüyordur
Aslında bende bir ara tül alıp kuşuma tütü yapayım çok istiyordu bari üzerine daha sonra aynı reng güzel bir üst uydururumda yazın hevesini alır

Bu arada haftasonları eşine çaktırma diyette olduğunu atıyorum mutfakta hazırlarken piştikten sonra odaya ona tabık hazırlayıp getirdiğinde ay olmuşmu diye sıcak sıcak dayanamadım yedim ben de nasılsa anlamaz ( çok ısrar edersede sadece 1 tane ye mutfakta yedim bu bana yeter gibilerinden )

Allah iyiligini vetsin canim guldurdun benii incecik dall ol insallah

Aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh
Rabbim hepimizi incecik yapsın inşallahhhhh

Kızlar bu gün hic kaçamak yapmadım tarcinli limonlu su ve salata yedim belki biraz ödem aktarım bu arada aksam tartildim 88 sabah tartildim 85 acaba tartimmi bozuldu yoksa aksam fazlami su içtim anlamadım

süpersin canım ( kaçamak yapmadığından )
Bu arada akşamları çıkan sonuça güvenme canım çünkü genelde vucut akşamları daha ağır oluyormuş ve birazda ödem varsa sabah ki rakam daha doğrudur bence ne mutlu sana en azından 3 kgla daha az uğraşmış olacaksın ve hedefine daha çabuk ulaşacaksın

Hadi bakalım bu haftayıda kaçamaksız kapatırsan eminim haftaya çok güzel bir sonuç daha görürsün ve bir tık daha hedefine ulaşırsın

Ben hiç kokmuyorum
Çok az pastırma koyuyorum cecom.
birde çemensiz
Menümü beğendiģine sevindim.

KPSS kursuna basladım kızlar 4 ay sıkı sıkıya hazırlanacagım o yuzden kıloyuda bı sure unutmayı tartıyla da karsılasmamayı dusunuyorum.. 4 ay sonra bır facıa ıle karsılasmamayı umut edıyorum :/

uzun suredır menu spor paylasmıyordum zaten bi sure daha ugrayamasamda 4 ay sonra tılkı mısalı..
arada bakarım gelıp sıze :)) kafa dagıtmaya ...

öpüyorum hepinizi :*

İyi akşamlar fıstıklar

Kizlar rhat ededim 45dk leslie 3mil yaptim vucdanim elvermedi sadece platese

Maşllah Mehtapcım coştun sen tutabilene aşk olsun

Teşkkürler bitanemm canımsın muz yiyebilirsin tarçınlı yanında sütle ve erken saatlerde ama pilavı unut kuzum aslında yediğimi paylaşmayı sevmem cnm ama sadece fikir olabilmesi açısından paylaşmaya karar verdim .Benim idolüm de bu

90 yaşımda dik yürüyebilirsem ne ala nerdeeee bu hareketler

Ben bu isi beceremuyorum arkadaşlar kilo vereceğine 2 kilo aldım çok mutsuzum
Pesmi ediyim devamı ediyim bilemedimdaha kati bi diyetmi yapiyim

Sakınnn duymamış olayımm hepimiz bu süreçlerden geçtikk pes etme başaracaksın yeter ki menüleirni düzenli paylaş uyarılarımızı dikkate al Durmak yok devammmm

Yinede sabah menumu yazayım birkaç lokma tavada yumurta biraz ekmek cay tek şekerli iki uç cizi

Neden birkaç lokma o ekmek neden yeşillik peynir zeytin nerde o çizi nedir

Kaşarı tercih etmemeye çalış Fatoşummm eski jkaşarsa sorun yok

Baslangic kg:80
Gecen hafta:71.2
Bu hafta:70.6
Giden kg:600gr
Hedef:55
Spor:50dk pilates
1saat yuruyus

Bu sonucu bekliyrodum menülerinde sporunda müthiş en ideal kilo verme oranı Mehtapcım kalıcı olacağının göstergesi

merhabalar,
bugun cok mutlu oldum cunku tartiya ciktigimdan iki kilo gittigini gordum. baslangic 90 simdi 88 :))

Her ne kadar birazı ödem olsa da güzel bir başlangıç cnmm

Tebrik edrm cnm bnmde baslangcta cok gdyrdu smdi gram gram gdyor )

Gitsin de yeter ki gr gr gitsin

Kizlar bgun ne varsa yedim cok aciktm moralim bozuldu Yedim valllahi :-(
Hayırdır

Ah cecom minikler bira araya geldi mi öyle ama onlar da haklı kuzum bzi bile bazen sıkılıyoruz .Böyle durumlarda minik kuzenler bir araya gelince bakıyorum çok yaramazlar annem alarm vermeye başlıyor ben de deve cüce oynatıyorum pestilleri çıkıyor

Afiyetolsun cecommmmmTatlım bri ara waal sit yapıyordun sen bıraktınmı

Haklisin canim uzuldumde bozdugum icin 60kg olmama 10kg var ama ndense seksenden dustugum gbi dusecegimi biliyorum ama moralim bozuluyor

Mehtapcım sne istikrarlı devam etttiğin sürece o kiloların kaybolmaktan başka şansı yok bak birazdan bir hikaye paylaşacağım

Oooooo işte özlenen menüler mükemmel Fatoşumm

Hayırlısı tatlım ilerde gelir bebişimiz inş. Geçen sene de ayyüzlüm yapmıştı diloşumuz tütü

ellerine sağlık cnmm geri dönüşüm uygulamalrına bayılıyorum

Kızlar bu gün hic kaçamak yapmadım tarcinli limonlu su ve salata yedim belki biraz ödem aktarım bu arada aksam tartildim 88 sabah tartildim 85 acaba tartimmi bozuldu yoksa aksam fazlami su içtim anlamadım

Yarın tekrar tartıl bitanemm ve kalkar kalmaz değil kalktıktan yarım saat sonra tartıl

Eki Görüntüle 1414404 Bu yumurta kolisinden yaptigim guller boyanicak daha canlar

boyadıktan sonrada isterişz resmini

Hoşgeldin rapucummm 4 ay dediğin nedir ki başarılar bitanemm rabbim muvaffak etsin .Ama yine de dikkat etmeye çalış. Biz ölmez sağ kalırsak burdayız tatlım Aama arada yine bir selamını bekleriz özletmeresimler süperrr

Sen çok yaşa emi oynakbaşımm harikasınnn

Bu arada sizlere bir sürprizim var birkaç güne açıklayacağım

Topiğimizin mezun ettiği arkadaşımız Eylül_Sıla nın Başarı Hikayesi

Merhaba arkadaşlar geç kalmış bir basari hikayesiyle burdayim.zayıflama maceramdan önce buradaki hikayeleri okuyup çok gaza gelmisligim vardı.istedim ki benim hikayemde birilerini gaza getirsin.31 yasında 157 boyunda 2 prenses annesi çalışmayan bir bayanim.hicbir zaman cop gibi zayıf olmadım ama evlenirken 60 kiloydum ve şişman da değildim.ilk kizima 66 kiloyla hamile kalıp 86 kiloyla doğuma gitmeyi başardım:) millet göbeği kucultur ben 80 kiloyla çıktım hastaneden1.5 yıl emzirme döneminde hic kilo almadim sutumun bol olması avantajdi galiba.kızımı sütten kesince 82 kiloya çıktım diyetisyene gittim.verdiği klasik liste ikinci gün pes ettirdi beni.dikkat etmeye çalıştım ama kızım iki buçuk yaşına geldiğinde 86 kilo olmuştum.ise girip çalışmaya başladım.istemposu ve biraz dikkat etmemle 78 kiloya indim.2.kizima bu kiloda hamile kaldım ve 100 kiloyla doğuma gittim.eve bi geldim 94 kiloyum.önceleri lohusalik depresyonu sandım ama çok mutsuzdum.kızım iki aylıkken başladım bitki çayı içmeye anında sutum azaldı yürüyüşe de başladım ama düzensizdi.kızım 3 aylıkken 93 kiloya inmistim.birgün esimle arabada giderken aşkım çok çirkin im çok sismanim bana gaz ver kilo vereyim dedim.alaycı ama kırıcı olmamaya çalışan bi ifadeyle güldü zayiflayamazsin dedi.iddiaya varmisin nesine dedim.sen nesine istersen dedi.25 kilo verirsem sigarayı bırakacak misin dedim.o şoka girdigim cevabi verdi.BİRAKMAZSAM ADAM değilim.sonrada tebessüm etti.okadar uzuldumki ağladım.başladı teselli etmeye.ama adam hakliydi kim şişman bir es isterki.ogune kadar bir kere bile zayıfla dememişti bana.buarada agzimdan niye 25 kg çıktı onuda bilmiyorum:)simdi bu iddadan sonra zayifladim sanacaksiniz ama daha değil:)irade yokki.annemle ablamda kilolu diye bilinçaltına kazimisim bende zayiflayamam diye.1 seneye yakin bi sürede 4 kg cuk verdim 89 kilo oldum.ama mutsuzdum.kkda 80 89 kilo araligindakiler beraber zayıflıyor topigine katıldım.okafar samimi ve sıcak arkadaşlıklar oldu ki daha düzenli ilerledi.baktım kilo veriyorum.esimle girdigim iddia geldi aklıma verdim kendime gazi.arkadaşım la konuştum düzenli yürüyüşe varmisin diye oda sağolsun bana ayak uydurdu basladik yürümeye.ilk başlarda 1.5 saat sabah 1.5 saat aksam yürüdüm.gün içinde diyet denemez ama dikkat ederek beslendim.spor salonuna yazılıp platese ve aletli jimnastiğe de gittim ama haftada iki gün gidiyordum.yuruyusumu kar yagmur demeden aksatmadan yaptım.kilo verdikce gaza gelip kaçamak siz ilerlwdim.3 litre ve ustunde su ictim hergun.duzenlibyesilcay biberiye hibiskus caylarida ictim.bir donem ekmeği Hayatımdan tamamen çıkardım.pilav makarna nerdeyse yemedim.çikolatasiz yaşayamayan ben haftada bir ya yedim ya yemedim.ama sporunda katkısıyla şekillenerek zayifladim iltifatlar beni dahada hirslandirdi.68 kilodayken topikten bir arkadaşımız 6.takim cuma zayıflama grubunu yeniden canlandirinca ilk katılımcılarından olup kalan kilolarimi yarışarak verdim.6.takimi kurarak hem yarismami Hemde karatay diyetiyle ilgili bilgilenmemizi sağlayan SWEET DİMPLE ye tesekkurlerim sonsuz.iyiki onu tanimisim.onun gibi karatayci olamasamda 94 kilodan 68 kiloya inmiş bir bayan olarak kaçamaklı karatay la 8 kilo daha verip 60.2 kiloyla 6.takımdan mezun oldum.buarada esimle girdigim iddayi kazandım ama sigarayı bırakmadı:)
68 kiloyken iddiayı kazanmış oldum ama verdikce veresim geldi ben 60 kiloya indim.gönlünden 58 geçiyor aslında ama 34 kiloyu verdim 2 kilo daha verebilirim bence.size tavsiye edebileceğim bir diyetim yok.çünkü kilo vermemizi engelleyen yiyecekleri hepimiz biliyoruz.nefsimize yenilmeyip onlardan uzak durmamiz şart.yada tadımlık yemeyi ogrenmeliyiz.
Bide olmazsa olmaz spor.genel sporum yuruyustu ama aletli ve evde plates trambolin dahil birçok spor yaptım.bu donemde.Safrakesemi aldirmistim ameliyat ve sonrası biraz zamanı uzattı toplamda 1 seneyi buldu zayiflamam ama okafar kilo 3 5 ayda verilmezdi zaten.
Lütfen genetik veremiyorum su icsem yariyo gibi cumlelerin arkasına siginmayin.isteyince oluyor.etkilendigim kitaptaki yazarın dediği gibi TEK SİSMAN BEYNİMİZ.
Fotograflarimi goren takim arkadaşlarımın dediğine gore iki çocuklu ananeden iki çocuklu çıtır bi anneye dönüş tüm:)en önemlisi hic bi zaman kilo ver diye laf etmeyen eşim 360 derece değişti elimi sıkı sıkı tutarak yürüyor yolda:)
Asil önemli olan oz guvenim yerine geldi.50 bedenden 40 bedene indim.Mezun olduktan sonrada takımdan kopmadim yine arkadaşlarla destek halindeyiz.tek tek isim yazmak istemiyorum unuttuklarim olursa kalpleri kırılmasın diye 80 89 topigindeki arkadaşlarıma ve asil 6.takımdaki arkadaşlarıma en basta kaptanimiz hatta iyilik meleği kaptanimiz SWEET DİMPLEYE teşekkürlerimi gönderiyorum.hepsini çok seviyorum.iyiki onları tanimisim.cuma zayıflama yarışmaları istikrar ve kararlılıkla kilo vermek demek sakin korkmayın arkadaşlar takımlarda yarışmaktan.bide karar verince benim gibi erteleMeden hemen başlayın Gençliğimiz en güzel yillarimiz boşa gitmesin.
Bİraz uzun yazdım umarım sıkılmazsiniz.herkese sevgiler....
EYLUL SİLA

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-6

Bir gün sizlerde kendi başarı hikayenizi yazacaksınız kendinize inanınnn

Raporum Gelsin

06,30:2 bardak su
07,00 : klasikk yeşil su
08,30 : Kahvaltı
12,00 yeşil sebze suyu
14,30: ara

19,30 : Akşam yemeği

: Sabah 7*5 tibet şimdilik
: 2 fincan kahve 1 biberiye 2,5 lt limonlu su az sonra yeşilçay

: 1 hurma 1 sahte truff

Eklentiler

• 20150213_110026.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150213_154110.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 20150213_185812.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 86
Bravo gerçektende.azmedince oluyor aslında ama biz arada yaßadığımız yılgınlıklarla iki ileri bir geri devam ediyoruz

Ay şimdiden merak ettim.
Verdiğin kilolar olmasın sakın

Hayır canımmm bu sizlerle ilgiliiii

Bravo gerçektende.azmedince oluyor aslında ama biz arada yaßadığımız yılgınlıklarla iki ileri bir geri devam ediyoruz

Tabikiii istiyoruz ki kısa sürede sonuca ulaşalım ama o zaman kalcıı olmuyor cnm İstikrarla devam edince başaracaksınız

Banka sınavı varmış cnmmm onun için geliyorlar inş kazanır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Aslında bu saatte çoktan yatmış oluyordum ama akşam geç saatte eşimin Annesi aradı ( biz öyle sandık cepte öyle yazınca )
Meğer Londradaki büyük görümcem gelmiş süpriz bir şekilde ve tabi eşim Annesinin cebinden aradığını duyunca hemen giyinin dedi ve eşimin Anannesine gittik

HOş sohbet bol kahkaha ( Teyze kızı ve gelinide aynı apartmanda diye geldiler tabi ) derken ancak geldik

Bu arada 9 günlüğüne gelmiş ve Çarşamba akşamı için eşim yemeğe davet etti
Hayır misafiri çok severim ama ablası gelmişken birde yatıya kalırız diyince böyle oldum evi yakın ama sanırım kardeşiyle vakit geçirmek istiyor tabi beni okadar insanı nerede yatıracağım derdi sardığından öyle dumur oldum ( salondaki köşe koltuğum açılıyor ama 3 kişi zor sığar oraya Neyse artık idare edecekler sonuçta yaz değilki yer yatağı yapayım Ki normalde benim kızlar salonda yatıyorlar kışın odaları bir türlü ısınmıyor diye ama artık bir gece idare edilecek mecbur )

Yemek saatimiz geçicek ister istemez ( yoksa eşim gelmeden yiyordum ben yemeğimi şimdi çarşamba mecbur 7yi bulacak ) birde eşimin yeğeni ( o gıcık olduğum ) ben onu yemem bunu yemem diye kendine göre menü istedi bende umduğunu değil bulduğunu yersin dedim tabi
Artık kendime göre sağlıklı birşeyler yaparım hiççççççç kusura bakmasın kimse

Bu arada uzun zamandır beni görmeyen eşimin Teyzesinin torunu resmen; Yengeeeeeeee yaaa sen ne kadar zayıflamışsın böyle çok güzel olmuşsun dedi Anam resmen havalara uçtum Ne yapıyorsan aynen devam et dedi
Eh ben bu gazla yarın Leslimi yapar birde üzerine evi kazırım ( temizlikte değil kazıma işlemi )

Eki Görüntüle 1414404 Bu yumurta kolisinden yaptigim guller boyanicak daha canlar

Çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Canım Rabbim zihin acıklığı versin İnşallah herşey gönlüne göre olur

Anam yok bu haydutlar ne deveden anlar ne cüceden
Neler denedim geçmişte yok anam onların tek hobisi evde olanları zıvanadan çıkarmak
Akşam üzere telefon açtığımda gıkları çıkmıyordu ( kendi evlerinde ) len dedim bunların gıcıklığı banamı nasıl gülüyor kıskardeşim onlar uzun zamandır görmediklerinde ilgi çekmek için yapıyorlar diye hatta makarasına kız bir dahakine kafayı çekip geleceğim belki kafam kıyak olursa dokunmaz fazla diye nasıl gülüyor kızkardeşim sonuçta alkol girmez eve

Ya evet bir ara Wall Sit yapıyordum ama yine savsaklamıştım iyi oldu hatırlattığın bari lesliele birlikte yaparsam biraz daha çabuk sonuç alırım Allahın izniyle

Ayyyyy valla çok duygulandım
Eylül Sılamla ne uzun zaman geçirdik bir arada ve cidden çok zor bir süreçi başardı, bizlere Örnek oldu
RAbbim inşallah bir daha 1 kgda olsa aldırmasın ...Aminnnnnnnn
Darısı bizlerinde başına...Aminnnnnnnnn

Anam zaten ben başarı hikayesi yazarsam kesin Roman olur Vay okuyanın haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…