80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydîn arkadaßlar☺
kahvaltımı ettim.
az sonravkursa gidicem.
yedikletimi paylaşsyımda hazırlanayım hemen.
peynir zeytin
maydanoz
iki yumurta
badem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir hafta diliyorum

Malum haftasonu olunca birazda geç yatınca ister istemez geç uyandım
Canım pek bir şey istemediği için ( daha doğrusu tatlı birşeyler istediği için ) bir kaç tane medine hurması birde koca bir bardak ayran içtim Birde dün Annem bazlama yapmış 1 tanecikte bize vermişti nasılsa biz fazla yemiyoruz diye ( çocuklarda dün maşallah gömüldü anında ) 3 parmak genişliğinde incecik bir parçada ondan yedim

ARtık akşamlık ne yemek yaparım bilmem demiyeceğim çünkü dünden baya bir NOhut var eşim sağ olsun yemedi büyük kızda çok çok az yedi yani bu durumda yemek derdimde yok

Öğlende bir güzel Lesliemide yapacağım Allahın izniyle
Artık ondan sonra birde dışarı çıkarmıyız bilmiyorum ama bir ara birde temizlik yapmam lazım Çarşamba gelecek misafirlerim için

Bu arada aklımdayken bende bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; tam hatırlamıyorum ama sanırım 112.5 kgdu bildirimim
Bu hafta; 111.7 kg

Giden; - 0.700 kg

Toplam giden; 12.8 kg

Bu arada malum takimdada yarıştığım için oraya hep cuma bildirim yapıp belki az daha aşağısını görürüm diye burayıda cumartesiye bırakıyordum ( hem iki gün bildirim yapıcağımdan kaçamak yapma olasılığımda düşük oluyordu ama bu seferde ay neydi geçen hafta buraya yazdığım diye düşünüyorum çünkü bir gün eksik olsada ertesi gün fazla çıkabiliyordu
O yüzden bundan sonra her cuma bildirimimi yapacağım çünkü kafam karışıyor

İnşallah haftaya çok daha aşağı rakamları göreceğim

inşallah canım beniimm

Kizlar selamlar kocisle gece 12den sonra birbirimizi kutladik sabahta uyanir uyanmaz dualarla gonderdim onu Allahim eslerimizle saglikli mutlu huzurlu bol rizikli bir yil gecrmemizi nasip etsin bi arada aksam esim odamiza televisyon alcak sevgililer gunu hediyesi birde fitness set ve dumbel agirlik topunuda araya sikistirayim :-D

Iyi akşamlaaar canlarım.
sayfa hiç ilerlememiş.
şimdi ben çıkarım damlar herkes.
neyse.kurstan geldim.
bimden hazır et döner aldım gelirken.
birde çıtır ekmek.
çocuklara döner ekmek yapıcağım.
eşimede dünden kalan yemekler yeter.
bende paylaşayım yediklerimi
et döner
bol maydsnozlu soğan salatası
süzme yoğurt ceviz.
çay içiyorum şimdide.
bir iki saat sonra çayın yanında kuru kayısı veya hurma yerim belki

Cnlar napionz televzynu aldik ama dsarda yemek yicektik fenerin maci var fanatik esim yarin cikaraz acisini... ben kayinvalidemle yasiyorum kizlar 4 sene olacak evleneli en iyisinden aldik ne istiyosan onu alalim dedi esim ev almayi dusunuyoruz ozaman ayripcam kayinvalidemden o yuzden yatak odasindan alip salonuma koyarim

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bugün yoğunluktan bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım
Şimdide söylemesi ayıp da kendimle ilgileneceğim ( kıl tüy )
Ağda ısınana kadar bir bakayım dedim

Bu arada bugün dışarda yürüyüşümüde yaptım ( eşimle gezmeye çıktık ve 1500 adımdan sonrasını saymadım )
Resmen yolda giderken kendi adımlarımı saydım adımsayarım yanımda değildi diye eşim işin mi yok dedi tabi ona adımlarımı saydım diyince
Tabi 1 mil lesliemide yaptım
Yarın dinlenirmiyim bilmiyorum ama halim olursa lesli yaparım yine

İşim bitti ama bende bittim

Valla bekarken Annemin arkadaşı hep derdi kadınlık rezillik diye hakikaten bazen bende diyorum
Erkeklerin hiç bacak alma yok koltuk altı derdi yok Biz anasını satayım hem her ay regl yüzünden bir alt üst oluyoruz bir yandanda aman ağda yapayımda bari 1 ay rahat edeyim demek zorunda kalıyoruz

Sonunda kıyacağım paraya gidiceğim komple lazerli epilasyona diyorum ama sonrada kendimi yayıp oramı buramı açamam diyorum millete

Yine bir yandanda işte o regl olmasa Anne olamıyacaktık diye düşününcede vardır Yaradanında bir bildiği yoksa sırf kadınlara eziyet olsun diye bunları bizlere laik görmezdi diyip şükrediyorum halimize

Ben geldimmmm :)

Ben geldimmmm :)

Hoşgeldin canım

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşındayım ( 14 gün daha ) biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim
İstanbulda evhanımıyım
Maalesef bende de pko ve insülin direnci var hatta ikinci kuzuyu düşünmeye başladığımızda doktor bana pko ve insülin direnci yüzünden asla bir daha çocuğum olamayacağını söylemişti hatta çok isteren tüp yaparsın dedi veee tam pko için ilaç tedavisine başlayacağım sırada 10 gün sonrasında tahlilsonuçlarını göstermeye gitmeden bir gün evvel hamile olduğumu öğrendim ( Bunu seninde mucizeni arzuladığını bildiğimden anlattım tabiki )

Yani doktor ne derse desin Rabbim nasip edince hiç bir şey engel değil
İnşallah sende düzenli olarak bizimle motive olursunda birlikte çok çok güzel kilolar veririz ve mucizen senide bulur

Bu arada sen nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama ben karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü her şeyim organik olmuyor ama ana kurallara uyuyorum ve 6 ayda 13 kg verdim inşallah yaza kadarda daha en azından bir okadar daha olacaktır diye düşünüyorum )

Bugün TVde bile bir Prof. cıktı kesinlikle Pko ve insülin direnci olan ve henüz bebek sahibi olmayanlara sağlıklı beslenmeyi ( özellikle kahvaltı çok çok önemli ihmal etmeyin diye de üzerine basa basa belirtti ) önerdi ve bünye düzene girdiği an doğal yolla hamile kalabilirler yeterki sağlıklı beslensinler dedi

Slm kizlar 2 gundur gelemedim kk sorun oluyo hemen atiyo sanirim burdaki reklamlarda sorun var..neyse 2 gundur diyet gum..sporda yapamadim dun bugun tekrar duzenli beslenmeye baslicam ..kilo bildirimim
Gecen hafta 83.2
Bu hafta 84,2
Gelen +1 kilo
Spor 5 gun bisiklet arti leslie

Iyi pazarlar arkadsşlar.
sayfalar hiç ilerlememiş .
nerdasiniz yaf
neyse bende bildirimimi yapıp kaçayım.
öğleden sonra kızımla safranboluda yarım kalan pantalon arayışımıza devam edicez.
belki dışards yeriz.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.8
Giden:200gr.
ilk defa 2oo gra sevindim.
ucundanda olsa 7li rakamları gördüm
hatalarımı biliyorum
haftaya çok daha iyi sonuçlar alıcam eminim.ibşallah

Kizlar hayrli gunler
12:15te kahvaltim btti
İki yumurta
Ezine peyniri
10tane toplama dogal zeytinyagli zeytin
5tane ceviz
Roka,tere,taze sarımsak,dereotu
Bir buyuk bardak cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…