80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok çok teşekkür ederim. Ben de Adana'dan Feride. 24 yaşındayım. Ergenlikten beri pKO var ama ileri düzeyde değilmişim çok şükür. 1.5 yılda 62 den 91 e çıktım. Neden bu kadar kilo aldım diye araştırırken doktorum tahlil yaptı ve insülin direncim çıktı sebep buymuş. Bu süreçte iki kez biri klomen diğeri aşılama olmak üzere iki kez hamile kaldım fakat ne yazık ki kaybettim ikisini de. Şimdi doktorum 80 e düşersem adetimin düzene bineceğini ve doğal yoldan hamile kalacağımı, benim tedaviye ihtiyacım olmadığını söylüyor. Sıradan doktorlar da bunu Demişti ama önemsememiştim çünkü çevremde çok kilolu olup hamile kalanlar var. Şimdiki doktorum ünlü bir Prof o Yüzden artık cidden kilo vermem gerektiğine karar kıldım.
Boyum:165
Kilom:91
Desteklerinizi bekliyorum :)
Bu arada beslenme şeklime artık dikkat etmeye başladım. Şeker kullanmıyorum. Beyaz ekmek yok. Makarna, patates yok. Beyaza hayır yeşile evet mantığıyla yiyorum. Bir de sirkeyi çok kullanıyorum ne kadar sevmesem de. Egzersize gelince Koşu bandım var günde 1 saat yürüyorum, ve pilates yapmaya çalışıyorum. Bakalım ne zaman 80 i göreceğim ilk Hedefte. Hepimize başarılar :)

Kizlar platesimi yaptim aksda yuryusuku yapacagim aksam yuruyus yapmak dha cok kilo ve hizpi kilo vermeye neden olyrms o yuzden alsam yapcm karatyima 2sonrasinda tekrardan dewam edyrm iki gun ara vermstim

arkadaşlar merhaba
hiiiç giremedim kusur bakmayın
oğlumun hastalığından sonra en yakın arkadaşımdan birinin eşi vefat etti yanına gittim
sonrada eltimin bebek mevlüdü vardı kvalidemler bizde kaldı 2 gün
hasılı size yazamadım ama dikkat ettim diyetime
pazartesi 83 300
cumartesi 81 700

Iyi akşamlar arkadaşlar.
Bayadır giremedim. Memlekete gidiyorum demiştim. Köyde yağmur fırtına derken baya sıkıntılı geçti ki çokta çekmiyordu internet.
Sonra geldik derken oğluşum hastalandı.kaç gündür ateş kusma ishal halsizlik derken hergün iki üç kere hastanedeyiz. Enfeksiyon kapmış. Çok şükür bugün kendine geldi. Daha iyiyiz çok şükür.o yüzden de uğrayamadım buraya kusuruma bakmayın.

SElamün aleyküm kızlarrrrrrr

Sabahtan beri uğrayamadım kusura bakmayın
Biraz geç uyandım kahvaltı faslı falan derken öğleni yaptık sonrada zaten hemen işlere giriştik ve sırf kuzumun oyuncaklarını ayıklamak 2 saatte yakın sürdü bir sürü ıncık cıncık ve bozulmuş oyuncak
Tam 2 poşet kullanılmayacak bozuk oyuncak attım sonrada direk mutfağa giriştim
Saat 18:00 gibi akşam yemeğimizide yedik ve ancak gelemeye fırsatı buldum

Bu arada okadar yoğunluk arasında bir güzel 2 mil leslie yaptım
Aslında bıkmayacağımı bilsem sabah akşam yapmak istiyorumda bıkmaktan korkuyorum

Maşallah canım valla her gün bir saat yürüyorsan zaten senin en kısa zamanda 80ıde göreceğine eminim kesinlikle doğru yoldasın ve Allahın izniyle sende mucizeni kuçağına alacaksın inşallah....Aminnnn
Bizler her gün burada menü paylaşımıda yapıyoruz eğer sende istersen paylaş ki bizde nacizane yanlış birşey varsa birbirimizi uyarabilelim

Yazın cidden hepimiz çok güzel farklar yaratmış olacağız Allahın izniyle

Canım çok çok geçmiş olsun oğluna
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnn

Rabbim arkadaşınada sabırlar versin... Geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ve merhumuda cennetine kabul etsin...Aminnnnnnnnn

Eltininde kuzusuna sağlıklı huzurlu ömürler versin...Allah analı babalı büyütsün ...Aminnnnnn

Canım sanada çok çok geçmiş olsun Umarım oğluşun şu anda biraz daha iyidir
Kusur ne demek canım çocuklar iyi olsunlarda gerisi önemli değil iyileşince nasılsa yine her gün bizimle olursun

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün pazar diye kahvaltı biraz geç ve ödüllü oldu ( sucuk ödülü )
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranım eşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum

Öğlende eşimle karşılıklı şekersiz türk kahvemizide içtik

Haftasonunu güzel bitirdim

Kilo bildirimini cuma dan pazartesiye kadar yapiyoduk diye hatirliyodum ama sanirim gec kalmisim zaten bu hafta hic kilo verememisim sporda yapamadim okul acilinca yaza kadar 70 olmak ti hedefim ama olmicak sanirim ablalarim neyse ben hemen yaziyim
Baslangic 81. 9 gecen hafta 79.4 bu hafta 79.0

hayirli aksamlar,
bugunki menum:
sabah 1 dilim ekmek, peynir, tere, marul, maydanoz
oglen elma, 10 kuru dut, badem
aksam balik ve bol salata

dun aksam misafirlerim vardi ve kacamak yaptim sabah kalktim erkenden spora gittim. telafi olmasada bir kac gun boyunca artik dikkat edersem ins. toparlamaya calisirim

Valla yeşil kahve işe yarar mı bilmem ama tadı çok kötü ben içemedim

Hadi yine ballısın Henüz adaşım liste yapmadı birazdan gelir bari bildirimin boşa gitmemiş olur
Canım sakın ümitsizliğe kapılma her gün yarım saat kendine ayır Leslie yap ( ben sevmezdim eskiden kadını ama bu ara sevesim geldi bayada terletiyor )

Valla yeşil kahve işe yarar mı bilmem ama tadı çok kötü ben içemedim

O zaman hiçç boşa para harçamıyayım türk kahvesine şekersiz devam en iyisi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize bol eksili ve çoook güzel bir hafta diliyorum

Bende sabah 6da şükür uyandım, kızımın saçını örüp okula yolladım, kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım Bu hafta cumaya kadar tartılmama kararı aldım ve her gün sabah akşam leslie yapmaya karar verdim

Saat 09:30da şekersiz keyif kahvemi içip hemen ilk posta lesliemi yapmaya başlayacağım
Akşamda saat 20:00 - 21:00 arasında ikinci posta Leslieyi yapmayı planlıyorum

Her gün bu şekilde ilerlemek istiyorum ( he arada günde 1 kerede olur belki ama boş geçeceğim gün olmayacak Allahın izniyle sonuçta yaza az kaldı ve ben tam gaz ilerlemek istiyorum )

Evetttttt kızlarrrrrrrr günün ilk şekersiz Kahvesini içtiğime göre hemen Leslie yapmaya başlayabilirim

Hadi tutmayıın beni

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım
1 haş yumurta biraz peynir 3 zeytin
2 dilim ekmek
bugün şööööyle bi temizlik yapacam inş tül falan yıkayacam
aslında leslie de yapmak istiyom ama benim sıpa bana yapışık geziyo nasıl yapacam bilmiyom
bide ben geçmişi çok okuyamıyorum yaaa kimler şuanda 83 kiloda merak ediyorum

GÜnaydın arkadaşlar☺
Oooh cecom erkenden kalkılmış sporlar yapılmış.maşallah.
zaten azimlisin.
aporla daha iyi sonuçlar alıcağıanâ eminim.
Bugün bende erkenciyim
kızımı okula yolladım.
ütüler biarikmişti.onları hallettqim.
kahvaltım birtti.çay içiyorum şimdi.
öğleden sonrads msrketten bir iki eksiğim var.onları alıp yemeğimi yaparım.
sonrada walk walk walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…