- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
Canım çok çok teşekkür ederim. Ben de Adana'dan Feride. 24 yaşındayım. Ergenlikten beri pKO var ama ileri düzeyde değilmişim çok şükür. 1.5 yılda 62 den 91 e çıktım. Neden bu kadar kilo aldım diye araştırırken doktorum tahlil yaptı ve insülin direncim çıktı sebep buymuş. Bu süreçte iki kez biri klomen diğeri aşılama olmak üzere iki kez hamile kaldım fakat ne yazık ki kaybettim ikisini de. Şimdi doktorum 80 e düşersem adetimin düzene bineceğini ve doğal yoldan hamile kalacağımı, benim tedaviye ihtiyacım olmadığını söylüyor. Sıradan doktorlar da bunu Demişti ama önemsememiştim çünkü çevremde çok kilolu olup hamile kalanlar var. Şimdiki doktorum ünlü bir Prof o Yüzden artık cidden kilo vermem gerektiğine karar kıldım.Hoşgeldin canım
Bu arada kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşındayım ( 14 gün daha) biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim
İstanbulda evhanımıyım
Maalesef bende de pko ve insülin direnci var hatta ikinci kuzuyu düşünmeye başladığımızda doktor bana pko ve insülin direnci yüzünden asla bir daha çocuğum olamayacağını söylemişti hatta çok isteren tüp yaparsın dediveee tam pko için ilaç tedavisine başlayacağım sırada 10 gün sonrasında tahlilsonuçlarını göstermeye gitmeden bir gün evvel hamile olduğumu öğrendim ( Bunu seninde mucizeni arzuladığını bildiğimden anlattım tabiki )
Yani doktor ne derse desin Rabbim nasip edince hiç bir şey engel değil
İnşallah sende düzenli olarak bizimle motive olursunda birlikte çok çok güzel kilolar veririz ve mucizen senide bulur
Bu arada sen nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama ben karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü her şeyim organik olmuyor ama ana kurallara uyuyorum ve 6 ayda 13 kg verdiminşallah yaza kadarda daha en azından bir okadar daha olacaktır diye düşünüyorum )
Bugün TVde bile bir Prof. cıktı kesinlikle Pko ve insülin direnci olan ve henüz bebek sahibi olmayanlara sağlıklı beslenmeyi ( özellikle kahvaltı çok çok önemli ihmal etmeyin diye de üzerine basa basa belirtti ) önerdi ve bünye düzene girdiği an doğal yolla hamile kalabilirler yeterki sağlıklı beslensinler dedi
Canım çok çok teşekkür ederim. Ben de Adana'dan Feride. 24 yaşındayım. Ergenlikten beri pKO var ama ileri düzeyde değilmişim çok şükür. 1.5 yılda 62 den 91 e çıktım. Neden bu kadar kilo aldım diye araştırırken doktorum tahlil yaptı ve insülin direncim çıktı sebep buymuş. Bu süreçte iki kez biri klomen diğeri aşılama olmak üzere iki kez hamile kaldım fakat ne yazık ki kaybettim ikisini de. Şimdi doktorum 80 e düşersem adetimin düzene bineceğini ve doğal yoldan hamile kalacağımı, benim tedaviye ihtiyacım olmadığını söylüyor. Sıradan doktorlar da bunu Demişti ama önemsememiştim çünkü çevremde çok kilolu olup hamile kalanlar var. Şimdiki doktorum ünlü bir Prof o Yüzden artık cidden kilo vermem gerektiğine karar kıldım.
Boyum:165
Kilom:91
Desteklerinizi bekliyorum :)
Bu arada beslenme şeklime artık dikkat etmeye başladım. Şeker kullanmıyorum. Beyaz ekmek yok. Makarna, patates yok. Beyaza hayır yeşile evet mantığıyla yiyorum. Bir de sirkeyi çok kullanıyorum ne kadar sevmesem de. Egzersize gelince Koşu bandım var günde 1 saat yürüyorum, ve pilates yapmaya çalışıyorum. Bakalım ne zaman 80 i göreceğim ilk Hedefte. Hepimize başarılar :)
arkadaşlar merhaba
hiiiç giremedim kusur bakmayın
oğlumun hastalığından sonra en yakın arkadaşımdan birinin eşi vefat etti yanına gittim
sonrada eltimin bebek mevlüdü vardı kvalidemler bizde kaldı 2 gün
hasılı size yazamadım ama dikkat ettim diyetime
pazartesi 83 300
cumartesi 81 700
Iyi akşamlar arkadaşlar.
Bayadır giremedim. Memlekete gidiyorum demiştim. Köyde yağmur fırtına derken baya sıkıntılı geçti ki çokta çekmiyordu internet.
Sonra geldik derken oğluşum hastalandı.kaç gündür ateş kusma ishal halsizlik derken hergün iki üç kere hastanedeyiz. Enfeksiyon kapmış. Çok şükür bugün kendine geldi. Daha iyiyiz çok şükür.o yüzden de uğrayamadım buraya kusuruma bakmayın.
Umutsuz olmayalim canim..basaricaz yeterki inanalim..biraz caba gosterelim eminimki emeklerimiz bosa gitmeyecek...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyleİnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi
Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor
Artık dinlenme zamanı2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük
İşe yaramıyor mu yoksa sadece tadımı kötü
Hala alacağım hesapta
Süpersin canım valla helal sana gelemesende gelir gelmez 3 günlük menünüde yazıyorsun
Bu arada menülerinde süper
Bol bol eksi olarak dönecek yarın inşallahhhhhhhhh
Canım dilediğin kadar içebilirsin sakıncası yok
Kilo bildirimini cuma dan pazartesiye kadar yapiyoduk diye hatirliyodum ama sanirim gec kalmisim zaten bu hafta hic kilo verememisim sporda yapamadim okul acilinca yaza kadar 70 olmak ti hedefim ama olmicak sanirim ablalarim neyse ben hemen yaziyim
Baslangic 81. 9 gecen hafta 79.4 bu hafta 79.0
Valla yeşil kahve işe yarar mı bilmem ama tadı çok kötü ben içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?