Kızlar bende 98den 89a inebildim, aranıza gelebilir miyim aynen devam etmem lazım
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
2 Mil Lesliede tamamdır
Öğleden sonrada Anneme gideceğim ama kesinlikle öğlenlik yemeyeceğim onda o yüzden geç gitmeyi planlıyorumöbür türlü annem ille bir lokma ye diyor kahvemi içer bir iki saat oturur gelirim
gunaydin kizlar...mutlu bir hafta dilerim..malesef su tvdeki izlediklerimden sonra mutlu olamiyor ya insan..özgecan olayi cokk acicokk uzdu rabbim sabir versin ailesine..ne emeklerle büyütüyoruzkuzularimizi ya..cok uzgunum bu konudan dolayi...
neyse hafta sonu diyet spor diye bisey kalmadi malesef..cok gezintili oldu..sabah cikip gec vakit döndüm eve ..gittigim yerlerdede bol kalorili gecti gunum ..bugun tekrar toparladim durumu...15 dk lesli yaptim 15 dk bisiklet surdum..kahvaltimda 1 kahve 1 elma..öglene pirinc lapasi yapmayi düsünüyorum kendime..cok fazla ödem var vucudumda ise yariyacagini düsünüyorum...hafta sonu suda icemedim fazla..bugun dengelemeye calisacagim ins...2 gun kuzularda evde..birazdan isleri bitirip yemek yapmaya girisecegim...
Selam arkadaşlar. Hayırlı sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize. İki hafta kaçaklıktan sonra yine buralarda olmaya çalışacağım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz.
Oğluşum çok şükür daha iyi ve okula da götürdüm.
Uyanınca 2 bardak suyumu(içine limon sıktım) içtim. Oğluşu okula bıraktıktan sonra 40 45 dakika yürüdüm sonra da anneme gidip kahvaltı ettim. Öğlende oğluşumu bi kontrol ettim eve geldim. Bugün annemde kalacak oğluşum. Hiç olmazsa bugün yollarda perişan olmasın.
Kızlar memlekete gittim ya herkes çoook zayıfladığımı söyledi. Çok farkediliyormuş. Gerçi 18 kilo da az değil dimii
İlk üç dört gün çok dikkat ettim köyde ama sonra birazcık esnedim. Eşimin babadı kuzu filan kesti ki her gittiğimiz yerde kavurma yahni Allah ne verdiyse yedik. Gerçi yediklerimi de geçen hafta oğluşun hastalığıyla erittim. Son bildirimimden fazla değilim ama iki hafta arada kaynadı diyebilirim. Memlekete gidipte kaymaklar kuzular kilo almamak kolay değil. Bu bile başarı anlayacağınız.
Merhaba arkadaşım. Ağustos sonu eylül başı gibi 96 kiloydum ve artık herkesHoşbulduk canım, 18 kiloyu nasıl verdin yahu
Bana birkaç tüyo verirsin artık
Merhaba arkadaşım. Ağustos sonu eylül başı gibi 96 kiloydum ve artık herkesböyle bakmaya başladı bana. İyice saçma sapan bir şekle girdim. Kiloluydum ama son bir sene içinde sigara bıraktım diye üstüne bi 15 kilo daha alınca 96 yı görmüş oldum.
Tiyolarıma gelince öyle özel bir formülüm yok. İlk 10 kiloyu çok kısa sürede verdim. 2 ay bile olmadan. Sonrası ise olması gerektiği gibi yavaş yavaş gitti. Durakladığı 10 15 gün hiç kilo veremediğim oldu ama pes etmedim. Öyle özel birşey yapmadım aslında. Herşeyden yiyorum ama kararında. Abur cubur çok yemiyorum artık. Ekmek azalttım ve hayatıma hareket kattım. Bulduğum het fırsatta yürüyorum. Hayatımdan kızartma hamur işi taylı tuzlu çıkartmadığım için ağır ağır veriyorım. Öyle yasaklarla uzun süre dayanamam. Mesela akşama sütlü tatlı olmuş olsa ya yemek yerim yada tatlıyı yerim.böylece tatlıda gözüm kalmaz ki çook severim tatlıyı . Ağır bir tatlı pasta varsa mesela akşam yemem ama canım çok çekerse sabaha bırakır yerim çok abartmadan. Tabi bu kaçamaklar sık olmazsa benim yararıma. Kısacası dengeleyerek ilerlemeye çalışıyorum
Bir gün ağır geçtiyse diğer gün telafi etmeye çalışıyorum gibi. Haaa çok büyük yemek krizlerim de oldu
İki günlük yemeği bir defada hemde gecenin bir yarısı öküz gibi yediğim de oldu ama ertesi gün nasılsa bozuldu deyip pes etmedim bırakmadım kaldığım yerden devam ettim. Bırakmaya da niyetim yok Allahın izniyle...
Tatlı tuzlu yağlı abur cubur ve ekmek azaltılıp bi dr hareket eklersrn olmaması için hiç bit sebep yok.
Haaa yeşil çay içiyorum günde bir yada iki kupa ama sallama değil yaprak demleme olandan. Bir dönem de sirkeli su içtim ve çoook su içiyorum. Böyle işte....
Üşenmek olur mu. Hepimiz aynı şey için burdayız.ayy canım üşenmeyip yazmışsın, çok sağol yazdıkların o kadar iyi geldi ki bana, özellikle pes etmeme kısmı..
Çok sağol canım benimm , yazını word e kaydettim okuyacağım sık sık
Üşenmek olur mu. Hepimiz aynı şey için burdayız.
Şunu düşün. Biz bu kiloları iki günde almadık iki günde veremeyiz. Sen sana neyin kilo aldırdığını bilirsin
Kendini kasmadan ay o yasak aman bunu yiyemem diyetteyim demeden ama abartmadan yemen kafi. Düşün zayıflar yağlı tatlı hamur işi yemiyor mu tabiki yiyorlar.ama biz abarttığımız için bu haldeyiz.
Kimisi yasamak için yemek yer . Kimisi de yemek yemek için yaşarmış...
Ya istediğini yersin ya da istediğini giyersin...
Bu sözler beni oldukça etkilemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?