- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende akşam leslie yapayım
Azcık maddi durumum iyi olsa işten çıkar sırf evde spor ve diyet yapardım
Ya da bütün maaşı boşverip aşçı mı tutsam kendime, bana diyet yemekler yapsın getirsin bütün maaşı vereyim
gunaydin kizlar...mutlu bir hafta dilerim..malesef su tvdeki izlediklerimden sonra mutlu olamiyor ya insan..özgecan olayi cokk acicokk uzdu rabbim sabir versin ailesine..ne emeklerle büyütüyoruzkuzularimizi ya..cok uzgunum bu konudan dolayi...
neyse hafta sonu diyet spor diye bisey kalmadi malesef..cok gezintili oldu..sabah cikip gec vakit döndüm eve ..gittigim yerlerdede bol kalorili gecti gunum ..bugun tekrar toparladim durumu...15 dk lesli yaptim 15 dk bisiklet surdum..kahvaltimda 1 kahve 1 elma..öglene pirinc lapasi yapmayi düsünüyorum kendime..cok fazla ödem var vucudumda ise yariyacagini düsünüyorum...hafta sonu suda icemedim fazla..bugun dengelemeye calisacagim ins...2 gun kuzularda evde..birazdan isleri bitirip yemek yapmaya girisecegim...
yeni gelen kizlar hosgelmisler...
kilo veren herkesi tebrik ederim...
malesef ben artidayim..neyse önümüze bakalim diyorum bu hafta daha dikkatli olmaya calisacagim ins...
Canım bence hiç ne spora nede yemeğe fazla para harçamaya deymez
Sabah işe giderken 15 dakika erken kalkıp kahvaltını sağlam edersen zaten akşama kadar açıkmazsın ( aralarda acıkıncada ayran içebilirsin akşama kadar tok tutması ve leptini çalıştırması için) Akşam çok geç gelmiyorsan önce yemeğini yer biraz dinlenirsin sonrada ilk etapta 1 Mil Lesliele başlarsın Emin ol 3cü günden sonra daha zevkli gelecek ( zaten çabucak bitiyor bir yandan tv yada müzikte olunca ) ve 2 Mili bile ne kadar yorgun olsan yapmadan yatmazsın
Bu arada gece yapılan spor daha çok yağ yakmayı sağlıyormuş o yüzden ben akşamda yapacağım inşallahGündüzde sırf zevk için yapıyorum zaten
Hem hedefime daha kolay ulaşırım o sayede
mrb öncelikle tebrikler 3 kilo 10 günde bnce iyi .bişey soracağım sen doğum yapalı nekadar oldu.yani diyetin biraz sıkı gibihepimize hayırlı uğurlu olsun..
ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı((
10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım
sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey
öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh
afiyet olsun canim..gayet guzel bir menu..bulgura dikkat fazla yiyince su tutuyor vucutta..Ay daha öğle yemeği yiyemedim o kadar yoğunduk ki,
şimdi fırsatım oldu yemek sipariş ettim,
1 kase çorba
1 pors. kuru fasulye
1 pors. bulgur pilavı
küçük kase yoğurt
kesinlikle fark edicektir canim sporla birlikte zayiflayinca muthis fark oluyor..bu arada gule gule git gel...yazamamistim televizyonunda hayirli olsun canim..Bende nazioliye ablamin yanina gtcem kocam. Birakip gelcek bakalim ablm ne dcek beni gorumce
afiyet olsun canim..Bende akşam yemeğimi ifşa edeyim
11de kshvaltım bitmişti.
5 tede akşam yemeğimi yedim.
mantar çorbası
pırasa yulaflı yoğurt
2-3çatal dòner 2-3çatsl fırınbyemeği(tadına bakmak için yedim)
Şimdi sporumu yapcam.
akşama yazarım
canim 8.30 dan sonra ne kadar saglikli seylerde yesen yaga dönüsüyor malesef sen en iyisi öglen cok iyi ye bir ara yap ve aksam yemeginde salata yogurt yiyerek iyi bir secim yapmis olursun canim..bu arada kac yasindasin evli bekar...kac kilosun kendinden bahsedermisin..Akşam çok geç geliyorum eve o yüzden çok az yemem gerekiyo en erken 8:30 da evde oluyorum maalesef ,
ama leslie akşamları bende yapıyorum, bahane buluyordum çoğu zaman ama artık yok
cecom mas. yediklerin süper..sporada tam baslanmis bence daha hizli gidecek artik senden..süpersin canim devam et..
dedigin gibi gecen haftanin kilosunu yakalama cabasinda olucam bu hafta..2 gunluk ara +1 kilo oluyor malesef...
kizlar fasulye tursu kavurmasi diyete uygunmu ..bi arkadas vermisti ama tursu olunca yemegini yapmaya cekindim..zaten kilo vermekte zorlaniyorum birde simdi yine su tutarsa söyle iyice kilo verince yapar yerim..
Iyi yolculuklar mehtapçım☺Kizlar aksam yemegim 06:00da btti
Bir tabak etli nohut yemegi
Lahana biber salatalik tursusu
Suandada esimle yola ciktik nazilliye gdiyoruz esim sabah bodruma donecek otobuste yorulursnz dedi sagolsun ben ablamda kalcm cokk ozledm onu yahh bu arada cok mutlym kiziminda 3uncu disi patladi platesimide yapamadim yav
Sagolasin cnm tabiki Allah sevdiklermze uzun omurler saglik sihhat versin. Bu arada nie yapilmio bu bildirim sirasiIyi yolculuklar mehtapçım☺
Ne mutlu sana.aile gibisi yok gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?