80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim
Tabi buraya damlamadan evvel akşam yemeğimide yedim
Bugün sabah 6da uyanınca 3 ögün yaptım ( Anam sağ olsun benden daha inat çıktı )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Öğlende Annemde dediğim gibi benden fazla inat edince ille ye diye hadi neyse dedim ve
1 tabak tarhana çorbası
3 adet yaprak sarma
3 adet lahana sarması
2 YK yoğurt yedim

Akşam yemeği yemeyecektim ama bu seferde metabolizmam yanlış etkilenir diye eve gelincede saat 17:00de akşam yemeğimi yedim ( bu arada Annemde saat 1 de yedik )

Allahın izniyle saat 20:00de de bir 2 mil daha yapacağım inşallahhhhh

Canım bence hiç ne spora nede yemeğe fazla para harçamaya deymez
Sabah işe giderken 15 dakika erken kalkıp kahvaltını sağlam edersen zaten akşama kadar açıkmazsın ( aralarda acıkıncada ayran içebilirsin akşama kadar tok tutması ve leptini çalıştırması için ) Akşam çok geç gelmiyorsan önce yemeğini yer biraz dinlenirsin sonrada ilk etapta 1 Mil Lesliele başlarsın Emin ol 3cü günden sonra daha zevkli gelecek ( zaten çabucak bitiyor bir yandan tv yada müzikte olunca ) ve 2 Mili bile ne kadar yorgun olsan yapmadan yatmazsın
Bu arada gece yapılan spor daha çok yağ yakmayı sağlıyormuş o yüzden ben akşamda yapacağım inşallah Gündüzde sırf zevk için yapıyorum zaten
Hem hedefime daha kolay ulaşırım o sayede

Sorma canım iki gün ben sapıtmayı boşver doğru dürüst yemek bile yemek istemedim inan sırf metabolizma etkilenmesin diye zoraki yedim ağlamaktan içim dışıma çıktı tanımadığım halde
Hep ona ve onun gibi tecavüz madurlarına dua ettim Rabbim o yaratıkları bildiği gibi yapsın, senelerce can çekişsinlerde ölemesinler inşallahhhhhhhhhhh .....Aminnnnnnnnnn

yeni gelen kizlar hosgelmisler...
kilo veren herkesi tebrik ederim...
malesef ben artidayim..neyse önümüze bakalim diyorum bu hafta daha dikkatli olmaya calisacagim ins...

Üzülme canım eminim ödemdir o ve cumaya kadar en azından bir önceki haftanın kilosunu görürsün tartıda

Bende akşam yemeğimi ifşa edeyim
11de kshvaltım bitmişti.
5 tede akşam yemeğimi yedim.
mantar çorbası
pırasa yulaflı yoğurt
2-3çatal dòner 2-3çatsl fırınbyemeği(tadına bakmak için yedim)
Şimdi sporumu yapcam.
akşama yazarım

Akşam çok geç geliyorum eve o yüzden çok az yemem gerekiyo en erken 8:30 da evde oluyorum maalesef ,
ama leslie akşamları bende yapıyorum, bahane buluyordum çoğu zaman ama artık yok

Akşam 8-9 gibi akşam yemeğimi yemek zorunda olmam beni çok zorluyor ama yapabildiğim zaman da tam tersi artı etkisi oluyor, yatmadan önce tekrar acıkmıyorum

slmlar...bugun evde gecti 2 gundur evde olmayinca dinlenmece yaptim..ev islerini hallettim..camisir katlamayida aksama biraktim 2 makine katlanacak beni bekliyor..menumu yazayim aklimdayken firsat bulmusken..
sabah 1 elma 1 kahve
ara 1 kase yogurt
ögle 1 cay bard.pirinc lapasi yaninda salatalik yesil sogan ve yogurt
ara 1 kahve 1 minik cikolata(47 kl.)
aksam 1 tabak firinlanmis sade karnibahar ustune sarimsakli yogurt
2 l.su 2 fincan yesil cay 2 kahve
suyum daha bitmedi ama 2 l yi tamamlicam ins..
15 dk lesli 15 dk bisiklet..
aksamda bisiklet surulecek ins..en az 30 dk.

sehercim oglusuna gecmis olsun..memlekete gidipte yememek olmaz..kaymak diyince afyona mi gittin canim? mas. ayni kiloda dönmekte bir magrifet..kolay gelsin canim..

cecom mas. yediklerin süper..sporada tam baslanmis bence daha hizli gidecek artik senden..süpersin canim devam et..
dedigin gibi gecen haftanin kilosunu yakalama cabasinda olucam bu hafta..2 gunluk ara +1 kilo oluyor malesef...
kizlar fasulye tursu kavurmasi diyete uygunmu ..bi arkadas vermisti ama tursu olunca yemegini yapmaya cekindim..zaten kilo vermekte zorlaniyorum birde simdi yine su tutarsa söyle iyice kilo verince yapar yerim..

bu hafta 2 arkadasatoplanicaz grup olarak carsamba ve cuma..kahvaltida bulusacagiz tamda rayina oturtmusken iyi olmucak ama en zararsiz sekilde atlatmaya calisacagim ins..

mrb öncelikle tebrikler 3 kilo 10 günde bnce iyi .bişey soracağım sen doğum yapalı nekadar oldu.yani diyetin biraz sıkı gibi

Akşam çok geç geliyorum eve o yüzden çok az yemem gerekiyo en erken 8:30 da evde oluyorum maalesef ,
ama leslie akşamları bende yapıyorum, bahane buluyordum çoğu zaman ama artık yok
canim 8.30 dan sonra ne kadar saglikli seylerde yesen yaga dönüsüyor malesef sen en iyisi öglen cok iyi ye bir ara yap ve aksam yemeginde salata yogurt yiyerek iyi bir secim yapmis olursun canim..bu arada kac yasindasin evli bekar...kac kilosun kendinden bahsedermisin..
ben 3 cocuk annesiyim yurtdisinda yasiyorum..
170 boyunda 84 kiloyum hedef ins 70 duse kalka ilerliyoruz bakalim ins sonuc alabiliriz...

Teşekkür ederim canım İnşallah cuma çok güzel sonuçlar görürümde daha da bir gaza gelirim
Şu anda eşim kızlara gitmiş şu mod çikolatalarından almış onları bölüştürürken aşkım sende istermisin diye sormazmı çok kararlı ve sert biçimde asla dedim hee mis gibi koktu o ayrı ama inadım inat yemeyeceğim sonuçta hedefe ulaşmak için biraz taviz vermem gerekecek isteklerimden ( nasılsa beyin 20 günde unuturmuş bende hiç kaçamak yapmazsam o sürede inşallah bir daha canım o tür şeyleri istemez

Bu arada turşuyu arkadaşın kendi yaptıysa azda olsa yapabilirsin bence turşu kavurması ( komşum yapardı bazen ama turşuyu önce biraz suda bekletirdi çok tuzlu olmasın diye ) he için rahat etmeyecekse cumaya sakla en azından bir sonraki cumaya kadar kesin yakmış olursun ve vicdanın rahatsız olmaz bu haftaya rağmen

Kizlar aksam yemegim 06:00da btti
Bir tabak etli nohut yemegi
Lahana biber salatalik tursusu
Suandada esimle yola ciktik nazilliye gdiyoruz esim sabah bodruma donecek otobuste yorulursnz dedi sagolsun ben ablamda kalcm cokk ozledm onu yahh bu arada cok mutlym kiziminda 3uncu disi patladi platesimide yapamadim yav

Iyi yolculuklar mehtapçım☺
Ne mutlu sana.aile gibisi yok gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…