80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Limonlu sıcak su bende mi içsem ya

Ablamin evindeyim cnlar kahvalti zamani herseyi dogal

Afiyet olsun

Canım aynen salata ve yoğurttan başka bir menü yapmıyorum akşam.
25 yaşındayım , bu yaz nişan var Allah kısmet ederse
bu forumda 98 kiloydum , 86 a kadar düştüm de , bi ara 3 hafta falan uğrayamadım o arada da zor şeyler yaşadım ve 89 a çıktım, benim boyum da 170 , üst taraftan kilo verdiğim için çabuk incelebiliyorum...
İnşallah güzel sonular alırız canım

günaydin guzeller...
cok iyi uyandim..ödemin cogu gitmis sevindim yahuuu..
kahvaltimi yaptim..bugun protein agirlikli beslenmeye niyetliyim..ödemler gitsin diye..
simdi lesli zamani...

canim ins. cok guzel bir gelin olucaksin..boydan kurtariyoruz..ins bir an evvel kurtuluruz bu kilo denen illetten,,,

cecom kolay gelsin yatili misafir icin kolay gelsin canim..
mehtapcim afiyet olsun hersey cok guzel görünüyor..ablanda karatayci sanirsam:)
Cnm ablam hamile gebelik sekeri cikti bendenona bole guzel bi kahvalti hazirladim brazdan gezmeye cikacagiz gelince platesimi ypcam cdmi lastgmi buraya getrdim

slm kizlar..
islerimi bitirdim yemekler pisiyor..leslimide yaptim islerden evvel..yarim saat..2 mil..
simdide bir yesil cay iciyorum bir bakayim dedim..

1,5 litre su bitti, tuvalate git gel yaparken baya spor yaptım
Öğle yemeği tavuk sote ve 1 kase çorba...

Selam kızlar. Sabah temizlik yapacağım demiştim ama son anda dişçiyle oğluşun randevusu vardı onu hatırladım. Yer tutucu yaptırdık dişlerimize.
Sonra evimize geldik. Bir haftadır ishal yüzünden yağsız hafif şeyler yediği için iki gündür pide yada lahmacun istedi oğluş. Bende dayanamadım yaptım güzelce karnını doyurdum.
dünkü ve bugünkü menümü yazayım.
Dün...
Sabah maydonoz tere,peynir,3 5 patates kızartması ve bi parça tam buğday ekmeği
Öğlen yoğurtlu bakla yemeği
Akşam az kıymayla pırasa kavurması ve bi kaç kaşık haşlanmış makarnayı katıştırıp üzerine yoğurt ekledim

Bugün
sabah
Bir yumurtalı sebzeli omlet , maydonoz 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Akşam da evde tavada yapılmış iki lahmacun, bolca maydonoz tere ve bir bardak torba yoğurdundan ayran(biraz ekşimiş galiba miğdemi bozacak gibi)

Kimsecikler yok.
neyse bende akşam yediklerimi yazayım bari.
pırasa
fırında patatesli hindi
yoğurt.birazdan yicem.
spor yok.hafiften dişim sğrıyor.keyifsizim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür geçte olsa gelebildim
Temizlikti, çamaşırdı derken akşama kadar baya bir koşturdum
Akşam yemeğimden sonrada biraz vakit geçince 2 Mil leslimi yaptım

Aslında bir ara şeytan; kız bütün gün yoruldun, hareket desen fazlasıyla var ne gerek var tekrar leslie yapmaya dedi Az daha uyacaktım ama sonra silkelendim ve Lesliye başladım
Bu seferde şeytan; Anam boşver be 1 Mil yap yeter ne diye kendini fazladan yoracaksın diye dürttüp durdu Degett başımdan dedim ve bir güzel 2 Mili tamamladım

Bugün temizlik yapmasaydım belki 2.5 yada 3 Mil bile olurdu ama şükür en azından her gün 2 milde olsa yapıyorum ve eminim alışınca dahada fazlasını yapabileceğim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah evde olanlarla yaptım kahvaltımı ( evi kurutmuşuz yine )
Akşamlıkda karnabaharımı haşladım ama yoğurt olmayınca evde üzerine domates püresiyle uydurma baharatlı bir sos yaptım fenada olmadı
Birde mantar çorbam vardı akşamlık

Anaaaa az daha unutuyordum spor yaptıktan bir saat sonrada 4 adet kurbiş yedim yemeseydim iyidi ama çok canım çekti ve o yüzden biraz sonra tekrar bir 20 dakikada olsa hareketler yapacağım ( yerleşmeden gitsin )

47. günümün menüsü :

Sabah:
işe geç kaldım kapıdan çıkarken 3 fırın köfte koydum peçeteye.
3 fırın köfte - 1 ayva

Öğlen:
tavuk sote
çorba

Akşam:
salata
3 fırın köfte
1 ince dilim tam buğday ekmek

3 lt su - spor yok

selaam,
bugun gecte olsa menum: biraz gec oldu ama...
sabah 1 dilim ekmek, peynir, tere
oglen kaysi, incir ve badem (fazla yedigimi dusundugumden ayrica bir ogun yemedim)
aksam: yesil fasulye

ve elmali cayimi ictim, sporumuda yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…