Günaydın güzeller. Hayırlı günler olsun hepinize. ..
Sabah uyandım 2 bardak limonlu suyumu içtim. 1 saat yürüyüşümü yaptım.
Bir kapya biber , yarım soğan , bir yumurta ve zeytinyağıyla
omlet, Bol maydonoz, biraz peynir ve 5 zeytin..2 dilime yakın tam buğday ekmek yedim. Bolca da çay.
Şimdi bismillah deyip temizlik yapmam lazım.
Yine görüşürüz canocanlar...
Ablamin evindeyim cnlar kahvalti zamani herseyi dogal
canim 8.30 dan sonra ne kadar saglikli seylerde yesen yaga dönüsüyor malesef sen en iyisi öglen cok iyi ye bir ara yap ve aksam yemeginde salata yogurt yiyerek iyi bir secim yapmis olursun canim..bu arada kac yasindasin evli bekar...kac kilosun kendinden bahsedermisin..
ben 3 cocuk annesiyim yurtdisinda yasiyorum..
170 boyunda 84 kiloyum hedef ins 70 duse kalka ilerliyoruz bakalim ins sonuc alabiliriz...
canim ins. cok guzel bir gelin olucaksin..boydan kurtariyoruz..ins bir an evvel kurtuluruz bu kilo denen illetten,,,Canım aynen salata ve yoğurttan başka bir menü yapmıyorum akşam.
25 yaşındayım , bu yaz nişan var Allah kısmet ederse
bu forumda 98 kiloydum , 86 a kadar düştüm de , bi ara 3 hafta falan uğrayamadım o arada da zor şeyler yaşadım ve 89 a çıktım, benim boyum da 170 , üst taraftan kilo verdiğim için çabuk incelebiliyorum...
İnşallah güzel sonular alırız canım
Cnm ablam hamile gebelik sekeri cikti bendenona bole guzel bi kahvalti hazirladim brazdan gezmeye cikacagiz gelince platesimi ypcam cdmi lastgmi buraya getrdimcecom kolay gelsin yatili misafir icin kolay gelsin canim..
mehtapcim afiyet olsun hersey cok guzel görünüyor..ablanda karatayci sanirsam:)
canim ins. cok guzel bir gelin olucaksin..boydan kurtariyoruz..ins bir an evvel kurtuluruz bu kilo denen illetten,,,
Görünüyo csnım.afiyet olsunAblamin evindeyim cnlar kahvalti zamani herseyi dogal
Çok güzel görünüyo canım.afiyet olsun.Ablamin evindeyim cnlar kahvalti zamani herseyi dogal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?