80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm herkese,

sukur kavusturana :)) sayfalara giriyordum fakat tam acilmiyordu yazamiyordum.

Bugunki menum
sabah 1 dilim ekmek peynir, tere marul
oglen 1 dilim ekmek peynir marul
aksama 4 yk bulgur pilavi, 2 yk yogurt

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnn

Bugün bir hevesle tartıya cıktım ( malum kaç gündür düzenli olarak sporumuda yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ) ve çok güzel bir sonuç beklerken yine tartı nanik yaptı bana

Sabahtan beri sinir oldum yahu bir gramda olsa oynamazmı aksine yine 112.3 kg'ı gördüm tartıda
Yahu Karatayada uyuyorum elimden geldiğince, yoğunluğumu zaten biliyorsunuz ama ben eksi göreceğime az da olsa artı gördüm ve buna inanılmaz canım sıkıldı doğal olarak

Bünyem iyice oyun oynamaya başladı bana ve artık iyice fenalık geldi

Günaydın arkadaşlar. İki günlük lapa diyetinden sonra çok Güzel bir sonuç beklerken yine umduğumu bulamadım. Dün bile 77 iken bugün 77.2 yim.
Başlangıç 95.5
Son bildirim 78.2
Bugün 77.2
Gerçi üç haftadır takılmıştı en azından o direnci kırdım.

Canım benim. Sıkma canını diyeceğim ama motivasyonumuzu etkiliyor bu durum.ama sabredeceğiz ve ya gidecek ya gidecek bu kilolar. Vucudumuzun saçma sapan inadı değil bizim irademiz kazanacak. Allahın izniyle tabi. ..

evet yeni basladim. gidenin bir kismi odemde oldugunu biliiyorum ama olsun tartida eksildigini gormek mutlu ediyor
Kesinlikle motive eder. Ben de yeni başladığımda hızlı gidiyordu. Şimdilerde can çekişiyor kilom gitmemek için. Bende ödem yada şişkinlik bişiyler gitsin de motivem düşmesin diye iki gün lapa yaptım. Gide gide 1 kilo gitti. Allaj hepimize istediğimiz kilolara inmeyi nasip etsin.

Günaydın kızlaaar
Sabah baya iyi kahvaltı yaptım:
2 yumurta - çeyrek simit
domates zeytin
kaşar peynir
yeşil çay

Malum ben 50 e doğru geri sayım yapıyorum, 44. günümdeyim, 30lara az kaldı 39. gün tartı günüm, Maşallah çok iyi gidiyor bu sefer

slm kizlar..
hayirli cumalar..
ben pazar gunleri tartiliyorum ilk öyle basladim devam ediyoruz bakalim..
kilo verenleri tebrik ederim..
sabah az uykuyla uyandim belki ögleden sonra biraz kestirrim..
kizimi bugunde göndermedim okula..hafta sonuda dinlenince ins tamamen atlatir ..
sabah sporumuda yaptim 25 dk lesli..aksamada bisiklet binerim ins..
herkese mutlu bir gun dilerim...

slm herkese,

sukur kavusturana :)) sayfalara giriyordum fakat tam acilmiyordu yazamiyordum.

Bugunki menum
sabah 1 dilim ekmek peynir, tere marul
oglen 1 dilim ekmek peynir marul
aksama 4 yk bulgur pilavi, 2 yk yogurt
az yiyorsun mas..bence bogazi tutup az öz kararinda yiyince kilocuklar gidiyor..cok güzel gitmis..azmin daim olsun salihacim..

bıktım tartıya cıkıp uzulmektennnn b-fit goster mucizeni
bogazi tutmassan sporun hicbir faydasi olmaz..kalorisiz ve duzgun beslenmelisin canim..bu arada b fiti bende duydum ama bilmiyorum nasil bir spor oldugunu..sehercigime dalga gectini yazmissin ama bende bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…