- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
Canım bahsettiğin 1. 2. 3. ...8. Gruplar var. Onlardan bahsediyorsan onlar belli kişilerin yarıştığı gruplar. Burası ise herkese acık paylaşım grupları (ben böyle biliyorum)tsk ederım 4 grupla bu grup aynımı acaba cok grup varda hepsı farklı kısılermı actı anlayamadım
günaydin kizlar..
kizimin biri hasta malesef ..babasi dra götürdü bende o arada lesli 2 mil yürüdüm..
kahvalti etmedim sütlac yedim yarim kase bol taecinli..kahvemi ictim..birazdan meyve ve yogurt yemeyi düsünüyorum..yemeginde ismi aklimda birazdan mutfaga girecem..kuru bamya ve etli bulgur pilavi bugunku menumuz...
hosgeldin canim..ins cabucak ulasirsin istedigin kiloya..yastan cok sanslisin hemen gider o kilocuklar...ac karna tartılmadım bu hafta dıyetteyım zaten tok karna kıyafetlerler 84 cıvarındayım yasım 19.karatay dıyetı yapıyorum.şu an kı hedefım 75 .boyum 167
Geçmiş olsun canım.aman çocuklar hasta olmasında.sehercim ve oynakbasim cok tesekkur ederim..antibiyotiklik degilmis öksürük ve hafif ates var..birde burnu akiyor..ins cabuk atlatir kötü öksürüyor yahu..ilaclarimizi kullanip iyilesir ins bir an evvel..diger kuzularada bulasmadan ins..
canim atlatmissin misafir olayini masallah sana..emrivakileri kim severki neyse kurtarmissin yinede..
benimde bu ara canim skkin..esimle birazcik sorunlar yasiyoruzumarim atlatiriz bu durumuda...dua istiyorum sizden...
Sehercim lapayı kaç gün yapcan canım.İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah peynirli 2 yumurta,bol yeşillik , 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara az sütlü neskafe . Biraz badem , bir kücük elma
Akşam pirinç lapası üstüne Sarımsaklı yoğurt ve bol baharat (pul biber,toz kırmızı biber, kara biber, isot,nane),tuzsuz yağsız salata
Canım 3 haftadır 78 -78.4 arasında gidip geliyorum. Takıldım yine. Dün sadece lapa yedim sabah ve akşam.Sehercim lapayı kaç gün yapcan canım.
Bakalım nasıl sonuç alıcaksın.
benimde yapasım var
tesekkür ederim insallah diyorum...Canım sıkıntınız her neyse inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
Bütün dualarımız sizinle canım
cok guzel olmus menun..afiyet olsun canim..İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah peynirli 2 yumurta,bol yeşillik , 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara az sütlü neskafe . Biraz badem , bir kücük elma
Akşam pirinç lapası üstüne Sarımsaklı yoğurt ve bol baharat (pul biber,toz kırmızı biber, kara biber, isot,nane),tuzsuz yağsız salata
Teşekkür ediyorum canım. Ama sarımsak şişkinlik yaptı inşallah ters tepmez. Bu arasa Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin. Allah evine bol huzur nasip etsin....cok guzel olmus menun..afiyet olsun canim..
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum.Canım 3 haftadır 78 -78.4 arasında gidip geliyorum. Takıldım yine. Dün sadece lapa yedim sabah ve akşam.
Bugün de sabah normal kahvaltı , akşam lapa yedim. Bakalım yarın sonuc ne olacak.
Sen kaçla başladın diyeteHadi bakalım bende merakla bekliyorum.
Ödem attırıyomuş duyduğuma göre.
aynı kiloda sayılırız seninle.bende 79.8dim geçen hafta.ama bugün çok fena saçmaladım.ne yediğimi hiç yazmıyım.
birazds grip olcak gibiyim.
belki bende yaparım iki gün lapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?