80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmm

Misafirlerim dün erkenden geldi
Eşim sağ olsun yine bana emrivaki yaptı ve saat 15:30da telefon açtı ( daha ortada hiç birşey yokken ve ben duştan daha yeni çıkmışken havluyla duruyorken ) işte aşkım biz yarım saat 45 dakikada kadar geliyoruz diye
Nasıl yani falan diye tabi anında panik yaptım ama neye yarar bir kere kendi kafalarına göre takılmışlar

Hadiii motoru taktım totoşa ve koştur koştur hemen bulgur pilavını ateşe koyup yoğurtlu kırmızı lahanamı yaptım, tavukları hazırladım, soframı hazırladım ve kalan işleri bitirdim
Hatta daha benim işim tam bitmeden bir baktım geldiler
Gelir gelmez de yatıya kalacaklarınıda ilan ettiler

Neyse yemek faslı, çay faslı derken gece 10da ancak oturmaya fırsatım oldu ve 12ye doğru yatakları açtık yatıştık
Sabahda 08:00de uyandım kahvaltı hazırladım herkez uyurken sonra eşim herkesi uyandırdı birlikte kahvaltımızı yaptık
Öğlene doğru gittiler ondan sonrada hadi şunu toparla bunu toparla derken ancak uğrayabildim

Genel olarak fena geçmedi ama tabi ben çok yoruldum

Kuzularımda dışarda kartopu oynamaya çıktılar bende fırsat o fırsat buraya bakayım dedim

Canım kızına çok çok geçmiş olsun...Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn

sehercim ve oynakbasim cok tesekkur ederim..antibiyotiklik degilmis öksürük ve hafif ates var..birde burnu akiyor..ins cabuk atlatir kötü öksürüyor yahu..ilaclarimizi kullanip iyilesir ins bir an evvel..diger kuzularada bulasmadan ins..

ac karna tartılmadım bu hafta dıyetteyım zaten tok karna kıyafetlerler 84 cıvarındayım yasım 19.karatay dıyetı yapıyorum.şu an kı hedefım 75 .boyum 167
hosgeldin canim..ins cabucak ulasirsin istedigin kiloya..yastan cok sanslisin hemen gider o kilocuklar...

canim atlatmissin misafir olayini masallah sana..emrivakileri kim severki neyse kurtarmissin yinede..
benimde bu ara canim skkin..esimle birazcik sorunlar yasiyoruz umarim atlatiriz bu durumuda...dua istiyorum sizden...

bugunki menumu yazayim..bu ara iyi kaptirdim kendimi..sadece diyetime ve sporuma odaklanicam...
sabah kahvem yarim kase sütlac
ara yarim muz ve yarim portakal üstüne yogurt ve tarcin
ögle 1,5 tabak bol domatesli kuru bamya,4 kasik etli bulgur pilavi,bol yesillik ve yogur azcik pizzaton balikli yarim dilim kadar
ara 1 kücük knopers (50 kl.) 1 kahve
aksam 1 bardak tarcinli süt
2 litre su 1l si limonlu zencefilli
2 yesil cay
2 mil lesli

Geçmiş olsun canım.aman çocuklar hasta olmasında.

, post: 39516781, member: 280674"]Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmm

Misafirlerim dün erkenden geldi
Eşim sağ olsun yine bana emrivaki yaptı ve saat 15:30da telefon açtı ( daha ortada hiç birşey yokken ve ben duştan daha yeni çıkmışken havluyla duruyorken ) işte aşkım biz yarım saat 45 dakikada kadar geliyoruz diye
Nasıl yani falan diye tabi anında panik yaptım ama neye yarar bir kere kendi kafalarına göre takılmışlar

Hadiii motoru taktım totoşa ve koştur koştur hemen bulgur pilavını ateşe koyup yoğurtlu kırmızı lahanamı yaptım, tavukları hazırladım, soframı hazırladım ve kalan işleri bitirdim
Hatta daha benim işim tam bitmeden bir baktım geldiler
Gelir gelmez de yatıya kalacaklarınıda ilan ettiler

Neyse yemek faslı, çay faslı derken gece 10da ancak oturmaya fırsatım oldu ve 12ye doğru yatakları açtık yatıştık
Sabahda 08:00de uyandım kahvaltı hazırladım herkez uyurken sonra eşim herkesi uyandırdı birlikte kahvaltımızı yaptık
Öğlene doğru gittiler ondan sonrada hadi şunu toparla bunu toparla derken ancak uğrayabildim

Genel olarak fena geçmedi ama tabi ben çok yoruldum

Kuzularımda dışarda kartopu oynamaya çıktılar bende fırsat o fırsat buraya bakayım dedim

Canım kızına çok çok geçmiş olsun...Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn[/QUOTE]
Geçmiß olsun diyim cecom
iyi atlatmışsın .keyfine bak şimdi☺

canim atlatmissin misafir olayini masallah sana..emrivakileri kim severki neyse kurtarmissin yinede..
benimde bu ara canim skkin..esimle birazcik sorunlar yasiyoruz umarim atlatiriz bu durumuda...dua istiyorum sizden...

Canım sıkıntınız her neyse inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
Bütün dualarımız sizinle canım

İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah peynirli 2 yumurta,bol yeşillik , 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara az sütlü neskafe . Biraz badem , bir kücük elma
Akşam pirinç lapası üstüne Sarımsaklı yoğurt ve bol baharat (pul biber,toz kırmızı biber, kara biber, isot,nane),tuzsuz yağsız salata

Sehercim lapayı kaç gün yapcan canım.
Bakalım nasıl sonuç alıcaksın.
benimde yapasım var

cok guzel olmus menun..afiyet olsun canim..

bende saat 5.5-6 gibi 40 dk bisiklet bindim...
menume yazdigim tarcinli sütü icmedim onun yerine bir dal marul ve bir kurabiye yedim..simdi yesil cayimi yaptim yaninda suyumu icecegim..

herkese mutlu huzurlu aksamlar dilerim....
guzel bir sözle kapaticam bugunu cok hosuma gitti sizle paylasmak istedim...

INSANLARI GECIMSIZ YAPAN SEVGISIZLIKTIR
BIRBIRINE DÜSMAN EDEN ILETISIMSIZLIKTIR
GÜZELLIKTEN YANA NE VARSA YOK EDEN ILGISIZLIKTIR........

Canım 3 haftadır 78 -78.4 arasında gidip geliyorum. Takıldım yine. Dün sadece lapa yedim sabah ve akşam.
Bugün de sabah normal kahvaltı , akşam lapa yedim. Bakalım yarın sonuc ne olacak.
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum.
Ödem attırıyomuş duyduğuma göre.
aynı kiloda sayılırız seninle.bende 79.8dim geçen hafta.ama bugün çok fena saçmaladım.ne yediğimi hiç yazmıyım.
birazds grip olcak gibiyim.
belki bende yaparım iki gün lapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…