ne guzel baya cm gitmis. Darisi bize. bende diyete baslarken olculerimi yazdim ins. bir ay sonra bende olcecegim bakalim sonuc ne cikacak.Gunaydin kizlar. .mutlu haftasonlari olsun herkese..
1 aydir burda diyetteyim ve spor yapiyorum bugun olculerime baktim tam bir ayda cok kilo veremedim ama incelme var yani kizlar spor cok onemli..1 ayda 2 kilo verdim malesef az ama yinede iyi hissediyorum kendimi. .
Gogus 90 =88 olmus -2 cm incelme
Bel 80= 76 olmus -4 cm incelme
Basen 107= 103 olmus -4 cm incelme
Bacak 64 = 57 olmus -7 cm incelme
İyi akşamlar canım. Bende akşama kadar girdim baktım çıktım. Yazmayada yüzüm pek yok bugün.ara ara girip baktim ama bugun kimseden ses yok...
malesef ben bugun sapittim..yedikce yedim..hemde kalorili ivir zivir..yemegide cok yedim..gözüm döndü yahu..birde tartilacam yarin..hafta sonu evdeyken cocuklar hep böyle oluyor..neyse simdi günah cikarmaya spor aletime gecicem..40 dk bisiklet sürülecek..aslinda uykum geldi ama ceza bana..en iyisi cuma tartilmak..hafta sonu sapitiyorum buda tartiya yansiyor
sehercim ben yarini beklemedim ve 45 dk bisiklet sürdüm..biraz telafi etmisimdir ins...İyi akşamlar canım. Bende akşama kadar girdim baktım çıktım. Yazmayada yüzüm pek yok bugün.
Sen resmen beni tarif etmişsin resmen. Sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim bugün. Sucuklu yumurtalar . çikolatalar gofretler..... daha sayım mı.... kilom durduğu için biraz serbest bırakayım kendimi dedim ama b...nu çıkardım heralde.
Yarına kaldığımız yerden devam. ....
kocacımla fene iddaya girdik haftaya cumartesi 79 9 olacam dedimmselamün aleykümmmm
arkadaşlar dün sabah tartıldım ve maalesef kaçamaklarımın zararını gördüm üzülerek ve utanarak bildirim yapıyorum
82 00 geçen hafta 81 700 düm
Tartılmadan önceki iki gün lapa diyeyi yap. Hergün yürü yada spor yap. Bol su iç ve çiğ sebze bol bol ye.
kocacımla fene iddaya girdik haftaya cumartesi 79 9 olacam dedimm
bana yardım ediiiinnn nolurr
nasıl ki lapa diyeti. bide 1 yaşında bebeğim var emziriyorumTartılmadan önceki iki gün lapa diyeyi yap. Hergün yürü yada spor yap. Bol su iç ve çiğ sebze bol bol ye.
459+6
nasıl ki lapa diyeti. bide 1 yaşında bebeğim var emziriyorum
On çeşitten tadımlık alsanda karın doyar. İstersen sen gitmeIyi pazarlar arkadaşlar.
dün pirinç lapası yapcam diye sabah tartıldım.80.7 ydim
bu sabah tartıldım 80
ama yinede geçen haftaya göre 200 gr. artıdayım.79.5 olurum diyodum ama
ama lapa işe yarıyo heralde.
aslında üç öğün lapa yemek gerekiyomuş.
ben sabah kkk yaptım.
kızımla çarşıya gidicez azsonra.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
geçen hafta:79.8
bu hafta:80
gelen:200gr.
haftaya bende cuma bildirim yapıcam.
hafta sonu düzceye gidicem.
akraba günümüz var.
gün ablamda.beni iki gün önceden yardıma çağırdı.liste yaptım.10çeşit pasta.tabi salatalsrla birlikte
bakalım ne kadar hasarla atlatabilicem.
tadımlık yemeye çalışıcamartık
Tamam sehercim olur .banada uyar.On çeşitten tadımlık alsanda karın doyar. İstersen sen gitmeben gideyim kendim için değilbtamamen seni düşündüğüm için
Ay çok tstlısınOn çeşitten tadımlık alsanda karın doyar. İstersen sen gitmeben gideyim kendim için değilbtamamen seni düşündüğüm için
Hıı bide pasta olayı var dimiii...amaaann bi seferlikten birşey olmaz ye gitsin be yaa.Tamam sehercim olur .banada uyar.
Ay çok tstlısın
Tamam banada uyar.
ama pastaları sen yapcan ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?