80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce pirinç lapamı yaptım.
ve afiyetle yedim☺
harika oldu.
nasıl yaptığımıda anlatayım.
1çay bardağı pirinci 250 ml.su ve yarım çay kaşığı tuzla pişirdim.
soğuyunca içine bol maydanoz domates pulbiber sumak zerdeçal karabiber çok az zeytinyağı.yanındada yoğurt yedim

ne guzel baya cm gitmis. Darisi bize. bende diyete baslarken olculerimi yazdim ins. bir ay sonra bende olcecegim bakalim sonuc ne cikacak.

ara ara girip baktim ama bugun kimseden ses yok...
malesef ben bugun sapittim..yedikce yedim..hemde kalorili ivir zivir..yemegide cok yedim..gözüm döndü yahu..birde tartilacam yarin..hafta sonu evdeyken cocuklar hep böyle oluyor..neyse simdi günah cikarmaya spor aletime gecicem..40 dk bisiklet sürülecek..aslinda uykum geldi ama ceza bana..en iyisi cuma tartilmak..hafta sonu sapitiyorum buda tartiya yansiyor

İyi akşamlar canım. Bende akşama kadar girdim baktım çıktım. Yazmayada yüzüm pek yok bugün.
Sen resmen beni tarif etmişsin resmen. Sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim bugün. Sucuklu yumurtalar . çikolatalar gofretler..... daha sayım mı.... kilom durduğu için biraz serbest bırakayım kendimi dedim ama b...nu çıkardım heralde.
Yarına kaldığımız yerden devam. ....

sehercim ben yarini beklemedim ve 45 dk bisiklet sürdüm..biraz telafi etmisimdir ins...
neyse canim yilmayalim insaniz iste nefis tasiyoruz..ins bir daha yenilmeyiz..bu zalim nefse:)

Herkese hayırlı pazarlar olsun.
Ortalık topluyordum bi bakayım size dedim ama bu ara çok sessiz sedasız buralar. Nerelerdesiniz haydin toplaşak yine. ....

selamün aleykümmmm
arkadaşlar dün sabah tartıldım ve maalesef kaçamaklarımın zararını gördüm üzülerek ve utanarak bildirim yapıyorum
82 00

selamün aleykümmmm
arkadaşlar dün sabah tartıldım ve maalesef kaçamaklarımın zararını gördüm üzülerek ve utanarak bildirim yapıyorum
82 00 geçen hafta 81 700 düm
kocacımla fene iddaya girdik haftaya cumartesi 79 9 olacam dedimm
bana yardım ediiiinnn nolurr

Son düzenleme:
Slm..huzurlu bi pazar dilerim herkeseeee. ..
umarim herkes iyidir..biraz evi temizledim..utu yaptim camasir katladim..yoruldum simdi ara ogun yicem bir elma..birazdan da yesil cay icerim..malum dunku kacamak tartida hemen gosterdi kendini..bende artik cuma tartilacagim yoksa hafta ici gordugum eksiler ucup gidiyor
Gecen hafta 84.2
Bu hafta 84.0
Fark -200 gr cik...
spor lesli ve bisiklet..
anlamiyorum bu catir catir kilo verenleri... ..sirrinizi soyleyin yahuuu:)))

Iyi pazarlar arkadaşlar.
dün pirinç lapası yapcam diye sabah tartıldım.80.7 ydim
bu sabah tartıldım 80
ama yinede geçen haftaya göre 200 gr. artıdayım.79.5 olurum diyodum ama
ama lapa işe yarıyo heralde.
aslında üç öğün lapa yemek gerekiyomuş.
ben sabah kkk yaptım.
kızımla çarşıya gidicez azsonra.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
geçen hafta:79.8
bu hafta:80
gelen:200gr.
haftaya bende cuma bildirim yapıcam.
hafta sonu düzceye gidicem.
akraba günümüz var.
gün ablamda.beni iki gün önceden yardıma çağırdı.liste yaptım.10çeşit pasta.tabi salatalsrla birlikte
bakalım ne kadar hasarla atlatabilicem.
tadımlık yemeye çalışıcamartık

Çocuk emziriyorsan olmaz. Pirinç yağsız tuzsuz haşlanarak yoğurt yada baharatla tüketiyorsun. Ama sana uygun olmaz. Fazla iddialı bir iddia olmuş. İlk önce minik kuzunıun sütü sonra senin kiloların bunu ihmal etme annesi. ...
459+6

nasıl ki lapa diyeti. bide 1 yaşında bebeğim var emziriyorum

On çeşitten tadımlık alsanda karın doyar. İstersen sen gitme ben gideyimkendim için değilbtamamen seni düşündüğüm için

iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım beraber zayıflıyalım inşallah geçen yaz 12 kilo vermiştim ama misliyle geri aldım 10 gün önce 87.9 ile tekrar başladığım diet serüvenime bu sabah 83.9 olarak devam ediyorum bu defa daha kararlıyım yazın da kardeşimin düğünüde var tabi kilolar gitmeli yani hedefim 60 inşallah . Bende bugün 1 dilim çavdar ekmeğiyle güzel bi kahvaltı yaptıktan sonra öğle yemeginde kırmızı meyveli olandan special K, akşamda yağsız salata yedim aralarda çok acıkırsam yeşil elma yiyorum ve mutlaka günde 1 saat yürüyüş bandındayım gücüm olursa sabah akşam da olabiliyo inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız

On çeşitten tadımlık alsanda karın doyar. İstersen sen gitme ben gideyimkendim için değilbtamamen seni düşündüğüm için
Tamam sehercim olur .banada uyar.
Ay çok tstlısın
Tamam banada uyar.
ama pastaları sen yapcan ona göre

ben geldım kızlar tatılım bıttı zaman ne cabuk gecıyor yıne esımle ayrı dustuk 1 ay sonra doguma tekrar gıdıcem ınsallah bu sure zarfında eskısı kadar olmasada onlıne olabılırım sanırım yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler zamanla tanısırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…