80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tatlim..bence sen iyi kilo vermissindir ..tartilmiyormusun canim?

guzel gitmis canim..ins bende 2 aya kadar o kiloya inebilirim..zira cokkk uzun zaman oldu o 7lirakamlari görmeyeli...

seni en iyi ben anliyorum cecom..düzenli beslen spor yap karsiligini alama...insan uzuluyo ama lütfen pes etme..belki karartay sana yaramiyordur..her insanin bunyesi bir degil..bence diyetini degistir bir müddet dene sonucta hepimizin amaci kilo vermek..vucudun karbonhidratada ihtiyaci var canim..ben ne zaman ekmek tüketsem daha iyi kilo veriyorum anlamiyorum..tabi kararinda olucak..biraz ara ögünlü bir diyet dene bakalim sonuc ne olucak..
hayirlisi olsun canim..sakir sakir kilo veremesekte bu yoldan ayrilmayalim...

bugunki menum

sabah guzel bir baslangic yaptim 1 dilim ekmek peynir ve marulla
oglende guzelce corbami ictim
ne olduysa bundan sonra oldu
ara: 10 badem, kayisi, birbucuk avuc misir kurusu

aksam:1 dilim ekmekle biraz peynir marul, 1 kase corba

artik yarin dengelemeye caliscam

Yediğinde anormal hiçbirşey yokki. Hatta fazla dikkatli... boşa sıkıntı yapmışsın bence.

Kızlar sabah uyanınca iki bardak suyumu içtim. Sonra yatağımı filan toplayıp çıktım yola. Biraz yürüyüp gaz aldım elektrik faturası yatırdım. Sonra yarım saat yürüdüm anama gittim kahvaltı ettik bi güzel. Sonra evi temizledik.
Saat 3 gibi oğluşu almaya gittim. Yeni yaptırdığımız dişliği kaybetmiş. Öğretmen ile çöpleri deştikama tabiki bulamadık. Sonra markete filan gittik oğluşla. Eve gel yemek yap derken bu saat oldu. Eve gelince oğluşun beslenmesini açınca dişliği buldum. Sevinsem mi kızsam mı bilemedim.
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah biraz yumurta peynir maydonoz iki zeytin iki parça bazlama ve bir dilim incecik minik börek
Ara yeşil çay
Aşkam 3 4 kaşık bulgur pilavı, yarım tabak tavuk sote, iki kaşık yoğurt birde oğluşun bitter gofretinden bir ısırık

kociyi ise yolladim..
bugunumuz guzelgecti hamdolsun..
biraz gezdik hava aldik..hava süperdi..
sonrada biraz alisveris yaptik evde bise kalmamisti..iyi oldu..
ama bugun biraz kalorili beslendim yaww...
aksamda 1 mil lesli yaptim yine yediklerimi eritim diye...

bugunku menum...
sabah 2 kurabiye kahve
2 3 saat sonra kahvaltim domatesli biberli yumurta marul roka peynir birde yuvarlak hazir patatesli bisey üstüne domates sos yapmistim
ara 2 minik knopers(100 kl. civari)
2 dilim elma
1 princ patlagi
aksam 1 tabak bamya yemegi 3-4 kasik et haslamasi
marul yogurt
ara 2 hurma 1 kahve 2 dilim elma
2 litre su 2 kahve 2 yesil cay
sabah 25 dk lesli aksam 15 dk lesli

bence hicde ahlanma canim...cok güzel menun..

Kızlarrrrr yaaa benim bilgisayar iyice kafayı yedi
Deminden beri girip yazmaya çalıştıkça devamlı sayfa değişiyor ve abuk subuk reklam sayfalarına atıyor beni
Format işini bir türlü yaptıramadım bizim buradaki bilgisayarcı kapandı diye
Aslında eşim yeni Laptop alsak falan diye geçen gün beni elektronik mağazasına sürükledi ama acıkcası şimdi banyo tadilatı falan olunca ben istemedim sonuçta laptobu alırsam bu seferde banyo tadilatını ertelemek zorunda kalırım oda acıkcası işimge gelmiyor sonuçta öbürü daha önemli

Artık olmadı pazartesi ya eşim bana CDleri getirecek yada laptobu işe götürüp halledecek ( patron şirkette olmazsa ancak yaptırabilir onuda şirkette yoksa adam söylenir )

Aynen canım ama dediğin gibi pes etmek yok
Sanırım bünyem birşeye alışınca artık tepki vermiyor ve karatay artık normal geliyor bünyeme sanırım ( İnstagramda takip ettiğim kızlarda hep sabit aynı diyeti yapmıyorlar mesela 1 ay yapıyorlarsa 1 hafta araya bir detoks sokuşturuyorlar sonra yine devam sağlıklı beslenmeye )
Bende sanırım o şekilde yaparım diye düşünyorum önce bir haftasonu hafif keyifli geçireyimde tabi şimdi saldım çayıra mevlam kayıra yapmayacağım kaçamakları

Gunaydin kizlar. .mutlu haftasonlari olsun herkese..
1 aydir burda diyetteyim ve spor yapiyorum bugun olculerime baktim tam bir ayda cok kilo veremedim ama incelme var yani kizlar spor cok onemli..1 ayda 2 kilo verdim malesef az ama yinede iyi hissediyorum kendimi. .
Gogus 90 =88 olmus -2 cm incelme
Bel 80= 76 olmus -4 cm incelme
Basen 107= 103 olmus -4 cm incelme
Bacak 64 = 57 olmus -7 cm incelme

Kahvemi ictim simdi yanindada aktivia yogurt yedim birazdan kahvalti hazirlarim...
dun cokk guzel bi havaydi bugunse yine karanlik yagmurlu bir hava

Merhabalar arkadaşlar.
iki gündür yatıyorum gripten.
kursada gidemedim.
bugün iyiyim çok şükür.
bugün pirinç lapası yapmayı düşünüyorum.
esmer pirinçmi kullanssm acaba .bilgisi olan varmı.
birde meyveyi aralardamı yiyoruz.☺

OTE="Eddoras, post: 39552620, member: 148705"]Merhabalar arkadaşlar.
iki gündür yatıyorum gripten.
kursada gidemedim.
bugün iyiyim çok şükür.
bugün pirinç lapası yapmayı düşünüyorum.
esmer pirinçmi kullanssm acaba .bilgisi olan varmı.
birde meyveyi aralardamı yiyoruz.☺[/QUOTE]
Gecmis olsun canim. .pirinci ben normal pirincten yaptim..esmerle cok onceden denemistim lezzet olmamisti yinede sen bilirsin..meyveyi aralarda yesen daha faydali olur..

Gecmis olsun canim. .pirinci ben normal pirincten yaptim..esmerle cok onceden denemistim lezzet olmamisti yinede sen bilirsin..meyveyi aralarda yesen daha faydali olur..[/QUOTE]
Sağol yıldızcım.
Tamam öyle yapıyım ozaman

selam herkese,

Bugun garip bir gun oldu benim icin. uzun uzuuuun uyudu, normalde hic yapmadigim bir sey. menumde az oldun bundan dolayi cunku kahvaltimi gec yaptim.

oglen: 1 dilim ekmek peynir, marul, rokka
aksam: 1 kase corba ve yogurtlu brokkoli

1 tanede meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…