afiyet olsun tatlim..bence sen iyi kilo vermissindir ..tartilmiyormusun canim?Günaydın kızlaaar
Sabah baya iyi kahvaltı yaptım:
2 yumurta - çeyrek simit
domates zeytin
kaşar peynir
yeşil çay
Malum ben 50 e doğru geri sayım yapıyorum, 44. günümdeyim, 30lara az kaldı 39. gün tartı günüm, Maşallah çok iyi gidiyor bu sefer
guzel gitmis canim..ins bende 2 aya kadar o kiloya inebilirim..zira cokkk uzun zaman oldu o 7lirakamlari görmeyeli...Günaydın arkadaşlar. İki günlük lapa diyetinden sonra çok Güzel bir sonuç beklerken yine umduğumu bulamadım. Dün bile 77 iken bugün 77.2 yim.
Başlangıç 95.5
Son bildirim 78.2
Bugün 77.2
Gerçi üç haftadır takılmıştı en azından o direnci kırdım.
seni en iyi ben anliyorum cecom..düzenli beslen spor yap karsiligini alama...insan uzuluyo ama lütfen pes etme..belki karartay sana yaramiyordur..her insanin bunyesi bir degil..bence diyetini degistir bir müddet dene sonucta hepimizin amaci kilo vermek..vucudun karbonhidratada ihtiyaci var canim..ben ne zaman ekmek tüketsem daha iyi kilo veriyorum anlamiyorum..tabi kararinda olucak..biraz ara ögünlü bir diyet dene bakalim sonuc ne olucak..SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnn
Bugün bir hevesle tartıya cıktım ( malum kaç gündür düzenli olarak sporumuda yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ) ve çok güzel bir sonuç beklerken yine tartı nanik yaptı bana
Sabahtan beri sinir oldum yahu bir gramda olsa oynamazmı aksine yine 112.3 kg'ı gördüm tartıda
Yahu Karatayada uyuyorum elimden geldiğince, yoğunluğumu zaten biliyorsunuz ama ben eksi göreceğime az da olsa artı gördüm ve buna inanılmaz canım sıkıldı doğal olarak
Bünyem iyice oyun oynamaya başladı bana ve artık iyice fenalık geldi
evet duzenli yiyince gidiyor ama kilo vermis oldugumu gormem bugun biraz dengemi bozduaz yiyorsun mas..bence bogazi tutup az öz kararinda yiyince kilocuklar gidiyor..cok güzel gitmis..azmin daim olsun salihacim..
bugunki menum
sabah guzel bir baslangic yaptim 1 dilim ekmek peynir ve marulla
oglende guzelce corbami ictim
ne olduysa bundan sonra oldu
ara:10 badem, kayisi, birbucuk avuc misir kurusu
aksam:1 dilim ekmekle biraz peynir marul, 1 kase corba
artik yarin dengelemeye caliscam
bence hicde ahlanma canim...cok güzel menun..bugunki menum
sabah guzel bir baslangic yaptim 1 dilim ekmek peynir ve marulla
oglende guzelce corbami ictim
ne olduysa bundan sonra oldu
ara:10 badem, kayisi, birbucuk avuc misir kurusu
aksam:1 dilim ekmekle biraz peynir marul, 1 kase corba
artik yarin dengelemeye caliscam
seni en iyi ben anliyorum cecom..düzenli beslen spor yap karsiligini alama...insan uzuluyo ama lütfen pes etme..belki karartay sana yaramiyordur..her insanin bunyesi bir degil..bence diyetini degistir bir müddet dene sonucta hepimizin amaci kilo vermek..vucudun karbonhidratada ihtiyaci var canim..ben ne zaman ekmek tüketsem daha iyi kilo veriyorum anlamiyorum..tabi kararinda olucak..biraz ara ögünlü bir diyet dene bakalim sonuc ne olucak..
hayirlisi olsun canim..sakir sakir kilo veremesekte bu yoldan ayrilmayalim...
Gecmis olsun canim. .pirinci ben normal pirincten yaptim..esmerle cok onceden denemistim lezzet olmamisti yinede sen bilirsin..meyveyi aralarda yesen daha faydali olur..[/QUOTE]OTE="Eddoras, post: 39552620, member: 148705"]Merhabalar arkadaşlar.
iki gündür yatıyorum gripten.
kursada gidemedim.
bugün iyiyim çok şükür.
bugün pirinç lapası yapmayı düşünüyorum.
esmer pirinçmi kullanssm acaba .bilgisi olan varmı.
birde meyveyi aralardamı yiyoruz.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?