afiyet olsun tatlim..evet muge kendine bagliyor bakinca..sen ne kursuna gidiyorsun canim..ben bu ara azimliyim ama malesef bir haftalik emegim 1 gunluk kacamakla basa dönderiyor beniIyi akßamlar canlarım
saat beşte yedim yemeğimi.
niyeyse çabuk acıkıyorum bu ara.
yediklerimi paylaşsyım.
fırında pstatesli hindi
pırasa
bol çoban salata
akşamada belki meyve yoğurt veya meyve süt planl8yorum.
sporumuda yazarım sonra
sehercim afiyet olsun canim..ohh mis gibi olmus evinde..güle güle kirlet canim..Teşekkür ederim. Şimdi oturdum canım çıktı valla.
Afiyet olsun canım...
Canım ne zaman sporuma ve yediklerime çok dikkat etsem kilom olduğu yerde takılıyor. Kaçamak yapmadığımı düşünüp hetgün tartılıyorum ama gep aunı sinir oldum. Oğluş iyileşince cumartesinden beri yine hergün bir saat yütüyorum tık yok. Bende motivasyonum düşmesin diye lapa ile geçiştirdim bugünü.
Sabah lapanın üstüne yoğurt ve boolca baharat ekledim yedim.
Arada minik bir elma
Akşama da lapanın üstüne yoğurt ve boolca baharat ve bir tabak dolusu salata (tuzsuz ve bir damla yağ ile yani yağsız) çok acıkmışım yaaa...
Bol su ve yeşil çay içtim.
Hepimiz öyleyiz canım.iki ileri bir geri devam ediyoruz.ama ipleri bırakıncsda hiç olmuyor.afiyet olsun tatlim..evet muge kendine bagliyor bakinca..sen ne kursuna gidiyorsun canim..ben bu ara azimliyim ama malesef bir haftalik emegim 1 gunluk kacamakla basa dönderiyor beni
cokda kötü olmamis tatlim..öglene ve sabaha yesillik yada salata eklesen daha iyi olurdu...Dün çok düzensizdi;
sabah:
omlet
sade kahve
Öğlen:
mercimek çorbası
tavuk sote
Akşam: 2 salatalık
(salata hazırlamıştım iş yerinde unuttum ve arkadaşımla dışarda kahve içtik eve döndüğümde saat 10 du, 2 salatalık yedim yattım. dolapta başka yenicek birşey yoktu.
aksam biraz gec yemissin bunu sabah yesen süper bir kahvalti olur canim..afiyet olsun..Kızlar saat 5te yemiştim yemeğimi.
akşamda hafif bişey yiyim dedim.
kendim müsli yaptım.
sütün içine yulaf ezmesi elma muz kuru üzüm tarçın 1tatlı kaşığı bal koydum.harika oldu.8.5 tu yediğimde.
sporda yapamadım
süperrr kahvalti ile güne basladin he mas...guzel bir gün dilerim canim..Günaydınlar
kimsecikler gelmemiş.
nerdesiniz yaf
az sonra hazırlanıp kursa gidicem.
kahvaltım şöyle
peynir zeytin
ceviz çeri domates
iki haşlanmış yumurta
Merhaba. Kendini tanıtmakla başlayabilirsin. Kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin nedir gibi. .. bildiğim kadarıyla listeye 2 yada 3 bildirim yaptıktan sonra dahil oluyorsun. Şimdiden hoş geldin aramıza...nasıl dahıl olalbırım acaba yarın tartı gunune bende dahıl olmak ıstıyorum
19 Yaşındasın öyle mi... sen yolun başındasın bense nerdeyse sonunda. Yaşın itibari ile çok kolay kilo verirsin. Günlük sporunu menülerini paylaşırsın...yolun açık oksun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın....ac karna tartılmadım bu hafta dıyetteyım zaten tok karna kıyafetlerler 84 cıvarındayım yasım 19.karatay dıyetı yapıyorum.şu an kı hedefım 75 .boyum 167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?