80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tatlim..evet muge kendine bagliyor bakinca..sen ne kursuna gidiyorsun canim..ben bu ara azimliyim ama malesef bir haftalik emegim 1 gunluk kacamakla basa dönderiyor beni

sehercim afiyet olsun canim..ohh mis gibi olmus evinde..güle güle kirlet canim..
bencede bu lapanin cok faydasi var hem seviyorum bo0l baharatla cok lezzetli...

kizlar az önce yine cocuklarla 1 mil lesli yaptim bugun toplamda 3 mil lesli oldu..aksamda belki yarim saat bisiklet binerim bakalim...
menumu yazayim ..
sabah kalkinca 2 bardak su 1 kahve
kahvaltim 2 yumurtaya yakin tavada zeytinyagli peynirli yumurta
bolca kasar peyniri
bol yesillik
yogurt
ara 1 elma 1 yesil cay 1 minik ciko(47 kl)
aksam 1 tabakpirinc lapasi tuzsuz yagsiz
1 tabak yesillik ve ceri domates yogurt
3 tane hurma 10 tane cibik kraker
sporum sabah 30 dk lesli aksam 15 dk lesli
2 litre su 1 litresi ilik limonlu zencefilli
2 yesil cay 2 kahve

selamlar,
bugunki menum:
sabah herzamanki gibi 1 dilim ekmek, peynir, tere
ara: 2x hurma
oglen: 3 kraker ( 25 kaloriydi) peynir
ara: incir, 2 kayisi, 5 badem
aksam: dunki menumle ayni yesil fasulye (iki kasik)

menumde aralar biraz fazla oldu galiba tutamadim kendimi. cok kiziyorum kendime yaa. bazen yeme kirizlerim geliyor

afiyet olsun tatlim..evet muge kendine bagliyor bakinca..sen ne kursuna gidiyorsun canim..ben bu ara azimliyim ama malesef bir haftalik emegim 1 gunluk kacamakla basa dönderiyor beni
Hepimiz öyleyiz canım.iki ileri bir geri devam ediyoruz.ama ipleri bırakıncsda hiç olmuyor.
Tezhip kursuna gidiyorum ben canım.bu 2.senem

Kızlar saat 5te yemiştim yemeğimi.
akşamda hafif bişey yiyim dedim.
kendim müsli yaptım.
sütün içine yulaf ezmesi elma muz kuru üzüm tarçın 1tatlı kaşığı bal koydum.harika oldu.8.5 tu yediğimde.
sporda yapamadım

Dün çok düzensizdi;
sabah:
omlet
sade kahve

Öğlen:
mercimek çorbası
tavuk sote

Akşam: 2 salatalık
(salata hazırlamıştım iş yerinde unuttum ve arkadaşımla dışarda kahve içtik eve döndüğümde saat 10 du, 2 salatalık yedim yattım. dolapta başka yenicek birşey yoktu.

günaydin kizlar..
kizimin biri hasta malesef ..babasi dra götürdü bende o arada lesli 2 mil yürüdüm..
kahvalti etmedim sütlac yedim yarim kase bol taecinli..kahvemi ictim..birazdan meyve ve yogurt yemeyi düsünüyorum..yemeginde ismi aklimda birazdan mutfaga girecem..kuru bamya ve etli bulgur pilavi bugunku menumuz...

cokda kötü olmamis tatlim..öglene ve sabaha yesillik yada salata eklesen daha iyi olurdu...

aksam biraz gec yemissin bunu sabah yesen süper bir kahvalti olur canim..afiyet olsun..

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sağlıklı huzurlu ohhh miss diye içinize çektiğiniz bir gün olsun inşallah.
Sabah karlarla dolu bir güne uyandım. Lapa lapa karlar içinde 1 saat yürüyüş (10 dakikası parklardaki aletlerle çalışma) yaptıktan sonra güzel bir kahvaltı ettim.
Dün pirinç lapası günü yaptım bugün de devam edecektim ama kendimi çok aç hissettim birde başım döner gibi oldu o yüzden sert bir kahvaltı ettim. Şimdi de çay keyfi yapıyorum. Haydi gelin beraber içelim.

Çok geçmiş olsun kuzuya. İnşallah ciddi birşey yoktur ve öbür kuzuya bulaşmaz.
Yıldızcım senden alıntı yaptım ama olmamış

nasıl dahıl olalbırım acaba yarın tartı gunune bende dahıl olmak ıstıyorum
Merhaba. Kendini tanıtmakla başlayabilirsin. Kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin nedir gibi. .. bildiğim kadarıyla listeye 2 yada 3 bildirim yaptıktan sonra dahil oluyorsun. Şimdiden hoş geldin aramıza...

ac karna tartılmadım bu hafta dıyetteyım zaten tok karna kıyafetlerler 84 cıvarındayım yasım 19.karatay dıyetı yapıyorum.şu an kı hedefım 75 .boyum 167

ac karna tartılmadım bu hafta dıyetteyım zaten tok karna kıyafetlerler 84 cıvarındayım yasım 19.karatay dıyetı yapıyorum.şu an kı hedefım 75 .boyum 167
19 Yaşındasın öyle mi... sen yolun başındasın bense nerdeyse sonunda. Yaşın itibari ile çok kolay kilo verirsin. Günlük sporunu menülerini paylaşırsın...yolun açık oksun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…