Buarada oynakcim sen benim.gecen haftaki kilomu biliomusum
Kizlar benim midem kuculmus ya iki gundur iki igun yediim halde midem hemen doyuyo almio fazlasini suan karnim acayip sis napsamda rahatlasam ufff sistim
Bu arada 07:00de yemegim btti
İki tane karniyarik
Lahanali yogurt
Biraz brokoli yedim
Sagol cnm htaliyim doydugumu hissedince birakmiyorum ondan oldu boleBilmemmi canım biliyorum tabi 99.5 kgdun geçen hafta yani 900 gr vermişsin
Bende ilk cümleyi okur okumaz acaba lahana tarzı birşeymi yedi diye düşünürken biraz daha altta Lahanayı gördümBelki o gaz yapmıştır diye düşündüm
Limonu en azından öğleden sonra son öğününe yakın kesmeyi dene belkide oda etkiliyordur
Çok geçmiş olsun canım inşallah birazdan rahatlarsın
Sagol cnm htaliyim doydugumu hissedince birakmiyorum ondan oldu boleaslinda midemin kculmesi ii bsi
Merhaba arkadaşlar. Bugün hiç uğrayamadım. Sabah uyanınca güzel bir kahvaltı ettik. Sonra kociş ve oğluşla dışarı çıktık. İşlerimizi hallettikten sonra oğlum acıktım dedi tutturdu. Bizde bi yere girdik. Kociş bana ne yiyeceksin diye sordu ben hallederim siz yukarı çıkın dedim. Oğluma tavuk döner kocişe iskender yaptırdım kendime almadım. Kociş her seferinde zehir ediyorsun ölümü gör sende ye dedi neticede dayanamadım bir iskender yedim. Sonra oğluş pasta istedi bide onun pastasından yedim Saat 3:00 3:30 gibiydi. Sonra işlerimizi halledip eve geldik kocişle oğlum eve girdi ben bir saat yürüdüm. Ondan başkada birşey yemedim. Türk kahvesi ve bol su dışında. Neediyim ara sıra olur böyle şeyler
Gunaydin benim midem kuculmuyo hep yesem yicem yasadece 100gr vermisim. Ama moralimi bozmuyorum. Regle iki gun kaldi sisligi hissediyorum resmen almadiysam sevincem diyodum. 88.8 le basladim gecen hafta 82.2 bu hafta 82.1
İyi pazarlar arkadaşlar.
Yoğunum bikaç gündür.
Temizlikti misafirdi derken kendime zaman ayıramadım.
Ama dün şöyle bisilkelendim.
Ufaktan spora başladım çok şükür.
Önce kızımla alışverişe gittik.yaklaşık 40 dak.yürümüşüzdür.eve gelincede yarım saat bantta yürüdüm.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:79.8
Bu hafta:80
Gelen:+200 gr.
Haklısın cecom.Canım 200 gr için sakın canını sıkma eminim aslında fazlası gitmiştir ama yoğunluktan ödemde olabilir maslum temizlik misafir falan derken su içmeyi bile ihmal ediyoruz çoğu zaman
Bakalım bende birazsonra inşallah sporuma başlarım sonrada inşallah biraz çıkıp hava alırızbizde yine kaç gündür evdeyiz küçük kuzuyla ( sporumu yapsamda temiz hava istiyor insan )
Haklısın cecom.
yoğunluktan ne spir yapabildim nede düzgün beslenebildim.
ama şimdi ev temiz içim rahat.
sporuma afapte olabilirim.
ayrıca iki g7ndür kahvaltıda kösy ekmeği yedim.sebebide şu.karataya biraz ara verip montignac diyetimi yapsam dedim.
daha önce çok güzel kilo vermiştim bu diyetle.
Belki biliyosundur.karayaya benziyo.sadece sabah ekmek yiyosun v.s
ama vazgeçtim.çünki ilk etapta mutlaka kilo alırım.düzenimi bozmıycam şimdilik.
sporun içinde tebrik ederim cecom.braaavooo
Aynen öyle canım.Bende kaç kere karataydan kısa süreliğine olsun vazgeçmeye çalıştım ama nasıl birşeyse insan ihnaet etmiş gibi hissediyor kendini
Şaka bir yana ama cidden karatayla beslendiğimde kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettimüstelik sporumuda artık düzenli yaptığıma göre karatayla çok daha güzel kilolar vereceğime inanıyorum
Sende dediğin gibi aynen devam et eminim şimdi sporada biraz ağırlık verdiğinde çok daha güzel gidecek kilocuklar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam öğlende tam komşu ablam yoğunum kahveyi daha sonra içeriz dedikten bir 10 dakika sonra spora başlıyacakken baktım kapı çaldıkomşu ablam beni kırmamak için gideceği başka bir yeri biraz ertelemiş işim var diye Birlikte oturup sohbet ettik kahvemizi içtik
Öğlende o gittikten sonra hadi kuzuya yemek hazırla, çamaşırları topla falan derken dur şu ütüleride yapayım dedim ve 3 saatte yakın ütü yaptım
Tabi normaldir çünkü bu sefer nasıl titizlik tuttuysa donlara kadar ütüledimnormalde ev içinde giydiğim ve fazla buruşmayan thirtlerimi yada atlet niyetine giydiğim kolsuzları, eşortmanları ütülemeyen ben bu kez hepsini ütüleyeceğim tuttu özellikle iç çamaşırlarına bastım ütüyü ( ölsün mikroplar )
Ütüler bitti ama bende bittim
Hatta bir ara baktım bitmeyecek hemen akşam yemeğimide aradan çıkardım şükür
Şimdide hazır eşim geç geleceğini ilan etmişken keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Ütülenenleride artık daha sonra yerleştiririm nasılsa fazla uzun sürmüyor o kısım ( yatarken bile hallederim en kötü ihtimal)
Yok hayatım asla pes etmek yokbu sabah aksine dahada güzel başladım güne ve şükür kazasız belasız bu saate kadar geldim
Bu saatten sonrada su ve kahve hariç birşey yok bana ( heee çok acıkırsam ayran )
Karatayımsı beslenmeye dönüş yaptım diyelim( elimden geldiğince sağlıklı besleneceğim tabi her an uymayabilirim karataya malum herşeyi organik istiyor Canan hoca
artık güzelce sporumuda yaptığım halde gitmezse yapacak birşey yoksağlıklı beslenmeye ömür boyu devam ( kilo gitsin yada gitmesin sporda yapılacak )
Canım güzel tavsiyen için çooook teşekkür ederimİnşallah bende öyle yapacağım ama 2 öğün çoğu zaman ( çok acıkırsam ve erken kahvaltı etmişsem 3 öğünde olabilir ) dediğin gibi bünyeyi kasmadan devam edeceğim
Bu sabah normal kahvaltı tabağımı hazırlamıştım ( birazdan paylaşacağım yediklerimide ) küçük cimcimem ortak olunca uyanır uyanmaz ortak oldu ve benim porsiyon ister istemez ufaldıakşamda zaten uygun ve erken saatte beslendim şükür
Maalesef bugün sporumu yapamadım bütün ütülerimi başlamışken bitireyim diye ama yarından itibaren kesinlikle her gün sporumu da yapacağım Allahın izniyle
Eğer dışarda yiyeceksekte ızgara ve salata tercihim olur hatta çorba salata bile olur eğer akşam saatiyse
Arkadaşlarlada bir araya geldiğimizde kesinlikle irademe sahip olur eğer akşam yemeğimi yediysemde asla birşeyler atıştırmayacağım kuruyemişde olsa
Canım hiç sorun değil zaten cumadan başlıyoruz bildirim yapmaya ve en geç pazar akşamı herkes bildirimini yapmış olmasını rica ediyoruz
Valla sen o mesajı yazdığın saatte ben akşam yemeğimi hüpletip tekrar kalan ütülerime dönmüştüm
Bilgisayarı kapattım yoksa sizlere bakmaktan kesinlikle ütüleri bitiremezdimnapayım sizleri çok seviyorum ve ütüden nefret ediyorum
Yok yok canım pazar akşamına kadar vaktimiz var bildirimler için
Bu arada maşallah subhanalllahRabbim nazarlardan saklasın seni ve darısı benimde başıma Allahın izniyle Aminnnnnn
Bu arada 7li haneler hayırlı olsunRAbbim bir daha asla 8li haneleri göstermesin sana ....Aminnnnnnnnn
arkadaşlar yaaa hangi dansarı yapıyodunuz spor olarak bi link atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?