80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada oynakcim sen benim.gecen haftaki kilomu biliomusum

Bilmemmi canım biliyorum tabi 99.5 kgdun geçen hafta yani 900 gr vermişsin

Kizlar benim midem kuculmus ya iki gundur iki igun yediim halde midem hemen doyuyo almio fazlasini suan karnim acayip sis napsamda rahatlasam ufff sistim
Bu arada 07:00de yemegim btti
İki tane karniyarik
Lahanali yogurt
Biraz brokoli yedim

Bende ilk cümleyi okur okumaz acaba lahana tarzı birşeymi yedi diye düşünürken biraz daha altta Lahanayı gördüm Belki o gaz yapmıştır diye düşündüm
Limonu en azından öğleden sonra son öğününe yakın kesmeyi dene belkide oda etkiliyordur

Çok geçmiş olsun canım inşallah birazdan rahatlarsın

Sagol cnm htaliyim doydugumu hissedince birakmiyorum ondan oldu bole aslinda midemin kculmesi ii bsi

Merhaba arkadaşlar. Bugün hiç uğrayamadım. Sabah uyanınca güzel bir kahvaltı ettik. Sonra kociş ve oğluşla dışarı çıktık. İşlerimizi hallettikten sonra oğlum acıktım dedi tutturdu. Bizde bi yere girdik. Kociş bana ne yiyeceksin diye sordu ben hallederim siz yukarı çıkın dedim. Oğluma tavuk döner kocişe iskender yaptırdım kendime almadım. Kociş her seferinde zehir ediyorsun ölümü gör sende ye dedi neticede dayanamadım bir iskender yedim. Sonra oğluş pasta istedi bide onun pastasından yedim Saat 3:00 3:30 gibiydi. Sonra işlerimizi halledip eve geldik kocişle oğlum eve girdi ben bir saat yürüdüm. Ondan başkada birşey yemedim. Türk kahvesi ve bol su dışında. Neediyim ara sıra olur böyle şeyler

Kızlarrrrrrrrrr misafirlerim daha yeni gitti bende laptobu kapatmadan son bir size bakayım dedim

Çok şükür bu geceyide kaçamaksız atlattım
İkramlardan bir gıdımda olsa tadına bakmadım sadece şekersiz çayımı içtim ve son olarakta şekersiz türk kahvemi

Allah biliyor ya bir ara içim gitmedi değil ama bugün spor yaparken nekadar yorulduğumu hatırlattım kendime ve kendi kendime ne olursa olsun kesinlikle yaptığın spora yazık etmeyeceksin dedim ve irademe sahip çıktım

Şimdi hemen kendimi yatağa atıp uyuyacağım hem çok yoruldum hemde bir an önce sabah olsunda kahvaltımı şöyle bir güzel keyifle yapayım

Herkese hayırlı geceler

Sagol cnm htaliyim doydugumu hissedince birakmiyorum ondan oldu bole aslinda midemin kculmesi ii bsi

İnşallah benimde midem bir an önce küçülürde çok fazla yeme şansım olmaz şu anda da fazla yemiyorum ama tabi kendimi frenlemek zorunda olduğum için ( ben midem ve beynim az yemeğe alışsın da kendiliğinden az yiyeyim istiyorum )

Canım baya erken yemişsin o yüzden eminim yatana kadar çoktan eritmiş olacaksın
Dediğin gibi arada olur öyle şeyler sonuçta bizimkide can ( he bana uzun bir süre olmaz inşallah malum benim yolum herkesinkinden uzun )

Gunaydin benim midem kuculmuyo hep yesem yicem ya sadece 100gr vermisim. Ama moralimi bozmuyorum. Regle iki gun kaldi sisligi hissediyorum resmen almadiysam sevincem diyodum. 88.8 le basladim gecen hafta 82.2 bu hafta 82.1

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese iyi Pazarlarrrrrrrr

Gece geç yattığım halde sabah 08:30da uyandım çok şükür
Evdekileri hiç ellemeden hemen kahvaltımı hazırlayıp yaptım ( malum aç uyandım ) ve şu anda çok şükür karnım doydu şöyle bir saat hatta bir buçuk saat sonrada Allahın izniyle sporumuda yaparım

Öğleden sonra bir yere çıkarmıyız bilmiyorum ama akşama doğru Annemlere gideceğiz yemeğe ( Perşembe sabahı almanyaya uçacaklar malum gelinimizin doğumuna az kaldı sayılır ve bu gidişinde bir 3 ay kalacaklar en azından )

Gunaydin benim midem kuculmuyo hep yesem yicem ya sadece 100gr vermisim. Ama moralimi bozmuyorum. Regle iki gun kaldi sisligi hissediyorum resmen almadiysam sevincem diyodum. 88.8 le basladim gecen hafta 82.2 bu hafta 82.1

Canım bak kendin söylüyorsun reglme 2 gün kaldı diye ve ona rağmen 100 gramda olsa eksi çıkmışsın eminim regl şişliğide bitince kesin çok daha güzel kilolar göreceksin tartıda
Bizim mideler ufalsada gözümüz ve beynimiz aç be güzelim o yüzden biraz daha uzun süren bir süreçten sonra inanıyorum ki bizlerde midemiz yanı sıra beynimizdeki açlığı ufaltacağız

İyi pazarlar arkadaşlar.
Yoğunum bikaç gündür.
Temizlikti misafirdi derken kendime zaman ayıramadım.
Ama dün şöyle bisilkelendim.
Ufaktan spora başladım çok şükür.
Önce kızımla alışverişe gittik.yaklaşık 40 dak.yürümüşüzdür.eve gelincede yarım saat bantta yürüdüm.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:79.8
Bu hafta:80
Gelen:+200 gr.

Canım 200 gr için sakın canını sıkma eminim aslında fazlası gitmiştir ama yoğunluktan ödemde olabilir maslum temizlik misafir falan derken su içmeyi bile ihmal ediyoruz çoğu zaman

Bakalım bende birazsonra inşallah sporuma başlarım sonrada inşallah biraz çıkıp hava alırız bizde yine kaç gündür evdeyiz küçük kuzuyla ( sporumu yapsamda temiz hava istiyor insan )

Haklısın cecom.
yoğunluktan ne spir yapabildim nede düzgün beslenebildim.
ama şimdi ev temiz içim rahat.
sporuma afapte olabilirim.
ayrıca iki g7ndür kahvaltıda kösy ekmeği yedim.sebebide şu.karataya biraz ara verip montignac diyetimi yapsam dedim.
daha önce çok güzel kilo vermiştim bu diyetle.
Belki biliyosundur.karayaya benziyo.sadece sabah ekmek yiyosun v.s
ama vazgeçtim.çünki ilk etapta mutlaka kilo alırım.düzenimi bozmıycam şimdilik.
sporun içinde tebrik ederim cecom.braaavooo

Bende kaç kere karataydan kısa süreliğine olsun vazgeçmeye çalıştım ama nasıl birşeyse insan ihnaet etmiş gibi hissediyor kendini
Şaka bir yana ama cidden karatayla beslendiğimde kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim üstelik sporumuda artık düzenli yaptığıma göre karatayla çok daha güzel kilolar vereceğime inanıyorum

Sende dediğin gibi aynen devam et eminim şimdi sporada biraz ağırlık verdiğinde çok daha güzel gidecek kilocuklar

Aynen öyle canım.
başka arayışa girmeye gerek yok.
bende senin gibi kendimi çok iyi hissediyorum bu şekilde .e önemli olanda bu zaten.

Slm kizlar
menumu yaziyim pek ic acici deyil ama
sabh.iki dilim.ekmek bi dilim.peynir yesillik yesil cay
ara.bi erik
oglen.bi lahmacun bi kucuk tulumba tatlisi
ara.erik kahwe bi kucuk cikolata
aksam.bi dilim ekmek biraz mantar iki parca tavuk 4 kucuk parca patates bi erik cacik

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Pazar olmasına rağmen bugünde sporumu yaptım şükür ;

3 Mil Leslie + 5 dakika Sworfit programındaki hareketler

Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attım Akşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye dedim çaktırma hazır dolaşırken yürüyüşde yapmış oluyoruz diye

Bir 20 dakikada orada dolandık

Hemen aklımdayken menümüde yazayım

Sabah; ( 09:00 )
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş )
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet

ara; ( 14: 00 )
7 adet yer fıstığı ( içinden 2şer çıkıyor tabi yani 14 )

ara; ( 15:00 )
1 Fincan şekersiz nescafe

Akşam; ( 16:45 )
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata

Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum

Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim )

Sizce bugünki menüm nasıl

selamün aleyküm arkadaşlar.. birazdan bildirim yapacam dedim ama olmadı annemlere gideceğim için hazırlık vs derken giremedim 2 gün geçti aradan
cuma tartılmıştım 78.9 du

arkadaşlar yaaa hangi dansarı yapıyodunuz spor olarak bi link atabilir misiniz

Canım ben malum Leslie yapıyorum birde iki gündür Sworkfit diye bir program yükledim cep telefonuma ondanda 5 dakika yapıyorum ( valla o lesliede zaten yoruluyorum üzerine o 5 dakika iyice su içinde bırakıyor beni )

Google'a Leslie Sansone yazdığında videolarda bir tane yeşil lastikli olan var ben onu yapıyorum hem kollarda sarkmaları engelleyip daha da güzel sıkılaştırıyor

Benim laptop kafayı yedi ama eklemeye çalışırım buraya olmadı artık mecbur sen bulacaksın

www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34

Bir dene inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…