- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Tebrik ederim arkadaşlar.süpersiniz.cecom ellerine ssğlık.ama benim kilomda yanlışlık var.Haftanın Kilo Tablosu
İsimler .........................Geçen hafta.....................Bu hafta..........................Giden/ Gelen
oynakbasi34 ........................110.5 kg .................................111.5 kg ................................... +1 kg
Kernaz ..................................79.5 kg .....................................78.9 kg ...................................0.6 kg
mehtap507 ..........................70.8 kg .....................................70.5 kg .................................. 0.3 kg
Yıldız .....................................83.6 kg .....................................83.1 kg ...................................0.5 kg
Eddoras ................................79.8 kg .....................................79.8 kg ...................................0 kg
seher_yıldızı .......................76.3 kg......................................75.4 kg ...................................0.9 kg
yagmr_2008 .......................80.9 kg .....................................79.9 kg ....................................1 kg
fezay ......................................99.5 kg .....................................98.4 kg ...................................1.1 kg
Furker ...................................82.2 kg .....................................82.1 kg ...................................0.1 kg
Haftalık Dereceler;
1. fezay............................................1.1 kg...........................
2. Yagmr_2008...............................1 kg.....................
3. Seher - Yıldızı ..............................0.9 kg.............
4. Kernaz..........................................0.6 kg .........
5.Yıldız ............................................0.5 kg......
6. Mehtap507...................................0.3 kg .....
7. Furker...........................................0.1 kg....
8.Eddoras..........................................0 kg
9. oynakbası34 ...............................+ 1 kg
Bütün hepinizi tebrik ediyorum kızlarrrrrrrr
Az çok verdiniz yada en azından kilo almadınız benim gibi
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bildirimler yaparız hepimizde
Tebrikler canım inşallah haftaya hepimiz senin gibi güzel sonuçlar alırızButun arakadaslari tebrik ediyorum kendimideeee cookk sewindim gaza geldim.acaibbb
Canım bendeki listede düzelttim ama buradan düzeltemiyorum ( sıralamada değişiklik yok nasılsaTebrik ederim arkadaşlar.süpersiniz.cecom ellerine ssğlık.ama benim kilomda yanlışlık var.
artı 200 gr.bendeniz
BENDE TEBRİK EDİYORUM HERKESİ CNM BENDE SENİN GİBİ GAZA GELİCEMDE GELEMİOM HASTALIKTAN HADİ KALKIYIM Bİ LESLİE YAPIYIM DİYORUM AMA ELİM KOLUM KALKMIYO BU HAFTA DA BÖYLE GEÇER HERALDEButun arakadaslari tebrik ediyorum kendimideeee cookk sewindim gaza geldim.acaibbb
Kızlar merhaba ben 8-ci takımdan geliyorum bundan sonra ben de burdayım her akşam menülerimi yazıcam buraya. boy 155. yaş 32. kilo 82.4. 1 oğlum var 1.5 aylık.
ay sağol canım leslie 3 yaptım 10 dakkada zumba yaptım şuan kolları sızlıyooCanım ben malum Leslie yapıyorum birde iki gündür Sworkfit diye bir program yükledim cep telefonumaondanda 5 dakika yapıyorum ( valla o lesliede zaten yoruluyorum üzerine o 5 dakika iyice su içinde bırakıyor beni )
Google'a Leslie Sansone yazdığında videolarda bir tane yeşil lastikli olan var ben onu yapıyorumhem kollarda sarkmaları engelleyip daha da güzel sıkılaştırıyor
Benim laptop kafayı yedi ama eklemeye çalışırım buraya olmadı artık mecbur sen bulacaksın
www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34
Bir dene inşallah olur
Hoşgeldin canımKızlar merhaba ben 8-ci takımdan geliyorum bundan sonra ben de burdayım her akşam menülerimi yazıcam buraya. boy 155. yaş 32. kilo 82.4. 1 oğlum var 1.5 aylık.
Hişgeldin arkadaşımMerhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var 164 boy 33 yaş 85 kilodayım bir buçuk yoş önce 67 lerdeydim morali bozulunca lilo alanlardanım malesef spor hayatımda herzaman var kilo vermek istediğimde haftada 5, 6, gün yapıyorum 10 gündür jıllıan mıchaels 30 day shred e başladım 2. Levele geçtim dün fakat akşam yemeklerimi düzene koyamadığım için kilo veremedim hala inşallah sizinle başarırım çok moralim bozuk ümitsizliğe kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?