80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrr sanırım daha bildirim yapan olmayacak o yüzden birazdan listeyi yaparım

Haftanın Kilo Tablosu

İsimler .........................Geçen hafta.....................Bu hafta..........................Giden/ Gelen

oynakbasi34 ........................110.5 kg .................................111.5 kg ................................... +1 kg
Kernaz ..................................79.5 kg .....................................78.9 kg ...................................0.6 kg
mehtap507 ..........................70.8 kg .....................................70.5 kg .................................. 0.3 kg
Yıldız .....................................83.6 kg .....................................83.1 kg ...................................0.5 kg
Eddoras ................................79.8 kg .....................................79.8 kg ...................................0 kg
seher_yıldızı .......................76.3 kg......................................75.4 kg ...................................0.9 kg
yagmr_2008 .......................80.9 kg .....................................79.9 kg ....................................1 kg
fezay ......................................99.5 kg .....................................98.4 kg ...................................1.1 kg
Furker ...................................82.2 kg .....................................82.1 kg ...................................0.1 kg

Haftalık Dereceler;

1. fezay............................................1.1 kg...........................
2. Yagmr_2008...............................1 kg.....................
3. Seher - Yıldızı ..............................0.9 kg.............
4. Kernaz..........................................0.6 kg .........

5.Yıldız ............................................0.5 kg......
6. Mehtap507...................................0.3 kg .....
7. Furker...........................................0.1 kg....
8.Eddoras..........................................0 kg
9. oynakbası34 ...............................+ 1 kg

Bütün hepinizi tebrik ediyorum kızlarrrrrrrr
Az çok verdiniz yada en azından kilo almadınız benim gibi
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bildirimler yaparız hepimizde

Tebrik ederim arkadaşlar.süpersiniz.cecom ellerine ssğlık.ama benim kilomda yanlışlık var.
artı 200 gr.bendeniz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese yeni bir haftada Günaydınlar
İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok hareketli bir hafta olur

Kahvaltımı ettim ve birazdanda sabahın ilk keyif kahvesini içiceğim
Bugün öğleden sonra eşimin Anannesini ziyaret edeceğiz Annemle o yüzden sporumuda saat 10da en geç yapmaya başlarım ki gidene kadar dinleneyim sonrada yine yürüyerek eşimin Anannesine gideyim ( 1.5 km uzak oturuyor )

Butun arakadaslari tebrik ediyorum kendimideeee cookk sewindim gaza geldim.acaibbb
Tebrikler canım inşallah haftaya hepimiz senin gibi güzel sonuçlar alırız
Artık bu gazla kaçamaksız bir hafta geçirirsin

Tebrik ederim arkadaşlar.süpersiniz.cecom ellerine ssğlık.ama benim kilomda yanlışlık var.
artı 200 gr.bendeniz
Canım bendeki listede düzelttim ama buradan düzeltemiyorum ( sıralamada değişiklik yok nasılsa sonuncu benim )
İnşallah bizde haftaya bol eksilerle bildirim yapacağız ki senin o 200 gr bence kesin ödemdir

Slmlar kizlar..

mutlu bir hafta sonu dilerim..

hafta sonu gezdik bol bol..sinemaya gittik ..avm gezdik ..yemek yedik disarda guzeldi..sporumu ihmal etmedim ama artidayim..hafta ici dikkat edersem ins kilo verebilirim..
ellerine saglik liste icin canim..

Ve bugünlük sporda yapıldı

3 Mil Leslie + 5 dakika Sworkfit + 100 ip atlama

Şimdi biraz dinlenip sonrada hemen duşa atıyorum kendimi ve öğleden sonrada eşimin Anannesine yürüyerek gidiyorum

Milletttttttttttttt yahu ben eşimin Anannesini dolaştım geldim ama burada hala tık yok
Toparlanınde yine topiğimiz şenlensin yoksa İN, CİN ve ben burada çok sıkılıyoruz

Planladığım gibi eşimin Anannesine yürüyerek gidip geldik Annem ve kızkardeşimle
KVye haber verdiğim için Peynirli Milföy ve damla çikolatalı kurabiye yapmış ama bennnnn bir tanesinin tadına bile bakmadım sadece şekersiz çayımı içtim ve kazasız belasız atlattım bugünki misafirliği valla kendimle gurur duydum

Bakalım Cumartesi günüde Akraba günümüz var Oradada salata tarzı bana uygun birşey varsa sırf onu yiyeceğim olmadı hiç bir şeye ağzımı sürmeden geri geleceğim senelerce yedim de ne oldu
İnşallah o günüde kazasız atlatırım Ayıp olmayacağını bilsem yanıma Çorba ve salatamıda yapıp alırdım da şimdi gittiğimiz kadın biraz huysuz bir yaşlı Olmadı yanıma kızın Suluğuna Ayran koyayım diye düşündüm hem ayran olduğu anlaşılmaz hemde ay su almaya üşendim dur şu kızın suyundan içeyim derim diye plan yaptım ama oda ayıpmı olur
Neyse o güne çok var nasılsa Cuma günü göreceğim rakama göre karar veririm artık o gün ne yapacağıma ama hamur ve tatlı ne olursa olsun yenmeyecek

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )

2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa

ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem

( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )

ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran

Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )

ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay

Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )

Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim

Kızlarrrrrrrrr iyimidir

Kızlar merhaba ben 8-ci takımdan geliyorum bundan sonra ben de burdayım her akşam menülerimi yazıcam buraya. boy 155. yaş 32. kilo 82.4. 1 oğlum var 1.5 aylık.

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: 1 tabak lahana kavurması. 2 dilim ekmek. 2 yk yoğurt.
Akşam: yok.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Kızlar merhaba ben 8-ci takımdan geliyorum bundan sonra ben de burdayım her akşam menülerimi yazıcam buraya. boy 155. yaş 32. kilo 82.4. 1 oğlum var 1.5 aylık.

Hoşgeldin Canım
Seni burada gördüğüme sevindim
İnşallah buradada motivasyonumuz dahada tavan yapacak ve çok daha güzel kilolar vereceğiz

Bana şimdilik müsaade
Küçük kuzum demin kafasını sehpaya vurdu çok kötü onu biraz oyalamam lazım ki uyumasın bir iki saat

ay sağol canım leslie 3 yaptım 10 dakkada zumba yaptım şuan kolları sızlıyoo

Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var 164 boy 33 yaş 85 kilodayım bir buçuk yoş önce 67 lerdeydim morali bozulunca lilo alanlardanım malesef spor hayatımda herzaman var kilo vermek istediğimde haftada 5, 6, gün yapıyorum 10 gündür jıllıan mıchaels 30 day shred e başladım 2. Levele geçtim dün fakat akşam yemeklerimi düzene koyamadığım için kilo veremedim hala inşallah sizinle başarırım çok moralim bozuk ümitsizliğe kapılıyorum

Hişgeldin arkadaşım

Cecom harikasın.
menüler süper.
umarım minik yavrunun bişeyi yoktur.
bende şimfi oturabildim desem yeridir.
dün eşimin yengesi hastaneye kaldırıldı.
ş3keri beşyüzlere yükselmiş.
kızı geldi istnbldn.yanında kalıyor.
iki tane gelini var âma hiçbiri yok ortada.
bende bugün yemek yaptım götürdüm onlara.bikaç saat oturdum yanlarında.yazık yalnızlar.gelinler bitas çorba getirmemişler.hayret ettim.
yarında giderim yanlarına.
spor olarakta gidiş geliş baya yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…