Tahmin ettim azeri olduğunu. Kraker yani galeta gibi bişiy.
Hmmm kreker diyoruz bizde. Vafli gibi bir şey ama şekerli diyil resmini koydum canım gördünmü?Tahmin ettim azeri olduğunu. Kraker yani galeta gibi bişiy.
Gördüm canım. Vafliyi bilmiyorum ama krekerde hem fikirizHmmm kreker diyoruz bizde. Vafli gibi bir şey ama şekerli diyil resmini koydum canım gördünmü?
Tabi sen kendin için en iyisini bilirsin ama hayatının sonuna kadar ekmeksiz yaşayamazsın ki..
sağlıklı beslenerek herşeyden yesen daha sağlıklı ve kalıcı olmaz mı senin için.
Dediklerimi yanlış anlamıyorsun demi. Hani kendimi senin yerine koyunca bir diyete uymaktansa bütün hayatın boyunca uygulayabileceğin bir beslenme programı daha kolay geliyor bana. Ben ekmeksiz bir hayat düşünemezdim. Diyet listeleri hep korkutmuştur beni.
Ben geldimmm
sspor salonundan yeni geliyorum 20 dk yurudum 1 saat zumba
menumude yazum
sabh iki dilim kepekli tost ekmegi kizarmia bi dilim peynir yesillik birazcik sucuklu yu.urta
ara.bi erik
oglen.uc buyuk patates haslama yogurtlu
ara.kahve incecik iki catallik pasta
aksm feldsalat yigurtlu(turkcesi ne bilmiyorum)oglumumdan kalan azcik doner
Tesskur ederim canm suararalr baya azimliyimmmOhhh süpersinsporda menüde harika
Valla bu cuma baya bir çekişmeli olacak birincilik sanırım
Feldsalat bildiğimiz MarulAfiyet olsun canım
Canım ben eylülden beri dikkat ediyorum. İlk başlarda daha hızlı kilo veriyordum ama şimdi biraz daha yavaş veriyorum. 96 ile başladım şimdi 75 - 76 gibiyim.Bu arada seher Yıldız'ı arkadasım nasıl bir diyet uyguluyorsun kaç kilo verdin merak ettim doğrusu? Herşeyden yenmeli demişsin ya merak ettim ben de öyle verebileceğimi umuyorum çünkü.
Bu arada bi özet daha geçeyim Arkadaşlara:
31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim, 4,5 yaşında kızım 3 aylık oğlum var. Boyum 166cm kilom 84.2kg
Az olsun öz olsun gitsin bir daha gelmesin:))
Ne kadar birbirimize benIyoruz. 31 yasindayim bende. 4 yasinda ve 4 aylik iki kiZim var. 168 boyum ve 89 kilodayim. BiraCik swnden fazlayim ama genel olarak yakinizz.Bu arada seher Yıldız'ı arkadasım nasıl bir diyet uyguluyorsun kaç kilo verdin merak ettim doğrusu? Herşeyden yenmeli demişsin ya merak ettim ben de öyle verebileceğimi umuyorum çünkü.
Bu arada bi özet daha geçeyim Arkadaşlara:
31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim, 4,5 yaşında kızım 3 aylık oğlum var. Boyum 166cm kilom 84.2kg
Az olsun öz olsun gitsin bir daha gelmesin:))
Canım ben eylülden beri dikkat ediyorum. İlk başlarda daha hızlı kilo veriyordum ama şimdi biraz daha yavaş veriyorum. 96 ile başladım şimdi 75 - 76 gibiyim.
Herşeyden yiyerek vermeye çalışıyorym. Ama dengeleyerek çok su içerek yürüyüş yaparak ilerlemeye çalışıyorum. Tatlı yağlı gibi şeyleri akşamları çok yememeye çalışıyorum. Mesala cumartesi iskender kaçamağı yaptım 3 gibi, akşam birşey yemedim. Yada bir gün çok yemişsem diğer gün daha hafif geçiştiriyorum. Yani çok ağır bir diyet uygulamıyorum yoksa yolum uzun dayanamam.
Canım ben eylülden beri dikkat ediyorum. İlk başlarda daha hızlı kilo veriyordum ama şimdi biraz daha yavaş veriyorum. 96 ile başladım şimdi 75 - 76 gibiyim.
Herşeyden yiyerek vermeye çalışıyorym. Ama dengeleyerek çok su içerek yürüyüş yaparak ilerlemeye çalışıyorum. Tatlı yağlı gibi şeyleri akşamları çok yememeye çalışıyorum. Mesala cumartesi iskender kaçamağı yaptım 3 gibi, akşam birşey yemedim. Yada bir gün çok yemişsem diğer gün daha hafif geçiştiriyorum. Yani çok ağır bir diyet uygulamıyorum yoksa yolum uzun dayanamam.
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin şirinlər
Çokdaaaaan yapdım balaşkam uyanınca rahat kahvaaltımı yapamadığım için erkenden kalkıp kahvaaltımı yapıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün nasıl yorulduysam erkenden uyumuşumama okadar iyi geldi ki ne ağrı ne sızı vucut çok güzel dinlenmiş Kahvaltımıda çok güzel yaptım ve birazdan keyif kahvemide içip bir saat sonra en geç sporumuda yapmaya başlarım
Bugün öğlende kuaföre gidip kendimi bir 10 000 bakımına alayım
Daha sonrada Anneme geçiceğim malum yarın sabah erkenden Havaalanına gidicekler ve o saatte çocuklarla uğurlamaya gelmeyin dedikleri için son kez görüşelim istedi
Günaydın canım
Kahvaltını etmişsindir kesin malum erkencisin sen
Aynen canım bende öyleÇokdaaaaan yapdım balaşkam uyanınca rahat kahvaaltımı yapamadığım için erkenden kalkıp kahvaaltımı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?