80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış anlamak ne demek canım tabiki birbirimize yeri geldimi tavsiyelerde bulunacağız
Ya ben bekarkende bir ara 75 e kadar çıkıp sonra 52ye kadar düştüm sırf ekmeği, hamur işini, tuz ve şekeri keserek Hatta o dönem hiç bir daha eski düzenime dönmeyi düşünmüyordum ama eşim sağ olsun ekmeksiz doyulurmu yok ölümü gör ye diye benim düzenimi bozmuştu
Annem o zamanda dedi oğlum ısrar etme diye ama dinlemedi eşim halada der ben kilolarının büyük sorumlusuyum diye

İnan sağlıklı olan herşeyi sınırsız tüketiyorum zaten sadece ekmek yemiyorum onun yerinede bazı sabahlar kuruyemiş tüketiyorum ve inan hiç acıkmıyorum saatlerce
Hani dediğin gibi ömür boyu uygulayacağımız bir beslenme şekli olmalı
Ben kendi adıma ömür boyu ekmeksiz yaşayabilirim Heee dediğim gibi benimki tam Karatay sayılmaz zaten Karatayımsı birşey ( Ana kuralların çoğuna uyuyorum ama atıyorum ileride canım çok Pizzamı istedi insani şekilde yerim ama ince hamurlu olur ve gündüz yerim ki akşama kadar yakabileyim

Benim geçmişte hep halsizliklerim, uyku hallerim hatta elimin ayağımın titremesi çok sık olurdu ve ne zaman ekmeği kestim inan o hallerim yok oldu
Geçen haftasonu eşimin aklına uyup 2 - 3 dilim kızarmışda olsa ekmek yedim ve inan yarım saat sonra yine uyuklamaya başladım Sanırım o anda şekerim fırlıyor
Karatayımsı beslenmeye başladıktan 5 ay sonra ( ki aralarda bıraktığımda oldu ama 1 ay aralıksız yaptıktan sonra ) gittim tahlillerimi yaptırdım ve doktor çok beğendi Ne kolestrol ( her sabah 2 yumurtaya rağmen ) ne şeker bütün değerlerim normal sınırdaydı ve doktor şeker hapınıda böyle devam edersen bırakabilirsin dedi bende çoktan biraktım zaten dedim

Kendimi çok kasmadan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi canım çok istediyse tabiki yerim ama eskisi gibi kökünü kazımam sadece tadımlık yerim

Ben geldimmm
sspor salonundan yeni geliyorum 20 dk yurudum 1 saat zumba
menumude yazum
sabh iki dilim kepekli tost ekmegi kizarmia bi dilim peynir yesillik birazcik sucuklu yu.urta
ara.bi erik
oglen.uc buyuk patates haslama yogurtlu
ara.kahve incecik iki catallik pasta
aksm feldsalat yigurtlu(turkcesi ne bilmiyorum)oglumumdan kalan azcik doner

Ohhh süpersin sporda menüde harika
Valla bu cuma baya bir çekişmeli olacak birincilik sanırım
Feldsalat bildiğimiz Marul Afiyet olsun canım

Bu arada dün gece birşey fark ettim hatta eşimede gösterdim sizlerde paylaşayım
Ben kilo vermeye başlamadan önce ev içinde şort falan giydiğimde diz kapağımın hemen üstü yanlarda baya bir çıkıntı vardı bende saftirik onları kas sanıyorum ve kendi kendime ulen Banu kilolusun milolusun ama bacakların yinede çok kaslı diye övünürdüm Meğer onlar bildiğimiz yağmış, kiloymuş
Dün akşam yine şortla evin içinde dolanırken yere oturup bacaklarımı uzattım ve birde ne göreyim o pırtlayan kas sandıklarım resmen spor yaptıkca yok olmuş
Eşimede gösterdim oda diyor aşkım süpersin valla bak dizkapağın bile artık çok daha net görünüyor azmine hayran kaldım aynen devam diye

Artık iyice zayıflayınca kemiklerimde net görünür inşallah

Kızlar sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim. Bebeğim henüz küçük zaten ben çok sıkı bir diyet uygulamayı düşünmüyorum abur cuburu keserek, zaten ev yemekleri sebzelerin hepsini severim, amacım dengeli beslenmek. Benim tek zaafım tatlı çikolata gofret türü şeyler.. Bir tek öğlenleri kestane Şekerim var yediğim onu kesmeyi düşünmüyorum çünkü çoook güzel süt yapıyor:)
Ha bu arada karatayı bir kez denemiştim ama bana göre değil kahvaltıda ekmeksiz yumurta ve ceviz yediğim için midem çok bulanmıştı..ben herşeyden ölçülü yemeyi tercih ediyorum
Yarın ilk günüm, inşallah yüzümün alnımın akıyla bu işi sonuna kadar götürürüm, cuma tartılıp yazıcam

Bu arada seher Yıldız'ı arkadasım nasıl bir diyet uyguluyorsun kaç kilo verdin merak ettim doğrusu? Herşeyden yenmeli demişsin ya merak ettim ben de öyle verebileceğimi umuyorum çünkü.

Bu arada bi özet daha geçeyim Arkadaşlara:
31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim, 4,5 yaşında kızım 3 aylık oğlum var. Boyum 166cm kilom 84.2kg
Az olsun öz olsun gitsin bir daha gelmesin:))

Canım ben eylülden beri dikkat ediyorum. İlk başlarda daha hızlı kilo veriyordum ama şimdi biraz daha yavaş veriyorum. 96 ile başladım şimdi 75 - 76 gibiyim.
Herşeyden yiyerek vermeye çalışıyorym. Ama dengeleyerek çok su içerek yürüyüş yaparak ilerlemeye çalışıyorum. Tatlı yağlı gibi şeyleri akşamları çok yememeye çalışıyorum. Mesala cumartesi iskender kaçamağı yaptım 3 gibi, akşam birşey yemedim. Yada bir gün çok yemişsem diğer gün daha hafif geçiştiriyorum. Yani çok ağır bir diyet uygulamıyorum yoksa yolum uzun dayanamam.

Ne kadar birbirimize benIyoruz. 31 yasindayim bende. 4 yasinda ve 4 aylik iki kiZim var. 168 boyum ve 89 kilodayim. BiraCik swnden fazlayim ama genel olarak yakinizz.

Benim adımda nurcan banucum 3 çocuk annesiyim 11 , 10, ve 8 yaşında bir oğlum var senin adına çok sevindim akşam yemeği saatini ne güzel erkene çekmişsin. Bugün yediklerime gelince sabah ingilizce kursuna gittiğim için acele olarak 6 badem ve bi parça dil peyniri yedim öğlen geldim menemen badem ve biraz peynir bir dilim ekmek yedim akşam iki kaşık makarna 2 köfte ayran biraz fırında kızarmış patates yedim tabili leslie ile 45 dk. Yürüyüş ve jıllian michaels ile level 2 yaptım karatay diyetimi bende uygulamak istiyorum kısa sürede olsa denemiştim ve hemen faydasını görmüştüm ekmeği kesince lilo verenlerdenim yani

Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim

Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün nasıl yorulduysam erkenden uyumuşum ama okadar iyi geldi ki ne ağrı ne sızı vucut çok güzel dinlenmiş Kahvaltımıda çok güzel yaptım ve birazdan keyif kahvemide içip bir saat sonra en geç sporumuda yapmaya başlarım

Bugün öğlende kuaföre gidip kendimi bir 10 000 bakımına alayım
Daha sonrada Anneme geçiceğim malum yarın sabah erkenden Havaalanına gidicekler ve o saatte çocuklarla uğurlamaya gelmeyin dedikleri için son kez görüşelim istedi

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin şirinlər

Günaydın canım
Kahvaltını etmişsindir kesin malum erkencisin sen

Çokdaaaaan yapdım balaşkam uyanınca rahat kahvaaltımı yapamadığım için erkenden kalkıp kahvaaltımı yapıyorum

Çokdaaaaan yapdım balaşkam uyanınca rahat kahvaaltımı yapamadığım için erkenden kalkıp kahvaaltımı yapıyorum
Aynen canım bende öyle Bazen uyanıyor hemen diyorum Anneciğim daha çok erken sabah olmadı diye oda Allahtan inanıyor camdan bakmadan ve tekrar yatıyor yarım saatcikte olsa uyuyor bende rahat kahvaltı ediyorum

Biraz evvel uyandı kendine geldi şimdi nerden aklına geldiyse bana sucuklu yumurta yapsana diyor ( hep ablasının işleri bunlar dün okula gitmedi cadı birlikte yapıp yediler şimdi bizimkininde hoşuna gitti diye tekrar istiyor neyse yapalım bari yeterki yesin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…