mrb. ben de emziriyorum ve kızım henüz 4 aylık. ama acil başlamam lazım bişeylere. fakat tatlı krizlerim çok fena tutuyo. hiç bişey bulamadığımda küp şeker attığımı bile bilirim ağzıma. ayrıca 1 ay önce tiroidlerim de alındı benim. ilaç kullanıyorum şuan. kilo vermem biraz yavaş olabilir yani. yavaş ya da hızlı bi başlayabilsem. şimdilik sadece sizleri takip edip hırslanmaya çalışıyorum.Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim
Hadi kolay gelsin sanaKızlar ben işlere girişeyim malum daha dışarı çıkacım öğleden sonra birde eşimin halaları gelecek dışarı çıkmadan evi toparlıyayım sağ olsun kuzu ben spor yapıyorken bir güzel oyuncaklarını salona saçtı
Yine arada bakarım tabi sizlerede
Hadi kolay gelsin sana
selam kızlar bende yazamıyorum bikaç gündür şu 23 nisan işleri için koşuşturuyorum kızların eteklerini yapmaya başladım gün nasıl bitiyo anlamıyorum valla neyse bu hafta sonu bitiririm inşallah hepsini sonra yine buralardayım
Canım ceviz yemek zorunda değiısin fındık olur badem olur fıstık olur kaju olur ceviz çok yararlı olduğu için bide peynirle güzel gittiği için ceviz diyor ekmek kesinlikle yenmicek diyor vede gerçekten tok tutuyor bizi acıktıean ekmekSlm oynakcim bisey sorcam.su karatayi arastiriyorum.bende sicak gelmeye basladi bana sen ne dersin ama benim.cevize alerjim war iki taneden fazla yiyemiyorum onun yerine tek sabh ekmek.yesem.olur.u acaba tek takildigim.konu ekmek ozellikle sabh kahwaltisi
Slm kizlarr
menumu yaxim
sabh.3 dilim.ekmek iki dilin kasar iki dilim.peyaz peynir biraz tereyagi
ara.bi havuc
Oglen uc kasik patates salatasi bi dilim ekmek dimates salatalik
ara.kahwesutlac
aksam.princ lapa(aslinda bu yoresel.yemek ayran bulgur we princle oluyo uzerine teryagi ama ben yagsiz lapa gibi yedim)salata
sonra spor 1 saat spor salonuna gidene kadar 20 dk gidis 20 dk gelis yurudum
su 1,5 litre olmistur ama.icicem.daha
Bide aksam cayi yanina bi incir
bugun ne yemisim.yaa ama reglime iki uc gun kaldi canm hep yemek istiyo
Slm oynakcim bisey sorcam.su karatayi arastiriyorum.bende sicak gelmeye basladi bana sen ne dersin ama benim.cevize alerjim war iki taneden fazla yiyemiyorum onun yerine tek sabh ekmek.yesem.olur.u acaba tek takildigim.konu ekmek ozellikle sabh kahwaltisi
Merhaba arkadaslar bende 85 kiloyum.
Diyettisyene gittim kilodan dolayı karaciger yaglanmasi var ve aclik şekerimyuksek cikti. Yaşım henüz 26 ve kilomdan kurtulmak istiyorum. Ayni zamanda polikistik over hastasiyim.
Diyettisyene yolladi doktorum beni cok guzel listeye harfi hafine uyuyordum taki evimde huzursuzluk başlayana kadar... cok zorlu surecten geçiyorum ama kendimi buna ragmen salmak istemiyorum. Bir haftadir hic birsey yiyemiyorum midem kotu stresten. Ama bendr artik araniza katilmak istiyorum. Kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.
Brn bugun hiç iyi değilim acayip moralim bozuk. Tartı beni bugün inanılmaz üzdü.
Ama yapacak birşey yok.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 76.2
Çok Üzgünüm. ..
Canım reglme en az 10 gün var.Canım seni çok iyi anlıyorum geçmişte çok yaşadım aynı şeyi hatta bugünki tartım eksi olduğu halde memnun sayılmam ama eminim daha güzel rakamlarıda göreceğiz
Regln yakın olabilirmi yada yeterli su içmedinmi bu hafta acaba çünkü öyle kilo alabilecek kadar çok yediğini sanmıyorum ben
Kesinlikle pes etme canım ben inanıyorum önümüzdeki hafta senden de süper bir bildirim alacağız
Bak sonuçta çok çok güzel kilolar verdin ( 20 kg az değil sonuçta ) ve vucudun arada direnebilir bunu benden iyi biliyorsundur zatenKendini sakın üzme bak ben hala kaç haftadır 110un altına inemedim ama inatla devam ediyorum ve ne olursa olsun bizler o dirençleri kırıp o pis kiloları alt edeceğiz
Malesef aile duzelmez artik ayriliyorum esimden...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn
Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi
Bu arada bir kaç güne regl olmam lazımyani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun
Aramıza hoşgeldin canım
Maalesef çoğumuzda polikistik over var ve kilolardan kurtuldukça ondan da kurtulacağımıza eminim
Rabbim inşallah yuvanda huzursuzluklarıda def ederde sende daha güzel odaklanırsın beslenmene
Sen yinede kendini salma ve ne olursa olsun iyi olmaya çalış sonuçta sen iyi olursan ailende iyi olurHerşeyi moralle ilgilidir
Burada aradığın motivasyonu bulacaksın ve gör yakında kilolar gittikçe çok daha mutlu ve huzurlu bir bayan olduğun için aile içindeki huzursuzluklarda yok olacak Allahın izniyle
cnm bendede polıkıstık var ve son 3-4 yılda acaip kılo aldım bende 84 kıloyum korktum sımdı acaba karacıger kalple ılgılı bısıler bendede varmıdır dıye zaten 2-3 yıl once gıttıgım endokrın dr u kılo vermelısın dıe elıme bı lıste tutusturmustu daaa teyt tey tey oldu o lısteMerhaba arkadaslar bende 85 kiloyum.
Diyettisyene gittim kilodan dolayı karaciger yaglanmasi var ve aclik şekerimyuksek cikti. Yaşım henüz 26 ve kilomdan kurtulmak istiyorum. Ayni zamanda polikistik over hastasiyim.
Diyettisyene yolladi doktorum beni cok guzel listeye harfi hafine uyuyordum taki evimde huzursuzluk başlayana kadar... cok zorlu surecten geçiyorum ama kendimi buna ragmen salmak istemiyorum. Bir haftadir hic birsey yiyemiyorum midem kotu stresten. Ama bendr artik araniza katilmak istiyorum. Kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.
Brn bugun hiç iyi değilim acayip moralim bozuk. Tartı beni bugün inanılmaz üzdü.
Ama yapacak birşey yok.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 76.2
Çok Üzgünüm. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?