80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim
mrb. ben de emziriyorum ve kızım henüz 4 aylık. ama acil başlamam lazım bişeylere. fakat tatlı krizlerim çok fena tutuyo. hiç bişey bulamadığımda küp şeker attığımı bile bilirim ağzıma. ayrıca 1 ay önce tiroidlerim de alındı benim. ilaç kullanıyorum şuan. kilo vermem biraz yavaş olabilir yani. yavaş ya da hızlı bi başlayabilsem. şimdilik sadece sizleri takip edip hırslanmaya çalışıyorum.

Kızlar ben işlere girişeyim malum daha dışarı çıkacım öğleden sonra birde eşimin halaları gelecek dışarı çıkmadan evi toparlıyayım sağ olsun kuzu ben spor yapıyorken bir güzel oyuncaklarını salona saçtı

Yine arada bakarım tabi sizlerede

Hadi kolay gelsin sana

Hadi kolay gelsin sana

Sağ olasın canım baya kolayladım salonumu süpürdüğüm an bitiyor sonrada biraz mutfakta işim kalıyor Komşu ablamda kahve içmeye gelecekti ama oda biraz işim var işlerimiz bitsin daha rahat kahvelerimizi içeriz dedi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Küçük kuzumla kendimizi sokağa attık ve birlikte tammmm 3 km yol yürüdük
Sağ olsun oda alıştı bol bol yürümeye ( zaten spor yaparken oda ara ara eşlik ediyor bana ) sadece bir yerde çok yoruldum diye oturdu 2 dakika dinlendi

Dışardaki işimide hallettim ama kuşum çok yorulunca dönüşte minibüse bindik ( ille çüçük otobüse binelim diye tutturdu ) Birde mahallede market ve manavı aradan çıkardık bir iki eksiğimizi aldık döndük

Tabi bu gece eminim kuşum erkenden baygın düşer
Apartmanın önüne geldiğimizde Anneciğim çok yoruldum ben çoook diyip duruyordu

selam kızlar bende yazamıyorum bikaç gündür şu 23 nisan işleri için koşuşturuyorum kızların eteklerini yapmaya başladım gün nasıl bitiyo anlamıyorum valla neyse bu hafta sonu bitiririm inşallah hepsini sonra yine buralardayım

Akşam yemeğimide yedim çok şükür ve mutfak benim için kapandı artık

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım;

Sabah; 06:45
2 yumurtalı baharatlı omlet
1 / 2 Turp
10 zeytin
3 - 4 ince ip Cecill peyniri
1 parça beyaz peynir
4 Yk zeytinyağlı Barbunya ( havuçsuz tabi )

ara; 08:30 Şekersiz Türk kahvesi

10:00 _ 11:00 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkit
ara; 11:00 Büyük bir bardak Ayran ( spor sonrası )

ara; 13:30 Şekersiz kahve

14:00de küçük kuzuyla 3 km yol yürüyüp işimizi halledip alışverişide yapıp döndük

16:15'de 2.ci ve son öğünüm
Akşam;

1 Büyük kase Ezogelin
1 koca kase bol limonlu Marul salatası

Gün içinde 2 litre su içildi ama devamı yatana kadar gelicek

Allah yardımcın olsun canım eminim çok güzel olacaktır kuzular içlerinde şimdiden Ellerine sağlık

Slm kizlarr
menumu yaxim
sabh.3 dilim.ekmek iki dilin kasar iki dilim.peyaz peynir biraz tereyagi
ara.bi havuc
Oglen uc kasik patates salatasi bi dilim ekmek dimates salatalik
ara.kahwesutlac
aksam.princ lapa(aslinda bu yoresel.yemek ayran bulgur we princle oluyo uzerine teryagi ama ben yagsiz lapa gibi yedim)salata
sonra spor 1 saat spor salonuna gidene kadar 20 dk gidis 20 dk gelis yurudum
su 1,5 litre olmistur ama.icicem.daha
Bide aksam cayi yanina bi incir
bugun ne yemisim.yaa ama reglime iki uc gun kaldi canm hep yemek istiyo

Slm oynakcim bisey sorcam.su karatayi arastiriyorum.bende sicak gelmeye basladi bana sen ne dersin ama benim.cevize alerjim war iki taneden fazla yiyemiyorum onun yerine tek sabh ekmek.yesem.olur.u acaba tek takildigim.konu ekmek ozellikle sabh kahwaltisi

İyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama , bugün sadece jillian michaels yaptım yürüyüş yapadım eve geç gelince yorgunlukta olunca tabi akşam yemeğini abarttım bide 9 gibi yedim ama yarın telafi edicem inşallah şimdi yatıyımda sabah zımba kalkayım ve uykumuzu aldığımızda erken uyuduğumuzda daha az yemek yediğimizi unutmayalım buna özen gösterelim benim gibi geç yatan arkadaşlar varsa

Canım ceviz yemek zorunda değiısin fındık olur badem olur fıstık olur kaju olur ceviz çok yararlı olduğu için bide peynirle güzel gittiği için ceviz diyor ekmek kesinlikle yenmicek diyor vede gerçekten tok tutuyor bizi acıktıean ekmek

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım

Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm ) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtim Şekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )

Bakalım yarın neler olacak

Canım sana çok gibi gelmiş ama fazlada sayılmaz bence Sonuçta çok güzel sporunu yapmışsın üstelik gidiş geliştede yürümüşsün eee daha ne olsun

Canım kesinlikle tavsiye ediyorum inan bir iki gün yaptığın an farklı göreceksin
Nrc3 arkadaşımızın dediği gibi sırf ceviz şart değil zaten kuruyemişide hem içindeki faydalı yağlardan yararlanmak için veriyor hemde tok tutsun diye ama ben acıkcası her kahvaltıdada yemiyorum ( canım isterse )
Sadece herşeyi mevsiminde tüketmeye özen göstermen gerekiyor ama inan kahvaltı için bile okadar çok çeşit var ki Kuş kadar değil doyana kadar yiyorsun
İnan öncesinde benim şeker devamlı fırlıyor diye hem tatlıya saldırıyordum hemde sonrasında kafayı koyacak yer arıyordum halsizlikten ama inan başladığımdan beri ( ki harfiyen uymuyorum acıkcası çünkü herşeyin organiğini bulmak bir mesele üstelik fiyatlarda uçuyor bazen ) hiç o krizleri ve halsizlikleri yaşamadım şükürler olsun zaten o yüzdende vazgeçemiyor ya insan

Merhaba arkadaslar bende 85 kiloyum.
Diyettisyene gittim kilodan dolayı karaciger yaglanmasi var ve aclik şekerimyuksek cikti. Yaşım henüz 26 ve kilomdan kurtulmak istiyorum. Ayni zamanda polikistik over hastasiyim.
Diyettisyene yolladi doktorum beni cok guzel listeye harfi hafine uyuyordum taki evimde huzursuzluk başlayana kadar... cok zorlu surecten geçiyorum ama kendimi buna ragmen salmak istemiyorum. Bir haftadir hic birsey yiyemiyorum midem kotu stresten. Ama bendr artik araniza katilmak istiyorum. Kilolarimdan kurtulmak istiyorum

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn

Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi

Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun

Aramıza hoşgeldin canım
Maalesef çoğumuzda polikistik over var ve kilolardan kurtuldukça ondan da kurtulacağımıza eminim
Rabbim inşallah yuvanda huzursuzluklarıda def ederde sende daha güzel odaklanırsın beslenmene
Sen yinede kendini salma ve ne olursa olsun iyi olmaya çalış sonuçta sen iyi olursan ailende iyi olur Herşeyi moralle ilgilidir
Burada aradığın motivasyonu bulacaksın ve gör yakında kilolar gittikçe çok daha mutlu ve huzurlu bir bayan olduğun için aile içindeki huzursuzluklarda yok olacak Allahın izniyle

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.
Brn bugun hiç iyi değilim acayip moralim bozuk. Tartı beni bugün inanılmaz üzdü.
Ama yapacak birşey yok.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 76.2
Çok Üzgünüm. ..

Canım seni çok iyi anlıyorum geçmişte çok yaşadım aynı şeyi hatta bugünki tartım eksi olduğu halde memnun sayılmam ama eminim daha güzel rakamlarıda göreceğiz
Regln yakın olabilirmi yada yeterli su içmedinmi bu hafta acaba çünkü öyle kilo alabilecek kadar çok yediğini sanmıyorum ben
Kesinlikle pes etme canım ben inanıyorum önümüzdeki hafta senden de süper bir bildirim alacağız
Bak sonuçta çok çok güzel kilolar verdin ( 20 kg az değil sonuçta ) ve vucudun arada direnebilir bunu benden iyi biliyorsundur zaten Kendini sakın üzme bak ben hala kaç haftadır 110un altına inemedim ama inatla devam ediyorum ve ne olursa olsun bizler o dirençleri kırıp o pis kiloları alt edeceğiz

Canım reglme en az 10 gün var.
Yürüyüş ve suyumu bu hafta hiiç ihmal etmedim. Öğünlerim çok az değildi ama bu hafta hep ikinci öğün 3.00 - 3.30 u geçmemek kaydıyla iki öğün beslendim. Akşamları yemek yemedim. Kilo alabileceğimi hiç sanmıyordum.
İki gündür kociş karnın miğden gitmişti neden bu kadar çıktı deyip durdu.inanılmaz şişim ama dediğim gibi az yemedim ama iki öğün yedim.
Alınan her kilo geçtiğim haftayı ve gelecek haftayı yok sayıyor. Bir hafta kilo vermeyip artı çıkarsam 2 hafta ziyan oluyor işte buna çok bozuluyorum.

Malesef aile duzelmez artik ayriliyorum esimden...
Kilo verdikce ve ayrıldıktan sonra yeniden doğmuş olucam inşallah

Kızlaaar ziyarete geldiiimmmmm
Özledim sizleriii ... KPSS çalışıyorum resmen.. performansımı begenmesemde çalışıyorum şaka gıbııı
Kiloları sormayın kendı halerınde oynuyorlar kendı kendılerıne onda 83 dolaylarında oynuyorlardı sımdı 84 dolaylarında oynuyorlar adilerrr
4 ay kaldı umarım dahada yuksek rakamlarla oynamazlar bu gıdısle gıderde ayda 1 kılo daha yuksek basamakta oynarlarsa KPSS ye hazırlandıgım 5 ay bana +5 olarak geri döneeerrr
yok yok olmasın öyle seylerr.. sınıfta bı sısman daha var benım gıbı onunla evlerımız aynı tarafta eve kadar yuruyelım cıkısları barı yurumus olalım dedı bende sabahları yesılcay getırım termusla dedım bakalım yağpabılıecekmıyız.. ama dershane ıle ev arası kocaamaaann 15 km kadardır dıe tahmın edıyorum.. haftada 2 gun bıle yurusek olur valla

cnm bendede polıkıstık var ve son 3-4 yılda acaip kılo aldım bende 84 kıloyum korktum sımdı acaba karacıger kalple ılgılı bısıler bendede varmıdır dıye zaten 2-3 yıl once gıttıgım endokrın dr u kılo vermelısın dıe elıme bı lıste tutusturmustu daaa teyt tey tey oldu o lıste
bende 26 yasındayım ve kotü donemler bendede sevgılım esım yok da yeterınce stres yaratıyorum kendıme.. bı yastan sonra evdede yapamıyor ınsan dmekkı kendı bagımsız hayatını ıstıyor o yuzden kpss sınavına calısıyorum ogretmenım sayfadakı hayatıma ara verıp tatıle cıktım sımdı KPSS ıcın .. atanırsam 2. hedefımde bı suru kılo verıp herkesı sasırtmak :)
aılesel durumuna üzüldüm yasaadıgımz sorunları burda analatıp rahatlıyoruz bız bazen anlatmak ıstersen grubun hepsu abla kardes oluyor oyle zamanlarda fıkırlerı desteklerı ıyı gelıyor..
umarım tum sorunları asar kılocuklarındanda kurtulur yenıden dogarsın

cnmm sen 20 kıloyu ne kadar zamanda vermıstın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…