80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi kızlar boş durmak yok kaldıralım popişleri cumaya az kaldı

Ben Keyif kahvemide içtiğime göre hemen başlıyorum sporumada

An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir

3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit

Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum

günaydın arkadaşlar
bugün 84.0 kg ile başlıyorum bakalım haydi hayırlısı..
oynakbaşı ne güzel çocuklar büyümüş spora vakit bulabiliyorsun. benim kız kreşe gidiyor, küçük de benimle işe geliyor:) kendi ofisimde çalışabildiğim bir işim var bir odada kalıyor bakıcısı ile. adı işçi çocuk görenler öyle söylüyor:)
çok şükür hem çalışabiliyorum hem emzirebiliyorum. spor fırsatım çok olmuyor ama yeni bir yöntem buldum deneyeceğim, işlerimin az olduğu bir saatte dışarı çıkıp ufak çaplı yürüyüşler yapabilirim biraz hantallığım gitsin evde de eliptik bisikletim var ona başlamayı düşünüyorum. şuanda kilodan sanırım diz kapaklarım bile ağrıyor 1 kat merdiven çıkamıyorum neyse herşeyi unutuyoruz güzel güzel sağlıklı besleniyoruz acele yok hedef oğlanın 1.yaş doğumgünü (9ay sonra)-20kg
hedef: 64 kg..

kahvaltı: 1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıl ekmeği, peynir,6 zeytin, domates biber, roka dereotu, şekersiz çay
ara: 1 portakal

bugün ilk günnüm salı başladım. ilk tartılmamı bu cuma yapayım düzeni bozmayım 3 gün 3 gündür..aç kalmadan güzel güzel beslenerek doymaz mıyız doyarız.. taa genç kızken bir diyetisyene gitmiştim 64 kilodan 60 kiloaya düşmeye çabalıyordum ne komik:) o da baktı baktı diyete gerek yok, et-karbonhidrat-sebze-süt, bu 4 grubu tabağında dengeli bir şekilde al, abur cuburu tatlıyı kes gerisi gelir dedi. mesela dışarı çıktın,
ızgara köfte tavuk aldın, yanına ekmek ((1-2 dilim), salata ayran al dedi. bu 4 grubu da almış olursun dedi.
ya da evde tabağına etli bir sebze yemeği, 1-2 dilim ekmek veya 3-4 kaşık pilav/makarna, yoğurt veya cacık tamamdır dedi.. ben öğün atlamadan herşeyden azar azar yiyerek ilk çocuğumdan kalma kilolarımı vermiştim. ama tekrar tatlı canavarı uyanıca içimde geri almıştım. önemli olan herşeyden yemek ara sıra nefsi körlemek.. ama ertesi gün dengelemek veya seher yıldızının dediği gibi akşam yemeden dengelemek..bakalım bu sefer de başarabilecek miyim..

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin şirinlər
Senin de sabahın hayırlı günün güzel olsun inşallah. Dilinize bayılıyorum bu arada. Yani farklılıklara....
Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim
Ben de başlarken bi 10 kilo bi 15 kilo versem diyordum ama hiç yetmiyor. İşki süreklilik olsun. Kimi iki ayda kimi bir senede verir ama bi şekilde verir. Allahın izniyle sende azimle verirsin merak etme...
Aleyküm selam canım.
10 000 bakım heee  ilahi oynakcım bir alemsin. Çok yaşa emi...
Bu arada annenlere de hayırlı yolculuklar olsun. En kötü ayrılığınız böyle olsun...

öğle menüm: 1 kase yeşil mercimek çorbası, 3 kurubiber dolması, 2 kaşık yoğurt, 1 ısırık ekmek

şimdi de milupanın çayından içiyorum yanına kestaneli şekerim..(emzirme döneminde bunu kesmeyi düşünmüyorum çünkü yerken bile göğüslerime sızı giriyor. oğlumu bundan mahrum edemem tabi kendi mi de :)

Slm kizlarrr nasilisnz
bugub spor yapmadim ama 30 dk yurudum sana bayiliyoruuummm cecomcum masllh masllh diyimde nazar degmesin sporunu aksitmiyosun...bende spor yapmak istemedigim zaman aklima sen geliyosun masllh tekraradan canm

bugün doğumdan sonraki ilk yürüyüşümü yaptım 20-25 dakika. nasıl zorlandım anlatamam. normalde 1 saatte uçar adım yürüyen ben,resmen kağnı gibi olmuşum.. ama çok mutluyum en azından başlangıç yapmış oldum
2. ara öğün de 1 kutu süt, 8-9 tane tuzlu fıstık

İyi akşamlar kızlar. Nerelerdesiniz bakalım...
Bugünkü menüm
Sabah toplamda birbuçuk saat yürüyüş ve aletlerle çalışma
Saat 10 gibi İki parça ekmek bir yumurta peynir 3-4 zeytin ve bol yeşillik üç dört bardak çay
2 gibi bir avuç sarı leblebi
5 gibi yarım karnıyarık bir kaç lokma ekmek ve yarım tabağa yakın makarna (ekmeği yemeğe bandımda )
Akşam çaydan sonra çok acıktım bir portakal yedim ve bol bol su içtim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemlerle akşam yemeğimizi yedik, şekersiz çaylarımızı içtik ve sonrasında vedalaştık ( sabah erken uçacaklar )
Bugün 10 000 bakımımı da yaptırım şükür
Saçlara dip boya yapıldı, kaşlarda alındı valla yüzüm gözüm açıldı

Beslenmede güzel geçti şükür ve yine bir günü hasarsız atlattım
Bİrazdan menümüde paylaşıcağım inşallah

Aramıza hoşgeldin canım
Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız yeterki azimli olup aynı istikrarı devam ettirelim

Slm kizlarrr nasilisnz
bugub spor yapmadim ama 30 dk yurudum sana bayiliyoruuummm cecomcum masllh masllh diyimde nazar degmesin sporunu aksitmiyosun...bende spor yapmak istemedigim zaman aklima sen geliyosun masllh tekraradan canm

Sağ olasın canım ne mutlu bana örnek olabiliyorsam
Valla bazen çok bacaklarım ağrıdığında ay yarın dinlenirim diyorum ama ertesi gün düzenli olarak spor yaptığım saat yaklaşınca ay yok ya oturarak birşey olmaz, zaten bacaklarımın ağrısıda geçti diyip tekrar başlıyorum
Yarında yine sporumu yapıp duşu alırım sabah sonrada öğleden sonra 3 km öteye yürüyerek gidip işimi halledip dönerim diye düşünüyorum Büyük kızda gelirse nasılsa sohbet ederken yolun nasıl bittiğini anlamıyor insan olmadı ufaklığı ablasına bırakıp ben tek çıkarım hem daha da hızlı gidebilirim o zaman ( hiç yavaş yürüme huyum yok dışarda üstelik kızlarda alıştı 4 yaşındaki bile hiç Anne yavaş git demez bana )

Son düzenleme:
Hemen aklımdayken yediklerimde paylaşayım

Kahvaltı; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
3 sıra Çeçil peyniri
10 zeytin ( 5 siyah, 5 yeşil )
1/2 turp ( bol limonlu )
az maydanoz
1 çay bardağına yakın badem

ara; 10:00 Şekersiz Türk kahvesi

ara; 11:30 1 Koca bardak ayran ( spor sonrası )

ara; 13:00 şekersiz Türk kahvesi ( komşu ablam geldi )

ara; 15:30 1 koca bardak ayran ( Anneme yeni geçtiğimde )

Ara; 16:30 Şekersiz nescafe ( Annemle karşılıklı içtik )

Akşam; ( 19:15 )
Normalde bu saate asla kalmam ama eşimi ve kardeşimin eşini beklemek zorunda kaldık

1 Tabak Mercimek çorbası
4 adet ufak köfte ( ızgarada pişti )
3 Yk barbunya ( havuçsuz )
Bol salata

Sonrasındada bol bol şekersiz çay

Gün içinde 3 Mİl leslie + 5 dakika sworkit yapıldı

Aslında genel olarak fena değildi bence günüm ama işte daha erken yemeye alışınca midem çok hafifte olsa şu anda vicdanım rahatsızdı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabah her zamankinden erken kalktım Eşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye )
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşim Ucakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah

Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken
Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağım daha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim

Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz

Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin

Ohhhhh Sporumuda yaptım çok şükür

Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…