- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Senin de sabahın hayırlı günün güzel olsun inşallah. Dilinize bayılıyorum bu arada. Yani farklılıklara....Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin şirinlər
Ben de başlarken bi 10 kilo bi 15 kilo versem diyordum ama hiç yetmiyor. İşki süreklilik olsun. Kimi iki ayda kimi bir senede verir ama bi şekilde verir. Allahın izniyle sende azimle verirsin merak etme...Ben de 20 kg verebilsem süper olur..seni tebrik ederim canım. Emzirdiğim için aç kalmadan zayıflamam lazım benim
Aleyküm selam canım.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün nasıl yorulduysam erkenden uyumuşumama okadar iyi geldi ki ne ağrı ne sızı vucut çok güzel dinlenmiş Kahvaltımıda çok güzel yaptım ve birazdan keyif kahvemide içip bir saat sonra en geç sporumuda yapmaya başlarım
Bugün öğlende kuaföre gidip kendimi bir 10 000 bakımına alayım
Daha sonrada Anneme geçiceğim malum yarın sabah erkenden Havaalanına gidicekler ve o saatte çocuklarla uğurlamaya gelmeyin dedikleri için son kez görüşelim istedi
Günaydın canım
Kahvaltını etmişsindir kesin malum erkencisin sen
Çokdaaaaan yapdım balaşkam uyanınca rahat kahvaaltımı yapamadığım için erkenden kalkıp kahvaaltımı yapıyorum[/QUOTE]
Afiyet olsun canımcım. Balaşkan kuzucukun mu oluyor...
Cano sabah 6 .45 de uyandım iki bardak su bir koca kupa yeşil çay içtim. Kociş işe gittikten sonra 7.45 de yürüyüşe çıktım bir saatten fazla yürüyüş ve alet çalışmamı yaptım sonracimina atladım dolmuşa oğluşun okuluna gittim. Anneme gelirken bi 15 -20 dakka daha yürüdüm. Sonra kahvaltımı ettim. Yani benim görev tamam.Hadi kızlar boş durmak yok kaldıralım popişleri cumaya az kaldı
Ben Keyif kahvemide içtiğime göre hemen başlıyorum sporumada
Ohhhhh sefamız olsun. Sonuçları cumaya bol eksiler olsun inşallah. ...An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir
3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit
Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
Haydi Bismillah diyelim o zaman. Yolun acık sabrın azmin bol olsun ki bu yolda çok ihtiyacın olacak...günaydın arkadaşlar
bugün 84.0 kg ile başlıyorum bakalım haydi hayırlısı..
oynakbaşı ne güzel çocuklar büyümüş spora vakit bulabiliyorsun. benim kız kreşe gidiyor, küçük de benimle işe geliyor:) kendi ofisimde çalışabildiğim bir işim var bir odada kalıyor bakıcısı ile. adı işçi çocuk görenler öyle söylüyor:)
çok şükür hem çalışabiliyorum hem emzirebiliyorum. spor fırsatım çok olmuyor ama yeni bir yöntem buldum deneyeceğim, işlerimin az olduğu bir saatte dışarı çıkıp ufak çaplı yürüyüşler yapabilirim biraz hantallığım gitsin evde de eliptik bisikletim var ona başlamayı düşünüyorum. şuanda kilodan sanırım diz kapaklarım bile ağrıyor 1 kat merdiven çıkamıyorumneyse herşeyi unutuyoruz güzel güzel sağlıklı besleniyoruz acele yok hedef oğlanın 1.yaş doğumgünü (9ay sonra)-20kg
hedef: 64 kg..
kahvaltı: 1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıl ekmeği, peynir,6 zeytin, domates biber, roka dereotu, şekersiz çay
ara: 1 portakal
Yavruşun konusunda şanslısın ne güzel hem çalışıp hem de minnak büyütmek....
Menünde gayet güzel afiyet olsun. ....
Seninde yolun açık sabrın azmin bol olur inşallah...bugün ilk günnüm salı başladım. ilk tartılmamı bu cuma yapayım düzeni bozmayım 3 gün 3 gündür..aç kalmadan güzel güzel beslenerek doymaz mıyız doyarız.. taa genç kızken bir diyetisyene gitmiştim 64 kilodan 60 kiloaya düşmeye çabalıyordum ne komik:) o da baktı baktı diyete gerek yok, et-karbonhidrat-sebze-süt, bu 4 grubu tabağında dengeli bir şekilde al, abur cuburu tatlıyı kes gerisi gelir dedi. mesela dışarı çıktın,
ızgara köfte tavuk aldın, yanına ekmek ((1-2 dilim), salata ayran al dedi. bu 4 grubu da almış olursun dedi.
ya da evde tabağına etli bir sebze yemeği, 1-2 dilim ekmek veya 3-4 kaşık pilav/makarna, yoğurt veya cacık tamamdır dedi.. ben öğün atlamadan herşeyden azar azar yiyerek ilk çocuğumdan kalma kilolarımı vermiştim. ama tekrar tatlı canavarı uyanıca içimde geri almıştım. önemli olan herşeyden yemek ara sıra nefsi körlemek.. ama ertesi gün dengelemek veya seher yıldızının dediği gibi akşam yemeden dengelemek..bakalım bu sefer de başarabilecek miyim..
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...
ben de azerileri çok severim nitekim uzun yıllar çalıştığım bir arkadaşım da azeriydi.şimdi baküde
günaydın arkadaşlar
bugün 84.0 kg ile başlıyorum bakalım haydi hayırlısı..
oynakbaşı ne güzel çocuklar büyümüş spora vakit bulabiliyorsun. benim kız kreşe gidiyor, küçük de benimle işe geliyor:) kendi ofisimde çalışabildiğim bir işim var bir odada kalıyor bakıcısı ile. adı işçi çocuk görenler öyle söylüyor:)
çok şükür hem çalışabiliyorum hem emzirebiliyorum. spor fırsatım çok olmuyor ama yeni bir yöntem buldum deneyeceğim, işlerimin az olduğu bir saatte dışarı çıkıp ufak çaplı yürüyüşler yapabilirim biraz hantallığım gitsin evde de eliptik bisikletim var ona başlamayı düşünüyorum. şuanda kilodan sanırım diz kapaklarım bile ağrıyor 1 kat merdiven çıkamıyorumneyse herşeyi unutuyoruz güzel güzel sağlıklı besleniyoruz acele yok hedef oğlanın 1.yaş doğumgünü (9ay sonra)-20kg
hedef: 64 kg..
kahvaltı: 1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıl ekmeği, peynir,6 zeytin, domates biber, roka dereotu, şekersiz çay
ara: 1 portakal
Slm kizlarrr nasilisnz
bugub spor yapmadim ama 30 dk yurudum sana bayiliyoruuummm cecomcum masllh masllh diyimde nazar degmesin sporunu aksitmiyosun...bende spor yapmak istemedigim zaman aklima sen geliyosun masllh tekraradan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?