Hoşgeldin canım[/QUOTE
Sağ ol canım teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var 164 boy 33 yaş 85 kilodayım bir buçuk yoş önce 67 lerdeydim morali bozulunca lilo alanlardanım malesef spor hayatımda herzaman var kilo vermek istediğimde haftada 5, 6, gün yapıyorum 10 gündür jıllıan mıchaels 30 day shred e başladım 2. Levele geçtim dün fakat akşam yemeklerimi düzene koyamadığım için kilo veremedim hala inşallah sizinle başarırım çok moralim bozuk ümitsizliğe kapılıyorum
Cecom harikasın.
menüler süper.
umarım minik yavrunun bişeyi yoktur.
bende şimfi oturabildim desem yeridir.
dün eşimin yengesi hastaneye kaldırıldı.
ş3keri beşyüzlere yükselmiş.
kızı geldi istnbldn.yanında kalıyor.
iki tane gelini var âma hiçbiri yok ortada.
bende bugün yemek yaptım götürdüm onlara.bikaç saat oturdum yanlarında.yazık yalnızlar.gelinler bitas çorba getirmemişler.hayret ettim.
yarında giderim yanlarına.
spor olarakta gidiş geliş baya yürüdüm.
Buranın ahalisine ne oldu nerdeler
Bi bakayım dedim kimsecikler kalmamış
Selam arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Cumartesi günü yaptığım kaçamaktan sonra miğdem bir türlü kendine gelemedi. Üst üste yağlı ağır şeyler mahfetti beni. Daha yeni kendime geliyor gibiyim. yürüyüşümü ihmal etmedim hiç ama çok şişim.
İnşallah artılarda olmam. Kahvaltı ettim şimdi
Domates ve salatalıklı lor salatası
4 5 zeytin
Yeşillik
bir buçuk dilim tam buğday ekmeği
kahvaltı öncesi bir saatten fazla yürüyüş yaptım ve iki bardak su , bir kupa yeşil çay
Sorma Banum ya kimsecikler yokKızlarrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzz
Ben işlerim için dışarı çıktım hatta 2 km yol yürüdümama burada hala kimsecikler yok
Maalesef bugün yine aksilikler peşimi bırakmadı
Önce Annem ve kızkardeşimle Eyüp Sultana gidip dua ettiksonra Vergidairesindeki işim için Belediyeye gittik ama maalesef Alman Vatandaşı olduğum benden Edevlet şifresi istediler Pttye gittim Mavi kartım ( Turk vatandaşlığından çıktığım için kullandığım kimlik ) kayıtlı olmadığını öğrendim ve Nufus Müdürlüğüne geçtim
Orada 1 saat kadar bekledikten sonra bir bayan bana Mavi kartımın yenilenmesi gerektiğini ve bunun için 2 Resim ve Pasaportumla Fotokopisini getirmem gerektiğini söyledi
Anlıyacağınız baya yol yürüdüm ama işimi halledemeden döndüm
Annem resim işinide halledelim dedi ama hem kaşlarım berbattı hemde dip boyam görünüyorduo yüzden haftaya erteledim mecbur tabi sinirden kudurdum o ayrı
Sorma Banum ya kimsecikler yokSabahdan beri bir kaç defa bakdım ama yok.
Selam kızlar. Ara ara baktım kimseler yoktu.
Çok başım ağrıyor
Hiç kalkasım yok bugün.
3.30 gibi yemeğimi yedim inşallah bununla kapatabilirim günü
Bir koca tabak Sarımsaklı Yoğurtlu makarna
Üzerine de nane bool pulbiber ve karabiberli salça sosu( hiç yağ eklemedim Salçalı suyla açtim baharatları ekledim öyle pişirdim ama acıyı çooook abartmışım üfleye üfleye yedim) bol yeşillik
Şimdi çamaşır katlayacağım bi dolu çamaşır beni bekliyor. ...
Hoş geldin canımselam aradaşlar 3 ay önce doğum yaptım. 2 çocuk annesiyim. yaşım 31.
oğlumu da sadece anne sütüyle besliyorum. maşallah 3 aylık kontrolünde 8025 kg geldi
hamileyken almadığım kiloları şimdi emzirriken alıyorum maalesef. şu anda 84.2 kg yum. çok sıkmadan dikkat etme zamanı geldi ben de sizlere katılsam? ne yapıyorsunuz belirli bir kuralınız var mı? sanırım cumaları tartılıyorsunuz?
Buralardayın canımcım. Gel accık dedikodu ederiz. . Bu arada söylemeyi unuttum çoook geçmiş olsun minnak kuzuya. Allah herkesin yavrusunu korusun senin kuzunla beraber inşallah.Bende şimdi tekrar dışarı çıkıyorumama bu kez arabayla
Çocuklarla Eşimin yanına şirkete gidiceğimakşam damlarım yine
Canım sana kolay gelsin
Akşam fırsatın olursa inşallah sohbet etmeye gelebilirsin
Allah yavrularına sağlıklı uzın ve hayırlı ömürler versin inşallah. Aramıza hoşgeldin. Daha kuzun çok minik. Diyet değilde yağlıya hamur işine tatlıya dikkat ederek başlayabilirsin işe....selam aradaşlar 3 ay önce doğum yaptım. 2 çocuk annesiyim. yaşım 31.
oğlumu da sadece anne sütüyle besliyorum. maşallah 3 aylık kontrolünde 8025 kg geldi
hamileyken almadığım kiloları şimdi emzirriken alıyorum maalesef. şu anda 84.2 kg yum. çok sıkmadan dikkat etme zamanı geldi ben de sizlere katılsam? ne yapıyorsunuz belirli bir kuralınız var mı? sanırım cumaları tartılıyorsunuz?
Canım sana hoşgeldin diyemedim. Sen de hoşgeldin aramıza. Yediklerinden xlebçi ne ola kiMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 1 hurma 1 b çay
Öğlen: 1 tabak etli bulqur pilavı. 2 yk yoğurt.
Akşam: 2 yk bulqur. 1 kase yoğurt.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
selam aradaşlar 3 ay önce doğum yaptım. 2 çocuk annesiyim. yaşım 31.
Buralardayın canımcım. Gel accık dedikodu ederiz. . Bu arada söylemeyi unuttum çoook geçmiş olsun minnak kuzuya. Allah herkesin yavrusunu korusun senin kuzunla beraber inşallah.
Allah yavrularına sağlıklı uzın ve hayırlı ömürler versin inşallah. Aramıza hoşgeldin. Daha kuzun çok minik. Diyet değilde yağlıya hamur işine tatlıya dikkat ederek başlayabilirsin işe....
Canım sana hoşgeldin diyemedim. Sen de hoşgeldin aramıza. Yediklerinden xlebçi ne ola ki
Nerede yaşıyorsun. Krater tarzı bişiy mi o
canım bugünkü pideyi saymazsak neden menünde hiç ekmek yok ve neden bu kadar çok kahve içiyorsun...Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde)
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran
Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran
Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükürSırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım
Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğimtartıyada yansıyacağına eminim
canım bugünkü pideyi saymazsak neden menünde hiç ekmek yok ve neden bu kadar çok kahve içiyorsun...
Tabi sen kendin için en iyisini bilirsin ama hayatının sonuna kadar ekmeksiz yaşayamazsın ki..Canım Karatayımsı besleniyorum ( hiç ekmek yok, glisemik indeksi düşük gıdalardan dilediğim kadar, şeker yok, hakiki zeytinyağı ve tereyağ serbest, olabildiğince doğal beslenmeye çalışıyorum, Hamur işi yok ancak arada bir 2 lahmacun bol yeşillikle yada arada bir lavaşa izin var)
Şekersiz Türk kahvesi günde 4 - 5 adet bile içilebilirmiş ( ben gelende sabah, öğlen ve akşam içiyorum )
Sade filtre kahvede aynen serbest ama henüz makinem yok ( anamda varmış gelirken getiririm nasılsa kullanmıyorum dedi)
İşlenmiş gidaların hepsinden olabildiğince uzak duruyorum ve inan hiç canım ne ekmek yada şeker tarzı şeyler canım istemiyor ve cidden hiç acıkma hissi olmuyor
Yemekten 4 saat sonra acıkma hissi oluşana kadar Leptin hormonu salgılanırmış oda vucutta depolanmış yağları eritmeyi sağlıyormuş yani ne kadar geç acıkma hissi oluşursa o 4 saatten sonra okadar yağ yakıyormuş bünye ( tabi acıkma hissi olduğu an o hormon duruyormuş o yüzden aralarda devamlı kahve ve ayran tüketiyorum )
Ayran, kahve, Madensuyu ve su Leptini bozmuyormuş
Bakalım inşallah önümüzdeki hafta karşılığınıda çok güzel alırımda ona göre devam ederim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?