- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım reglme en az 10 gün var.
Yürüyüş ve suyumu bu hafta hiiç ihmal etmedim. Öğünlerim çok az değildi ama bu hafta hep ikinci öğün 3.00 - 3.30 u geçmemek kaydıyla iki öğün beslendim. Akşamları yemek yemedim. Kilo alabileceğimi hiç sanmıyordum.
İki gündür kociş karnın miğden gitmişti neden bu kadar çıktı deyip durdu.inanılmaz şişim ama dediğim gibi az yemedim ama iki öğün yedim.
Alınan her kilo geçtiğim haftayı ve gelecek haftayı yok sayıyor. Bir hafta kilo vermeyip artı çıkarsam 2 hafta ziyan oluyor işte buna çok bozuluyorum.
Malesef aile duzelmez artik ayriliyorum esimden...
Kilo verdikce ve ayrıldıktan sonra yeniden doğmuş olucam inşallah
Oynakçım çok teşekkür ederim desteğin için. Yok pes indir etmiyorum zaten. Çok emek verdim yolun sonunu görmem lazım...Canım bu haftada da aynı devam et bakalım bir sonraki haftaya ne göreceğiz ondan sonra olmadı bünyeyi şaşırtmak için birşeyler düşünürüzHatta topikçede birşeyler yapabiliriz hem sana destek olmuş oluruz hemde hepimiz biraz daha motive oluruz eksi daha fazla görünce
Kabızlık sorunuda olmuş olabilir yada üşütüncede vucut ödem tutuyor
Bende öyle olduğunda acaba neden ne diye deli oluyorum düşünmekten ama stres bize aslında en büyük zarar o yüzden sen sağlıklı beslenmeye devam eten azından o konuda için rahat olur üstelik hep bir onraki hafta o direncimi kırabilirim diye düşünüyorum ben hep ve bu hepimiz içinde geçerli ( ondan sonra daha güzel patır patır veririz diye düşünüyorum )
Pes etmek yok aynen devam ediyoruz ve canı gönülden inanıyorum ki haftay sen çok çok güzel bir rakam göreceksin Allahın izniyle
Canım aile içini bilemem tabi ama ölümden başka her şeye çare var diye düşünenlerdenim ben
Ben 16 senelik evliyim ( 35 yaşındayım ) ve inan o geçen seneler içinde okadar ağır şeyler yaşadım ki anlatamam hatta bazı zamanlar psikolojim bile bozuldu ve ölsemde kurtulsam dedimdemeklede kalmadım
Sonra hayatıma cidden benim için Annemden sonra gelen çok değerli bir insan girdi ( komşu ablam ) ve tam boşanma aşamasındayken benimlede eşimlede günlerce konuştu Allah razı olsun ( 6 sene evvel )
Herşeyin ne kadar boş olduğunu, hiç birşeyin bizlerden daha önemli olmadığını ve aslında birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi fark etmemizi sağladı
Ertesi gün mahkemeye gidecekken biz vazgeçtik ve birbirimize ikinci bir şans verdik ( sonuçta hiç birşey tek taraflı değil ve benimde zamanında hatalarım vardı) İyikide vermişiz diyoruz şimdi ikimizde
İnan ilk günkinden çok daha güzel oldu herşeyBirlikte baş başa uzun uzun konuşmalar yaptık, birbirimize aslında nelerin bizleri rahatsız ettiğini, hangi durumlarda birbirimizden uzak durmamız gerektiğine kadar konuştuk şimdi o eski günleri konuşunca eşimle gülüşüyoruz hatta hep der çatlak hatun az daha ömür boyu pişmanlığını yaşayacağımız birşey yapıyorduk seninle diye ( ki diyorum ya geçmişte yaşananlar yenilir yutulur değildi ama hepsi unutuldu şükür ve RAbbim hiç kimseye yaşatmasın ...Aminnn )
Tabiki beni ilgilendirmez ama boşanmaya karar vermeden evvel bence birbirinize birer şans daha verin, evlenene kadar yaşadığınız güzel günleri hatırlayın, karşınızdaki için nasıl deli gibi yüreğinizin çarptığını anımsayın hatta o günleri geri getirmek için ufak jestler yapın birbirinize ve mutlaka oturup sakince uzun uzun konuşunondan sonra hala kararlıysanız Rabbim hayırlı olanı nasip etsin sizler için .....Aminnn
Yuva kurmak zor olabilir, o yuvayı ayakta tutmak belki bazıları için çok daha zor gelir ama ben hep diyorum bir kadın isterse başaramıyacağı şey yok
Zayıfladıkçada zaten çok daha iyi hissedeceksin kendini ve eminim eşin tekrar tekrar seninle iyiki evlendim diyecektir ( sırf fizik acısından değil en ufak zorlukta gemiyi terk etmediğin için sana hayran kalacaktır)
Umarım haddimi aştığımı düşünmemişsindir bukadar yazdım diye ama inan tanımasamda asla bir yuvanın dağılmasını istemem çünkü emin ol sonrası çok daha zor olacaktır
Harikasın. Maşallah diyelim sana. Beni hiç sorma bu hafta....Slm kizlar yrni gelen arkadaslar hisgelmisler
bende bildirimi yapiyim
gecen hafta98.4
Buhafta.96.8
cook sevincliyimmmbakalim buhafta kimler nekadar wermis cook merak ediyorumm
Bir hafta için hiç az değil hatta fazla güzel bir rakam. Tebrik ederim. ...göz açıp kapayana kadar bildirim günü gelmiş hoşgelmişozaman iş başa düştü kilo vermem biraz yavaşladı ama olsun gitsinde yavaş gitsin. Başlangıç: 87.3 Geçen hafta: 79.9 Bu hafta: 78.5 giden: 1.4 bu arada tam 1 kilo daha verirsem toplamda 10 kilo vermiş olucam bunun içinde ayrıca mutluyum ilk hedefime çok az kaldı
Canm teskur ederim ins senin gibi bende 7 li rakamlari gorurumRapunzelcim ben eylülden beri uğraşıyorum ama son aylarda çok fazla veremedim.
Sem de ipin ucunu çok kaçırma olur mu.... inşallah kazanırsın kpss yi...Allah kimsenin emeklerini zay etmesin. .....
Oynakçım çok teşekkür ederim desteğin için. Yok pes indir etmiyorum zaten. Çok emek verdim yolun sonunu görmem lazım...
Harikasın. Maşallah diyelim sana. Beni hiç sorma bu hafta....
Bir hafta için hiç az değil hatta fazla güzel bir rakam. Tebrik ederim. ...
Rapunzelcim ben eylülden beri uğraşıyorum ama son aylarda çok fazla veremedim.
Sem de ipin ucunu çok kaçırma olur mu.... inşallah kazanırsın kpss yi...Allah kimsenin emeklerini zay etmesin. .....
Oynakçım çok teşekkür ederim desteğin için. Yok pes indir etmiyorum zaten. Çok emek verdim yolun sonunu görmem lazım...
Harikasın. Maşallah diyelim sana. Beni hiç sorma bu hafta....
Bir hafta için hiç az değil hatta fazla güzel bir rakam. Tebrik ederim. ...
Çok teşekkür ederim canım. İlk başlarda o kadar güzel kilo veriyordum ki dedim bu işin tamamını 6 ayda bitiririmharıkaymıs o zamn canım bende o sıralar gelmeye baslamıstım ama bak hala pofudugu
m sadece 20 kılo versem ben dunyalar benım olur :))
6 ayda 20 kılo vermıssın maşallah !
ayda ıdeal verılebılecek kılo ztn 3-4 dıyor dr lar sende o ortalamada gıtmıssın ne guzelll
darısı basımızaaa
Slm kizlar yrni gelen arkadaslar hisgelmisler
bende bildirimi yapiyim
gecen hafta98.4
Buhafta.96.8
cook sevincliyimmmbakalim buhafta kimler nekadar wermis cook merak ediyorumm
göz açıp kapayana kadar bildirim günü gelmiş hoşgelmişozaman iş başa düştü kilo vermem biraz yavaşladı ama olsun gitsinde yavaş gitsin. Başlangıç: 87.3 Geçen hafta: 79.9 Bu hafta: 78.5 giden: 1.4 bu arada tam 1 kilo daha verirsem toplamda 10 kilo vermiş olucam bunun içinde ayrıca mutluyum ilk hedefime çok az kaldı
Oynakcim sen naptin nekadar werdin
Olsun xanm.bunada sukur sen zaten boyle hirsla gidersen gerisi gelcegine eminim bende hedefime ulasana kadar burayi birakmicam resmen merak ediyorum kim.birinci olcak diye oyuzden bisey yiyecegim.zaman aklima burasi geliyo ve diyorumki yemek yok cunku yarisma warAaa ben buraya bildirim yapmayı unuttum mu
Hemen yazayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.5 kg
Bu hafta; 110.9 kg
Fark; - 0.6 kg ( daha çok umuyordum ama reglm yakın diye herhalde öyle olduğunu düşünüyorum )
Merhaba kızlar 7 li rakamlara döndükten sonra tekrar 8 lere geldim birazdan tam olarak tartilcam ama bana bi diyet fikri söyleyin kalorimi sayayim yoksa önerileriniz varmı kimler neler yapiyo
Şimdi tartildim 85 kiloyum boyum 1.73 geçen ay spora başladım zumba pilates fitness yapıyorum ama bir ayda kilo veremedim sadece basenden 5 cm inceldim Kasım arttı şimdi diyetle devam etmek istiyorum
Karatayi tam olarak yapamam heralde çalışıyorum öğlen sulu yemek yapan bi yere yemeğe gidiyoruz artık orda ne bulursam az az yicem haftada 3 gün spor yapabiliyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyorİstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor
Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )
Bakalım ev sahibi neler yapmıştabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık
Aramıza tekrar hoşgeldin canım inşallah bu kez hedefe ulaşmadan bzleri bırakmazsın
Canım bende her gün spor yapıp dikkatli beslenmeme rağmen bu ay sadece 1.5 kg verdim ama görünürde incelme var ( milletin demesi ve eksi pantalonlarım bol gelmeye başladı)
İstersen bir karatayı incele ben tam uymasamda ( herşeyin organiğini bulmak gibi ) kendimi çok iyi hissediyorum ve eminim sen çok daha güzel kilolar verirsin sağlıklı beslenerek ( benim metabolizma maaşallah bana muhalefet üstelik dirençim var)
55 kılo cok dusuk gıbı gelıyor banaa bı bu kadar daha verırsen cok mınıcık kalırsın kızz :)Çok teşekkür ederim canım. İlk başlarda o kadar güzel kilo veriyordum ki dedim bu işin tamamını 6 ayda bitiririm
Ama daha yolun yarısındayım. Zaman geçtikçe kilo verme yavaşlıyor ve vücut direniyor.
Ama ya olacak ya olacak başka yolu yok....
İnşallah sen çok daha fazlasını verirsin hemde en kısa zamanda. .
Hadi gel canım ben burdayımBugün benim sansima kimsecikler yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?