80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam deminden beri yazacağım yazacağım devamlı birşeyler giriyor araya
Eşim malum vergi ayı olduğu için ille şu Kira Gelir Vergisinide halledelim internetten diye deminden beri beni esir etmişti şükür onuda bitirdik

Yarın kızın Emar sonucu çıkıcak, doktora gidip sonucu öğreneceğiz hatta hazır çıkmışken şu Mavi kartımı yenilemek için Resim çekilmeyede gideyim diyorum Bu hafta o işi halletmem lazım ki yenisini alıp E- şifremide alıp tekrar şu belediyedeki işimi günü geçmeden halledeyim ki bu sene Konut Vergisinden yırtayım ( bir evi olan ev hanımları ödemiyormuş ya Vergi kızkardeşim geçen sene yaptırmış bu sene sende yaptır diye benide bilgilendirdi )

İnşallah bir iki güne hallederim bütün işleride bir daha uğraşmak zorunda kalmam

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım bugün
Kahvaltımıda yaptım çok şükür ve bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım

Öğleden sonrada doktora gidiceğiz kızlarla ( malum büyük kızın emar sonucunu doktora soracağız )
İnşallah önemli birşey yoktur

Küçük kuzumda uyurken birazdan keyif kahvemide içeyim sonra biraz salonu toplamam lazım sağ olsun küçük cadı dün gece geç saatte yine oyuncaklarını saçtı bende uykum gelince bıraktım öyle

cnm kolay gelsin bu arada kilo cetvelini yapmadın mı ben mi bulamıyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti ve bir okadar yorgun Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Anam felaket yoruldum bugün ama çok şükür işlerimin çoğunu bitirebildim
Öğlen kız okuldan gelir gelmez kendidmizi sokağa attık doktor için ve tabi baya yoğun olduğu için beklemek zorunda kaldık
Şükürler olsun Emar sonucumuz temiz çıkmış yani kızımın baş ağrıları tamamen sinirsel
Oturup uzun uzun sohbet ettik birlikte, dikkat danıklığı ve tamamen strese bağlıymış sıkıntısı tabi küçük kuzunun bilmişlikleride sebep oluyormuş
Kızıma sinirlerini biraz gevşetecek bir ilaç versem içermisin diye sordu oda tamam dedi şükür
Tabi ufaklığıda aldı karşısına ve çok tatlı bir şekilde bak ablayı üzmüyoruz bundan sonra anlaştıkmı sonuçta ablanın hasta olmasını istemezsin dimi dedi ve ufaklıkta tamam söz üzmeyeceğim dedi

Hakikaten o saatten sonra maşallah bu saate kadar hiç tartışmadılar

Oradan gidip vesikalık çektirdim en acilinden onlar çıkana kadar koştur koştur az ötede bir dükkanda pasaportumun fotokopisini çektirdim Hemen Nufüs Müdürlüğüne geçtik oradan ama orası mahşer yeri gibi kalabalıktı şansıma hiç numara kalmamış ve memurlar bundan sonraki numarasızlara bakamıyacağız demişler
Tabi Oynakbaşı kafasına koyarda o işi halletmeden çıkarmı oradan
En tatlı halimle bayan Nufus Müdiresine yanaşıp; '' Hanımefendi numara kalmamış ama ne olur bir daha beni buraya sürüklemeyin '' diye kedi gibi bakınca hatun bekle bakalım vakit kalırsa dedi

O arada benden bir daha fotokopi falan isteyince resmen 2 dakikada koşarak belediyenin az ötesinde bir yerde fotokopi çektirmeye gittim Millet nasıl bakıyor ben koşturdukça ama neticede işimi hallettim önemli olanda oydu tabi sporda yapmış oldum o bahaneyle

Bir tek Vergi dairesine gidip dilekçe vermem kaldı ama onuda ya yarın yada bir iki gün içinde hallederim ay bitmeden ki zaten oda 5 dakikalık iş

Slm jizlar gelemedim dun oglusum.hasta vakit bulamadim
buarda regl.oldum bugun bende princ lapasi diyetine basladim iki gun yapicam
cecocum ins bisey cikmaz canm haberdar edersin bizi

Çok şükür birşey çıkmadı valla derin bir oh çektik
Allahın izniylede inşallah biraz rahatlatır o ilaçda oda bizde daha huzurlu ve sakin oluruz
Doktor o verdiği ilaçın kilo kaybı yaptığınıda söyledi ( tabi ben geçmişte onu kullandığımda nasılsa kilo verdiriyor diye homini gırtlak yemiştim ve verdiklerimin hepsini geri almıştım 2 sene evvel ama büyük kız kesin verir çünkü artık evde tehlike arz edecek birşey bulamaz birde parasını devamlı kontrol ederim hani dışardanda almaz ki zaten okuldan eve evden okula gider

cnm kolay gelsin bu arada kilo cetvelini yapmadın mı ben mi bulamıyorum

Canım maalesef benim yapabileceğim birşey değil o sitenin adminleri yapıyor o ayarları ve maalesef kilo çetveli yok hala yoksa bende çok isterim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:15 )
1 dilim Peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk kahvesi

ara; ( 11:00 )
2/3 bardak süt ( yarımdan az fazla )

ara; dışardayken 1 büyük kutu Ayran

Öğle; ( 16:30 çok acıkınca )
1 yumurtadan omlet
1/2 domates
1/2 salatalık

Akşam; ( 18:45 )
1 kase Tavuk suyuna çorba

Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadarda o 3 litre rahat olur

canım ya kilo cetveli derken yanlış bi terim kullanmış olabilirim cuma tartılıyoruzda kimin nekadar verdiği yazılıoya sırayla ondan bahsediyorum onu sen hazırlamıomuydun

canım ya kilo cetveli derken yanlış bi terim kullanmış olabilirim cuma tartılıyoruzda kimin nekadar verdiği yazılıoya sırayla ondan bahsediyorum onu sen hazırlamıomuydun

Kız onu ben pazar günü yayınlamadım mı yoksa Anammmmmmmmm hemen bakıp yayınlamadıysam yayınlıyorum canım yayınladım diye hatırlıyorum ama hafta sonu maşallah ayağı yanmış kedi gibiydim

Cecocum.cok sevindim temiz cikmasina ins ilaclarda ise yarar
bende bugun lapa diyeti yaptim ama migdem cok agriyo pirincdenmi acaba
arada kacamakta yaptim
sabh.bi cay bardagi lapa uzerine bi kasik yogurt baharat azcik tuz
ara iki erik
oglen bi caybardak lapa uzerine bi kasik yogurt baharat bi kivi
ara.kahve bi kucuk cikolata bi kurabiye biraz cipsarkadaslara uydum.beraber kahwe ictikte kacirdim biraz
aksam yine ayni lapa yogurt bi bardak yesil cay yaeim elma 2 litrr su

Kızlar kusura bakyın ben kilo Çetvelini yayınladım sanıyordum Ne olur kusura bakmayın kafam gitmiş

Kilo Çetveli

İsimler .................................Geçen hafta ............................Bu hafta .........................Giden

oynakbasi34 ........................................111.5 kg........................................... 110.9 kg ...............................0.6 kg
seher_yıldızı ........................................75.4 kg .............................................76.2 kg ............................... - 0.8 kg
yagmr_2008 .......................................79.9 kg .............................................78.5 kg ................................1.4 kg
fezay .....................................................98.4 kg ............................................96.8 kg ................................1.6 kg
Furker ..................................................82.1 kg .............................................80.7 kg ................................1.4 kg

Bu hafta baya az bildirim olmuş ama eminim haftaya daha güzel ve daha fazla olur bildirimler
Bu arada yeni gelen arkadaşlar devamlılık konusunda söz verirlerse bir sonraki hafta listeye dahil olabilirler

Haftanın Sıralaması

1. Fezay........................................... 1.6 kg........................................
2. Yağmur_2008 / Furker .............1.4 kg..................
3. Oynakbasi34................................0.6 kg.............
4. Seher_yıldızı............................... + 0.8 kg .... ( üzülmek yok eminim ödemdir )

Menüm gelsin
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay

Öğlen: 2 haşlama yumurta. 1 kase yoğurt.

Akşam: yarım kase etli patates yemeyi. 1 dilim ekmek. domates-salatalık. marul.17-de yedim

1 lt su. 1 kupa papatya çayı. 2 kupa yeşil çay. ve şekersiz çay gün boyu.

1 saat yürüyüş.

Selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bir kaç gündür uğrayamadım. Midem çok iyi değil kızlar. En son yediğim iskender üzerine bir iki kaçırınca bi on gündür kendime gelemedim. Zaten geçen hafta da tartıda belliydi şişkinliğim. Midem kocaman sanki.
Bu hafta kontrollüyüm diyet iyi gidiyor ama kendimi kocaman ve şiş hissediyorum. Bugün lapa uyguladım bir çay bardağı pirinci haşlayıp sabah ve akşam yoğurt baharat ve yeşillik ile yedim. Miktar fazla mı bilmiyorum ama ben böyle biliyordum. (Gün içinde en fazla 4 bardak diye biliyorum. )Zaten sabah ve akşam 2 bardak yedim ama akşamkinde miğdem çok bulandı. Afedersiniz ama istifra ettim. Daha da lapa yemem.
İnşallah hafta sonuna kadar eski düzenime dönerim.

Geçmiş olsun canım. İnşallah dönersin eski düzenine.

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnn

Sanırım midelerimiz artık hafif yemeye alışınca uzun aradan sonra bir kerelikte olsa yağlı birşey yiyince tepki veriyor İstersen sen yine hafif kahvaltı falan yap sabah acıktıkçada ayran iç hem mideni rahatlatır

İyi gidiyor çok şükür ama cuma terazi bana nanik yapmazsa geçen cuma yapdı çünki

Yok yok nanik yapmaz bu hafta
Bu arada haftaya buradaki listeyede dahil ediyorum seni canım burayada bildirimini yaparsın ( diğer yeni gelen arkadaşlarıda eğer düzenli paylaşımları olursa dahil edeceğim bari rekabet ortamı büyürse daha bir azimle devam ederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…