- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayy cok
ayy ben biinci olmusum cok sewindim darisi butun kizlarin basina ins bu topik beni hirsa getiriyo walla...ins herkes birinci olur cunku su kilo warya okaat kotu biseyki ahhh herkesi anliyorum allh yardimcimiz olsun
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Grip salgını var malum. Oğlumu iki haftadır çok eve getirmiyorum. Annemlerde idare ediyoruz. Bir gün ben de kalıyoe bir gün yanlız o kalıyor bir şekilde idare ediyoruz. İki gündür eşim grip olmuş salya sümük bir şekilde. Biz de aklımızca oğluma bulaşmasın diye eşim dün evde kaldı. Ben de eve geçecektim ama baktım kuzu ökaürüyor annemde kalmıştım. Eşim hasta bi şekilde uzaktan talimat ile idare etti. Sabah onu okula gönderince ben eve gitmiştim. Eşim gelince aklın kalmasın bana da yaklaşma dafi git oğluna dedi. Şimdi dolmuştayım oğluma gidiyorum.
Kızlar dua edin bana da ya hayırlı bir iş bulayım ya da başka bir çare bulayım da şu okula gitmek için çektiğimiz eziyetten kurtulayım. Şu saatte yollardayım. Eve gelsek sabah binemiyoruz dolmuşa gitmesek elin evinde nereye kadar gider. Offff şaştım kaldım. Kociş evde hasta kuzu annemde... ben ikiye mi bölünsem naapsam... yoruldum , bunaldım offffffff...
Anlamadınız tam olarak demi....
Saçma sapan bir durum....
O balla olan karışımı ben de yapıyorum bir de makarna kaynatırım sulu kalması gerek sıcak-sıcak içine sarımsaklı yoğurt dökerim yeriz çok iyi geliyor.Canım Allah yardımcın olsun zor valla işin bir oraya bir buraya
RAbbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnnnnnn
Anne ve eş aynı anda olmak çok zor Allahtan benim eşimin kaçacak yada bizi kovalayacak yeri yok hastalıktaBiz genelde havluları ayırıp ev içinde mümkün olduğu kadar hasta olandan ( eğer eşimse ) uzak duruyoruz ve evi çok fazla havalandırıyoruz ki bizi etkilemesin kuzulardan biri hasta olsada ne eşim nede ben kaçınmıyoruz heleki ufaklık tam sırnaşık oluyor ve üzerimden ayrılmıyor öyle zamanlarda
Umarım çabucak iyileşir ikiside ( bol bol ihlamur takviyesi yap bari canım birde limonlu suben hatta kaynattığım suya az beklettikten sonra bol limon sıkıp karabiber ve 1 kaşık bal ekleyip karıştırıp öyle veriyorum hasta olana ve inan günde 3 kere onu içtiğinde 2ci gün çok daha iyi hissediyor evdekiler hatta büyük kızım hafif kırgınlık hissettiği an onu yapar kendine bir dene istersen en azından eşin için
İyi akşamlar kızlar dün sıkı bir diyete başladım 4 yıl önce aldığım kitap vardı adı düz karı ince bel diye sarı bir kitap ozamanlar biraz yapıp faydasını gördüğüm halde bırakmıştım karar verdim veee dün başladım aslında Karatay diyeti diyebiliriz oda kuruyemiş falan veriyor ama birebir liste veriyor müthiş 32 günde incelenler özelliklede karın bölgesiden yağlar gidiyor zaten bunu iddia ediyor ilk 4 gün şişlik giderici diyet bu biraz zahmetli pekte değil aslında sonra 28 gün 1600 kl, günde 4 öğün olarak yapılıyor sporsuz verildiğini söylüyor spor yapmadan veren deneklerin resimleri var spor yapıldığındada çok daha iyi sonuçlar alınıyormuş mesela kadın 2, 5 kilo vermiş fakat toplamda 13 cm. İncelmiş inanılmaz bir görüntü dienardan almıştım isteyenler önce netten sonra kitapçıdan gidip mutlaka incelesin büyük ihtimalle kitapıöalıp çıkıcaksınız daha ikinci günden pantolonumu daha rahat giydim ancak mezurayı bulamadığım için başlangıç ölçümü alamadım inşallah yarın bulup 3. Günden itibaren ölçümü almış olucam hadi kızlar inceleyin hep birlikte yapalım
Canm masllh sana hem sporunu hem yemeni kontrol etiyosun ins biran once ikili rakamlara dusersin..Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Aaaaaaaaaaaaa ama olmaz ki böyleBu ara yine dağıldınız
Burada Max Factorla baş başa kaldık ne gelen var ne giden
Kızlar yarın cuma unutmayın bildirim günü başlıyor ( en geç pazar sabahı bildirimler gelsin ki öğlen en geç yayınlayayım)
Saat 17:00de akşam yemeğimide yedim şükür ve günümü hasarsız bir şekilde tamamladım
Yine bol hareketli bir gün oldu ve bir sürüde ev işi yaptım
Bugün Leslie yerine küçük kuzumla müzik açıp bir yandan bağıra bağıra şarkı söyleyerek dans ettik
Sanırım kuzum hastalanacak ( inşallah yanılıyorumdur ) devamlı benle birşeyler yapmak istedi hatta civciv gibi devamlı peşimde dolandıDevamlı Anne benle ilgilen diyip durdu bizde sporumuzu o şekilde yaptık yarım saatcikte olsa
Öğleden sonra bir ara dışarı çıktık kapı önünde oynadı bir yarım saat. Eve gelincede benim epileptik bisikletle spor yapacakken kuzu ayağını demire çarptı ve bu seferde 1 saat ağladık çok acıyor babacık gelsin diye
Valla kuzum nazaramı geliyor nedir anlamadımen sonunda ayağına ağrı kesici krem sürüp sardım ve kuçağımda sakinleştirmek için uğraştım. Allahtan uyudu bir 15 dakika sonrada sustu
Selam kızlar. Bugün de anamda kaldım belkim kocişte gelir. Burda olduğum için yarın bildirim yapamam ama bir gün sonra yaparım Allah nasip ederse...
İnşallah hepimiz güzel kilolar veririz. Bugün ananda çok sıkı bir diyet olmadı ama kaçırmadım da çok fazla.
Canm masllh sana hem sporunu hem yemeni kontrol etiyosun ins biran once ikili rakamlara dusersin..
Menumu yazim
Sabah iki dilim.ekemk bi iki dilim.peynir salatalik biraz tereyagi
ara.kivi
Oglen mozeralle peyniri domates baharatladim.bi kasik zeytin yagi iki dilim kepekli tost ekmegiyle yedim
ara.kahwe biparca cikolata
ara kimsuda tava boregi yapmi yarim dilim iki cay bardagi cay
aksam bi kepce fasulye bi reik
spor yok bugun iki litre su
Afiyet olsun canım...Menumu yazim
Sabah iki dilim.ekemk bi iki dilim.peynir salatalik biraz tereyagi
ara.kivi
Oglen mozeralle peyniri domates baharatladim.bi kasik zeytin yagi iki dilim kepekli tost ekmegiyle yedim
ara.kahwe biparca cikolata
ara kimsuda tava boregi yapmi yarim dilim iki cay bardagi cay
aksam bi kepce fasulye bi reik
spor yok bugun iki litre su
O eskiden olmayan giysiler bir bir çıkarıp giymek öyle güzel bir keyif ki sorma. İnşallah en kısa zamanda dolabın giyemediğin elbiselerle dolar.TAmamdır canım nasılsa pazar sabahına kadar vakit var
Ohhh ne güzel fazlada kaçmamış eminim eksi bildirim olacak
İnşallahhhhhhhhh canım
Umarım bundan sonra hep böyle kaçamaksız devam ederim de 2li haneleri görüp Çifte bayram yaşarım Ramazan Bayramında
Giydiğim pantalonlar baya bol gelmeye başladı ama bir ufak beden pantalonları denemedim dahaaz daha bollaşsın ki evdeki bir ufak bedenleri sırayla giyeyim
Üstlerimin hepsi bol geliyor artıkönceden dar geliyor diye birşey bulamazdım şimdi bol geliyor en son aldıklarım hatta evin içinde Banu Alkan gibi omuz açık geziyorum bazılarında
Canım bence menün gayet güzel eminim börekten fazla yememişsindir
Bakalım yarın sen ne göreceksin tartıdaEminim süper bir rakam çıkar
Kuşların menüsü bile daha fazla herhalde. Valla helal olsun. Ama ara sıra fazla ye ki metebolizma tembelleşmesin. Ben senin metebolizman olsam nasılsa hiç birşey yemiyor bunları stok edeyim diye hiç çalışmazdımHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 )
1 büyük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk Kahvesi
ara;
1 bardak süt
Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık
( küçük kuşum ortak oldusokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye )
ara; 1 bardak ayran
Akşam;
1 kase Mercimek çorbası
ara;
1 madensuyu
Birazdan da gecenin son Türk kahvesinide içerim ve başkada birşey olmaz
Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir
Afiyet olsun canım...
O eskiden olmayan giysiler bir bir çıkarıp giymek öyle güzel bir keyif ki sorma. İnşallah en kısa zamanda dolabın giyemediğin elbiselerle dolar.
Kuşların menüsü bile daha fazla herhalde. Valla helal olsun. Ama ara sıra fazla ye ki metebolizma tembelleşmesin. Ben senin metebolizman olsam nasılsa hiç birşey yemiyor bunları stok edeyim diye hiç çalışmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?