80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
yeni gelen aradaslar hosgelmisler
bende menumu uaziyim
sabh.iki dilim ekemk biraz teryaginda yumurta bi dilim ekmek cay
oglen.yagsiz bol salatali kisir kahve bi erik
Ara.yine kisir dayanamdim
aksam.iki parca tavuk 5 dilim.patates
spor 40 dk eliptik bisiklet 20 dk spora giderken 20 gelirken yuryus

Tebrik ederim ne güzel=) Naasıl bir diyet yapıyorsun?
canım karatayla başladım. Aşırı tatlı seviyorum normalde. Şeker ve un gidince bi beş gitti hemen. Şimdi yine karatayımsı ama bazen her sabah olmasa da yumurta yerine bir dilim kepek ekmek yiyorum. yumurtadan bıkcam yoksa. Çiğ badem fındık fıstık bütçeyi aşmaya başlayınca da leblebi kuru üzüm kuru kayısı ekledimyani 75 olsam yetcek. Bir de en geç 6 dan sonra bişi yememeye çalışıyorum

Karataycılar başarıya ulaşıyor. =) Bende ilk adım olarak 6 dan sonra yemeği keseceğim en büyük adım bu olsa gerek.=)

platese başladım leslie yapıcam ip atlıcam sopa hareketleri yapıcam 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum
ama seyda çoşkun diyeti mi isveç mi karatay mı karar veremedim

Selamün Aleküm kızlarrrrrrrr

Cumartesi gecesinden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Nasıl yorulduysam Cumartesi günü resmen ölü gibi uyumuşum SAbah kafamı kaldıramadım resmen pestilim çıkmış
TAbi dün biraz değil baya geç uyanınca kahvaltı etmemiz 11i buldu ondan sonrada hadi biraz iş yap birazda kızlarla ilgilen derken oldu saat 17:00 Eşimde bir gün evvel Annesine yemeğe geleceğimizi söyleyince hadiiii giyinip oraya gittik Akşam yemeğinden sonrada bir üst kattaki Teyze Kızına gittik ailecek tabi eve gelmemiz 11 buçuğu bulunca anında üzerimi değiştirip yattım

Bu hafta sonu cidden beni çok yordu ama artık bir iki günde ancak kendime gelirim

Selamlar herkese. 80.7 mutluyum. Gecen hafta 82.1 di 88.8 le baslamistim. 70 li kilolara az kaldi

Hadi gözün aydın canım inşallah dahada aşağıları görürsün

Merhaba bende 84 küsürlerdeyim. Ve biran evvel 70lerde olmak istiyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum

Motivasyona ihtiyacim var tartimin pili bitmis sanirim 83 kg falanim yardiiiiim lutfen

Aramıza hoşgeldinizi kızlarrrrrr
Bendeniz topiğin yeni kaptanı ( önceki kaptanımız çok fazla yoğun olduğu için bana devretti sorumluluğu )
İnşallah en kısa zamanda 7li rakamlarıda görürsünüz Allahın izniyle
Bu arada cuma günleri tartı günümüz ( en geç pazar sabahına kadar herkes kilolarını buraya bildiiryor önceki haftayla aradaki farkla )
Yeni gelen arkadaşlarımıza 2ci bildirimden sonra kilo takip listemize girebiliorlar emin olun o liste bile insanı çok motive edior

Slmlar kizlar ..
uzun zamandir ugrayamadim..
dogru duzgun diyet yapamiyorum malesef spor hayatimda hep var o yuzdende kilo gitmiyo
Ama yaz kapida ve ben artik duzelmeliyim..
hafta sonu cok yedim..
bugun cok sis gordum tartida ..o yuzden iki gun lapa yapip sonra adam akilli beslenip kilo verdigimi yazacagim buraya...

Selamün Aleküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri internette sorun vardı şükür düzeldi

Cumartesi gecesinden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Nasıl yorulduysam Cumartesi günü resmen ölü gibi uyumuşum SAbah kafamı kaldıramadım resmen pestilim çıkmış
TAbi dün biraz değil baya geç uyanınca kahvaltı etmemiz 11i buldu ondan sonrada hadi biraz iş yap birazda kızlarla ilgilen derken oldu saat 17:00 Eşimde bir gün evvel Annesine yemeğe geleceğimizi söyleyince hadiiii giyinip oraya gittik Akşam yemeğinden sonrada bir üst kattaki Teyze Kızına gittik ailecek tabi eve gelmemiz 11 buçuğu bulunca anında üzerimi değiştirip yattım

Bu hafta sonu cidden beni çok yordu ama artık bir iki günde ancak kendime gelirim

Birazdan benim çakma elti kahve içmeye gelecek sanırım
Sabah aradı kızım uyusun uyansın geleceğim dedi ama bu saat oldu henüz yok

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates. salatalık. bir az peynir. 6 zeytin. 1 b çay.
Saat 16-da: 4 yk patates püre. 1 dilim ekmek. 1 sucuk.
Gün boyu 1 lt su. 2 kupa ayran. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…