Tebrik ederim ne güzel=) Naasıl bir diyet yapıyorsun?Selamlar herkese. 80.7 mutluyum. Gecen hafta 82.1 di 88.8 le baslamistim. 70 li kilolara az kaldi
Canim sanki diğer topiklerden seni hatırlıyorum hep birlikte vericez kiloları ama benimde motivasyon a ihtiyacım varMotivasyona ihtiyacim var tartimin pili bitmis sanirim 83 kg falanim yardiiiiim lutfen
canım karatayla başladım. Aşırı tatlı seviyorum normalde. Şeker ve un gidince bi beş gitti hemen. Şimdi yine karatayımsı ama bazen her sabah olmasa da yumurta yerine bir dilim kepek ekmek yiyorum. yumurtadan bıkcam yoksa. Çiğ badem fındık fıstık bütçeyi aşmaya başlayınca da leblebi kuru üzüm kuru kayısı ekledimTebrik ederim ne güzel=) Naasıl bir diyet yapıyorsun?
Karataycılar başarıya ulaşıyor. =) Bende ilk adım olarak 6 dan sonra yemeği keseceğim en büyük adım bu olsa gerek.=)canım karatayla başladım. Aşırı tatlı seviyorum normalde. Şeker ve un gidince bi beş gitti hemen. Şimdi yine karatayımsı ama bazen her sabah olmasa da yumurta yerine bir dilim kepek ekmek yiyorum. yumurtadan bıkcam yoksa. Çiğ badem fındık fıstık bütçeyi aşmaya başlayınca da leblebi kuru üzüm kuru kayısı ekledimyani 75 olsam yetcek. Bir de en geç 6 dan sonra bişi yememeye çalışıyorum
1.66 boyum ama nerden nasıl ve hangi diyete başlıcamı bilemiyorumCanim bende 85 kiloyum boyun kac
Selamlar herkese. 80.7 mutluyum. Gecen hafta 82.1 di 88.8 le baslamistim. 70 li kilolara az kaldi
Merhaba bende 84 küsürlerdeyim. Ve biran evvel 70lerde olmak istiyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Motivasyona ihtiyacim var tartimin pili bitmis sanirim 83 kg falanim yardiiiiim lutfen
SELAM AKADAŞLAR
geçn hafta misafir yoğunluğum vardı veee maalesef feci kabızlık çekiyorum sanırım o yüzden 79. 00 bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?