:) ben telden giriyorum zaten:) valla evdeyimde canım sıkıldıkça tıkınıyorumHadi gel canım ben burdayımçabuk gel ama çimdi ben de gidicem
Aynen canım ya ama çocuğu da alıp bir az dışarıya çıkmak istiyorum.:) ben telden giriyorum zaten:) valla evdeyimde canım sıkıldıkça tıkınıyorum
Benimki de 1.5 aylık.Aa kaç yaşında çocuğun benimki 2.5
Oyy daha minicikmis yerim onuBenimki de 1.5 aylık.
Canim bende 85 kiloyum boyun kacbende 84 kilo olarak aranızdayım.nasıl bu hale geldim bilmiyorum.diyetisyenle 15 kilo verdim 2 sene önce ve aldım.duygusal açım sürekli yeem istedi ne olur yardım edin bana
Inşallah en kisa zamanda hepimiz 7 li rakamlara duserizMerhaba bende 84 küsürlerdeyim. Ve biran evvel 70lerde olmak istiyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum
İnş isteyince olur tabi kararlı olabilirsek =)Inşallah en kisa zamanda hepimiz 7 li rakamlara duseriz
Bende 85 im:)İnş isteyince olur tabi kararlı olabilirsek =)
Sen kaç kilosun?
85 sanki kilit noktaBende 85 im:)
Diyet yapmıyorum valla şu an sadece tatliyi kestim 26 yaşındayım 1.73 boyum doğumdan sonra 103 u gordum:) dukan yaptım 7 lere indim bıraktım şimdi 85 im85 sanki kilit noktaKaç yaşındasın? ne zamandır diyet yapıyorsun?
Yeni başladım ben. Daha doğrusu bi kaç haftadır yapıyorum ama 5 gün diyet yapıyosam 3 gün yapmayıp bir verdim bi aldım. Anlamsızdım
Maşallah o kadar vermişsin isteyince tekrar verirsin=)Diyet yapmıyorum valla şu an sadece tatliyi kestim 26 yaşındayım 1.73 boyum doğumdan sonra 103 u gordum:) dukan yaptım 7 lere indim bıraktım şimdi 85 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?