80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii

Anam bugün ayağı yanmış kedi gibi paso dışardaydım
SAbah 10:15de bir attım kendimi dışarıya bütün akrabaları toplaya toplaya ( arabaya sığdığı kadarını ) günün yapılacağı yere gittik
Bol bol kuranımızı okuduk ve sonra iş ikramlara geçti
Valla çok şükür hasarsız atlattım inatla hamurişlerinide yemedim tatlı olarak yapılan kadayıfıda ağzıma bile sürmedim
Sadece ev sahibinin hatrına ( 1 KK kadar pırasalı bir börekten tadına baktım, maş fasülyesinden yapılan bol yeşillikli salatayı yedim 1 kase Bu arada evsahibi 71 yaşında çokda kırılgan sağ olsun )

Tam evden çıkacakken birde Ölüm haberi aldık
Eşimin halasının KPsi vefaat etti tabi bu durumda eşimde cenaze evine gitti amcasıyla birlikte orada işleri bitine bizim olduğumuz yere geldi ve birlikte döndük
Tabi felaket trafik olunca 2 saatte ancak geldim 45 dakikalık yoldan ve felaket yoruldum dur kalk yapmaktan

Eve geldim tam üzerimi değiştirip yayılmak için hazırlanırken eşim ya ufak halam çaya bekliyor dedi ve evde biraz bireşyler atıştırıp ( malum gittiğim yerde sırf salata yedim sayılır ve felaket acıktım ) ( birşeyler dediğimde 1/4 porsiyon çiğ köfte )
Direk halamıza geçtik ve daha yeni geldim
Bugün içim dışım şekersiz çay oldu geç oldu ama birazdan türk kahvesi içip kendimi yatağa atarım sanırım yarım saate kadar

ARtık yarın inşallah çok geç uyanmam bu yorgunluğun üzerine

Dün menü paylaşmayı unutmuşum hazır aklımdayken menülerimide paylaşayım

Cuma;
Kahvaltı; Omlet ( 2 yumurtadan ),10 yeşil zeytin ve nereden aklıma geldiyse tonbalığı
ara; şekersiz kahve
ara; 1 koca bardak ayran
Akşam; 1 kase zeytinyağlı barbunya, 1 koca kase marul salatası bol limonlu

Cumartesi;
Kahvaltı; 2 yumurtalı omlet, 1/2 turp, 10 zeytin ve bir büyük bardak ayran ( buz gibi )
ara; bol su
ara; ( gündeki ikram ) 1 kase maş fasülye salatası bol marullu, dereotlu, maydanoz ve taze soğanlı, 1 KK pırasalı börek
ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 1/4 porsiyon çiğ köfte ( kaçamaktan saymıyorum çünkü cidden hem fazla değildi hemde açtım 2 bardak ayran

ara; şekersiz 3 adet çay

bende 84 kilo olarak aranızdayım.nasıl bu hale geldim bilmiyorum.diyetisyenle 15 kilo verdim 2 sene önce ve aldım.duygusal açım sürekli yeem istedi ne olur yardım edin bana

Diyet yapmıyorum valla şu an sadece tatliyi kestim 26 yaşındayım 1.73 boyum doğumdan sonra 103 u gordum:) dukan yaptım 7 lere indim bıraktım şimdi 85 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…