80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sorma valla. Ben normalde yemekleri ayçiçek yağı ile yapıyordum. Dikkat etmeye başlayınca birde sağlıklı olsun diye zeytinyağına dönüş yaptım. Hem diyetten hemde pahalı olduğu için oldukça kontrollü kullanıyorum. O kadar dikkatin üstüne iskenderin yağını düşününce mide neye uğradığını şaşırdı sanırım. Gerçekten çok büyük tepki verdi. Ki normalde ara sıra da olsa kızartma olunca yiyorum. Anlamadım ne olduğunu yani.
Allahım yardım etsin bana. Hevesim kırılacak motivasyonum düşecek diye ödüm kopuyor. O yüzden artı görüp canım sıkılmasın diye lapa yaptım ama o da miğdemi bulandırdı.

Valla benimde zeytinyağım ve tereyağım bitti bugün eşimde unutmuş artık yarın sabah idare edip çıktığımda alırım olmadı
Dediğin gibi iyisi iyi para ( Geçen sene 2 teneke almıştım AKÇAY'dan birazınıda Anneme vermiştim o bitti gittim marketten aldım ama iğrençti diğerine kıyasla )
Bu sene Anneme ayrı alırım kendime yine 2 teneke tabi gidersek eşimle olmadı o Eniştesini götürdüğünde alır gelirken Tereyağda kızkardeşim Trabzondan sipariş vermişti eşinin amcaoğlundan ama sağ olsunlar sallayıp duruyorlar kaç hafta oldu hala gelecek

Valla zayıflamakda pahalı kız ama biz verelimde varsın gırtlağımıza iyisini alacağız diye biraz daha fazla para gitsin sonradan pazarlardan 5 liraya nasılsa bir sürü şey buluruz
Kızkardeşim bu hafta gitmiş 3 liraya kendime uzun kollu üst aldım dedi kumaşı alamaz insan o fiyata ama tabi en fazla M beden o yüzden o M bedeni görmem şart oldu

Neyse kızlar bana müsaade

Bugün fazla kaldım İnternet başında az da eşimle oturup sonra doğru yatağa atayım kendimi felaket yorulmuşum

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın sabaha görüşürüz inşallah

Allah'a emanet olun

Canim çok haklısın. Bende
marketten naturel sızma aldım ama içime sinmedi. Aydında üniden arkadaşım vardı sağolsun istedim 10 kilo gönderdi. Hoşuma gitti. Allah nasip ederse yıllık alırım ondan. Tereyağını da marketten yada memleketten getirip kısık ateşte eritip köpüklerinden ve dibindeki tortularından arındırıp öyle kullanıyorum. Damarları tıkayan ve kolestrol yapan kısım o kısımmış. Saf yağ da diyorlar.
Bakalım inşallah istediğimiz kilolara ineriz.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Umarım bugünde hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur
Çok şükür beslenme süper gidiyor eee hareket deseniz fazlasıyla var

Dün erkenden yatınca sabah çok dinç uyandım şükür

Yine Cumayı iple çekiyorum
İnşallah hepimiz çok güzel bildirimler yaparız

Bu arada Cumartesi Akşamı benim çakma elti gençler bir araya gelelim dedi
Bütün kuzenler bu kez onun evinde toplanacağız ( ilk bende toplanmıştık sonradanda diğer bir kuzende şimdide o ağırlamak istiyor )

Mutlaka şimdi çayın yanına bir sürü şey yapacaktır eminim ama kesin kararlıyım bana şekersiz çay ve kahveden başka birşey olmayacak
Okadar emek veriyorum heba olmasın

Günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı sabahlar...
Hadi bakalım spor vakti..
Enerjik hissettim birden kendimi şu anda yürüyüş yapıyorum zaten.
Şoppi Şoppi tey tey li li li li
Aaaaa hala uyuyorlar
Şaka şaka

Günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı sabahlar...
Hadi bakalım spor vakti..
Enerjik hissettim birden kendimi şu anda yürüyüş yapıyorum zaten.
Şoppi Şoppi tey tey li li li li
Aaaaa hala uyuyorlar
Şaka şaka

Ohhh maşallah canım aynen devam bende keyif kahvemi içtim ve birazdan kendimi kızçemle sokağa atacağım
Şu belediye işimide hallettikten sonra da kendimi pazara atacağım biraz alışveriş yapmak için yani yine bol yürüyüşlü bir gün olacak benim için

Ooohh ne güzel bol hareketli bir gün olacak senin için.
Ben temizlik yapacağım bugün. 50 dakika yürüdüm.
Kahvaltımı yaptım şimdi işlerime başlayacağım.
Bana kolay gelsin.

Ooohh ne güzel bol hareketli bir gün olacak senin için.
Ben temizlik yapacağım bugün. 50 dakika yürüdüm.
Kahvaltımı yaptım şimdi işlerime başlayacağım.
Bana kolay gelsin.

Kolay gelsin canım sana bende ufaktan giyinip çıkayım Babamla sohbete daldık telefonda
Herkese çok güzel bir gün olur inşallahhhhhhhhhhh

Bana müsaade akşam görüşürüz inşallah

kızlar merhaba kilo vermem lazım , diyetisyen listesine uyarak ve spor yaparak vermek istiyorum , zorlandığım yerlerde bana destek olacağınızı düşünüyorum , 83 kiloyum yeni tartıldım , bugün diyete başladım , tartım yok ve 1 ayda 5 kilo vermeliyim , inşallah verebilirim , 10kilo vermek istiyorum ilk etapta , daha fazla versem de güzel olurda , sevgilimle iddaaya girdik vermem lazım düğüne kadar. 3 ay var düğünüme verebileceğimi düşünüyorum . inşallah yani

Selam arkadaşlar.
İşim şimdi bitti yeni oturdum. Canım çıktı resmen.
Bişiyler atıştırdım şöyle bi uzandım , size bir bakayım dedim. Şimdi de çamaşır katlayacağım. Bide akşama kocişe ne pişirsem diye düşünüyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugünde yine çok yoğun ve bol hareketli bir gün oldu şükür ama işlerimin hepsinide hallettim
Belediyedeki işimi 10 dakikada hallettim, ordanda kızkardeşime geçtim ve birlikte önce yürüyerek çocukları okula bıraktık sonrada 1 saat pazarda dolanıp alışverişimide yaptım tabi kollarım koptu hem okadar yürümekten hemde okadar poşeti taşımaktan ama iyi spor oldu

Kızkardeşimde öğlenlik birşeyler atıştırdım sonrada bir güzel keyif kahvemizi içtik sonra tekrar 1 tur pazar yaptık bir kaç şey unutunca

Tam eve geldim yarım saat evvel elektrikler kesildi ( 5 dakika erken kesilse asansörde kalacaktık kuzumla )
Hemen gelir gelmezde kendimi buraya attım

Eşim geç gelecekmiş, büyük kızımda sağ olsun hem salonu toplamış hemde çorba yapmış ben geldiğimde hazır olsun diye ( artık yarım saat sonra yemeğimizide yeriz )

Aramıza hoşgeldin

İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririzde sende düğününde kuğu gibi bir gelin olursun canım
Bu arada diyetisyenin verdiği liste haricinde mutlaka her gün en azından dışarı çıkamasanda evde Leslie yap emin ol 10 kg versende daha fazla vermiş gibi görünürsün ve gelinliğin içinde büyük bir gururla salınırsın

ayy cok
ayy ben biinci olmusum cok sewindim darisi butun kizlarin basina ins bu topik beni hirsa getiriyo walla...ins herkes birinci olur cunku su kilo warya okaat kotu biseyki ahhh herkesi anliyorum allh yardimcimiz olsun

Simdide menumu yaziyim
sabh.iki dilim kizarmis tost ekmegi bildim peynir yesillik yarim.yumurta 3 zeytin
oglen.yogurtlu kofte bi tabak
ara.kahve iki catal kek
aksam.bi tabak yogurtlu kofte lahana slatasi
kahwe bi kucuk cikolata
2 litre su yesil cay
spor 45 dk eliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…