- 19 Temmuz 2007
- 4.379
- 5.633
- 773
Canım sorma valla. Ben normalde yemekleri ayçiçek yağı ile yapıyordum. Dikkat etmeye başlayınca birde sağlıklı olsun diye zeytinyağına dönüş yaptım. Hem diyetten hemde pahalı olduğuCanım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnn
Sanırım midelerimiz artık hafif yemeye alışınca uzun aradan sonra bir kerelikte olsa yağlı birşey yiyince tepki veriyorİstersen sen yine hafif kahvaltı falan yap sabah acıktıkçada ayran iç hem mideni rahatlatır
Yok yok nanik yapmaz bu hafta
Bu arada haftaya buradaki listeyede dahil ediyorum seni canımburayada bildirimini yaparsın ( diğer yeni gelen arkadaşlarıda eğer düzenli paylaşımları olursa dahil edeceğim bari rekabet ortamı büyürse daha bir azimle devam ederiz inşallah
Canım sorma valla. Ben normalde yemekleri ayçiçek yağı ile yapıyordum. Dikkat etmeye başlayınca birde sağlıklı olsun diye zeytinyağına dönüş yaptım. Hem diyetten hemde pahalı olduğuiçin oldukça kontrollü kullanıyorum. O kadar dikkatin üstüne iskenderin yağını düşününce mide neye uğradığını şaşırdı sanırım. Gerçekten çok büyük tepki verdi. Ki normalde ara sıra da olsa kızartma olunca yiyorum. Anlamadım ne olduğunu yani.
Allahım yardım etsin bana. Hevesim kırılacak motivasyonum düşecek diye ödüm kopuyor. O yüzden artı görüp canım sıkılmasın diye lapa yaptım ama o da miğdemi bulandırdı.
Canim çok haklısın. BendeValla benimde zeytinyağım ve tereyağım bitti bugüneşimde unutmuş artık yarın sabah idare edip çıktığımda alırım olmadı
Dediğin gibi iyisi iyi para ( Geçen sene 2 teneke almıştım AKÇAY'dan birazınıda Anneme vermiştim o bitti gittim marketten aldım ama iğrençti diğerine kıyasla)
Bu sene Anneme ayrı alırım kendime yine 2 teneketabi gidersek eşimle olmadı o Eniştesini götürdüğünde alır gelirken Tereyağda kızkardeşim Trabzondan sipariş vermişti eşinin amcaoğlundan ama sağ olsunlar sallayıp duruyorlar kaç hafta oldu hala gelecek
Valla zayıflamakda pahalı kızama biz verelimde varsın gırtlağımıza iyisini alacağız diye biraz daha fazla para gitsin sonradan pazarlardan 5 liraya nasılsa bir sürü şey buluruz
Kızkardeşim bu hafta gitmiş 3 liraya kendime uzun kollu üst aldım dedikumaşı alamaz insan o fiyata ama tabi en fazla M beden o yüzden o M bedeni görmem şart oldu
Allah rahatlık vetdin o zaman. ..Neyse kızlar bana müsaade
Bugün fazla kaldım İnternet başındaaz da eşimle oturup sonra doğru yatağa atayım kendimi felaket yorulmuşum
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın sabaha görüşürüz inşallah
Allah'a emanet olun
Günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı sabahlar...
Hadi bakalım spor vakti..
Enerjik hissettim birden kendimi şu anda yürüyüş yapıyorum zaten.
Şoppi Şoppi tey tey li li li li
Aaaaa hala uyuyorlar
Şaka şaka
Hadi kolat gelsin sanaGünaydın arkadaşlar.herkese hayırlı sabahlar...
Hadi bakalım spor vakti..
Enerjik hissettim birden kendimi şu anda yürüyüş yapıyorum zaten.
Şoppi Şoppi tey tey li li li li
Aaaaa hala uyuyorlar
Şaka şaka
Ooohh ne güzel bol hareketli bir gün olacak senin için.Ohhh maşallah canım aynen devam bende keyif kahvemi içtim ve birazdan kendimi kızçemle sokağa atacağım
Şu belediye işimide hallettikten sonra da kendimi pazara atacağım biraz alışveriş yapmak içinyani yine bol yürüyüşlü bir gün olacak benim için
Sağolasın canım. Yürüyüş bitti kahvaltı bitti şimdi temizlik vakti..Hadi kolat gelsin sana
Ooohh ne güzel bol hareketli bir gün olacak senin için.
Ben temizlik yapacağım bugün. 50 dakika yürüdüm.
Kahvaltımı yaptım şimdi işlerime başlayacağım.
Bana kolay gelsin.
Hadi müsaade senin akşam görüşürüz.Kolay gelsin canım sana bende ufaktan giyinip çıkayımBabamla sohbete daldık telefonda
Herkese çok güzel bir gün olur inşallahhhhhhhhhhh
Bana müsaade akşam görüşürüz inşallah
kızlar merhaba kilo vermem lazım , diyetisyen listesine uyarak ve spor yaparak vermek istiyorum , zorlandığım yerlerde bana destek olacağınızı düşünüyorum , 83 kiloyum yeni tartıldım , bugün diyete başladım , tartım yok ve 1 ayda 5 kilo vermeliyim , inşallah verebilirim , 10kilo vermek istiyorum ilk etapta , daha fazla versem de güzel olurda , sevgilimle iddaaya girdik vermem lazım düğüne kadar. 3 ay var düğünüme verebileceğimi düşünüyorum . inşallah yani
ayy cokKızlar kusura bakyın ben kilo Çetvelini yayınladım sanıyordumNe olur kusura bakmayın kafam gitmiş
Kilo Çetveli
İsimler .................................Geçen hafta ............................Bu hafta .........................Giden
oynakbasi34 ........................................111.5 kg........................................... 110.9 kg ...............................0.6 kg
seher_yıldızı ........................................75.4 kg .............................................76.2 kg ............................... - 0.8 kg
yagmr_2008 .......................................79.9 kg .............................................78.5 kg ................................1.4 kg
fezay .....................................................98.4 kg ............................................96.8 kg ................................1.6 kg
Furker ..................................................82.1 kg .............................................80.7 kg ................................1.4 kg
Bu hafta baya az bildirim olmuş ama eminim haftaya daha güzel ve daha fazla olur bildirimler
Bu arada yeni gelen arkadaşlar devamlılık konusunda söz verirlerse bir sonraki hafta listeye dahil olabilirler
Haftanın Sıralaması
1. Fezay........................................... 1.6 kg........................................
2. Yağmur_2008 / Furker .............1.4 kg..................
3. Oynakbasi34................................0.6 kg.............
4. Seher_yıldızı............................... + 0.8 kg ....( üzülmek yok eminim ödemdir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?