- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
merhaba arkadaslar grubunuza yenı katıldım son 3 haftadır dıyet yapıyorum ama cok buyuk bı kılo kaybım yok psıkolojık olarak cöktüm...
Teşekkür ederim hayatımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kgÜstelik Regl olmama rağmen
Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %
Toplam giden; 15.2 kg
Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )
İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek
Aramıza hoşgeldin canım
Canım bak sakın pes etmiyorsun maalesef bir gecede almadık ki bir gecede gitsin bu kilolar
Ben geçen haftaya kadar 1 aydır hiç kilo veremiyordum mehteran gibi bir ileri iki geriydim ama şükür direnci kırdımeminim sende dikkat ediyorsan bir sonraki hafta başlar gitmeye
İstersen buraya her gün yediklerini ve yaptığın sporlarıda yaz sende en azınan belki senin gözünden kaçan ama bizim fark edeceğimiz birşey olursa ufak değişiklik yapar bünyenin tepkisini gözlemleriz
Mesela bana yeşil çay hatta beyaz çayda ( beyaz çayıda dün fark ettim ) pek yaramıyormuş ( millet içer çatır çatır verir bende ödem yapar)
Deneye deneye doğru olanı bulup hedefine ulaşacaksın
Bak bayrama kadar kendine ufak bir bir hedef koy ( atıyorum 5 kg ) ve emin ol bayram senin için çok daha keyifli olacak hedefine ulaşmış olunca
Günaydın Cancağızım
Ne güzel bir paylaşım
Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar
kilo bildirimiiii
gcen hafta.96.8
Bu hafta.95.8
toplam.giden 100kilolayla basladim gakiba kusuratlari bilmiyorum yazmiyorym 4.200
Relglim kizlar ama ona ragmen bi kilo iyi
Tesekkurler canm sende cok guzep wermissin bu gidisle ramazana ins ikili rakamlara dusersin canm ewet herhafta 1 kilo idealim ins ramazandan sonra bende annemlere turkiyeye tatile gidcem 7 li rakamlar hedefimHarikasın canım sende regl olmana rağmen çok güzel kilo vermişsin
Hadi bakalım bir sonraki haftaya daha bir motive olmuş şekilde başlıyoruz o zaman
hayırlı cumalar kızlar utanarak bildirimimi yapıyorum başlangıç 87.3 geçen hafta 78.5 buhafta yine 78.5bir hafta boşa geçti kilo almadım ama veremedimde çünkü kardeşim bendeydi hergün dışarı çıktık ve dietime uygun beslenemedim bugün diyorum ki ben zayıflayana kadar bana gelmiyosun şaka tabi ama çok kızgınım kendime neyse bu haftada böyle oldu diğer haftaya dahada gaza gelmiş şekilde başlıycam ayrıca hepinizi şimdiden tebrik ediyorum
Tesekkurler canm sende cok guzep wermissin bu gidisle ramazana ins ikilirakamlara dusersin canm ewet herhafta 1 kilo idealim ins ramazandan sonra bende annemlere turkiyeye tatile gidcem 7 li rakamlar hedefim
Ewet canm soypemedim annemlere kilo veriyorum.falan demedim supriz olcak tabi ins zayiflarsamBende ilk cümleyi okuyunca bu kız kilo aldı sanırım diye düşündümşükür sadece sabit kalmışsın
Valla bence sevin sonuçta diyet dışında yediğin halde almamışsınEminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirimin olacaktır
Kızzzzzz Annenlere keşke hiç kilo verdiğinden bahsetmeseydinAy ne güzel süpriz olurdu Annen seni baya zayıflamış görünce ne sevinicektir büyük süpriz olurdu onlarada
Olmadı ay kilo aldım diye kandır bundan sonra
Eminim 7lı rakamlarla gideceksin Anneciğinin yanına
Cecom Harikasın. Eeeee azmin elinden ne kurtulmuş ki bu kurtulsun. Her haftan böyle olsun inşallah. ..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kgÜstelik Regl olmama rağmen
Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %
Toplam giden; 15.2 kg
Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )
İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek
Aramıza hoşgeldin canım
Canım bak sakın pes etmiyorsun maalesef bir gecede almadık ki bir gecede gitsin bu kilolar
Ben geçen haftaya kadar 1 aydır hiç kilo veremiyordum mehteran gibi bir ileri iki geriydim ama şükür direnci kırdımeminim sende dikkat ediyorsan bir sonraki hafta başlar gitmeye
İstersen buraya her gün yediklerini ve yaptığın sporlarıda yaz sende en azınan belki senin gözünden kaçan ama bizim fark edeceğimiz birşey olursa ufak değişiklik yapar bünyenin tepkisini gözlemleriz
Mesela bana yeşil çay hatta beyaz çayda ( beyaz çayıda dün fark ettim ) pek yaramıyormuş ( millet içer çatır çatır verir bende ödem yapar)
Deneye deneye doğru olanı bulup hedefine ulaşacaksın
Bak bayrama kadar kendine ufak bir bir hedef koy ( atıyorum 5 kg ) ve emin ol bayram senin için çok daha keyifli olacak hedefine ulaşmış olunca
Günaydın Cancağızım
Ne güzel bir paylaşım
Tebrik ederim canım. Hayatımıza sürekli azalan tek şey kilolarımız olsun...Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar
kilo bildirimiiii
gcen hafta.96.8
Bu hafta.95.8
toplam.giden 100kilolayla basladim gakiba kusuratlari bilmiyorum yazmiyorym 4.200
Relglim kizlar ama ona ragmen bi kilo iyi
Hiç üzülme canım. Hiç değilse artı çıkmadın ya. Yıllar içinde aldık bu kiloları. İster hızlı ister yavaş yavaş bi şekilde gidecek kilolar . İş ki biz yılmayalım.hayırlı cumalar kızlar utanarak bildirimimi yapıyorum başlangıç 87.3 geçen hafta 78.5 buhafta yine 78.5bir hafta boşa geçti kilo almadım ama veremedimde çünkü kardeşim bendeydi hergün dışarı çıktık ve dietime uygun beslenemedim bugün diyorum ki ben zayıflayana kadar bana gelmiyosun şaka tabi ama çok kızgınım kendime neyse bu haftada böyle oldu diğer haftaya dahada gaza gelmiş şekilde başlıycam ayrıca hepinizi şimdiden tebrik ediyorum
Tebrik edetim canım. Daim olur inşallah. ...Kilom
başlangıç: 85
geçen hafta 82.4
bu hafta: 82
Allahın izniyle istediğin gibi gidersin inşallah. Ben onbeş tatilde kayınvalidemlere gittim memlekete. 18 kilo vermiştim o zaman. Herkes tarafından farkedildi. Güzel bir duygu ve motivasyonumu artırdı.darısı sana olsun. ..Ewet canm soypemedim annemlere kilo veriyorum.falan demedim supriz olcak tabi ins zayiflarsam
Cecom Harikasın. Eeeee azmin elinden ne kurtulmuş ki bu kurtulsun. Her haftan böyle olsun inşallah. ..
Kızlar vugün sabah 7 de uyandım. Kocişin kahvaltısını hazırladım onunla bir güzel yeşil çayımı içtim. Sonra kuzumu kaldırdım kahvaltısını yaptırdım. Üstünü giydirip beslenmesini hazırladım. Saat 8.45 de servise verdim. (Annemde kalınca servisle gidiyor) sonra yürüyüşe çıktım. 45 - 50 dakka yürüdüm. Sonra annemde bir güzel kahvaltımı yaptım. Sonra kızkardeşlerim ve annemle birlikte annemlerin mutfağını temizledik. Sonra saat 2.30 gibi bitti. Onlat yemek yerken ben çayımı içip oğlumu almaya gittim.
Uyuz oğlum yağmurda ıslanmış teneffüste bide sırtı ter içinde kalmış.
Kalem ve boya eksikleri vardı onları alıp hemen atladık dolmuşa geldik eve. Oğlumu bir güzel banyo ettirdim bende duş aldım.
Planda kuzuya dışardan yemek almak vardı. Terli ve ıslanmış olunca hemen gelmek zorunda kaldık eve. O yüzden pide söyledim ona. Bir güzel yedi yemeğini şimdi dinleniyoruz oğluşumla...
Yine yorulmuşum. Nasıl uyku bastırdı anlatamam. ..
Ben de öyleyim ya zayıflıyorum ama göbeyimde hiç bilinmiyorbildirimler başlamış. Maşallah hepinize. Ben tabi pazarı beklicem. Salı doğum günümdü.Eşime pasta yerine çiğ badem fındık meyvelerden oluşan tabak hazırlamasını istedim. Süper bir tabak hazırlamış ama gece gece meyve yedim. Arkadaşlar pasta almış ondan yarım dilim yemek zorunda kaldım. Bir de künefe yaptım aynı gün misafire. Dayanamadım yarım dilim de ondan Ceza okula hep yürüdüm. Ders anlatırken bile sıraların arasında fırıl fırıl döndüm Karşı binada da olsam öğrtler odasına koştur koştur teneffüslerde geldim gittim. Ama çok kötü yağmur var yarın yürüyüş yok. Arkadaşım adımsayar almış doğumgünümde onu kullanıyorum Kilo veriyorum görünüşte de bu göbek gitmiyor hiç ya
bildirimler başlamış. Maşallah hepinize. Ben tabi pazarı beklicem. Salı doğum günümdü.Eşime pasta yerine çiğ badem fındık meyvelerden oluşan tabak hazırlamasını istedim. Süper bir tabak hazırlamış ama gece gece meyve yedim. Arkadaşlar pasta almış ondan yarım dilim yemek zorunda kaldım. Bir de künefe yaptım aynı gün misafire. Dayanamadım yarım dilim de ondan Ceza okula hep yürüdüm. Ders anlatırken bile sıraların arasında fırıl fırıl döndüm Karşı binada da olsam öğrtler odasına koştur koştur teneffüslerde geldim gittim. Ama çok kötü yağmur var yarın yürüyüş yok. Arkadaşım adımsayar almış doğumgünümde onu kullanıyorum Kilo veriyorum görünüşte de bu göbek gitmiyor hiç ya
Ben de öyleyim ya zayıflıyorum ama göbeyimde hiç bilinmiyor
İnşallah canım benim ya hayatda en çooooooook istediyim şeylerden biriKızlarrrrrrrrrrrrr aynı şeyi bende düşünüyorum aslında ama eşim her fırsatta kız sana öyle geliyor göbişin ufaldı diyip duruyorama cidden eskiden otururken daha çok yayılırdı artık eskiye nazaran biraz daha ufak elimle ölçünce daha az geliyor elime ve eminim bir gün hiç göbeğimiz yok diyeceğimiz günleride göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?