80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kg Üstelik Regl olmama rağmen

Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %

Toplam giden; 15.2 kg

Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )

İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek

merhaba arkadaslar grubunuza yenı katıldım son 3 haftadır dıyet yapıyorum ama cok buyuk bı kılo kaybım yok psıkolojık olarak cöktüm...

Aramıza hoşgeldin canım
Canım bak sakın pes etmiyorsun maalesef bir gecede almadık ki bir gecede gitsin bu kilolar
Ben geçen haftaya kadar 1 aydır hiç kilo veremiyordum mehteran gibi bir ileri iki geriydim ama şükür direnci kırdım eminim sende dikkat ediyorsan bir sonraki hafta başlar gitmeye

İstersen buraya her gün yediklerini ve yaptığın sporlarıda yaz sende en azınan belki senin gözünden kaçan ama bizim fark edeceğimiz birşey olursa ufak değişiklik yapar bünyenin tepkisini gözlemleriz
Mesela bana yeşil çay hatta beyaz çayda ( beyaz çayıda dün fark ettim ) pek yaramıyormuş ( millet içer çatır çatır verir bende ödem yapar )
Deneye deneye doğru olanı bulup hedefine ulaşacaksın
Bak bayrama kadar kendine ufak bir bir hedef koy ( atıyorum 5 kg ) ve emin ol bayram senin için çok daha keyifli olacak hedefine ulaşmış olunca

Günaydın Cancağızım
Ne güzel bir paylaşım

Teşekkür ederim hayatım

Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar
kilo bildirimiiii
gcen hafta.96.8
Bu hafta.95.8
toplam.giden 100kilolayla basladim gakiba kusuratlari bilmiyorum yazmiyorym 4.200
Relglim kizlar ama ona ragmen bi kilo iyi

kilo bildirimiiii
gcen hafta.96.8
Bu hafta.95.8
toplam.giden 100kilolayla basladim gakiba kusuratlari bilmiyorum yazmiyorym 4.200

Harikasın canım sende regl olmana rağmen çok güzel kilo vermişsin
Hadi bakalım bir sonraki haftaya daha bir motive olmuş şekilde başlıyoruz o zaman

hayırlı cumalar kızlar utanarak bildirimimi yapıyorum başlangıç 87.3 geçen hafta 78.5 buhafta yine 78.5 bir hafta boşa geçti kilo almadım ama veremedimde çünkü kardeşim bendeydi hergün dışarı çıktık ve dietime uygun beslenemedim bugün diyorum ki ben zayıflayana kadar bana gelmiyosun şaka tabi ama çok kızgınım kendime neyse bu haftada böyle oldu diğer haftaya dahada gaza gelmiş şekilde başlıycam ayrıca hepinizi şimdiden tebrik ediyorum

Harikasın canım sende regl olmana rağmen çok güzel kilo vermişsin
Hadi bakalım bir sonraki haftaya daha bir motive olmuş şekilde başlıyoruz o zaman
Tesekkurler canm sende cok guzep wermissin bu gidisle ramazana ins ikili rakamlara dusersin canm ewet herhafta 1 kilo idealim ins ramazandan sonra bende annemlere turkiyeye tatile gidcem 7 li rakamlar hedefim

Bende ilk cümleyi okuyunca bu kız kilo aldı sanırım diye düşündüm şükür sadece sabit kalmışsın
Valla bence sevin sonuçta diyet dışında yediğin halde almamışsın Eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirimin olacaktır

Tesekkurler canm sende cok guzep wermissin bu gidisle ramazana ins ikili rakamlara dusersin canm ewet herhafta 1 kilo idealim ins ramazandan sonra bende annemlere turkiyeye tatile gidcem 7 li rakamlar hedefim

Kızzzzzz Annenlere keşke hiç kilo verdiğinden bahsetmeseydin Ay ne güzel süpriz olurdu Annen seni baya zayıflamış görünce ne sevinicektir büyük süpriz olurdu onlarada
Olmadı ay kilo aldım diye kandır bundan sonra
Eminim 7lı rakamlarla gideceksin Anneciğinin yanına

Ewet canm soypemedim annemlere kilo veriyorum.falan demedim supriz olcak tabi ins zayiflarsam

Cecom Harikasın. Eeeee azmin elinden ne kurtulmuş ki bu kurtulsun. Her haftan böyle olsun inşallah. ..
kilo bildirimiiii
gcen hafta.96.8
Bu hafta.95.8
Tebrik ederim canım. Hayatımıza sürekli azalan tek şey kilolarımız olsun...
Hiç üzülme canım. Hiç değilse artı çıkmadın ya. Yıllar içinde aldık bu kiloları. İster hızlı ister yavaş yavaş bi şekilde gidecek kilolar . İş ki biz yılmayalım.
Kilom
başlangıç: 85
geçen hafta 82.4
bu hafta: 82
Tebrik edetim canım. Daim olur inşallah. ...
Ewet canm soypemedim annemlere kilo veriyorum.falan demedim supriz olcak tabi ins zayiflarsam
Allahın izniyle istediğin gibi gidersin inşallah. Ben onbeş tatilde kayınvalidemlere gittim memlekete. 18 kilo vermiştim o zaman. Herkes tarafından farkedildi. Güzel bir duygu ve motivasyonumu artırdı.darısı sana olsun. ..

Kızlar vugün sabah 7 de uyandım. Kocişin kahvaltısını hazırladım onunla bir güzel yeşil çayımı içtim. Sonra kuzumu kaldırdım kahvaltısını yaptırdım. Üstünü giydirip beslenmesini hazırladım. Saat 8.45 de servise verdim. (Annemde kalınca servisle gidiyor) sonra yürüyüşe çıktım. 45 - 50 dakka yürüdüm. Sonra annemde bir güzel kahvaltımı yaptım. Sonra kızkardeşlerim ve annemle birlikte annemlerin mutfağını temizledik. Sonra saat 2.30 gibi bitti. Onlat yemek yerken ben çayımı içip oğlumu almaya gittim.
Uyuz oğlum yağmurda ıslanmış teneffüste bide sırtı ter içinde kalmış.
Kalem ve boya eksikleri vardı onları alıp hemen atladık dolmuşa geldik eve. Oğlumu bir güzel banyo ettirdim bende duş aldım.
Planda kuzuya dışardan yemek almak vardı. Terli ve ıslanmış olunca hemen gelmek zorunda kaldık eve. O yüzden pide söyledim ona. Bir güzel yedi yemeğini şimdi dinleniyoruz oğluşumla...
Yine yorulmuşum. Nasıl uyku bastırdı anlatamam. ..

Cecom Harikasın. Eeeee azmin elinden ne kurtulmuş ki bu kurtulsun. Her haftan böyle olsun inşallah. ..

Sağ ol canım inşallah hep böyle devam eder
Regl olmama rağmen bu rakamı görmek beni ayrıca mutlu etti

Bakalım yarın benim için yine çok yoğun ve zorlu bir gün olacak
Eşimin Annesi, Yengesi ve Halasıyla diğer Halasının KPsinin 7sine gideceğiz Hem sabah çok erken kalkmak zorundayım kahvaltımı edip kendimi yola dökmek için ( bize uzak oturuyor Halasının KVsi ) üstelik mutlaka ikram olacaktır duadan sonra orada midem ağrıyor ayağına yatmayı düşünüyorum
Akşamda eşimin Amcaoğluna çaya gidiceğiz bütün kuzenlerle oda tabi birşeyler yapacak ( mercimek köftesi kesinmiş börek birde tatlı yaparım dedi ama onlara ağzımı sürmeyi düşünmüyorum tabi )

Okadar emek verdim aynı gün katletmiyeyim Tabi yarın spor şansım sıfır olucak çünkü mevlütten 4 gibi çıksak benim eve gelmem o trafikte 7yi bulur hatta akşam yemeği yemeğe fırsatım olurmu bilmem ama en kötü ihtimal Ayrana dayarım kendimi
Pazarda eşimin büyük halasında kahvaltıya davetliyiz ( Kpsi vefat eden ) oradada sorun olmaz çünkü kahvaltıda ne kadar tehlikeli birşey çıkabilirki çıksada yimem

Ohhh seninde baya yoğun geçmiş günün
Benimde işlerim bitti sadece çorapları eşleştirmek kaldı hiçte sevmem ama mecbur yapacağım
Hesapta yarın gündüz ütü yaparım diyordum ama yalan oldu artık pazar günü yaparım ki birikmesin

Tesekkur ederım bugun dr gıttım sanırım ınsulın dırencım varmıs onun ıcın kilo veremıyormusum ptesı yenı testler yapıp ılaca baslayacak dr um...
bu kez kararlıyım yaza kadar bu gobekten kurtulacagım
bu arada dıyete 90 kg ıle basladım suanda 85.9

Son düzenleyen: Moderatör:
bildirimler başlamış. Maşallah hepinize. Ben tabi pazarı beklicem. Salı doğum günümdü.Eşime pasta yerine çiğ badem fındık meyvelerden oluşan tabak hazırlamasını istedim. Süper bir tabak hazırlamış ama gece gece meyve yedim. Arkadaşlar pasta almış ondan yarım dilim yemek zorunda kaldım. Bir de künefe yaptım aynı gün misafire. Dayanamadım yarım dilim de ondan Ceza okula hep yürüdüm. Ders anlatırken bile sıraların arasında fırıl fırıl döndümKarşı binada da olsam öğrtler odasına koştur koştur teneffüslerde geldim gittim. Ama çok kötü yağmur var yarın yürüyüş yok. Arkadaşım adımsayar almış doğumgünümde onu kullanıyorumKilo veriyorum görünüşte de bu göbek gitmiyor hiç ya

Ben de öyleyim ya zayıflıyorum ama göbeyimde hiç bilinmiyor

Ben de öyleyim ya zayıflıyorum ama göbeyimde hiç bilinmiyor

Kızlarrrrrrrrrrrrr aynı şeyi bende düşünüyorum aslında ama eşim her fırsatta kız sana öyle geliyor göbişin ufaldı diyip duruyor ama cidden eskiden otururken daha çok yayılırdı artık eskiye nazaran biraz daha ufak elimle ölçünce daha az geliyor elime ve eminim bir gün hiç göbeğimiz yok diyeceğimiz günleride göreceğiz

İnşallah canım benim ya hayatda en çooooooook istediyim şeylerden biri

Neyse kızlar bana müsaade eşim yeni geldi başıda ağrıyor yorgunluktan o yüzden biraz onunla ilgileneyim malum yarında erkenden evden çıkacağım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın sabah erkenden uyanabilirsem gitmeden bir bakarım olmadı gece fırsat bulabilirsem artık

Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…