80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geç oldu ama yeni geldik eve ve sizede bir bakayım dedim

Çok şükür bu çay faslınıda hasarsız atlattım
Bİr sürü şey yapmış ve ben hiç birini yemedim sadece 3 tane ufak mercimek köftesi ( Aslında Allah biliyor ya daha yiyesim vardı ama Allahtan tabak çok uzağımdaydı ve o bir anlık istek şekersiz çayla bastırıldı

3 şekersiz çay ve bir şekersiz Türk kahvesiyle geceyi sonlandırdım

Müthiş bir sonuç canım ama inşallahda yağdan gitmiştir o güzel kilocuklar
Bİrde bizimle menülerini paylaşırsan sevinirim en azından herkes nasıl birşey olduğunu görür ona göre yapıp yapmayacağına karar verir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Malum saatler ileri alındı birde gece geç yatınca biraz geç uyandım ama hafif kahvaltımı bir güzel yaptım ve bir iki saatte eşimle dışarı atacağız kendimizi

Şu meşhur ama hala başlayamayan tadilatimiz için alışverişe gidiceğiz tabi önce bir kaç yapı marketini dolaşıp fiyat karşılaştırması yapacağız
Çok güzel yürüyüş olacak bize ama tabi zevkli geçicek sonuçta uzun zamandır istediğim şey

merhaba fıstıklar aranızda yer var mı :) ?

Tabiki yer var canım hoşgeldin aramıza
Bendeniz topiğin kaptanı Banu 35 yaşındayım, biri 14.5 diğeri 4.5 iki cadının annesiyim, İstanbuldayım ve maalesef şimdilik takımın en ağır assolistiyim
124.5 kgla başladığım yolculuğuma şu anda 109.3 ile devam ediyorum ama Allahın izniyle Bayrama kadar 99u hedefledim ( tabi sonra devamı gelecekte hedefleri çok büyük tutarsak motivasyonumuz düşebilir o yüzden benim hedeflerimi 10 kg olarak belirledim )

Sağlıklı beslenerek ve bol hareket ederek kilo vermeye çalışıyorum
Bu arada sende kendini tanıtırsan sevinirim hem buradaki kızlarda seni daha çabuk tanır sende hemen ailemize dahil olur hedefine ulaşmak için daha çabuk motive olursun

Selamlar Hemen bildirim yapayım geç kalmamışımdır umarım. 79.9Çok bişey gitmemiş ama değil mi ki 70 li kiloları gördüm. Motivasyonum arttı. Geçen hafta 80.7 idi. Başlangıç 88.8

Harikasın canım Gözün aydın 7li haneleri de gördün
Darısı benim başıma ve inşallah bir daha asla 8li haneleri görmezsin

Merhaba burcu hen 29 yasinda bekar bi hatunum. Uzun zamandir okuyorum yazdiklrinizi ama bi cesaretimi toplayip hadi burcu diyememistim simdi aranizdayim.Kilom aldi basini gitti artik giydiklerim yakismiyoru gectim giyinmek hosuma gitmiyor kismindayim. Kilom 80.5 boyum 167 . Bundan sonra bende sizinleyim :)

Merhaba Burcu ben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32. boy 155. kilo 82. 1 oğlum var 1.5 yaşında. Aramıza hoş geldin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr

İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda

Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık

Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık

Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi geldi tabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen

Yazdıklarım gitti
neyse kilo bildirimimi yapayım.
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:79.6
Gidrn :1 kilo

Canım çok güzel bir fark 7li haneleride gördün kutlarım inşallah bir daha 8li rakamları görmezsin ve hep daha aşağıları görürsün

Aramıza hoşgeldin burcu
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Bendenizde Banu Topiğin kaptanlığını üstlendim kısa bir süre önce
35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım

Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik 124.5 kgla başladığım bu yolculuğumda 109.3 kgyu gördüm ve Allahın izniylede çok daha aşağıları göreceğime inanıyorum

Teşekkürler cecom
seninde ikili hanelere az kaldı
seni ve kili veren tüm arkadaşlarımı tebrij ederim
işlerinide halletmişsin ne güzel
kolay gelsin canımcım

Selam arkadaşlar. Sabah bir saat öğleden sonra da bir saat yürüdüm. Kaç kere baktım buraya çok hareketli değiliz bu ara.
Cecom aldıklarını güle güle kullan. Öncesi ve sonrası fotoğraf gönder de biz de fikir sahibi olalım. Benim banyom da yapılı değil.
Evet bu hafta brn de çizelge bekliyorum fört gözle...

Hoşgeldin canım.
evet yaa.sessizi geçtim artık ıssız buralar.
bende spiru bi araya sıkıştırıcam bugün inşallah

Hoşgeldin canım.
evet yaa.sessizi geçtim artık ıssız buralar.
bende spiru bi araya sıkıştırıcam bugün inşallah
Evet gün içinde kaç kere yokluyorum ama gelen giden pek yok.
Spor yapınca kendimi iyi hissediyorum. Bi aksilik olmadığı sürece hergün mutlaka bir saat yürüyorum. Hayırlısıyla bi 6 lıları görseydim...

Sporun çok iyi maşallah.
sonucunu alırsın mutlaka eminim canım.
topik kalabalık olunca daha fazla motive oluyo insan.havalarda ısınmaya başladı.
umarım herkes şu rehavetten kurtulup aramıza katılırda birbirimize destek oluruz.

Selam kızlar, ben Zühal 43 yaşındayım 24 -25-26.5 yaşlarında 3 çocuk annesiyim Almanyada yaşıyorum
9. Takımda yarışıyorum eş zamanlı burdanda devam edersem motivasyonum tavan yapar heralde
Zaten Banucum hatırlıyormu bilmem başka bi topikte tanışmıştık sonra yarışmaya girince yoğunluktan devam edemedim oraya
Banum seni burda gördüğüme sevindim cuma listelerde hep takip ediyordum seni son hafta güzel iş çıkardın direncini kırdın sonunda

Burda kimler var bilmiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşırız eminim

Bu arada ben diyete 1.1.2015 de 113.5 kiloyla başladım 05.01.2015 de yarışmaya 110.6 lâ katıldım. En son cuma günü 92.9 kiloydum.
Toplam 20.6 vermiş oldum
Bugün +600 ama yanlış bişey yemediğim için kafama takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…