- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar iyi geceler bildirim yapmaya vaktim olmadı biliyosunuz kitaptan bahsertmiştim 4 günü kazasız belasız. Atlattım bugün yağ yakma diyetini birinci gunundeyim ve gerçekten kilom düştü vede karından ciddi şişlik gitti
Karın ölçüm 103 lerdeydi bugün 98,5 falan kilom 85 ti dun tartıldım 82,5 super 1 aydır kendimi paraliyorum kilo vercem diye muthiş motive oldum sadece ikinci gun öğleden üçüncu gün öğlene kadar biraz zorluyor yapmak iseyenler dip not şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar adım nurcan bu arada
merhaba fıstıklar aranızda yer var mı :) ?
SelamlarHemen bildirim yapayım geç kalmamışımdır umarım. 79.9 Çok bişey gitmemiş ama değil mi ki 70 li kiloları gördüm. Motivasyonum arttı. Geçen hafta 80.7 idi. Başlangıç 88.8
Merhaba Burcu ben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32. boy 155. kilo 82. 1 oğlum var 1.5 yaşında. Aramıza hoş geldinMerhaba burcu hen 29 yasinda bekar bi hatunum. Uzun zamandir okuyorum yazdiklrinizi ama bi cesaretimi toplayip hadi burcu diyememistim simdi aranizdayim.Kilom aldi basini gitti artik giydiklerim yakismiyoru gectim giyinmek hosuma gitmiyor kismindayim. Kilom 80.5 boyum 167 . Bundan sonra bende sizinleyim :)
Yazdıklarım gitti
neyse kilo bildirimimi yapayım.
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:79.6
Gidrn :1 kilo
Merhaba burcu hen 29 yasinda bekar bi hatunum. Uzun zamandir okuyorum yazdiklrinizi ama bi cesaretimi toplayip hadi burcu diyememistim simdi aranizdayim.Kilom aldi basini gitti artik giydiklerim yakismiyoru gectim giyinmek hosuma gitmiyor kismindayim. Kilom 80.5 boyum 167 . Bundan sonra bende sizinleyim :)
Teşekkürler cecomSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr
İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda
Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık
Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık
Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi gelditabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen
Canım çok güzel bir fark7li haneleride gördün kutlarım inşallah bir daha 8li rakamları görmezsin ve hep daha aşağıları görürsün
Aramıza hoşgeldin burcu
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bendenizde BanuTopiğin kaptanlığını üstlendim kısa bir süre önce
35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım
Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik124.5 kgla başladığım bu yolculuğumda 109.3 kgyu gördüm ve Allahın izniylede çok daha aşağıları göreceğime inanıyorum
Hoşgeldin canım.Selam arkadaşlar. Sabah bir saat öğleden sonra da bir saat yürüdüm. Kaç kere baktım buraya çok hareketli değiliz bu ara.
Cecom aldıklarını güle güle kullan. Öncesi ve sonrası fotoğraf gönder de biz de fikir sahibi olalım. Benim banyom da yapılı değil.
Evet bu hafta brn de çizelge bekliyorum fört gözle...
Evet gün içinde kaç kere yokluyorum ama gelen giden pek yok.Hoşgeldin canım.
evet yaa.sessizi geçtim artık ıssız buralar.
bende spiru bi araya sıkıştırıcam bugün inşallah
Sporun çok iyi maşallah.Evet gün içinde kaç kere yokluyorum ama gelen giden pek yok.
Spor yapınca kendimi iyi hissediyorum. Bi aksilik olmadığı sürece hergün mutlaka bir saat yürüyorum. Hayırlısıyla bi 6 lıları görseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?