80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Agzindan bal damliyor hadi insallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim

Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim

Bugün malum mevlüt haricinde akşamda eşimin Amcaoğlunda Kuzenlerle toplanacağız
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadar oda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı

Her hafta eksi görmeye başlamışken kendimi baltalayamam

Kızlarrrrrrrr haftasonuda olsa aman diyeyim kaçamak yapmamaya çalışın Cuma çok çabuk geliyor yine çok güzel rakamlar görelim tartıda

bende takıma katılabilirmiyim:)

Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin
Bendeniz Banu, 35 yaşındayım, biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki tane cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve topiğin kaptanlığını kısa bir süre önce devraldım
Bu arada topiğin en eski ve en ağır elemanı benim tabi bu yakında değişecek
124.5 kgdum 7 ay evvel ama çok şükür sağlıklı beslenmeyle ve sporla ( son bir aydır ) 109.3 kg düştüm ( aslında sabah biraz daha aşağısınıda gördüm ama dünki bildirimim geçerli olan şimdilik

Sende kendini tanıtırsan seviniriz
Bu arada Cuma günleri tartı günümüz Herkes bir önceki haftayla o günün kilosunu ve aradaki farkı bildiriyor ( aslında Tartı günümüz en geç pazar sabahına kadar hatta istersen sende hemen kilonu bildirebilirsin )
Yeni gelen arkadaşları normalde 2.ci bildirimden sonra listeye dahil ediyoruz ama kalıcı olup bol bol bildirim yapan arkadaşlarımıza ufak bir istisnağ yapıp hemende listeye dahil edelim diyorum çünkü ne kadar kalabalık olursak okadar motive oluyor insan üstelik gelen arkadaşlarda listeye dahil olmak için fazladan beklememiş oluyor

Umarım sende aramızda kalıcı olur Ailemize dahil olup hedefine ulaşır çok güzel kilolar verirsin

Gunaydinnn
ya ben dun cizzz yaptim aksam bi tabak el acmasi borek yapmistim oturdum biguzel 1 tabk borek yedim komsudada 5tane mercimek koftesi cok pismanim.cok

teşekkür ederdim bende 23 yaşındayım edebiyat öğretmeniyim :)bekarım 9 martta başladım spora be diyete o zaman 90 kiloydum ayağımdaki problemden dolayı bi kaç gün yuruyemedim ama şimdi 86.4 üm hedefim 50 kilo :)

Desteginiz için Çok tesrkkur ediyorum kizlar haklisiniz en azindan almadim onunde sonunda gidicek bu kilolar iyiki bu gruptayim hepinizi cok seviyorum

Gunaydinnn
ya ben dun cizzz yaptim aksam bi tabak el acmasi borek yapmistim oturdum biguzel 1 tabk borek yedim komsudada 5tane mercimek koftesi cok pismanim.cok
İnsanız tabiki de ara sıra oturuo hesapsız bir şekilde yiyeceğiz. Pişman olma. Arasıra kaçamaklar olsun ki nefsimiz körlensin ve motivasyonumuz yzun süreli olsun

Yaşın itibari ile bizlerden çok şanslısın. Yolun açık olsun
Desteginiz için Çok tesrkkur ediyorum kizlar haklisiniz en azindan almadim onunde sonunda gidicek bu kilolar iyiki bu gruptayim hepinizi cok seviyorum
Canım neden burdayız ki zaten. Birbirimize destek olup bu yolu bitirmek için....
Selamün aleyküm şirinlər
Ve aleyküm selam...
Kızlar kaçaklarımız nerelerde yıldız , mehtap nerelerdesiniz. Dayak geliyor

teşekkürler inşallah veririm bu kiloları bir an önce :)

bugün sabah salata ,patatesi rendeleyip kızarttı annm mücver gidi iki tane ondan yedim üzerine yoğurt döktüm, 5 zeytin,1kk peynir ve yeşil çay
ÖĞLEN:bir kase yayla çorbası,5 kaşık makarna ve biber turşusu
AKŞAM: bir küçük kase taze fasülye ,iki yemek kaşığı yoğurt ve üzerine pul biber :)
bugün sabah 8 den 9 a kadar yürüdüm, akşam 4 ten 5 e kadar yürüdüm:)

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız biraz azim ve gayretle yapamıyacağımız şey yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Eve geldim ama yarım saat sonrada Amcaoğluna çaya gideceğiz
Bugün benim açımdan çok güzel geçti
Sabah 07:00de kahvaltımı yaptım ve saat 10da kendimi sokağa attım Gittiğimiz evi çabuk bulduk Allahtan ve Kurandan sonra ikram olarak tavuk, pilav, tatlı ve ayran vardı tahmine ettiğim gibi

Veeeeeee bu arkadaşınız kesinlikle tadına dahi bakmadı tavuklu pilavın
Kanşekerimin çok çabuk fırladığını idda ettim ve tüm ısrarlara rağmen yiyemem kötü oluyorum pilav yediğimde dedim
Eşimin yengesi maşallah ikramların hepsini yerken ısrarla ye kız birşey olmaz dedi ama yok bana Ayran yeterli dedim

Üzerinede 2 şekersiz çay ohhh daha ne olsun ( tabi arada bol su )

Bu arada çok hoşuma giden birşey daha oldu
Halamızın Görümcelerinden birinin oğlu hoşgeldin dedi sırayla herkese ve benide tabi öptü
O arada babasıda '' Az daha kızın elini öpeceksin diye ödüm koptu lan o kız senle yaşıttır olsa olsa'' demezmi Baştan eşimin halasına muzurluk olsun diye söylüyor sandım hiç üzerime alınmadım hatta halamı gülümseyerek dürttüm kız hala bak genç kız gibiymişsin dedim adamda yok yok ben sana dedim demezmi

Bana hoşgeldin diyen çocukda daha 20 yaşında
32 dişimi göstermemek için zor tuttum kendimi bir hoşuma gitti bu kadar kiloyla bile beni genç kız sanmaları tabi halam hemen izah etti abi o benim yeğenimin eşi diye tabi adamcağız pot kırdım sandı ama bence iyikide öyle sanmış daha bir motive oldum

Hemen menümüde paylaşayım

Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin

ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası

Eve geldiğimde biraz geç sayılır ama hemen yemeğimi yedim çünkü doğal olarak acıkmaya başlamıştım baya baya

Birazdan çakma eltime gidiceğiz ve ondada Allahın izniyle oradanda kaçamaksız kurtulacağım
Mercimek köftesi yapıcağım diyordu yersemde ancak 2 tane ondan yerim diğerleri cıssss

Güzel menü afiyet olsun

Hemen menümüde paylaşayım

Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin

ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası
Menün güzel afiyet olsun

İnşallah hep böyle bildirimler yaparsın her zaman
Sağol canım inşallah. ..hepimiz yapalım bir tek ben değil. ..
Afiyet olsun canım.... güzel bir menü....

Kızlar iyi geceler bildirim yapmaya vaktim olmadı biliyosunuz kitaptan bahsertmiştim 4 günü kazasız belasız. Atlattım bugün yağ yakma diyetini birinci gunundeyim ve gerçekten kilom düştü vede karından ciddi şişlik gitti
Karın ölçüm 103 lerdeydi bugün 98,5 falan kilom 85 ti dun tartıldım 82,5 super 1 aydır kendimi paraliyorum kilo vercem diye muthiş motive oldum sadece ikinci gun öğleden üçüncu gün öğlene kadar biraz zorluyor yapmak iseyenler dip not şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar adım nurcan bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…