- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
Agzindan bal damliyor hadi insallahKızlarrrrrrrrrrrrr aynı şeyi bende düşünüyorum aslında ama eşim her fırsatta kız sana öyle geliyor göbişin ufaldı diyip duruyorama cidden eskiden otururken daha çok yayılırdı artık eskiye nazaran biraz daha ufak elimle ölçünce daha az geliyor elime ve eminim bir gün hiç göbeğimiz yok diyeceğimiz günleride göreceğiz
bende takıma katılabilirmiyim:)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim
Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim
Bugün malum mevlüt haricinde akşamda eşimin Amcaoğlunda Kuzenlerle toplanacağız
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadaroda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı
Her hafta eksi görmeye başlamışken kendimi baltalayamam
Kızlarrrrrrrr haftasonuda olsa aman diyeyim kaçamak yapmamaya çalışınCuma çok çabuk geliyor yine çok güzel rakamlar görelim tartıda
Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin
Bendeniz Banu, 35 yaşındayım, biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki tane cadının Annesiyimİstanbulda yaşıyorum ve topiğin kaptanlığını kısa bir süre önce devraldım
Bu arada topiğin en eski ve en ağır elemanı benimtabi bu yakında değişecek
124.5 kgdum 7 ay evvel ama çok şükür sağlıklı beslenmeyle ve sporla ( son bir aydır ) 109.3 kg düştüm ( aslında sabah biraz daha aşağısınıda gördüm ama dünki bildirimim geçerli olan şimdilik
Sende kendini tanıtırsan seviniriz
Bu arada Cuma günleri tartı günümüzHerkes bir önceki haftayla o günün kilosunu ve aradaki farkı bildiriyor ( aslında Tartı günümüz en geç pazar sabahına kadar hatta istersen sende hemen kilonu bildirebilirsin )
Yeni gelen arkadaşları normalde 2.ci bildirimden sonra listeye dahil ediyoruz ama kalıcı olup bol bol bildirim yapan arkadaşlarımıza ufak bir istisnağ yapıp hemende listeye dahil edelim diyorum çünkü ne kadar kalabalık olursak okadar motive oluyor insan üstelik gelen arkadaşlarda listeye dahil olmak için fazladan beklememiş oluyor
Umarım sende aramızda kalıcı olur Ailemize dahil olup hedefine ulaşır çok güzel kilolar verirsin
İnsanız tabiki de ara sıra oturuo hesapsız bir şekilde yiyeceğiz. Pişman olma. Arasıra kaçamaklar olsun ki nefsimiz körlensin ve motivasyonumuz yzun süreli olsunGunaydinnn
ya ben dun cizzz yaptim aksam bi tabak el acmasi borek yapmistim oturdum biguzel 1 tabk borek yedim komsudada 5tane mercimek koftesicok pismanim.cok
Yaşın itibari ile bizlerden çok şanslısın. Yolun açık olsunteşekkür ederdim bende 23 yaşındayım edebiyat öğretmeniyim :)bekarım 9 martta başladım spora be diyete o zaman 90 kiloydum ayağımdaki problemden dolayı bi kaç gün yuruyemedim ama şimdi 86.4 üm hedefim 50 kilo :)
Canım neden burdayız ki zaten. Birbirimize destek olup bu yolu bitirmek için....Desteginiz için Çok tesrkkur ediyorum kizlarhaklisiniz en azindan almadim onunde sonunda gidicek bu kilolar iyiki bu gruptayim hepinizi cok seviyorum
Ve aleyküm selam...Selamün aleyküm şirinlər
İnsanız tabiki de ara sıra oturuo hesapsız bir şekilde yiyeceğiz. Pişman olma. Arasıra kaçamaklar olsun ki nefsimiz körlensin ve motivasyonumuz yzun süreli olsun
Yaşın itibari ile bizlerden çok şanslısın. Yolun açık olsun
Canım neden burdayız ki zaten. Birbirimize destek olup bu yolu bitirmek için....
Ve aleyküm selam...
Kızlar kaçaklarımız nerelerde yıldız , mehtap nerelerdesiniz. Dayak geliyor
teşekkür ederdim bende 23 yaşındayım edebiyat öğretmeniyim :)bekarım 9 martta başladım spora be diyete o zaman 90 kiloydum ayağımdaki problemden dolayı bi kaç gün yuruyemedim ama şimdi 86.4 üm hedefim 50 kilo :)
Günaydın hatunlar.
Ben deniz grurla iftiharla ve sevindirik olmuş halimle bildirimimi yapıyorum.
Başlamgıç 95.5
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 74.6
Güzel menü afiyet olsunbugün sabah salata ,patatesi rendeleyip kızarttı annm mücver gidi iki tane ondan yedim üzerine yoğurt döktüm, 5 zeytin,1kk peynir ve yeşil çay
ÖĞLEN:bir kase yayla çorbası,5 kaşık makarna ve biber turşusu
AKŞAM: bir küçük kase taze fasülye ,iki yemek kaşığı yoğurt ve üzerine pul biber :)
bugün sabah 8 den 9 a kadar yürüdüm, akşam 4 ten 5 e kadar yürüdüm:)
teşekkür ederim :)Güzel menü afiyet olsun
Sağol canım inşallah. ..hepimiz yapalım bir tek ben değil. ..İnşallah hep böyle bildirimler yaparsın her zaman
Afiyet olsun canım.... güzel bir menü....Hemen menümüde paylaşayım
Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin
ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası
Menün güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?