80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugun sabah tartıldım ve 500 gr vermısım yaa cok uzgunum gercı bı sısılık var bende galıba ay gunu yaklastı oyuzden dıyorum ama hayırlısı
88.5
87.5
ve suan 87
buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
herkese ii akşamlar ben mi geç kalıyorum hep ya kimseyi buLAMIYORUM BURDA SALI GÜNÜ DıYETıSYENE GıDıCEM ıNŞ ondan sonra sürekli aranızda olucam. her gün dersim var spor yapma fırsatım olmıcak ama yine de veririm inş kilolarımı çok öpüyorum herkesi ii geceler dua ile..

Kızlar her gün düzenli 1 saat yürümeye çalışın çünküüüüüüü...

Yürüyüşün Faydaları

1- Yürüyüş kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.

2- Kalp kası dahil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.

3- Her bir kasılmada kalbin pompaladığı kan miktarını artırarak, istirahatte kalp atım sayısını (nabzı) azaltır.

4- Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır.

5- Kan basıncını düzenler.

6- Kalp kasının yan damarlardan beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.

7- Şişmanlık riskini azaltır.

8- Sindirimi kolaylaştırır.

9- Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.

10- Lenfatik dolaşıma yardımcı olur.

11- Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.

12- Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü artırır.

13- Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.

14- Kan yağlarının (trigliserid) düzeyini düşürür.

15- HDL/LDL (iyi huylu-kötü huylu kolesterol) dengesini düzenler.

16- Koordinasyona olumlu etki yapar.

17- eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.

18- Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.

19- Dayanıklılığı artırır.

20- Ynluk duyumunu engeller.

21- Uykusuzluğu azaltır, rahatlamaya yardımcı olur.

22- Vücudun doğal keyif verici hormonları olan endorfinlerin salınımını sağlar.

23- Yaşlanma sürecini geciktirerek, genç görünüm sağlar.

24- Moral, özgüven ve iyimserliği artırır.

Doç. Dr. Levent Köstem - Dr. Aylin Çeçen
Aksu

Yağ mı yakıyoruz yoksa kas mı?

Doğru spor hangi saatte yapılan spordur
Peki spor yaparken kastan mı yağdan mı kaybediyoruz

"Sporu yağ yakmak amacıyla sabah erken saatte mümkünse sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtikten sonra yarım elma veya 4-5 kayısı yiyip 25-30 dk tempolu yürüyüş ten sonra egzersiz yapıp ardından bol karbonhidrat ağırlıklı bir kahvaltı yapmak gerekiyormuş.

Örnek menü olarak; 1 bardak light süt veya bir yumurtanın beyazı veya 1 kk kadar beyaz peynir veya 1 kase yoğurt ne uygunsa.

Akşam geç spor yaptığında yağ yerine kas yakarsın eğer peşinden karbonhidrat almassan dedi."

:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bişey değil canım bende kahvaltıdan sonra yapıyorum sporu ama yapabileceğim bişey yok ..

günaydınlarr herkeseeee bebegçim uğramışsın yine sen uğra kaynamaz kimseler ykki baksana dünden beri 2 sayfa olmamış bile neyse canım öpüyorum seni

günayın herkese 5 günlük tatilden sonra çok şükür işime döndüm kızımda okuluna zemuszemus buarada korktugum haftasonu başıma geldi.diyetimin ilk haftası evde olmamın yüzünden epey bi kaçamak yaptım ama yılmak yok ilk haftalar böyle kazalar olabilir degilmi :kedi: bugün yediklerimide yazayım :
07:45 1 bardak yarım yaglı süt

09:15 1 dilim kepek ekmegi- peynir- domates- salatalık- şekersiz yeşilçay

günaydın arkadaşlar :) asutaha ikimiz varız sanırım sadece,nasılsın canım? Güzel bir hafta diliyorum...

günaydınnnnn kızlarrrrrr hayırlı haftalar herkeseeeeee nasılsınız?opuyorumnanaktan
yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çayla güne başlamış bulunuyorum buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

günaydın yagmurgozlu biraz önce ben de tam seni düşünüyordum nerelerde acaba diye :) Hoşgeldin.
Topiğimizin 600 küsürlü sayfalarını okudum da sabah baktım bizim serradeniz 71.800 kg. lardaymış mayıs ayında,serradeniz cim senin o zamanlarda ki kilo bildirimlerinde yazdığın kg. okuyunca öyle heveslendim ki dedim işte kanlı canlı örnek sana.Kaçamaksız,yağsız güzel bir hafta olacak inşallah.
Sevgiler hepinize opuyorumnanaktan

Telefon

Ev telefonu hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış:

Baba:

"Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum. Nasıl oluyor?"

Anne:

"Aynen ben de... Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon. Ne yapayım bunu."

Oğlan:

"Vallahi ben de Şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum."

Kız:

"E benim de şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki."

Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.

Hizmetçi:

"Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz"

hoşbuldum canım haftabaşı yoğun bir iş günü ancak girebildim nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…