80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eşim ustayı getirdi ve şansa adamın şu ara işi yokmuş hemen yarın bile başlayabilirim demezmi
Neyseki Çarşamba sabahına anlaştık ve Allahın izniyle tadilatımız ( daha doğrusu komşu kaçıran gürültümüz ) başlıyacak

İnşallah gönlüne göre bir banyo tadilatı olur. Sevindim senin adına. ..

İnşallah gönlüne göre bir banyo tadilatı olur. Sevindim senin adına. ..

SAğ olasın canım İnşallah gönlüme göre olur cidden uzun zamandır istediğim birşeydi

Bu arada Kızlarrrrrrr yarın sabah kızkardeşimle İKEAya kahvaltıya gidiyoruz çocuklarla
Zamanlama süper cidden eğer çarşamba olsaydı mecbur erteleyecektim
Yarın sabah gitmeden giremezsem merak etmeyin diye haber vereyim dedim

Menüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.
Akşam: yarı kase etli fasulye yemeyi. 1 kase salata. 3 yk yoğurt.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. şekersiz çay

Slm.kizlar
iki gundur gelemedim midem.berbatti iki gun mide gripi oldum galiba
bugunku menum
sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir biraz mizeralla domates falan zeytin yagla yedim yarim yumurta
Oglen.bi elma kahve
Aksam.bi tabak sadece haslanmis yagsiz makarna ustune patlican yemegi
Ara yesil cay spor yok 2 litre su

Geçmiş olsun canım

gözün aydın Banucum inş.gönlüne göre olur

Mefkurem
Canım hoş geldin hemen ben de kendimi tanıtayım. Adım Nüşabə Azərbaycandan Türkiyəyə qonaq gelmişem. yaş 32. boy 155. kilo 82. 1 oğlum var 1.5 yaşında.
Teşekkür ederim cnm.
Bu arada menünde turşu vardı biliyorsun ödem yapar

Selam tatlım önce geçmiş olsun diyim bende bugün katıldım aranıza adım Zühal

Hosgeldin canm hatta ablacim diyim tabi sorun olmazsa
Ben kendimi tanitayim 23 yasindayim ewliyim 3 yasinda bi oglum war almanyada yasiyorum ewlendigimde 49 kiloydum en son 100 kiloyu gordum artik kendimi toparlama zamani dedim ve burdayim ins hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz

Kızlar ilk menümü yazayım

Sabah 1 tb.sandwich 1 yum.mantarlı menemen

Ara yarımdan az greyfurt 1 bar.kefir

Öğle mantar sote yeşil salata

Ara 1 kivi tarçınlı yoğurt

Akşam 1 tabak yeşil fasülye yoğurt

Su yatana kadar 3 lt olur
Bugün spor yapamadım

Tatlım sende mi buradasın nerde oturuyon
Ben Köln yakınlarındayım
Hepimiz evlendiğimizde dal gibiydikte işte akılsızlık yaptık. Geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakalım şimdi kaç kilolardasın

Bende nürnberg taraflarimdayim kayanamlar sana yakin oturuyolar dortmund tarafinda bem suanda 95.8 ilk hedefim 5 ayda falan kaynanmlara gitmek istiyoruz ozamana kadar 8 li rakamlari gorebilirim ikinci hedefim.ise 7 li rakamlar yazin tr ye gidince annemlere supruz yapmak

Tatlım sen 5 ayda bırak sekizleri yedilere düşersin inan hem yaşın genç senin meto bizimkini ikiye katlar sadece yediklerine dikkat et biraz hareket et verdikçe daha mutlu olacaksın mutlu oldukça daha çok vereceksin

Neyse geç oldu bana müsaade

Sabah erken kalkacağım inşallah ve yine yoğun bir gün beni bekliyor
Kahvaltı faslından sonra kalan malzemeleri alacağım sonrada eve gelince banyoyu boşaltacağım ki eşim dolabını söküp makineyi banyodan çıkarsın

Tabi fırsatım olursa kesin damlarım yine ( en azından eşim gelmeden çünkü ben eşimi tanıyorsam o ardiye olarak kullandığımız Tuvaleti boşaltırken ille yardım et pc başında oturma der )

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

30/03/2015
sabah
1 dilim peynir
domates
salatalık
1 dilim esmer ekmek

öğlen
haslanmıs taze fasulye
az patlıcan saatası
2 tane çiğ köfte

aksam
karnıbahar kavurma
2 kasık makarna
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…