- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Cecom benim bildirimim 80.6geçen hafta
79.6 bu hafta
İnşallah gönlüne göre bir banyo tadilatı olur. Sevindim senin adına. ..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eşim ustayı getirdi ve şansa adamın şu ara işi yokmuş hemen yarın bile başlayabilirim demezmi
Neyseki Çarşamba sabahına anlaştık ve Allahın izniyle tadilatımız ( daha doğrusu komşu kaçıran gürültümüz) başlıyacak
İnşallah gönlüne göre bir banyo tadilatı olur. Sevindim senin adına. ..
Cecom 1kilo verdimCanım kusura bakma benim listede düzeltim hemeno zaman sende 400 grda olsa vermişsin tekrar tebrikler canım
Geçmiş olsun canımSlm.kizlar
iki gundur gelemedim midem.berbatti iki gun mide gripi oldum galiba
bugunku menum
sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir biraz mizeralla domates falan zeytin yagla yedim yarim yumurta
Oglen.bi elma kahve
Aksam.bi tabak sadece haslanmis yagsiz makarna ustune patlican yemegi
Ara yesil cay spor yok 2 litre su
gözün aydın Banucum inş.gönlüne göre olurKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eşim ustayı getirdi ve şansa adamın şu ara işi yokmuş hemen yarın bile başlayabilirim demezmi
Neyseki Çarşamba sabahına anlaştık ve Allahın izniyle tadilatımız ( daha doğrusu komşu kaçıran gürültümüz) başlıyacak
Teşekkür ederim cnm.Mefkurem
Canım hoş geldin hemen ben de kendimi tanıtayım. Adım Nüşabə Azərbaycandan Türkiyəyə qonaq gelmişem. yaş 32. boy 155. kilo 82. 1 oğlum var 1.5 yaşında.
Selam tatlım önce geçmiş olsun diyim bende bugün katıldım aranıza adım ZühalSlm.kizlar
iki gundur gelemedim midem.berbatti iki gun mide gripi oldum galiba
bugunku menum
sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir biraz mizeralla domates falan zeytin yagla yedim yarim yumurta
Oglen.bi elma kahve
Aksam.bi tabak sadece haslanmis yagsiz makarna ustune patlican yemegi
Ara yesil cay spor yok 2 litre su
Saol canm gecti insallh.kimseye bulasmadanGeçmiş olsun canım
Hosgeldin canm hatta ablacim diyim tabi sorun olmazsagözün aydın Banucum inş.gönlüne göre olur
Teşekkür ederim cnm.
Bu arada menünde turşu vardı biliyorsun ödem yapar
Selam tatlım önce geçmiş olsun diyim bende bugün katıldım aranıza adım Zühal
Tatlım sende mi buradasın nerde oturuyonHosgeldin canm hatta ablacim diyim tabi sorun olmazsa
Ben kendimi tanitayim 23 yasindayim ewliyim 3 yasinda bi oglum war almanyada yasiyorum ewlendigimde 49 kiloydum en son 100 kiloyu gordum artik kendimi toparlama zamani dedim ve burdayim ins hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz
Bende nürnberg taraflarimdayim kayanamlar sana yakin oturuyolar dortmund tarafinda bem suanda 95.8 ilk hedefim 5 ayda falan kaynanmlara gitmek istiyoruz ozamana kadar 8 li rakamlari gorebilirim ikinci hedefim.ise 7 li rakamlar yazin tr ye gidince annemlere supruz yapmakTatlım sende mi buradasın nerde oturuyon
Ben Köln yakınlarındayım
Hepimiz evlendiğimizde dal gibiydikte işte akılsızlık yaptık. Geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakalım şimdi kaç kilolardasın
Tatlım sen 5 ayda bırak sekizleri yedilere düşersin inan hem yaşın genç senin meto bizimkini ikiye katlar sadece yediklerine dikkat et biraz hareket et verdikçe daha mutlu olacaksın mutlu oldukça daha çok vereceksinBende nürnberg taraflarimdayim kayanamlar sana yakin oturuyolar dortmund tarafinda bem suanda 95.8 ilk hedefim 5 ayda falan kaynanmlara gitmek istiyoruz ozamana kadar 8 li rakamlari gorebilirim ikinci hedefim.ise 7 li rakamlar yazin tr ye gidince annemlere supruz yapmak
Cecom 1kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?