80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

30/03/2015
sabah
1 dilim peynir
domates
salatalık
1 dilim esmer ekmek

öğlen
haslanmıs taze fasulye
az patlıcan saatası
2 tane çiğ köfte

aksam
karnıbahar kavurma
2 kasık makarna
2 lt su
Selam cnm
İlk yorumumu yapayım
Bence akşam karnıbaharın yanında salata ve yoğurt yeseydin hem daha besleyici hemde daha doyurucu olurdu
Bide bana çiğ köfte ödem yapıyor ertesi gün artı çıkıyom seni bilemem

İyi geceler kızlar sabah misafir gelecek erken kalkmam lazım yarın grş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandım ama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım

Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen ) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle

arkadaşlar aranızda ayran detoksu yapan varmı?..ben yarın başlayacagım..ıse yararsa buradan paylasırım....

Canım ben geçmişte bir kaç kere yaptım ve her defasında fark gördüm ( motive olmak ve ödem atmak için yapmıştım ve 3 günde 1 kg farkta görmüştüm ama işte homini gırtlak yemiştim sonrasında ve tabi geri geldi bir kısmı )
Şimdi yapsam almam çok dikkat ederim tabi ama daha yeni detoksdan çıktığım için 1 ay hiç birşey yapmam

Günaydın kızlar

Sanada Günaydınlar canım

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür evime gelebildim ama şansa bu yakada büyük arıza varmış ve çoğu semtte elektrik kesintisi var ve ne zaman geleceğibelli ddeğilmiş

Ev telefonumda elektrikli olduğundan cebin sarjini idare etmem lazim ama en azindan haber vereyim dedim

Kocaman öpüyorum artik elektrik gelirse damlarim yine olmadi yarin malum daha çok isim var ama elektrikolmayinca karanlıkta oda kaldı :)

Selam kızlar
Benim misafirler biraz önce gitti
Ben kahvemi içeyim sonra ortalığı toplayım
Bugün mutlaka spor yapmam lazım dün yapamamıştım
Sizlerden ne haber
Pek uğramıyosunuz heralde buraya

Banu daha bugünden eksi görmen çok güzel cumaya dahada artar o
Ben kendi adıma bu hafta fazla bişey beklemiyorum normalde daha az yiyodum vücudu şaşırtmak için biraz fazlalaştırdım

Mefkurem
Alıntı yapamadım ama kaçmadım gel burdayım şimdilik. Bu gün oğlumu hastaneye hastaneye götürdük eşimle. Peyvendleri kalıyordu onlara başlayalım dedik. İyne yapıldı hen üz iyne hepsi yapılmadı cuma tekrar götürücez gün sadece prob koyuldu mızmızlanıp duruyor. Şimdi uyutdum hemen buraya atdım kendimi.

Şükür kavuşturana

Valla bütü gün elektrik olmayınca hiç bir şey yapamadım birde üstüne sularımız gitmişti
Elektrik geldi darısı suya
Daha yıkanacak iki posta çamaşır var birde küçük kuzumu yıkıyacağım gece en azından bir kaç gün idare edeyim sonra nasılsa Annemin evine çıkar yıkanırız Allahtan kadıncağız giderken anahtarı bırakmış

Banu daha bugünden eksi görmen çok güzel cumaya dahada artar o
Ben kendi adıma bu hafta fazla bişey beklemiyorum normalde daha az yiyodum vücudu şaşırtmak için biraz fazlalaştırdım

İnşallah azda olsa eksi görürsün canım bol bol su içmeyi ihmal etme yeter

Canım inşallah önemli bir alerjisi çıkmaz kuzunun
Rabbim hastanelere düşürmesin ama eksikliklerinide göstermesin...aminnnnnnnnnnnn
Umarım kuzuda huysuzlanmadan devam eder gün boyu

Geçmiş olsun cnm. Çocuk olunca haliyle sorun bitmiyor.Allah acılarını göstermesin

Kızlar bugünlük benden bukadar

Şu banyoyu boşaltayımda benimki kulağımı çekmesin yine adam yaramaz çocukmuşum gibi bazen seslendiğinde pcye dalınca gelip kulağımdan tutarak kaldırıyor beni gel bakayım buraya diye

Yarın nasılsa usta gelmedende girerim geldiğinde de fırsat buldukça damlarım nasılsa tadilata yardım edecek halim yok

Aklım burada kalacak ama neyse
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Burayada ilk menüyü ben yazayım

Kalkınca 3 kuru erik

Sabah 1 çavdar sandwich 1 yum 4 zeytin salata 2 peynir

Öğle 2 dil fırında ıspanak salata yoğurt

Akşam 2 kaşık.mantar 2 dil fırında ıspanak yoğurt

Su 3 lt olur 45 dak. Bantta yürüyüş

Günaydın güzeller. Hepinize hayırlı sabahlar olsun.
Dün sıkıntılı bir gündü.fırsatım da olmadı yazmaya. Akşam elektrik geldikten sonra okudum yazdıklarınızı.
Şimdi yürüyüşe çıkacağım. Öğleden sonra da kuzumın kulağındaki tüpü aldırmaya gideceğim bi aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…