- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Selam cnm30/03/2015
sabah
1 dilim peynir
domates
salatalık
1 dilim esmer ekmek
öğlen
haslanmıs taze fasulye
az patlıcan saatası
2 tane çiğ köfte
aksam
karnıbahar kavurma
2 kasık makarna
2 lt su
Ben denemedim ama bizim takımda yapanlar oldu genelde 1 gün yaptılar biraz faydası olduarkadaşlar aranızda ayran detoksu yapan varmı?..ben yarın başlayacagım..ıse yararsa buradan paylasırım....
iyi geceler canım..yorumlar için tesekkurlerİyi geceler kızlar sabah misafir gelecek erken kalkmam lazım yarın grş.
arkadaşlar aranızda ayran detoksu yapan varmı?..ben yarın başlayacagım..ıse yararsa buradan paylasırım....
Günaydın kızlar
Rica ederim cnm. Seninlede tanışamadıkiyi geceler canım..yorumlar için tesekkurler
Banu daha bugünden eksi görmen çok güzel cumaya dahada artar olamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr
Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandımama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım
Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izni
Banu daha bugünden eksi görmen çok güzel cumaya dahada artar o
Ben kendi adıma bu hafta fazla bişey beklemiyorum normalde daha az yiyodum vücudu şaşırtmak için biraz fazlalaştırdım
Mefkurem
Alıntı yapamadım ama kaçmadım gel burdayım şimdilik. Bu gün oğlumu hastaneye hastaneye götürdük eşimle. Peyvendleri kalıyordu onlara başlayalım dedik. İyne yapıldı hen üz iyne hepsi yapılmadı cuma tekrar götürücez gün sadece prob koyuldu mızmızlanıp duruyor. Şimdi uyutdum hemen buraya atdım kendimi.
Geçmiş olsun cnm. Çocuk olunca haliyle sorun bitmiyor.Allah acılarını göstermesinMefkurem
Alıntı yapamadım ama kaçmadım gel burdayım şimdilik. Bu gün oğlumu hastaneye hastaneye götürdük eşimle. Peyvendleri kalıyordu onlara başlayalım dedik. İyne yapıldı hen üz iyne hepsi yapılmadı cuma tekrar götürücez gün sadece prob koyuldu mızmızlanıp duruyor. Şimdi uyutdum hemen buraya atdım kendimi.
Selam canım. NasılsınMerhaba tatlişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?