80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç bu kadar çaba sarfetmedim daha önce lilo vermek için. Bir kere de 12 kilo vermiştim ama doğum sonrası olduğu için sporsuz vermiştim. Canım bu sefer hedefimize ulaşalım artık. Bir ay sonra yazlıklar çıkar. Hızlanmamız lazım. ..
LİSTE YAPILMADAN YETİŞEYİM DEDİM
GEÇEN HAFTA ARTIDAYDIM 79.0 BU HAFTA 78.7
Tebtik ederim. İnşallah het hafta - - -bildirim yaparsın...
Tebrik ederim sizi. Helal olsun 3 ayda 20 kilo.
Neler yapıyorsunuz.
Bu arada hoşgeldiniz aramıza. ..

Tebrik ederim sizi. Helal olsun 3 ayda 20 kilo.
Neler yapıyorsunuz.
Bu arada hoşgeldiniz aramıza
Tşk.ederim cnm hoşbuldum.
Ben belli bi diyet uygulamıyorum kafama göre takılıyorum. Sadece 4-5 gün lahana diyetini denedim ve pişman oldum aslında iyi bi deneyim oldu lahananın bana yaramadığını anladım. Zamanla deneme yanılma yöntemiyle bize nelerin iyi gelmediğini bulabiliriz.bunun dışında bulgur ve dönerinde bana yaramadığını anladım.

Hoşgeldin canım.
bravo gerçekten.çok azimlisin.
Yolun çoğunu katetmişsin zaten.
gerisini burada birbirimize destek olarak verirsin zaten
kendimi tanıtayım bende.
adım fatoş
21 yaşında erkek 17 yaşında kız annesiyim.
46 yaşında ev hanımıyım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Geçikmelide olsa geldim

Küçük kuşumu parka götürdüm ve tabi gelincede az dinlen akşamlık hazırla falan derken ancak gelebildim
Bu arada akşam yemeğimide yedim saat 17:00de

Parka tabi yürüyerek gidip geldik ve 30 dakikalık yürüşümüde yapmış oldum o bahaneyle temiz havada

Kaptanım liste yokmu liste.
benden başka soranda yok ama

Yettim şekerim hemen hazırlıyorum canım

Sağ olasın canım inşallah bir an önce başlarda bende rahatlarım
SAbırsızlanıyorum bende bitmiş halini görmek için

Dediğin gibi öncesi ve sonrası resmini çekerim sizlerde farkı görüp iyimi olmuş kötümü olmuş fikrinizi söylersiniz

LİSTE YAPILMADAN YETİŞEYİM DEDİM
GEÇEN HAFTA ARTIDAYDIM 79.0 BU HAFTA 78.7

Valla hesapta sabah yapacaktım ama bundada varmış bir hayır yetiştin

Anammmm Zühallll
Hoşgeldin canım Çok sevindim seni gördüğüme
Maşallah çok çok güzel kilo vermişsin En son seninle görüştüğümüzde kaç kiloydum hatırlamıyorum ama muhakkak listelerde de görmüşsündür 124.5 kg yu gördüm ama şükür artık ufak ufakda olsa gidiyor kilocuklar ve inşallah bende bayramda en geç 2li hanelere inmiş olacağım Allahın izniyle

Haklısın canım burasıda sana motivasyon olacak hem yavaş yavaş burasıda daha kalabalık oldu çok az kaldı yaza ve biz o zamana kadar çok güzel kilolar vereceğiz birlikte

Hoşbuldum cnm.Bende diyordum hiç 40 yaşın üstünde zayıflamak isteyen yokmu.bizim takımdada hep benden küçükler o yüzden seni tanıdığıma sevindim

Ocak başında ben üye olmuştum ilk o topikte yazmıştım.aslında cuma yarışmalarını senden duymuştum.önceden adı yarış olunca ürkütüyordu beni. Yani bilmeden hayır işlemiş oldun. Yanlış hatırlamıyosam ozaman 110 civarlarındaydın.bazen takımları dolaşıyorum kim ne yapmış diye görüyorumki çok azimlisin inş.hep böyle devam etsin

Haftalık Kilo Listesi

İsimler .........................................Geçen hafta ..............................Bu hafta ................................Giden

oynakbasi34 .................................110.9 kg ....................................109.3 kg ................................1.6 kg
Kernaz ...........................................79 kg .........................................78.7 kg...................................0.3 kg
seher_yıldızı ..................................76.2 kg ......................................74.6 kg ..................................1.6 kg
yagmr_2008 .................................78.5 kg ......................................78.5 kg ..................................0
fezay ..............................................96.8 kg ......................................95.8 kg ...................................1 kg
Max Factor ...................................82.4 kg .......................................82 kg .....................................0.4 kg
Eddoras .........................................79.8 kg .......................................79.8 kg ..................................0 kg
Furker ............................................82.1 kg .......................................80.7 kg ..................................1.4 kg
Ncr .................................................85 kg ..........................................85 kg .....................................0 kg

Haftanın sıralaması;

1. Seher_Yıldızı / Oynakbasi34.................................................1.6 kg...............
2. Furker..........................................................1.4 kg.................................
3. Fezay................................................1 kg.................................
4. Max FActor............................0.4 kg.......................
5. Kernaz...............................0.3 kg................
6. Eddoras/ yagmr_2008/ Ncr........0 kg ( kızlar almamakta bence bir başarı )

Bu hafta yine güzel sonuçlar gördük en azında kilo alan olmadı şükür ve eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceğiz
Hepinizi tebrik ediyorum

Demekki fazla birşey değişmemiş kilomda ama bundan sonra 110 direncinide kırdığıma göre artık ufak ufakda olsa eksileri göreceğim ( maalesef benim bünye benle fena inatlaşıyor ama benim ne kadar inat olduğumu daha öğrenemedi sanırım )

SAna minicik bir faydam dokunduysa ne mutlu bana İnşallah burada da birbirimizi motive edip çok daha güzel kilolar veririz

Bütün kilo verenlere ve almayanlara tebrikler
Heralde haftaya listeye bende girerim
Gerçi vücudu şaşırtmak için 2 haftalık dinlenme süresi yapıyorum
Yanlış anlaşılmasın kaçamak yok sadece yeme düzenlerini değiştirdim bide aralar koydum

Canım bende seni tanımak isterim
34 yaşındayım.7 yaşında bir tane sıpam var.ankarada yaşıyorum. Üniden sonra hep çalıştım ama 3 aydır işsizim malesef.
Eylül gibi tartı beni tartmadı ERROR (hata) verdi. yani 96 gördüm. (Hep tombuldum ama 65 70 civarlarındaydım hep. İki kere sigara bıraktım kendimi kaybettim heralde ki o kiloları gördüm. Şükür 2 senedir içmiyorum)O günden beri dikkat ediyorum
Ama sizin kadar hızlı kilo veremedim.vücudum dönem dönem çok direniyor. Şu anda 74-75 gibiyim.

Başlarda bende çok sıkıyodum kendimi az veriyom diye sonra beynime kazıdım eğer ben kaçamak yapmıyor doğru şeyler yiyosam zamanı gelincede vücut yağlardan ayrılmayı kabul edecek
O yüzden aynı şekilde devam et
Nacizane tavsiyem azda olsa kaçamak yapma
Bir kaçamak bizi bir hafta geriye götürür yerimizde sayarız.

Aaa 96 dan 75 düşmüşün daha ne istiyorsun benim hedefim olan rakam keyfini çıkar
Dikkat etmeye devam edersen eminim istediğin kiloya ulaşırsın
Bende bundan sonra yavaş veririm belkide yerimde sayarım ama diyorumya eğer yanlış şeyler yemiyosak no problem

Söylemeyi unuttum benim tartım bozulmuştu yeni aldım ilk başladığım zamanlarda, şu yağ kas ölçenlerden. benimkini göstermiyor acaba bozukmu dedim kızı çıkardım üstüne onunkini gösterdi o zaman çok kötü olmuştum
Şimdi şükür fazlada olsa göstermeye başladı

Canım düzenli olarak katılacağına söz verirsen tabiki senide seve seve listeye eklerim haftaya ( normalde 2 hafta deneme süresi ama bu ara topiğin canlanması için böyle ufak bir esneklik yapmak istiyorum )

Yok canım bende çok sıkmıyorum çünkü ne zaman fazla sıktıysam kendimi sonunda bir tatlı kriziyle karşı karşıya kaldım o yüzden dediğin gibi sadece sağlıklı besleniyorum ( ekmek, şeker, un ve hamurişlerini hayatımdan çıkardım ) elimden geldiğincede sporumu yapıyorum leslie olsun yürüyüş olsun
Dediğin gibi direnç elbet kırılacak zaten bu kilolarıda bir ayda almadım ki bir ayda vermeyi hayal edeyim inan ben bu yaz değil bir sonraki yaz bile 80 yada atıyorum 75ı görsem yine dünyalar benim olur sonuçta yavaş yavaşda olsa günden güne daha sağlıklı ve daha hareketli oluyorum

Canım düzenli olarak katılacağına söz verirsen tabiki senide seve seve listeye eklerim haftaya ( normalde 2 hafta deneme süresi ama bu ara topiğin canlanması için böyle ufak bir esneklik yapmak istiyorum )
Ben burdada o kuralın olduğunu bilmiyordum cnm. Kural neyse o. Ayrıcalık istemem.ben zaten bildirimlerimi yaparım listeyede iki hafta sonra yazılsın ne farkeder
Yalnız burda yüzde uygulaması yapmıyormusunuz herkesin kilosu farklı olunca verme hızıda aynı olmaz

Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar.
Yerinde sayacağınızı hiç sanmıyorum. Azmin daim olsun. İnşallah istediğin rakamlara inersin...
Tahmin ediyorum hissettiğini. Ben şaka yaptım aslında tartı tarttı beni ama bana göre ERROR du.
En son halimde artık kiminle karşılaşsam ne olmuş sana böyle diyorlardı. Annem babam bile kızım bi dur artık dediler. Kendime geldim sonra işte. ..

Ben 2.5 sene öncede vermiştim baya, tabi koruma uygulamayınca hooop 25 kilo geri geldi o yüzden TR ye bile gitmedim inş.eylüle kadar verirsem gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…