80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete 2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye

Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım

Günaydın canım.
Eee her sefanın bir cefası olurmuş. Azıcık sıkıntı olacak iş ki sonuç güzel olsun.

Kızlarrrrrr

Şu anda resmen çıldırabilirim

Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesapta Daha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyor sonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi

Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye

Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerde Eşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum

Ay bu ustalarla uğraşm
ay bu ustalarla uğraşmak sabır işi.iyi bilirim.umarım düzgün birini bulabilirsiniz canım

Kızlarrrrrrrrr

Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş

Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum

Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum

Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayım dün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum

Tatlim kolay gelsin ben yazamadim bu hafta santiyede bi iscimizin basina is kazasi geldi hastane ofis santiye arasinda kosturmaca gecirdim diyet falan bi tarafa yani

Her şerde bir hayır vardır derler. İnşallah sizin içinde böylesi hayırlıdır.
Geç olsun güç olmasım inşallah.
Canım yanlış anlamazsan banyoda neler yaptırıyorsun ve ne kadar tutuyor toplam. Benim de banyo yapılı değil de Ortalama fikir sahibi olmak için soruyorum. Sakincasi yoksa tabi....
Bugün kuzuyu hastaneye götürdüm kulağındaki tüp olması gerektiği gibi düşmüş onu aldırdık , kulaklarını temizledi doktor.
Sonra çıktık kardeşim ve oğluşuma yemek ısmarladım ama ben yemedim . Öyle açım ki dört gözle yemeğin pişmesini bekliyorum.
İzmir köfte ve erişteli bulgur pilavı yapıyorum. Ama yemeğin patatesini de köftesini de kızartmadım. Çok az zeytinyağı ile salçayı kavurup suyunu ekledim onun içine de köfte patatesi attım pişiyor şimdi. Yani kızartması kadar yağlı kalorili olmaz.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim

Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış )
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım

Tatlim kolay gelsin ben yazamadim bu hafta santiyede bi iscimizin basina is kazasi geldi hastane ofis santiye arasinda kosturmaca gecirdim diyet falan bi tarafa yani

Ay inşallah önemli birşey yoktur işçinizde Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Valla bizi arka tarafta bir inşaat başladı inan her dışarı baktığımda içim cız ediyor ne kask var nede emniyet kemeri adamlar tahtalar üzerinde geziyor ( tamam şu an daha 1ci kattalar ama başı belli olan şeyin sonuda aynı olur bence )

Sağ olasın canım sanırım bu daha çabuk bitirecek çünkü iki eleman gelecek sanırım üstelik duşakabin için farklı bir seçenek sununca masrafımız yarıya düştü
Canım benim bir banyo birde küçük tuvalet vardı ( kullanmadığımız ) gelen ustalar; aradaki duvarı yıkacak, o duvardaki peteği söküp başka yere fayans döşendikten sonra ekleyecek, bütün tesisatı gözden geçirecek, eski fayanslar kırılıp molozlar yok edecek, yeni fayansları takacak, yeni tuvaleti monte edecek, kapılardan birini iptal edip duvar örecek ve hol tarafındanda saten boya astarı çekecek, duşakabinin konacağı yere yükselti yapıp yaılıtımınıda yapıcak ( duş teknesi kullanmaya gerek kalmayacak ) ve işcilik 2000 lira tutacak bunlar için ( ki gayet normal bir fiyat bence okadar işe karşılık )

Yeni Tuvalet aldık şu sessiz ve kolay sökülen kapaklardan ; 315 lira ( 400den düşmüş KALEnin )
Bütün avluluktu, tuvalet kağıtlığı, duş köşesi gibi ıvır zıvırlar ; 100 lira tuttu
Lavabo 150 liraya ( mağazada bulamadılar başka şubeden gidip alacağız )
Banyo dolabını Kpnin dükkanı ölmeden devrettiği ortağı yapacak ve eşimin tahmini 500de o tutar
FAyanslar 30 kutu duvar 7 kutu yer 5 kutu dekorativ fayans derken 550 lira tuttu

Valla aklıma gelenlerin hepsini yazdım hee bu arada biz kapılarıda değiştireceğimiz için bir 1500de oradan ( 5 kapı )

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta. 10 zeytin. bir az peynir. çay
Öğlen: 2 sosis 2 dilim ekmek dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor)
Akşam: 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
2 lt su 1 kupa papatya çayı şekersiz çay

Canım hepsini tek tek yazmışsın teşekkür ederim. Benim içinde fikir olmuş oldu. Kazasız belasız bitirmrk nasip etsin Allah (bizde ele derler)

Kızlar nasıl uykum var anlatamam. Menümü yazayım sonra doğru uyku...

Sabah bir büyük bardak su ve bir kupa yeşil çaydan sonra 1 saat yürüyüş
B
Bir parça pırasa bir biber bir yumurta ve lor ile omlet , 2 dilim tam buğday ekmek, 2 zeytin ve bol yeşillik
Ara yarım armut iki lokma tavuk döner (oğluştan ısırdım)
Akşam erişteli bulgur pilavı, bir tabak izmir köfte yoğurt ve yeşillik
Gün içinde bol su ve bol siyah çay
Allah rahaylık versin. ..
İyi geceler arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…