80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlim onemli olmaz mi yaaa can sonucta ve inan cok ikaz edildigi halde bu seyler oluyor neyseki rabbim cikilamayacak bi durumda birakmadi iscimizi ayaginda kirik var sadece 3. Kattan dustu Haftaya sizinle olacagim insaallah hepinizin isleri rastgitsin :) incecik hatunlar olun ben yaniniza gelene kadar :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Kızlar ya benim bilgisayar iyice kafayı yedi üstüne birde küçük kuzum hastalandı
Valla benimde kafayı yememe az kaldı
Dünden beri bir aksiliktir gidiyor Rabbim hayırlara çıkarsın

Fırsatım oldukça girmeye çalışıcağım ama devamlı sayfalarda kapanıp abuk subuk reklamlar açıldıkça deli olabilirim

Kızlar nerelerdesiniz yaaaa. Ben dışarda olduğum halde kaç kere girip baktım.kaytarmak yok kızlar yaza az kaldı.
Cecom bilgisayarında banyo tadilatında biter Allah ın izniyle. Kuzun iyi olsun yeter ki. çok geçmiş olsun.
Çok işim vardı bugün. Şimdi dolmuştayım. Eve gidince uğrarım yine...

Kizlar tadilat şükür tüm hızıyla sürüyor ve kirma işlemi bitti sayilir

Aracı olan ustayla bol bol sohbet ediyoruz bir yandan Bir aksilik olmazsa Sali günü teslim ederim Banyoyu dedi :)))))

eskiye kiyasla inanilmaz ferah olacak

Bir ara küçük kuzuyu bahane edip alt komsuya tuvalete kostuk su icmeye korkuyorum acikcasi ama tuveleti en son sokecek ki gece sorun olmasin diye

Kızlar bugün o kadar çok yoruldum ki sormayın. Dün de dışardaydım ve çok yorulmuştum.dün çıktığımda eşime gömlek almıştım bedenler yanlış olmuş tee kızılaya onu değiştirmeye gittim.
Birde eşime iş yerinden verilen kodexo vardı. Bulunduğum yerde kullanabileceğim bir market yoktu. Alışveriş yaptım ama bin pişman oldum yaptığıma. Poşetler çok ağırdı ve dolmuş çok uzaktaydı. Her on adımda bir soluklandım. Valla yakın olsa ev taksi tutardım ama en az 100 tl tutardı. Omuzlarım nasıl ağrıyor anlatamam kızlar.
Bi de eve gelince deterjan gibi ağır olanları almamıştım(bulaşık olsun çamaşır olsun deterjan gibi çamaşır suyu gibi şeylerin hep büyük boylarından alırım) bi de onun için normal markete gittim. Eve gelince de aylık alışveriş olduğu için eti sütü yerleştir derken canım çıktı. Eşime yemek te yaptım. Makinası boşaltım ve şu an pilim bitmiş durumda. Parmağımı kıpırdatacak halim kalmamış.
Bide menümü yazayım
Sabah iki yumurtadan omlet, 2 dilim tam buğday ekmek,bool yeşillik ve peynir bide malum çay
Ara 3 badem ,üç tatlı kaşığı pekmez (kansızlığım yine artıyor galiba yine baş dönmem başlayacak gibi ve bir de regl oluyorum şu an ondan yedim)
4 gibi de bir tabaktan az fazla tarhana çorba (boool acılı) bol yeşillik ve bir dilim tam buğday ekmek
Az sütlü neskafe
Sabah bir saat spor
Bir kupa yeşil çay ve bool su

Bak canını sıktığınla kaldın. Ne guzel herşey yolundaymış sevindim senin adına.
İnşallah kuzunda iyidir.
Bu arada diyetten naber.

Geçmiş olsun cecom.herşeyde üdtüste gelir zaten.çabuk iyileşir inşallah

Iyi akşamlar arkadaşlar.
bende kurstaydım bugün.
eve gelir gelmez tam buğday ekmeğimi mayaladım.marketten ekmek almıyoruz artık.ben yapıyorum ekmeģi.
sontasında markete gittim.
ama üç ayrı markete gittim.
adımsayarım cebimdeydi.
gelince baktım.5000 adım olmuş.
sporuda çıkardım âradan.
çok yoruldum ama.
çay keyfi yapıyorum şimdide

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür geçte olsa gelebildim

Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )

Gelen Abi sağ olsun her eve lazım Kapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsun Bauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )

Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdan çeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan

Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer

Bak canını sıktığınla kaldın. Ne guzel herşey yolundaymış sevindim senin adına.
İnşallah kuzunda iyidir.
Bu arada diyetten naber.

Evet iyiki öbür usta olmamış adam hem yarım yamalak yapacaktı hemde bize daha pahalıya patlayacaktı
Şimdi herşey tıkır tıkır oluyor hemde biraz daha uyguna geliyor

Valla diyetti hak getire daha doğrusu gündüz ayran ve suyla çaktırmadan geçiştirdim az da olsa ( kahvaltımı yapmıştım düzgün Allahtan ) öğleden sonrada geç saatte çeyrekte olsa döneri hüplettim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıda tabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum

Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim

Bugün akraba günüde var inşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için )

Kızlarrrrrrrrrrrr
Pazar günü klozet söküleceği için mecbur Annemin evinde kalacağım tabi orada internet olmadığı için liste işi Pazartesiye kaldı
O zamana kadarda herkes bildirimini yapmış olur ve en geç akşam listemizi yayınlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…