80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi pazarlar arkadaşlar.
valla bende girip bakıyorum kimse olmayınca yazasım gelmiyo.
hadi arkadaşlar toparlanalım hep birlikte.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.8
Gelen:200gr.

Iyi pazarlar arkadaşlar.
valla bende girip bakıyorum kimse olmayınca yazasım gelmiyo.
hadi arkadaşlar toparlanalım hep birlikte.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.8
Gelen:200gr.
Aynen canım ben de girip bakıyorum kimse olmayınca ben de hevesden düşüyorum
Kilon için üzülme cumaya toparlarsın inşallah.

Kızlar çok üzgünüm anca fırsat buldum pek düzenli giremiyorum inşallah zamanla düzenli giricem kilom 81 oldu yarın gibide regl dönemim başlıcak insallah ilerleyen haftalarda Av daha iyi olucak birde bu hafta 3 gün spor yapabildim bu hafta 6 gün planlıyorum birde kilo bildirimimi geç yaptığım için özürdilerim kabul edin noluuur

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum

Benim maalesef tadilat hala bitmedi hatta cumartesi gelen usta yalap şap iş yapmış o yüzden bugün yapılması planlanan Fayanslar yarına kaldı
Yinede canımı sıkmıyorum sonuçta bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun
Dün ustalar çalışmadı pis işlerin çoğuda bittiği için biraz evime gelip temizlik yaptım bütün tozlar diğer odalarada gitmesin diye
İki gecedir Annemin evinde kaldığımız için giremedim burayada

Hazır evime gelmişken ( Ustaları getiren abi sıva için bu kez başka usta getirmeye gitti ) sizlerede bakayım dedim

Bildirimler yapılmış ne güzel ( ben cuma sabittim ama şu an ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası Çarşamba inşallah biter herşeyde bende kendimi tekrar beslenmeye odaklarım malum yemek düzenide kalmadı ustalara koşturmaktan )
Başka bildirim yapan olurmu bilmem ama akşam üzere listemizi yayınlarım inşallah

Canım geçen hafta kaç kiloydun yazmamışsın ama seni 81 diye listeye kayıt ettim ve haftaya bildirimini yaptığın an senide dahil ediyorum ( ben listeyi yayınlamadan yazarsan bu hafta dahil ederim )
Önemli değil canım benimde yoğunluğum olduğu için liste biraz gecikecek haftaya sende bende daha erken yaparız olur biter

Slmlar kizlar...
Nasilsiniz uzun zamandir ugrayamadim..misafirim vardi..sonrada biz tatile gittik..bugun toparlanip diyetime tam odaklanmaya niyet ettim..su anda reglim kilom84.7 idi sabah..4 ay sure var onumde ins 10 kilo verebilirim tatile kadar...

Hemen sabah kahvaltimi yazayim..
1yumurta
1dilim beyaz peynir
1 dilim kasar
5 zeytin
2 etimek
Marul
1 yesil cay
Ara yarim elma 2 kasik yogurt ve tarcin
Ara 2 etimek kahve
Aksam tarhana corba ve salata

Sehercim eddoras ve oynakbasim ben geri dondum ..bir cok arkadas yeni gelmis..hos gelmis azminiz bol olsun..hadi kizlar toparlanalim..
Bben bisiklet suruyordum ya sanirim bana basen yapti ..neyse artik lesli ve yuruyus planim var...desteklerinizi bekliyorum..

Hoşgeldin yıldızcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…