adaercim saol canım iyiyim tam gaz diyete devam benim bilg. kafayı yedi kendi kendine kapanıp duruyo yağmurgözlü sen nasılsın paylaşım süperdi opuyorumnanaktan
herkese merhaba kızlar bugün acayip bi tembellik var üzerimde sabah bir dilim kek yemeninde pişmanlıgı var gerçi kek yedim diye kahvaltı yapmadım ama inşallah işe yarar.d,yetisyenimin verdiği listeye ancak ögle yemegiyle başlamış olacagım inşallah.kendime gelsem iyi olacak.yılmak pes etmek yok yola devam...:lepi:
günaydınlar kızlar
yarım kalmış isveç diyetinden sonra haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yedim malesef kaydirigubbakcemileklava:
bugün itibariyle kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum
ve çookkk hastayım kafamı kaldıramıyorum
benden haberler bu kadar sizler nasılsınız keyifler nasıl bakalım
günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun ayy salgın var herkes hasta amann dikkat edelim kızlarr sık sık ellerimizi yıkayalım bulunduğumuz ortamı havalandıralım uzun süre kapalı kalmayın eve gittiğimizde tuzlu suyla gargara yapalım burun deliklerimizi tuzlu suyla silelim bunlar aile doktorumuzun tavsiyeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar
yarım kalmış isveç diyetinden sonra haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yedim malesef kaydirigubbakcemileklava:
günaydınlar kızlar
yarım kalmış isveç diyetinden sonra haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yedim malesef
canımmmm geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan
kızlar bugün çok yogundum malum 5 günlük aradan sonra işe dönünce böyle oluyor.
ara 14:30 yarım simit ayran
16:20 1 mandalina nekadar yogun olursam oluyum yemegi asla unutmam kaydirigubbakcemile3
canım denk gelmedik heralde bende seni yeni görüyorum ben eskilerden bir dönem yoğun işlerden dolayı giremedim sonra döndüm işte bu kiloyu ortalama 3 ay gibi bi sürede verdim uyguladığım şeyde klasik diyet bilinen suyumu bol tükettim ve günlük 1 saat yürüyüş yaptım azim çok önemli aslında hedefim 60 olsam bana yetiyo ama ben yine 3 kg daha aşağı çektim hedefi veremesemde önemli değil önemli olan korumak neyse darısı başına inş sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
tşr ederim canım cevabın için yeşil çay kullanıyormusun ben daha önce kullanmıştım iyi gelmişti benim sorunum çok ya su içmem yürüyüşe tek gidemem eşim izin vermez he kendimde biraz üşenciyim bisikletim var çevirmeye üşenirim 2ay çalıştım 1hafta önce işten çıktım çalışırken 8kilo verdim ama şuan veremiyorum aksine alıyorum seninde dediğin gibi vermek değil korumak
evlenmeden 20 kiloyu geçkin vermiştim evlenince ilaçlardan geri aldım malesef sanada tüm arkadaşlarada kolay gelsin başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?