80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa ben neden burada alıntı yapamıyorum şu anda (((

Fezayyy canım ben detoksa başladığım günün sabahı tartıda 111.5i görmüştüm :O yani bugüne kadar aslında 3.5 kg gitti ki yarın asıl net sonuç ortaya çıkar
İnan hiç zorlanmadım ve hiç açlıkta halsizlikte hissetmedim ben ufak oynama yaptım o detoksda mesela yağ ve tuz hiç yok dedi ama sebze gününde salatama çok çok az yağ döktüm, hatta çok az tuz da kullandım tansiyonum düşmesin diye
3 öğün değil 4 öğün yaptım genelde ( yani acıktıkça yedim ) akşam 7den sonra yemedim ama çok acıktığım bir gün 2 kere 1er bardak ayran içtim

Sporda sadece bir gün yürüş yaptım ama bir sonrakinde kesinlikle her gün sporumuda yapacağım bol suyumuda içeceğim Allahın izniyle

Mehtapcığım sizinde gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün kuzucuğu...Aminnnnnnnn
Eeee misafirlerde gider gitmez o zaman sıkı bir programla aramıza dönüyorsun yaza çok çok az kaldı ve en azından bir 10 kg verilecek

Aaa tebrikleeeerr cok basarili bir sonuc! Kocaman opdum ve kutluyorum seniii supersinnn boyle devamnn baktim kilolar ucup gidio sende, ozaman haftaya bende baslarim belki! Bu arada bende cok sevincliyim dun cok korktum kilo aldim diye aksam yemekte biraz kacirmistim. Bugun tartiya ciktim sukur dunki kilodayim 99.9 100 gorseydim cok uzulurdum birdaha sayiya gelmek istemiyorum'. DevaM edicem bakalim sonra annemle pazara gidicez yurucez tabi 25 dklik yol geri donuste topladakmi 50 dk yurumus oluom ha pazardada tabi kosusturmalar bizim hollandanin oturdugum sehirin pazari meshur ve buyuk o yuzden ordada baya yuruyecem. Bol bol yesillik alicam aksamaa salatami yemek istiyorum bu kilolar gidicekkkkkk!!!
Bu arada saat kacda yarin bildirimler yapilmali?
Banu abla buraya hala uyese ona nasil ulasabilirim? Nickini unuttum:s

Slm güzel topic dostlarıNasılsınız kilo veren tüm fıstıkları tebrik ederim

Yasminim tesadüfen akışta gördüm ismini kuzum hoşgeldin bızdık.Nerelere kaybolmuştun bakimm
Seni derhal 6, takıma bekliyorum sıkı takibe alalım olmaz mı hem burda devam edersin hem orda
Bak bak aşkolsun nikimi de unutmuş

Sevgili adaşım cecom güzel sölerin için çok teşekkürler bitanemmm

Kızlarrrrrrrrr nerelerdesiniz yine in cin top oynuyor burada

Bende baya ütü yaptım hatta çok az kaldı birazdan kalanını da devam eder bitiririm
Anam 1 hafta tadilat yüzünden ne çok çamaşır çıktı tabi bir okadarda ütü

Neyseki bitti sayılır
Salı gününe kadar hiç iş kalmasın istiyorum en azından adamlar gelip kapıları düzeltirse sadece salonu temizlemek kalıcak birde halılarımı yaymak

Canım biz en geç pazar öğlene kadar yapıyoruz bildirimleri Sende Pazar sabahı en geç bildirimini yaparsan sevinirim canım
Adaşım buldu seni hadi yine iyisin :) Kesinlikle takıma katılırsan çok daha güzel devam edersin emin ol hem Banu ablan seni boş bırakmaz

Hihhhhhh banu ablamm Hosbuldumm! Ay sorma abla aylardir bosladim burayii, 6 takimi nerden bulabilirim bana link gonderirmisin hemen oraya katilim :)) hahaha abla gercekten nickinini unuttum herkesin hatta, ayy seni gordugume cok sevindim

Hahah tamamdir abla tesekkurler aynenn banu abla buldu beni hihhi,

Günaydın arkadaşlar.
kimsecikler uğramamış henüz.
bende kahbaltımı yaptım.
kursa gidicem az sonra.
canım sıkkın biraz.
hafta içi 700gr. eksideydim.
bugün tartıldım sabit.
o kadarda spor ve bitkisel karışımlara rağmen
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
geçen haftâ:80.2
Bu hafta:80.2
Tam olarak şu moddayım

Sana da günaydın. Canım üzülme hiç diyilse artıda diyilsin.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptık şimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim

Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor

Yarın Allahın izniyle devam

Bu arada şu ana kadar Eddoras, Max FActor, Fezay ve benim haricimde kimse bildirim yapmadı Bekliyoruz sizi kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Pazar akşam üzere yapacağım listeyi ona göre sonradan bilmiyordum yetişemedim demeyin

Canım hafta içi eksi gördüysen kesin ödem vardır inşallah haftaya çok güzel bir eksi görürsün canım

Merhabaaaa guzel bir pazar gunu diliyorum herkese oncelikle, bugun kuzumun dogum gununu kutlicaz 1 yas gununu ablamin ogluAsigim ona adeta teyzembenimm :) beninle ayni gunde dogdu 11 nisan tam teyzesinin kuzusu yaneee :)) gecen hafta ben arkadaslarla evde kutladim ama o gun bi dugun vardi be gitmedim kutluycam diye :)) son sisman yas gunum:))Du. Annemlerde dugune gitmislerdi. Biz haftaya dogum gununu kutlariz dedik o gunde bu gun :) hazirliklar yaptik dunden. Sarmalar pocalar offoff :)) ve tabikide pastaaa bugun ablamla gidip alicaz pastacidan. 3 de hazir olmam lazim ama ben yinede kk bakim dedim:s yetisemicem oefff daha kahvaltimi bile yapmadim. Sanirim yapmicamda gecistircem bugun idare edeyim. Bugun benim icin buyuk bir sinav sauilir :)) bakalim yicekmiyimmm herseyden:)). Hihhi cok opuyorum herkesi gitmem lazim yoksa ablam da beni oper beni almaya geldiginde. Muahmuahhh koskocaman.

Cecooo ablaaa senii unutmadimm vaktim kalmadi gelince karsilikli misket oynicazz kutluyorum seni deli gibi bukadar cok kilo verdigin icinnn canimmbenimmmmmmmm o guzel yanaklarindan muckladimm

Canım kuzunun da senin de doğum gününüz kutlu olsun. İkinizi de öpüyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi

Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim )

Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacak inşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma

Kuzunun doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin...Aminnnnn

Sorma canım dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 beden onu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılar tamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu

Alaikoem salaam ablacimmm ayyy demeeeeeee coooook sevindimm oeff wallahi ben varyacok duygusalimdir mutlu animda bile aglarim gozlerim doldu yahuuuu cok sevindimmm supersin ma sha Allah binkere cok super gidiyorsunn o pantolona kesinlikle in sha Allah gireceksin havalara ucman senin hakkin canimbenimm neguzel bir haber bu ya ay in sha Allah benimde kilocuklar boyle seninki gibi hizli gider suan bu hafta 2,3 kilo verdim alistirma haftamm birde. Cok guzel sinemaya gitmen hahah ay kizin cok tatli ya kac yasinda oldu ? Ay ne cok sevindim , cok tesekkur ettik ablaaa amien..

Dogum gunu bugun cok guzeldi. Tabiki baya bir kosusturdum ablama yardim edicem diye bi yandan kuzum kucagimda o yandan buyana yetismeye calistim o kadar kalabalik degildi 10 kisi vardi e tabi her birinden 2 3 cocuk sayarsak bu baya bi insan oluyor cocuk degil resmen canavar gibiydiler ay wallahi yuzlerine karsi bile diyiyorum ben yaramaz cocuklari hiiiic sevmem hic. Senide goruruz cocugun oldugunda diyen oluyor ama kim ne derse desin bi anne baba cocugu yetistiriyor ve bu nasil yetistirdigine bagli, benim kuzum yasak olan biryere deyse onu cogu kez uyariyorum anlatiyorum yapmayana kadar. Asil bu yasta bebeklik doneminde ogrenir cocuk herseyi daha beyni herseyi taze nasilki ana dilini ogrenebiliyorsa bunuda oyle ogrenir Cok guzeldi kuzum pastayi ablamla kesti sonrada aldim uyuttum baya bi mizmizlaniyordu cunku. Sukur iyi atlattik. Uzaktan bi kuzenimi 1 yildir gormuyorum ve ona sordum cok kilo almismiyim diye. Bana sen hic kilo almamissin dedi 17 kilonun farkindan bahsediyorum hicmi insan fark etmez ben sasirdim. Ciddimisin dedim. Gercekten sen eski 100 kiloyken o goruntu gibi degilsin dedi. Cok mutlu oldum tabi. Ben anlamiyorum gercekten 99.3 kiloyum 85 gibi duruyorum. Kilomu soylesem soka girerler boyumda okadar uzun degilki canim 1,60 kendim bile sasiriyorum bu duruma. Bugun kizlar yine beni iranli kizlara benzettiler. Zaten cogu insan iranli zanediyor beni :) bende kendimi benzetiyorum gerci . Ya bu kilodayken bana hersey yasakmis gibi gelior.. Kendim cok susluyumdur asla bakkala makyajsiz cikmam o derece. Her seferinde kizlar bana cok cekicisin sexysin dediklerinde cok utaniyorum ya yemin ederim aklima dusuyor demeyin lutfen bu kiloyla demek istiyorum cunku kendime yakistiramiorum bu cumleyi. Ama tesekkur edip yerin dibine giriyormus gibi bi hal oluyorum. Oeff bu yasak olayindan kurtulmam lazim
Saat gecenin 02:11 i ve ben hala uyumadim kk yazmadim diye icim rahat etmedi Bide telden yaziyorum zor oluyor Ve 6 takimada yaziyorum yetismek zor oluyorArtik uyuma vakti geldi herkesi cok opdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…