80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler kaptanım cecom.
gideyimde patayeslerimi haşlıyayım

Arkadaşlar bende iftarımı yaptım şükür.
çok acıkmadım aslında ama susadım.
birde ben genellikle iftarda kahvaltı etmeyi severim.şimdi patates salatası yemek biraz zor geldi.
bir kase tarhana çorbası içtim.
bir büyük kasede bol yeşillikli patates salatası yedim.şimdide çayın yanında birkaç tane badem yedim.

Afiyet olsun canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyor eşim aynı sen diyor )

Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken

bende aranıza katilabilirmiyim 88.7 kilom bende zayiflamak istiyorum

Tabiki katılabilirsin
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz ve eminim 7li rakamları görmen çok uzun sürmeyecek
Burası bağımlılık yapar ve emin ol kaçamak yapmamana çok faydası olacaktır

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım
Bir kaç haftadır takımın kaptanlığını üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan pek sık gelemiyor üstelik benim sorumluluk almam bana daha faydalı olacağını düşündü sağ olsun )

Cumadan en geç Pazar öğlene kadar Bildirim günlerimiz Herkes ;

Başlangıç kgsu;
Geçen hafta;
Bu hafta;

Fark; + / -

Olarak bildirimini yapar ve bende bildirimlerin hepsini dereceleriyle değerlendirip liste haline getiriyorum elimden geldiğince Hem birbirimizi takip ediyoruz hemde motive oluyoruz

Yeni gelen arkadaşların normalde 2ci bildirimden sonra listeye dahil olması gerekiyor ama topiğimiz canlansın, bizlerde daha çok motive olalım diye askıya aldım şimdilik Malum Tatil zamanına az kaldı ve okullar kapanana kadar hepimiz en azından bir adım daha hedefimize ulaşmış oluruz inşallah

Dilersen sende cumaya kadar bizimle bol bol paylaşımda bulunup listeye dahil olabilirsin

Allah kabul etsin canım yatana kadar ufak ufak suyunu iç ki susuz kalmayasın
İnşallah yarın çok daha rahat geçer senin için

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim

Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmedi Bu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

Günaydın arkadaşlar
günaydın cecom
Allah muvaffak etsin yavrulaeımızın hepsini.kolaylıklar versin.
benim kızımda üniv.sınavlarına hazırlanıyor.
bende sabah kalktım sebzelerimi ayıkladım.
şimdi pırasam ocakta pişiyor.
yanınada semizotu salatası yiycem.
sabah aabah pırasa ilginç olcak.
Allahım iki kilo bile gitse razıyım

Canım sen oruç da tutuyorsun senden daha fazla gidecek eminim eyer diyetden kenara çıkmazsan.

Günaydın canım
İnşallah kızlarımız diledikleri okulları kazanırlar
Canım keşke pırasayı geceden yapsaydın sabah soğuk soğuk süper oluyor

Emin ol en az 2 kg gidecektir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim

Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu

Kızlar az önce öğlen yemeğimide yedim
bir tabak sabahki pırasa yemeği yanında iki tane salatalık.
bir saat öncede şekersiz türk kahvemi içmiştim.
az sonrada çarşıya gidicem.
biriki ufak tefek alıcağım şey var.
bu arada yarın için döner alırım marketten.
ay yarını iple çekiyorum.
sebze beni hiç doyurmuyor yaf.
arkadaşlar niye kimse paylaşımda bulunmuyo.anlamıyorum.
iyice ıssız oldu buralar.
kendi kendime konuşuyor gibiyim
burası eskiden böyle değildi

Selamun Aleyküm Ablalarım
Nasılsınız bakalım? :)
Buraya bir kaç defa yazmamın ardından.Konuyu takibe almıştım Dün bir kere bildirim geldi.Baktım ohoo 10 sayfa yazı yazılmış
Bende dedim neyse misafirsin dedim.Bir kaç mesaj okuyup moral vermek için yazayım dedim
80.8'e kadar düştüm ama kendimi müsade edip yiyince ve tuvalet problemi olunca 2 kilo kadar fazla gösteriyorum :) Kısa sürede 2 kilo almısım vahh vahh tühh tühh diye üzülüp moralimi bozmuyorum.Çünkü onlar kilo değil :) Bende Allah kabul ederse ilk 3 gün niyetliyim çok şükür dünü atlattık :) bugünü de saymazsak 1 günümüz kaldı
Perşembe günü 5'te 5 diyetine başlayarak vücudu metabolizmayı şaşırtmayı planlıyorum.
5 kilo vermeyi beklemiyorum Almış gibi gözüktüğüm 2 kilo gitsin yeter :)
Başlayacağım zaman başladım diyerek yazarım inşallah
Herkesin fit olması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…