80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaaaaarrrr3 uncu gunum ve 1,6 kilo ucup gitti. Cok mutluyum 101,5 kilodan 99.9 oldum. yarin yine tartilip bildirim yapacagim. Ve tartilip da yemicem kesinlikle aksine hirslanacam motivatiemiz eksikkkk olmasin in sha Allah.
Tebrik ederim canım maşallah hadi gözün aydın

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Ben geldimmmmm

Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik

Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar )
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk

Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığım oturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedi len dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün

İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası )

Kizlaaaaarrrr3 uncu gunum ve 1,6 kilo ucup gitti. Cok mutluyum 101,5 kilodan 99.9 oldum. yarin yine tartilip bildirim yapacagim. Ve tartilip da yemicem kesinlikle aksine hirslanacam motivatiemiz eksikkkk olmasin in sha Allah.

Helalllll
Rabbim bir daha asla sana 3lü haneler göstermesin...Aminnnnnnnnnnnnnn

İnşallah yarın dahada aşağısını görürsün ve hep daha aşağıları çıkar tartı günlerinde karşına Fıstığımmmm

Alaikoem salaam Neguzel bir gun gecirmissin abla yaaa kiskandimm simdi Ben tabi tum gun evde oturdum yine spor yok hicbisi yok haftaya basliorum in sha Allah. Bu arada D vitamini dedin ya benimkisi yine yerlerde surunuyor Ne yapsam ne etsem 4 yildir ugrasiorum yine sukur toparladim oncesi cok fenaydi tam yerdeydi yani. Hap ve agiz yolu vitamini kullaniorum aylik ama hapi hergun almaya calisiorum. Bu aradaa amaninnnnn bolmuu olduuu simdii pantolonun oef cok sevindim yaaa benimkiside yakinda in sha Allah oyle olur suan mutluyum 3 gun icinde 1,6 verdigim icin. Amienn abla hickimse hickimse 3 sayilara gelmesin daha yeni aksam yemegi yedim biraz pisman oldum sanki cok yemisim gibi geldi.. Sac kavurma vardi ve annemin yaptigi ince yuvka emek, cok acikmisim 1,5 yuvka ekmek yedim ve yarim tabak gibi kavurma ve 1 sogan karnimi doyursun yine tum sogani yedim wallahi corbada vardi ama onu tamamen unutmusum icemedim. NEyse yarin artik aksam yemegi olarak corba iceriim. Bugun biraz kacirdigim icin. Neyse ya bu da bi ders olsun bana artik yemeden once tabagimi olculu hazirlayayim. Yarin tartilmak istemiyorum acikcasi :s o 100 kilodan kurtuldugum icin korkuyorum belki bugunku aksam yemeginden kilo almisimdir ? :s. Ama durmadan su icecem simdilik 1 litre bitti yatana kadar daha 2 litre var ve yesilcay icecegim veya form cayi kayisili.

Canım bence bundan sonra akşam yemeğini yerken hepsini ölçülü olarak tabaklara koyup hepsini önüne diz hem azmı çok mu daha net görürsün hemde gözün doyar ( maalesef bizim mideler değil gözler aç )
Emin ol o zaman ay çokmuş diyip bir kısmını yemezsin bile

Eminim yarın dahada aşağısını göreceksin ve artık hep aşağı doğru inecek ibreler
Yarını iple çeker oldum Umarım herkes eksi bildirim yapar

Bu arada seni listeye dahil ediyorum yarından itibaren çünkü eminim daimi olucaksın ( kaçmak yok hedefi görmeden ) üstelik en çıtır takım arkadaşımızsın ve bir an önce motive olup dahada çabuk hedefine ulaşman gerekir

İyi akşamlar canlar nasılsınız.

Sanada iyi akşamlar
İyiyiz şükür sen nasılsın bakalım

Ewet abla zaten asil bizim gozlerimiz ac midemiz tok :)) ya gercekten dedigin gibi goz onunde tartmak ama ben daha yeni bi karar verdim. Ve ilk 2 ay her aksam yemegi cesetli lezzetli salatalar yemegi dusunuyorum hem daha hafif ben zaten hafif yemekleri severim aksamlari. Yanina bi corba yada ayran veya yogurt. Yani hergun ana yemegi salata olacak ama. Umarim dedigin gibi daha asagisini gorurum. Zaten o sinirle kendime kizginligimla kalktim 25 dk yurudum kosubandinda. . Ewet beni listeye ekle abla bende varim kesinlikle , hahaha siz benden citirsiniz !!

Süpersin canım İşte budur

Hatta bence bundan sonra sen her gün menünü bizimle paylaş ve eğer kaçamak yaparsan sporuna bugünki gibi yine 20 - 25 dakika ceza ekle Emin ol kaçamak yapmayacaksın yada yapsanda kesinlikle yinede eksi göreceksin

Kizlar iyi aksamlar ben geldim ve diyeti tamamen bozdum son üç ayım var zayiflamam lazim belki 80bile oldum hatta olmusumdur moralim cok bozuk ne guzel incelmistim gne eskiye dondum tartilmadim ama kilo aldigim kesin

Hihhi ablam benim Cok ozlemisim seni ya cidden soylemeden edemedim diger banu ablayida cok ozledim o niye yok ya Ewet hergun menumu paylasicam sizlerle dogru diyorsun abla ama sonra ya yersem spor yapicam ben sonra diye dusunmekten:s ben en iyisi disiplinli devam edeyim mecburum daha 3 ayim kaldi wallahi ben napicam yahu:s 25 kilo gidicek mecbur! 75 kilo gormem lazim hem trde devam edicem o 1 ay 10 kiloyuda veririm zaten trde ben kolay veriyorum hem gezmekten hem o sicakta sular icmekten. 65 oldummu geriye kalan 10 kilo daha kalior onuda izinden geldikten sonra veririm durmak yok bu sefer sonuna kadar devam Yazicam yarin in sha Allah menumu ve kilomu:) opdummmmmm

Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum

Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg ( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )

Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %

Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyor TAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn

Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğinde İnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı

Kizlar iyi aksamlar ben geldim ve diyeti tamamen bozdum son üç ayım var zayiflamam lazim belki 80bile oldum hatta olmusumdur moralim cok bozuk ne guzel incelmistim gne eskiye dondum tartilmadim ama kilo aldigim kesin

Canım tekrar aramıza hoşgeldin
Seni gördüğüme çok sevindim ama keşke kilo almamış olsaydın
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok diyip sil baştan çok daha enerjik başlıyoruz o zaman birlikte zayıflamaya
Canım nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama ben bu hafta 5 günde 5 kg diyetini yaptım bir kaç arkadaşla ve sonuç benim için çok çok iyi tabi yarın net sonuç olacak ama bu bile beni tavan yaptıracak bir sonuç
Yine sen bilirsin ama bir dene istersen hem 3 ay içinde bunu ayda bir yapsan 10 kg en azından garanti gitmiş olacak
Ben yarın kendime abartmadan serbest gün ilan edip Pazar günü tekrar 2.ci tura başlıyorum ( büyük ihtimalle 2li haneleri görene kadar devam ederim çünkü cidden hiç rahatsız olmadım yani 3 tur yeter sonra tekrar sağlıklı beslenmeye dönebilir ve takıldığımda bunu yaparım abartılı ve karbonhidrattan fazla yenmediği sürece geri alınmıyormuş hatta 70 kgla başlayıp 48 kgya düşene kadar bu şekilde devam eden bir bayan 8 sene hiç kilo almamış tabi abartıldığında atıyorum 5 kgnun 2 si geri gelebiliyormuş ama ona asla müsaade etmem )

Canım adaşım çok yoğun bu ara hem Annesinin rahatsızlığına koşturuyor hemde 6.cı takımın kaptanlığınıda yapınca buraya pek fırsatı olmuyor ( kaptanlığıda hem bana sorumluluk olsun hemde yoğunluktan ilgilenemiyor diye bana devretti )
Ben onun takımınada yazıyorum sırf kopmak istemediğimden SAğ olsun hiç elini üzerimden çekmiyor yüreği güzel arkadaşım

İnşallah herşey gönlünce olurda Türkiyeye gelene kadar çoook güzel kilolar veririz birlikte

Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82
bu hafta: 81.1
Veeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynamak istiyorum vallahi

Eddoras alıntı yapamıyorum nedense :)
Canım kesinlikle çok güel bir sonuç sonuçta üzerinde ufak oynamalar yaptım ben tam uymadım yani
Mesela ben sebze gününde sırf salata yemiştim ama çok az yağ ve tuz ekledim tansiyonum düşmesin diye
Yumurta gününde de yani bugün sabah çok çok az hakiki tereyağ ekledim omletime
O 4 gün içinde de sadece 1 kere yürüyüş yapabildim

Yani harfiyen uymuş olsam kesin 5 gider ama bu kez belki rahatsız olurum diye korktum tabi Pazar başladığımda daha dikkatli yapacağım bakalım o zaman ne göreceğim tartıda ( sporda kesin olacak her gün )

Cecom cok sewindim xanm ha hayret cok az kaldi ikili hanelere bende heveslendim nugun basladim hadi hayirlisi bakem
Kilo bildirimi
gecen hafta.95.7(di galiba tam.kusirati hatirlamiyorum malasef)
Bu hafta.95.1
Ins detoksum.bitince en azindan bi 3 kilo gider yaacecom sen bekadar yapmayi dusunuyosun bide zorlandinmi bide mesela.bugunn patatesden baslicam ya sayiylami yedim doyana kadarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…