80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm

Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktı artık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı

Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdım inanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu )
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım )
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı ) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı

Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attım hak ettim eşimde ses edemez artık

Güzel geçmesine çok sevindim canım
Sana kesinlikle katılıyorum karakter vardır tamam ama Anne baba o çocukları yoğuruyor ( terbiye ediyor yani )
Benim iki kızımda daha 10 aylıkken emekleyerek bir yerleri kurçalamak istediklerinde onlara kesin bir şekilde Almanca '' Nein '' yani Hayır derdim parmağımı sallayarak ve inanın ikiside kurçalamadan bırakırlardı
Hatta eşimin Halaları şu ara benim çakma eltiye o konuda çok kızıyorlar hatta onun kızı için Mikser diyorlar çünkü 2 yaşında cadı ama hala her yeri kurçalar ve kesinlikle yapma etmeden anlamaz hatta Annesi sırf dursun diye eline Ceptelefonunu verir Pepee açarak
O zaman bile az izler sonra elinde telefon gider kurçalamaya ve eşimin halaları hep derler şu çocuğa artık sınır koy bak yarın öbür gün başa çıkamayacaksın diye Benim çakma eltide hemen der ay daha çok ufak hala büyüdüğünde öğrenir nasılsa diye Hemen halamlarda beni örnek gösterir buda iki çocuk yetiştirdi ki ilk çocuğu doğduğunda kendi daha çocuk yaştaydı ama yinede her türlü terbiyelerini çok güzel yaptı diye
Benim küçük kuzu onlara gittiğimizde orta sehpadaki süsleri elemeye bir iki kalkıştığında anında onada tepki verirdim ve ufacık çocuk oturduğu yerde parmağını sallayıp '' Neinnn '' derdi

Yani ne verirsen çocuk onu alır o yüzden Anneler hiç o konuda şımartıp sonradan ay benim çocuğum yaramaz demesin Çok az çocuk vardır anlamaz onlardada genelde hiperaktivite çıkar ilerleyen zamanlarda
Benim kızkardeşimin ikizler öyle kızkardeşim aman çocukluğunu yaşasınlar der ama yeri geldiğinde kudurmayı okadar abartırlar ki benim küçük kuzuya zarar verirler dün Parkta resmen scooterı kuzumun üzerine sürdü resmen tabi bizimkide o an bir düştü kendi scooterinin üzerinden ve resmen kuyruk sokumunun üzerine düştü ve yarım saat ağladı hani kızkardeşimle aramız bozulmasın diye fazla tepki vermedim ama inan başka bir çocuk yapsaydı ensesine şaplağı yemişti ne yapıyorsun len sen diye

Kızlar merhaba
Başlangıç kilom 85
Geçen hafta 81
Bu hafta 80
İki haftayı 81 de geçirdikten sonra şükür 1 kg. Gitti

Canım süpersin ha gayret önümüzdeki hafta 7li rakamları göreceksin inşallahhhhhhhhhh

Kızlarrrrrrr daha bildirimler eksik o yüzden yarın sabaha kadar bekliyorum ve en geç 12de listemizi paylaşıyorum ( hani olurda evinde internet olmayan iş yerinden girerse diye )

Dogru wallahi bende aynenn NEE MAG NIET DAT GAAN WE NIET DOEN HE ! Diyorum hollandacada , bu arada almancaya benziyorYine kalkistiginda sesimi yukseltiyorum yine dinlemediginde ellerine hafifce vuruyorumki anlasin yasak oldugunu tabi acitacak kadar degil asla kiyamam ben askima, cizz oeffff da diyorum anlasin diye bazen cayimi almak istiyor soyle bi parmagini yaklastiriyorum cayin sicakligini hissetsin diye cizz diyorum oda kendiliginden dokunmuyor biliyor ozaman. Dun zaten tehlikeli yerlere gidiyordu emekleyerek bende korktum pesinden gittim daha 3 kisi henuz gelmisti ablamin evine dogum gune bende korktum bagirdim bebisime wat doe jij nou mag niet !! Vs vs seyler diyordum sonra icerii girdim bi abla cok iyi yapiyorsun yasemin dedi Hani o kilomu sordugum kuzenim :)) Bende tabiki simdiden alistirmak lazim dedim bi baskasida aman o ne anlar felan demisti :)) bende orda baya anlattim sonra hak verdi O evli cocuklu ben bekar . Ve bebisim oje surdugumde direk yanima gelir ve ojemi elimden almaya calisir bende anlatmaya calisiyorum ve tabi dokunamiyorum ellerim ojeli diye, zaten kac kac ojelerimi alip kaybetti sipaa . Esinin halalari hakli gercekten iyi yetistirmissin sende abla ve boylede olmasi gerekiyor, bizde sukur cok akilliydik kucukken 4 kardessiz annem anlatiyordu hem bende hatirliyorum kucuklugumu bi misafire giderken oyle uslu uslu otururdumki oyle olmasa rahmetli babamin bi bakisi yeterdi wallahi Kim ne derse desin aman kucuk anlamaz demesinler wallayi ne fenalar bebisler herseyi anlar ve hissederler Bizim bebisde baya bi hyperactief kesinlikle yerinde duramiyor 1 saniyelik resmen hic durmazki evin heryerinde dolanir kapilari iteler odama girer uyurken Bende onu tabi kucaklayip yiyip bitiriyorum ablam ise gittigi icin cogu gunler bizde kaliyor :) ohh burdada yatagi hazir anaannesi sevgiyle boguyor daha ne istesin bizimkiside niloyaya asikkk anam nasil seviyorr mecbur bisi yedirirken tvden veya youtubedan niloyaya baktiriyoz. Gerci benim dizilerimede bakiyor hahaha telden baktigimda kucagima aliorum beraber izliyoruz 5 aylikken gecen yaz benimle aski memnuya bakmisti hahah. Aayy ablaaa kizkardesinin cocuklari yaramazdi dimi gecen yaz anlatmistin. Aynen wallahi kendi kanindan oldugu icin atsan atilmaz satsan satilmaz misali kardestir mecbur katlanilcak

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum

Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım

Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer

Karşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diye gelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )

O gider gitmez yaparım listemizi artık bildirim yapan yapar yapamayan şansına küssün

Benden günah gitti listeyi yapıyorum

Haftalık kilo Listemiz

İsimler/ Dereceler .......................Geçen hafta ...........................Bu hafta ..........................Giden

1. oynakbasi34 .............................110.3 kg .................................108 kg .............................2.3 kg
2. yagmr_2008 .............................78 kg .....................................77 kg ...............................1 kg
3. Max Factor ................................82 kg .....................................81.1 kg .............................0.9 kg
4. fezay ...........................................95.8 kg ..................................95.1 kg .............................0.7 kg
5. Eddoras .......................................80.2 kg .................................80.2 kg .............................0 kg

Kızlarrrrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum şükür bu haftada hiç artı çıkan yoktu
Allahın izniyle haftaya çok daha güzel bildirimlerimiz olur inşallah

Merhabalar arkadaşlar.
cecom diyet nasıl gidiyor hiç yazmamışsın.
maxfactor arkadaşımda yapıyordu.
yazdnzda benmi kaçırdım bilmiyorum.
bende bugün başlıycaktım.
aslında başladım bile ama devamı gelicekmi bilmiyorum.
gece eşim recep ayının ilk günü yarın oruç tutalmmı dedi.bende yarın diyetd başl8yorum dedim.
oda sen tutmazsan bende turmam dedi.
bende hem onu hem kendimi bu sevaptan mahrum etmiyim dedim.
gece 2de eşime börek ısıttım yanında ayran ve yumurta.
bende patates haşladım.üzerine pulbiber ekip yedim.yanındafa az yoğurt yedim.
ama akşamada patates hiyebilicekmiyim bilmiyorum.
cecom bi akıl versene.oeuçluyken olurmu bu diyet.biede bugün senin sebze günün heralde.ne yediğini yazsana fikir olur bizede

Canım Allah kabul etsin bence oruçluyken yapama. Evet biz dünden başladık bu gün sebze günü ben marul-domates-salatalık-sirke-limon salata yapdım onu yiyorum.

Allah kabul etsin canım orucunuzu
Aslında bende düşünüyordumda detoksa başlayınca bozmak istemedim acıkcası eşimde sağ olsun böbrekleri tutuyor diye senelerdir oruç tutamadığından o konuda sıkıntı olmadı
Canım madem oruca niyetlendin keşke detoksa başlamasaydın hani zor olur senin acından
Akşam yiyebileceksen ye patatesini bozmadan ama çok kötü olurum dersen önden 1 kase çorba içip öyle devam et bence detoksuna ( insan oruçlu olunca çorba iftarda çok iyi geliyor )

Bugün evet sebze günüm ve sabahtan beri iki kere koca birer kase marul, soğan ve salatalıkla salata yaptım kendime ( bol limonlu hatta eğer yiyemem dersen çok çok az zeytinyağ ekle istersen )
Yada yemek tarzı birşey isterim dersen pırasa yapabilirsin kendine yada ıspanak gibi birşeyler yapabilirsin
Ben hiç acıkmadım şükür artık akşamada koca bir kase salatamıda yer kalan süredede sıvı takviyesi yaparım

Yarın Allahın izniyle et günüm
Kızımda yapıyor bu detoksu bu hafta yarın ben tonbalığı yemeyi düşünüyorum o sevmediği için tavuk döner yerim dedi hatta ben belki çok çok az da dönerden eklerim ( göz hakkı kadar 2 kaşık gibi çünkü bütün gün yiyemem onu )

Canım Allah kabul etsin bence oruçluyken yapama. Evet biz dünden başladık bu gün sebze günü ben marul-domates-salatalık-sirke-limon salata yapdım onu yiyorum.
evet biliyirum canım ama irucuda erteleyemem sonuçta.üç gün tutmam lazım.
hem oeuçluyken daha iyi nefsime hakim olueum siye düşündüm

Sağol canım ya.hemen yetiştin
evet çorba iyi olur gerçektende.minik bir kase.sonrasındada patates salatası yapayım bende.sebze yemeğine çok azda olsa yağ konmuyordu değilmi canım.
sanırım en zoru ilk iki gün

evet biliyirum canım ama irucuda erteleyemem sonuçta.üç gün tutmam lazım.
hem oeuçluyken daha iyi nefsime hakim olueum siye düşündüm

Canım eğer Oruçluyken sıkıntı yoksa o zaman devam etmeye çalış
Sadece ufak bir ek olarak 1 kase sıcak çorbanı ekleki miden rahatsız olmasın

Normalde olmaması gerekiyor ama çok az ekle bence
Ben geçen hafta hep çok çok az kullandım ( salatada ve omlet yaparken ) ve yinede çok güzel gitti hani engel olacağını düşünmüyorum vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…