Dogum gunu bugun cok guzeldi. Tabiki baya bir kosusturdum ablama yardim edicem diye bi yandan kuzum kucagimda o yandan buyana yetismeye calistimo kadar kalabalik degildi 10 kisi vardi e tabi her birinden 2 3 cocuk sayarsak bu baya bi insan oluyor cocuk degil resmen canavar gibiydiler ay wallahi yuzlerine karsi bile diyiyorum ben yaramaz cocuklari hiiiic sevmem hic . Senide goruruz cocugun oldugunda diyen oluyor ama kim ne derse desin bi anne baba cocugu yetistiriyor ve bu nasil yetistirdigine bagli, benim kuzum yasak olan biryere deyse onu cogu kez uyariyorum anlatiyorum yapmayana kadar . Asil bu yasta bebeklik doneminde ogrenir cocuk herseyi daha beyni herseyi taze nasilki ana dilini ogrenebiliyorsa bunuda oyle ogrenir Cok guzeldi kuzum pastayi ablamla kesti sonrada aldim uyuttum baya bi mizmizlaniyordu cunku . Sukur iyi atlattik. Uzaktan bi kuzenimi 1 yildir gormuyorum ve ona sordum cok kilo almismiyim diye. Bana sen hic kilo almamissin dedi 17 kilonun farkindan bahsediyorum hicmi insan fark etmez ben sasirdim. Ciddimisin dedim . Gercekten sen eski 100 kiloyken o goruntu gibi degilsin dedi. Cok mutlu oldum tabi . Ben anlamiyorum gercekten 99.3 kiloyum 85 gibi duruyorum. Kilomu soylesem soka girerler boyumda okadar uzun degilki canim 1,60 kendim bile sasiriyorum bu duruma. Bugun kizlar yine beni iranli kizlara benzettiler. Zaten cogu insan iranli zanediyor beni :) bende kendimi benzetiyorum gerci . Ya bu kilodayken bana hersey yasakmis gibi gelior.. Kendim cok susluyumdur asla bakkala makyajsiz cikmam o derece. Her seferinde kizlar bana cok cekicisin sexysin dediklerinde cok utaniyorum ya yemin ederim aklima dusuyor demeyin lutfen bu kiloyla demek istiyorum cunku kendime yakistiramiorum bu cumleyi . Ama tesekkur edip yerin dibine giriyormus gibi bi hal oluyorum. Oeff bu yasak olayindan kurtulmam lazim
Saat gecenin 02:11 i ve ben hala uyumadim kk yazmadim diye icim rahat etmediBide telden yaziyorum zor oluyor Ve 6 takimada yaziyorum yetismek zor oluyor Artik uyuma vakti geldi herkesi cok opdum..
Kızlar merhaba
Başlangıç kilom 85
Geçen hafta 81
Bu hafta 80
İki haftayı 81 de geçirdikten sonra şükür 1 kg. Gitti
Güzel geçmesine çok sevindim canım
Sana kesinlikle katılıyorum karakter vardır tamam ama Anne baba o çocukları yoğuruyor ( terbiye ediyor yani )
Benim iki kızımda daha 10 aylıkken emekleyerek bir yerleri kurçalamak istediklerinde onlara kesin bir şekilde Almanca '' Nein '' yani Hayır derdim parmağımı sallayarak ve inanın ikiside kurçalamadan bırakırlardı
Hatta eşimin Halaları şu ara benim çakma eltiye o konuda çok kızıyorlar hatta onun kızı için Mikser diyorlar çünkü 2 yaşında cadı ama hala her yeri kurçalar ve kesinlikle yapma etmeden anlamaz hatta Annesi sırf dursun diye eline Ceptelefonunu verir Pepee açarak
O zaman bile az izler sonra elinde telefon gider kurçalamaya ve eşimin halaları hep derler şu çocuğa artık sınır koy bak yarın öbür gün başa çıkamayacaksın diyeBenim çakma eltide hemen der ay daha çok ufak hala büyüdüğünde öğrenir nasılsa diye Hemen halamlarda beni örnek gösterir buda iki çocuk yetiştirdi ki ilk çocuğu doğduğunda kendi daha çocuk yaştaydı ama yinede her türlü terbiyelerini çok güzel yaptı diye
Benim küçük kuzu onlara gittiğimizde orta sehpadaki süsleri elemeye bir iki kalkıştığında anında onada tepki verirdim ve ufacık çocuk oturduğu yerde parmağını sallayıp '' Neinnn '' derdi
Yani ne verirsen çocuk onu alır o yüzden Anneler hiç o konuda şımartıp sonradan ay benim çocuğum yaramaz demesinÇok az çocuk vardır anlamaz onlardada genelde hiperaktivite çıkar ilerleyen zamanlarda
Benim kızkardeşimin ikizler öyle kızkardeşim aman çocukluğunu yaşasınlar der ama yeri geldiğinde kudurmayı okadar abartırlar ki benim küçük kuzuya zarar verirlerdün Parkta resmen scooterı kuzumun üzerine sürdü resmen tabi bizimkide o an bir düştü kendi scooterinin üzerinden ve resmen kuyruk sokumunun üzerine düştü ve yarım saat ağladı hani kızkardeşimle aramız bozulmasın diye fazla tepki vermedim ama inan başka bir çocuk yapsaydı ensesine şaplağı yemişti ne yapıyorsun len sen diye
Canım Allah kabul etsin bence oruçluyken yapama. Evet biz dünden başladık bu gün sebze günü ben marul-domates-salatalık-sirke-limon salata yapdım onu yiyorum.Merhabalar arkadaşlar.
cecom diyet nasıl gidiyor hiç yazmamışsın.
maxfactor arkadaşımda yapıyordu.
yazdnzda benmi kaçırdım bilmiyorum.
bende bugün başlıycaktım.
aslında başladım bile ama devamı gelicekmi bilmiyorum.
gece eşim recep ayının ilk günü yarın oruç tutalmmı dedi.bende yarın diyetd başl8yorum dedim.
oda sen tutmazsan bende turmam dedi.
bende hem onu hem kendimi bu sevaptan mahrum etmiyim dedim.
gece 2de eşime börek ısıttım yanında ayran ve yumurta.
bende patates haşladım.üzerine pulbiber ekip yedim.yanındafa az yoğurt yedim.
ama akşamada patates hiyebilicekmiyim bilmiyorum.
cecom bi akıl versene.oeuçluyken olurmu bu diyet.biede bugün senin sebze günün heralde.ne yediğini yazsana fikir olur bizede
Merhabalar arkadaşlar.
cecom diyet nasıl gidiyor hiç yazmamışsın.
maxfactor arkadaşımda yapıyordu.
yazdnzda benmi kaçırdım bilmiyorum.
bende bugün başlıycaktım.
aslında başladım bile ama devamı gelicekmi bilmiyorum.
gece eşim recep ayının ilk günü yarın oruç tutalmmı dedi.bende yarın diyetd başl8yorum dedim.
oda sen tutmazsan bende turmam dedi.
bende hem onu hem kendimi bu sevaptan mahrum etmiyim dedim.
gece 2de eşime börek ısıttım yanında ayran ve yumurta.
bende patates haşladım.üzerine pulbiber ekip yedim.yanındafa az yoğurt yedim.
ama akşamada patates hiyebilicekmiyim bilmiyorum.
cecom bi akıl versene.oeuçluyken olurmu bu diyet.biede bugün senin sebze günün heralde.ne yediğini yazsana fikir olur bizede
evet biliyirum canım ama irucuda erteleyemem sonuçta.üç gün tutmam lazım.Canım Allah kabul etsin bence oruçluyken yapama. Evet biz dünden başladık bu gün sebze günü ben marul-domates-salatalık-sirke-limon salata yapdım onu yiyorum.
Sağol canım ya.hemen yetiştinAllah kabul etsin canım orucunuzu
Aslında bende düşünüyordumda detoksa başlayınca bozmak istemedim acıkcasıeşimde sağ olsun böbrekleri tutuyor diye senelerdir oruç tutamadığından o konuda sıkıntı olmadı
Canım madem oruca niyetlendin keşke detoksa başlamasaydınhani zor olur senin acından
Akşam yiyebileceksen ye patatesini bozmadan ama çok kötü olurum dersen önden 1 kase çorba içip öyle devam et bence detoksuna ( insan oruçlu olunca çorba iftarda çok iyi geliyor )
Bugün evet sebze günüm ve sabahtan beri iki kere koca birer kase marul, soğan ve salatalıkla salata yaptım kendime ( bol limonlu hatta eğer yiyemem dersen çok çok az zeytinyağ ekle istersen )
Yada yemek tarzı birşey isterim dersen pırasa yapabilirsin kendine yada ıspanak gibi birşeyler yapabilirsin
Ben hiç acıkmadım şükür artık akşamada koca bir kase salatamıda yer kalan süredede sıvı takviyesi yaparım
Yarın Allahın izniyle et günüm
Kızımda yapıyor bu detoksu bu haftayarın ben tonbalığı yemeyi düşünüyorum o sevmediği için tavuk döner yerim dedi hatta ben belki çok çok az da dönerden eklerim ( göz hakkı kadar 2 kaşık gibi çünkü bütün gün yiyemem onu )
Adım NüşabəMaxsfactör adını unuttum canım.
senin nasıl durumlar.
ben baya bi acıktım.
akşamı iple çekiyorum
evet biliyirum canım ama irucuda erteleyemem sonuçta.üç gün tutmam lazım.
hem oeuçluyken daha iyi nefsime hakim olueum siye düşündüm
Sağol canım ya.hemen yetiştin
evet çorba iyi olur gerçektende.minik bir kase.sonrasındada patates salatası yapayım bende.sebze yemeğine çok azda olsa yağ konmuyordu değilmi canım.
sanırım en zoru ilk iki gün
Amin canım.Adım Nüşabə
Durum fena diyil iyiyim
Canım benim sen oruçlusun kıyamam Allah kabul etsin sevabına yazsın inşallah AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?