80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammmmmm Fatoşşş kız seni görünce aklıma geldi ben bu hafta kilo listesini yine unuttum paylaşmayı VAlla sonunda beni kovalayacaksınız senin gibi kaptan olmaz olsun diye

Benim acilen bir kaptan yardımcısına ihtiyacım var En azından ben yoğunken paslaşabileceğim
Valla kızlarrrrrrrrrrr Fatoşun nezlinde sizlere sorayım gönüllü olan varmı hem bana yardımcı olur hemde sorumluluk artınca kaçamak riskide azalıyor

Tamam kızlar bende varım
gerçi böyle tek tip beslenmek pek sağl8klı değil ama napalım.ćaremiz kalmadı.
gazamız mübarek olsun

Süper o zaman Cumartesi herkes serbest gün ilan etsin tabi abartmadan yiyeceğimiz sonrada bir güzel Pazar sabahı başlarız

Dediğin gibi çaremiz kalmadı en azından bizlere güzel motivasyon olur
Şu 2li hanelere yaklaştıkça daha bir gaza geliyorum sonrası inşallah dahada patır patır gidecektir

Hahaha aynen tombul manken, basaracagiz in sha Allah yeterki pes etmeyelim. Yok abla annem saglikli olsun yeterki ister. A a gercektenmi nasil bi diyet bu ?? Kac ayda vermis kadin 22 kiloyu. Ya abla ben sizi bi izleyim baktim sizin kilolar ucuyor bende baslarim kilom yasima gore cok fazla 100 um ama gerci 90 gibi gosteriyorum spor bana cok yaradi zamaninda 23 kilo vermistim ama sanki 35 vermis gibiydim. Ama diyorumki soyle bi 85 olayimda o diyeti uyguliyim? Ben 1 augustusa kadar kesinlikle hedefim 75 kilo olmak. Ben birazdan o diyete hemen bakacm. Merak ettim. . Ewet cumadan cumaya tartiliyim ben kesinlikle kilo verdigimi gorunce birakiom abla ya. Acaba 1 ay tartilmassami ve hedeflefimi buyutim bence. 2 hafta 6 kilo vermek istiyyorum. 6 kilo vermedigimi goruce hirslanirim belkide. Oyle yapicam herseyi yazacam ama cidden oyle bi akillandimki artik asla birakmicam in sha Allah

Anladim ewet haklisin abla kesinlikle. Ben zaten tatli hamur felan yemiorum biraktim sukur yedigim sadece 2 dilim kepekli ekmek kahvaltida onuda yavas yavas azaltacam 90 oldugumda ekmegi 1 e indirmek istiyorum 80 oldugumda hic ekmek kullanmicam. Hedefim 75 olmak 1 augustusa kadar. Yani 3,5 ay icinde 25 kilo.

İnşallah canım inşallah.

Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız

Tamamdır canım emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende

Bak buradan inceleyebilirsin ben baya okudum ilk faydan itibaren hatta son 10 sayfayıda okudum güncel bilgi olsun diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız

Evet canım yarın 4.cü günümüz olacak ve cuma biticek İnan ben ki çok çabuk sıkılırım bundan hiç sıkılmadım ve açlık hissetmedim
Sende katılırsan hem daha kalabalık olunca daha zevkli geçer hemde emin ol motive olursun Bu sabah Pazartesiye nazaran 2 kgya yakın eksi gördüm ( Pazartesi sabahı 111.3ü görmüşlüğüm var malum tadilattan ne doğru beslenebildim nede su içebildim ki cuma 110.3düm )
Yarın sabahı iple çekiyorum şu iki gün içinde de 1 kg daha gitse dünyalar benim olur

süpermiş cecom.
çok sevindim.
inşallah hepimuz iyi sonuçlar alırız.
bende pazar günü başlarım ozaman

Tesekkurler okuyacam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Malum yarın bildirim günü İnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim

inşallah canım bu arada bu hafta listeyi yapmayı unuttunmu göremedim ben bu arada aranıza pek katılamıyorum malum 23 nisan hazırlıkları koşturuyorum öğretmene yardım fln bilgisayara bakmaya vaktim kalmıo banyon harika olmuş allah evinde agız tadıyla huzurlu huzurlu oturmayı nasip etsin

Kız maalesef unuttum valla bu hafta ama yarın garanti
Sağ olasın canım Rabbim çok daha güzellerini nasip eder sizlere inşallahhhhhhhh...Aminnnn

Sanada kolay gelsin ha gayret bir hafta daha sık dişini sonra rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…