Adım fatoş
Tamam kızlar bende varım
gerçi böyle tek tip beslenmek pek sağl8klı değil ama napalım.ćaremiz kalmadı.
gazamız mübarek olsun
Burayı ne güzel bir ara canlandırmıştık yine millet uçtuhavalar ısındı ya herkes kendini dışarı atıyor sanırım ama tabi spor niyetine olacağı için bir yandanda iyi oluyor
Bende yarın öğlende kızkardeşimle Çocuk Parkında buluşacağımhem gidiş gelişte yürümüş olacağım hemde kaç gündür evden çıkamıyordum bari o bahaneyle hem küçük kuzumda eğlenmiş olur zaten oda iki gündür söyleniyordu canım sıkılıyor diye
Valla aynı şeyi bende eskiden çok yapıyordum hemen kendimi Manken oldum sanıyordumdombul manken ama artık aynadaki görüntü hoşumada gitse kesinlikle daha yolum uzun ve ben bunu başarıp dahada güzel bir görüntü göreceğim diyorum
Kız Annenin kızmayacağını bilsem haftaya başlayacağımız detoksa sende katıl diyeceğim ama belki Annen tek tip beslenmemizi istemeyebilir
Biz Nusabe ( Max Factor ) ablanla 3 gündür yapıyoruz kaldı 2 günümüz ve süper fark var daha şimdidenCumartesi ve pazar normalde serbest gün ( yani dilediğimizi abartmadan yiyebileceğimiz ama biz tek gün serbest yapıp Pazar tekrar 2.ci turu döneceğiz hem Perşembe son gün olur ozamanda cumaya daha güzel sonuç görürüz )
Bu detoksu bir bayan 70 kgdan 48 kgya düşene kadar yapmış ve 8 sene hiç kilo almamış ( sonrasında hamilelik ve kortizon yüzünden birazını geri almiş ama yine aynı yöntemle çok çabuk vermiş)
Bİr bak istersen sende neten ( 5 günde 5 kg diye geçiyor ki biz 3 kg bile versek her hafta süper olur)
Hem inan hiç aç kalmıyorsun hemde dilediğin kadar yiyebiliyorsun
Canım bence cumadan cumaya tartıl hem stres yapmamış olursun ay bugün artı bugün eksi diyehem burayada bildirim yaparsın o zaman emin ol buraya hesap vereceğim hesabına insan kaçamak yapamıyor :)
Anladim ewet haklisin abla kesinlikle. Ben zaten tatli hamur felan yemiorum biraktim sukur yedigim sadece 2 dilim kepekli ekmek kahvaltida onuda yavas yavas azaltacam 90 oldugumda ekmegi 1 e indirmek istiyorum 80 oldugumda hic ekmek kullanmicam. Hedefim 75 olmak 1 augustusa kadar. Yani 3,5 ay icinde 25 kilo.Bak kuzucum öncelikle Banumun da söylediyi gibi haftada 1 kere cuma tartıl kilonu da buraya bildir bu ilk adımın olsun.Sonra tatlı. hamur. bunları bırakmaya çalış. çok canın çekerse de sabah ye 12-ye kadar sonra yeme hiç yemesen daha güzel olur aslında malum onlar insanı çabuk acıkdırıyor. Ekmeyi azaltmaya çalış. kesinlikle yağlı. kızartma bunlardan uzak dur. Makarnayı ben de severim ama asla akşam yemem öğlen yerim o da 1 kase yoğurtlu. Bir de Banum öyretdi sağ olsun kalori hesaplamayı hepsini diyil de bazı yediklerimi hesaplayarak yiyorum. Mesela zeytin. peynir. bal. badem. fındık. ceviz. vs. hesaplayarak yiyorum. İnan insan bir başladımı gerisi geliyor zaten. Sen yavaş-yavaş başla gerisi gelicek inşallah meraak etme kuzucuğum.
İnşallah canım inşallah.Anladim ewet haklisin abla kesinlikle. Ben zaten tatli hamur felan yemiorum biraktim sukur yedigim sadece 2 dilim kepekli ekmek kahvaltida onuda yavas yavas azaltacam 90 oldugumda ekmegi 1 e indirmek istiyorum 80 oldugumda hic ekmek kullanmicam. Hedefim 75 olmak 1 augustusa kadar. Yani 3,5 ay icinde 25 kilo.
Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınızSüper o zaman Cumartesi herkes serbest gün ilan etsin tabi abartmadan yiyeceğimiz sonrada bir güzel Pazar sabahı başlarız
Dediğin gibi çaremiz kalmadı en azından bizlere güzel motivasyon olur
Şu 2li hanelere yaklaştıkça daha bir gaza geliyorumsonrası inşallah dahada patır patır gidecektir
Evet canım biz 2-ci bir tur daha atıcaz.Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız
Hahaha aynen tombul manken, basaracagiz in sha Allah yeterki pes etmeyelim. Yok abla annem saglikli olsun yeterki ister. A a gercektenmi nasil bi diyet bu ?? Kac ayda vermis kadin 22 kiloyu. Ya abla ben sizi bi izleyim baktim sizin kilolar ucuyor bende baslarim kilom yasima gore cok fazla 100 um ama gerci 90 gibi gosteriyorum spor bana cok yaradi zamaninda 23 kilo vermistim ama sanki 35 vermis gibiydim. Ama diyorumki soyle bi 85 olayimda o diyeti uyguliyim? Ben 1 augustusa kadar kesinlikle hedefim 75 kilo olmak. Ben birazdan o diyete hemen bakacm. Merak ettim. . Ewet cumadan cumaya tartiliyim ben kesinlikle kilo verdigimi gorunce birakiom abla ya. Acaba 1 ay tartilmassami ve hedeflefimi buyutim bence. 2 hafta 6 kilo vermek istiyyorum. 6 kilo vermedigimi goruce hirslanirim belkide. Oyle yapicam herseyi yazacam ama cidden oyle bi akillandimki artik asla birakmicam in sha Allah
Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız
süpermiş cecom.Tamamdır canım emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende
Bak buradan inceleyebilirsin ben baya okudum ilk faydan itibaren hatta son 10 sayfayıda okudum güncel bilgi olsun diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Evet canım yarın 4.cü günümüz olacak ve cuma biticekİnan ben ki çok çabuk sıkılırım bundan hiç sıkılmadım ve açlık hissetmedim
Sende katılırsan hem daha kalabalık olunca daha zevkli geçer hemde emin ol motive olursunBu sabah Pazartesiye nazaran 2 kgya yakın eksi gördüm ( Pazartesi sabahı 111.3ü görmüşlüğüm var malum tadilattan ne doğru beslenebildim nede su içebildim ki cuma 110.3düm )
Yarın sabahı iple çekiyorum şu iki gün içinde de 1 kg daha gitse dünyalar benim olur
süpermiş cecom.
çok sevindim.
inşallah hepimuz iyi donuçlar alırız.
bende pazar günü başlarım ozaman
Iyi geceler canımNeyse kızlar ben kaçar hepinize iyi geceler
Tesekkurler okuyacamTamamdır canım emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende
Bak buradan inceleyebilirsin ben baya okudum ilk faydan itibaren hatta son 10 sayfayıda okudum güncel bilgi olsun diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Evet canım yarın 4.cü günümüz olacak ve cuma biticekİnan ben ki çok çabuk sıkılırım bundan hiç sıkılmadım ve açlık hissetmedim
Sende katılırsan hem daha kalabalık olunca daha zevkli geçer hemde emin ol motive olursunBu sabah Pazartesiye nazaran 2 kgya yakın eksi gördüm ( Pazartesi sabahı 111.3ü görmüşlüğüm var malum tadilattan ne doğru beslenebildim nede su içebildim ki cuma 110.3düm )
Yarın sabahı iple çekiyorum şu iki gün içinde de 1 kg daha gitse dünyalar benim olur
inşallah canım bu arada bu hafta listeyi yapmayı unuttunmuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Malum yarın bildirim günüİnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim
inşallah canım bu arada bu hafta listeyi yapmayı unuttunmugöremedim ben bu arada aranıza pek katılamıyorum malum 23 nisan hazırlıkları koşturuyorum öğretmene yardım fln bilgisayara bakmaya vaktim kalmıo banyon harika olmuş allah evinde agız tadıyla huzurlu huzurlu oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?