80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmiş olsun canım acıl şıfalar dılıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

narin_nazenin ve tüyoları paylaşır mısın canım?çoğumuzun işine yarar

herkese merhaba kızlar bugün acayip bi tembellik var üzerimde sabah bir dilim kek yemeninde pişmanlıgı var gerçi kek yedim diye kahvaltı yapmadım ama inşallah işe yarar.d,yetisyenimin verdiği listeye ancak ögle yemegiyle başlamış olacagım inşallah.kendime gelsem iyi olacak.yılmak pes etmek yok yola devam...

günaydın herkese hayırlı sabahlar dilıyorum bu gün acılışı ılk ben yaptım turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :enbuyukkk:

günaydın güzel bayanlar,yağışsız bir ıstanbul havasıyla güzel bir güne başladık bizler.Diğer şehirlerdeki tüm arkadaşlara da selamlar :)
Sözü uzatıyorum ki asıl sorunu söylemiyeyim diye ama uçarı kaçarı yok dürüst olacağız değil mi.Arkadaşlarım benim akşam 19:00 a kadar diyetim süper gidiyor ama ondan sonra ne oluyor bana anlamıyorum.Dün artık en son işten çıktım eve gideceğim serviste baktım ellerim titriyor midem bulanıyor.Ne yapacağımı bilemedim.Eve gittim ve hepinizden özür dilerim ama ben 1 tabak makarna yedim :sinifsinif: Sabah sabah niye bu kadar keyifliyim şimdi anlamışsınızdır.1 tabak makarna nelere kadir hey yarabbim... Akşam krizleri için lütfen tüyo verin bana.ıhtiyacım var.Öpüyorum çok sizi :)

canım bence sen öylende bıraz fazla ye öyle olunca akşam ac gözlü olmuyorsun benım dıyetısyenım oyle demıştı gündüz cok ac kalınca akşam ıster ıstemaz bırşeyler yeme ıstegı oluyor ıstersen oyle bır den cok rahat oluyorsun akşamları yesende konturollü yıyorsun kaydirigubbakcemile5

günaydınnnn çıtırlığa aday bnayanlarrr nasılsınızzzz adaercim eski sayfaları okumuşsunn canım evet ben o kilolardan düştüm biraz irade kaçamka olduğu zaman hiç bişey olmamış gibi devam etbenimde oluyodu ben mesela oturmaya gidiyordum hamur işlerinden iki çeşit yiyordum onu öğle yemeğim sayıyordum öyle telafi ediyodum işte yılmak yok sen gelin olacaksın canımm seni çıtır yapıcaz inşşş

narin_nazenin ve tüyoları paylaşır mısın canım?çoğumuzun işine yarar

melocum tüyo derken diyetisyenin listesini kastettin galiba değil mi canım ?şimdi öncelikle şunu söyleyeyim ben sabah 8:30 akşam 16:30 oturarak çalışan bir muhasebeciyim.enfazla wc ve fotokopi makinasına kadar yürüyorum haa unutmadan birde1 sokak ilerideki ögle yemeklerimizi yediğimiz lokantaya tüm hareketim bu.birde benim anne de ve babada şeker var bendede şeker düşmeleri oluyordu.bunları doktorumla paylaştım doktorum bana 10 gün boyunca birazdan aşagıda yazdıgım gibi beslenecegimi ama yürüyüş yapmayacagımı söyledi.ilk önce bakacakmış kilo vermediysem yada vücutta ödem olduysa veya herhangi bi ters durum ona göre trioid ve şeker yüklemesine ihtiyaç olup olmadıgına karar verecekmiş.herhangi bir sorunu olmayan kişi normal şartlarda bu diyetle kilo verirmiş.

şunuda belritiyim ben geçen hafta pazartesi diyete başlaım kendi kendime. cuma gittim diyetisyene ve çok halsizdim.dedimki dr.hanım ben bu listeden daha az yiyorum oda dediki muhtemelen halsizliginde ondan.yani 1.800 gr ben kendi yöntemimle vermiştim.dünden itibaren dr. listesine göre beslenmeye başladım.bakalım kilocuklar ne olacak.gerçi dün gece malum günlerim başladı :kedi: ama olsun sonuçta sayılı gün çabuk geçer bu şişkinlikte biter degil mi ?

sabah kahvaltısını işyerinde yaptıgım için

sabah 08:00 evden çıkmadan 1 bardak yarım yaglı süt

09:00 2 dilim orta boyda dilimler olacak ekmek -
peynir - salatalık-domates
1fincan yeşilçay
not: bana sadece ekmegin boyutunu söyledi peynir için kk.büyüklügünde falan demedi bu arada.

10:00 1 mandalina
not: ben hiç meyve yemezdim bu arada

12:30 1 kepçe çorba
1 tabak etli yemek
1 dilim ekmek - salata
14:00 yarım simit - ayran

15:00 1 mandalina

17:00 yarım paket diyet bisküvi

19 :00 8 yemek kaşıgı sebze yemegi - salata

21:00 1 elma - 1 mandalina

bu arada özellikle belirtmek istiyorum bu liste benim boyuma kiloma ve metabolizmama göre hazırlanmıştır.melocum istedigi için yazdım.kişiye özel bir liste.bunuda belirtmiş olayım.maaşall ne çok çenem düşmüş :sinifsinif:

canım yaa akşamları 5i1yerde çay iç iştah kapatıyo ve tatlı krizlerini engelliyo bi deneopuyorumnanaktan

Günaydın bayanlarrrr...
Kızlar geçen sene bu topikten bana göre 3 kişi mezun oldu (flatliners,serradeniz ve eflatun ) yani gerçekten serra çok canlı bir örnek heafta listeye ben yazdım onun kilosunu (ben hala durduğum yerdeyim ama..ne istikrarrrr! )

ya hep diyorum serracım ya bi resim koysan kes kafanı falan vücut koy sadece hepimizin böyle motivasyona ihtiyacı var gaza getir biziiii...

Bugün fazla çıktım tartıda moralim bozuldu bakıyorum şiş falan da değilim noluyo bana ya vercem derken alıyorum boşuna mı kürek sallıyorum anlamadım..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…