80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok tesekkur ederim cecom..mas.siz kilo verdikce ben azimleniyorum..
Eddoras canim cok sevindim kacinci gunundesin sen..iyice fikir olsun ne yiyor nasil devam ediyorsunuz..
Hoşgeldin yıldızcım nerelerdesin ya.
çok geçmiş olsun canım.
3.günümdeyim ben canım.
ilk iki gün biraz zor ama sonrası kolay.
ilk gün oruçluydum.sahurda iki tane pulbiberki haşlanmış patates yedim.
iftarda bol yeşillikli patates salatası yedim.
aslında yağsız tuzsuz olacak ama çok çoj az tuz ve yağ koydum.
2.gün iki kaşık zeytnyğ bol soğanla pırasa pişirdim.yanındada salatalık ve semizotu salatası yedim.
Bugünde geç kalktım.yarım tabak et döner yedim.daha fazla yerim diye düşünüyodum ama yiyemedim
Tavsiye ederim yıldızcım.helede bende bir iştah vardıki bu sıralar sorma gitsin

Kizlar cok guzel anlatmissiniz cok heveslendim ...cok cok tesekkur ederim..ins cuma yada cumartesi basliyorum bu diyete...
Çok sevindim canım senin adına.
birlikte olunca daha fazla motive oluyo insan.
Mesela ben zorlandığım anlarda şu anda arkadaşlarımda benim gibi hissediyolardır diye devam ediyorum

Canim nete girmeye firsat olmuyorki..3 cocuk zorluyo bazen..havalarda guzel gidince yedir icir derslerini yaptir hemen disari atiyoruz..
Evet burda insan motive oluyor ..dedigim gibi cumartesi basliyorum ins..su 80 lerden bir kurtulaydim..

Slm fıstıklar yazamasamda takipteyim nasılsınız

Geçmiş olsun yıldızcım aman dikkat et böbrek rahatsızlığını annemden dolayı çok iyi bilirim
Allah kabul etsin orucunu bitanem.

Günaydın arkadaşlar.
ay fayanamadım tartıldım.
dünden beri 1kilo gitmiş
aç kaldığıma değdi.
nerdeyse bozacaktım.
şimdi asla bırakmam.
çoook mutluyum

Harikasın bitanemmmm çok sevindim senin adına Yalnız lütfen uzun süre yapma tatlım metabolizman bozulmasın ara ara yaparsın

hoşgeldin canım
iki hafta yapmayı düşünüyorum banucum.
metabolizma zaten bozuldu bozulcağı kadar.istanbula düğüne gidicez 30nisanda.gitmişken yazlık alışverişimide yapmak istiyorum.burda istediğim kıyafeti bulamıyorum maalesef.
O yüzden gidene kadar kaç kilo giderse kardır benim için

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Akşamlar

Bugünde son öğünümü saat 19:00da yaptım ve yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Yarın detoksumun son günü ve tabiki birde Kandil

Kızım Anneciğim ille yarın oruç tutalım dedi Eeee detoks ne olacak dedim oda ya ne olacak haşlarız yumurtalarımızı yeriz işte dedi tabi birde bol su ve çay / kahve
Acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası
Ne dersiniz ? Sonuçta oruçluyken zaten Rabbim azda yesek çokda yesek sabrını veriyor

Hatta kızım ya sen kötü oluyorsun normalde de istersen tutma diyor ama ne güzel kendi akıl edip teklif edince bende tutmak istiyorumda tansiyondan çekiniyorum

Haklısın cecom.
yumurtayı haşlanmış olarak yemeyi planlıyorum bende.
daha tok tutuyor

Canım sen oruç tutmuştun detoksu yaparken Nasıl geçti zorlanma oldumu canım

Çarşıdan geldik.
kızıma kot pantalon gömlek aldık.
markettende akşam için tavuk pirzola aldım.
az öncede dört parça tavuk yedim.
bugün geç kalktığım için iki öğün yemiş oldum.meyveleride eşime sipariş ettim

Cecim bende yazıcaktım sana.
oeuçluyken biraz zor canım yaa.
özellikle iftardan sonra baya bi başım ağrıdı.
az öncede eşim teklif etti yarın tutalımmı diye.sonra sen detoksuna devam et ben tek tutarım dedi.
bence recep ayının 13-14-15.günlerinde oruçlu olmak çok önemliymiş.ozaman tut bence.vücudunu hırpalama .

Canım kızın güle güle kullansın yeni eşyalarını
Acıkmadıysan sorun yok canım inşallah yarın sabahta çok çok güzel bir sonuç görürsün

Kızım ısrarla tutmak isteyince bende tamam dedim zaten Yumurta günü ya çok fazla açıkma olmaz herhalde
Sahura kadar oturup 3 haşlanmış yumurta, 1 büyük parça peynir ve 1 bardak ayran tüketmeye karar verdik sonrada zaten yatarsak bizim uyanmamız kesin 11 - 12i yi bulur akşam üzerede önce eşimin Anannesine gideceğiz kandillik sonrada oradan eşimin Amcasına gideriz iftara yakın
İftar sonrasıda artık bol su ve bol şekersiz çayla şişiririm kendimi ( eşimin yengesi kesin börek yada tatlı yapar ama Allahtan damak zevkimiz çok çok uzak birbirine ve ne kızım nede ben ona hamur yada tatlı yemeyiz kızımda diyor canımız çekmez Anne boşver tutalım biz detoksumuzuda diye )

Ay silindi yazdıklarım.
cecom tartlmycam cumaya kadar.
hatta garanti olaun diye tartının pillerini çıkardım
programınız süpermiş cecom.
yumurta gayet tok tutar.
Allah kabul etsin orucunuzu

Ay silindi yazdıklarım.
cecom tartlmycam cumaya kadar.
hatta garanti olaun diye tartının pillerini çıkardım
programınız süpermiş cecom.
yumurta gayet tok tutar.
Allah kabul etsin orucunuzu

SAğ olasın canım inşallah RAbbim kolaylığınıda verir akşama kadar
Bende yarın tartılmayacağım malum sabaha karşı yiyipte yatacağımız için zaten uyandığımda doğru sonuç göstermeyebilir hem cuma ikimizede süpriz olur

Bugün mwyve günüm.
az sonra midem bayram edicek
kaç gündür ölüyorum meyve için.
arkadaşlar sizdede böyle bi yoegunluk kaslarda hafif bi ağrı oldumu.
onun dışında çoook memnunum.
verdiklerimi geri almamak iaçinde nw gerekihosa yaparım.tabiki sizlerinde yardımıyla

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller

Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var

Afiyet olsun canım inşallah bugün daha da rahat geçer senin için
Bende de hafif bir halsizlik olmuştu ama şükür bugün oruça rağmen gayet iyiyim şimdilik

Ben bugün bittiği için yarın ve bir kaç gün daha çok dikkatli gitmeyi düşünüyorum ki tekrar geri gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…