İyi gecelerrniyetli 4 günün ardında ins bende yarın 5'te 5'e başlıyorum :) Yarın başlangıç kilomu yazarım ins
Ayy kizlar bendemi baslasam? Regl olacagim ama sakincali olurmu? Ay bide ilk once midemi kucultmem lazim cok acimmmm benn surekli. Banu ablacim 6 takima menumu bugun yazdim burayida unuttum benyaartik hem oraua hem buraya bu arada listedr ben varmiyim yarin
Masllh canm cok guzel vermissinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm ki o hesaba göre 2.6 kg vermiş oluyorum ve bu benim için rekor bir rakam
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
İnşallah sende çok çok güzel bir rakam görürsün bir sonraki hafta
Canım senin devamlı aramızda olacağına emin olduğum için hemen listeye dahil ediyorum senidehem listemiz biraz daha kalabalık olursa motivasyon artar hemde sorumluluk duygusundan kaçamak yapmanı önler
Bu arada 5de 5i yapmak istiyorsan bence regl sonrasını bekle çünkü o dönem zaten biraz ödem oluyor hem onu daha çabuk atarsın hemde daha çok motive olursun ( regl zamanı vucut ne tepki verir bilemiyorum acıkcası)
Masllh canm cok guzel vermissin
Ben giremiyorum cok fena gribim.oyke boyle deil 5 de 5 i tamamliyamadim oyuzden bende bidahami yapsam.acaba iyi olunca ama ben senin kadar iyi yapamyirum ya hep kacamak buarada yarin bildirim.yapicam.sorun olmaz.ins
Gunaydinn hayirli cumalar
Masallah fatma cecom cok guzel kilo vermissiniz...
Bugunde niyetliyim ama yarin bende basliyorum bu 5 te 5 e..bakalim kac gun dayanabilecegim...ins bende 3 kilo verebilirim...ama ne giderse kardir..bu hafta oruclu olunca tam sonuc belli degil gecen haftada tartilmamistim yarin tartilip 5 te 5 e basliyorum ins...
Kizlar bu diyette gunlerin yerini degistirenler varmi sonuc nasil oldu acaba..birde ayrintili incelemek istiyorum link varsa mumkunmu acaba...
Simdi kocisin kahvaltisini hazirlicam..aksamada kendime kahvalti tabagi hazirliyacam ins...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm ki o hesaba göre 2.6 kg vermiş oluyorum ve bu benim için rekor bir rakam
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
İnşallah sende çok çok güzel bir rakam görürsün bir sonraki hafta
Canım senin devamlı aramızda olacağına emin olduğum için hemen listeye dahil ediyorum senidehem listemiz biraz daha kalabalık olursa motivasyon artar hemde sorumluluk duygusundan kaçamak yapmanı önler
Bu arada 5de 5i yapmak istiyorsan bence regl sonrasını bekle çünkü o dönem zaten biraz ödem oluyor hem onu daha çabuk atarsın hemde daha çok motive olursun ( regl zamanı vucut ne tepki verir bilemiyorum acıkcası)
Canm banada ozelden imstagram hesabimi yollarmisinnnMaşallah yine İn Cin top oynuyor burada
Bu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı)
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim
Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw
Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi
Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
Bu 4günlük diywt liatesimi cecom.Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende kız kardeşim oturmaya gelince uğrayamadım
Şükür akşam yemeğimide yedim ve bugünlük mutfak benim için kapanmıştır
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz Peynir
6 Zeytin
1/2 Domates
1/2 Salatalık
ara;
1 bardak ayran ( su bardağı )
Öğlen; ( 13:00 )
1 haşlanmış yumurta
1/2 Domates
ara;
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 17:00 )
1 kase Tarhana çorbası
Gün benim için tamamlandı ama olurda çok acıkırsam 1 bardak Ayran hakkı tanırım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?