80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar anca yazabildim isleri bitirdim yeemkler hazir kuzular gelir birazdan..
Kandiliniz mubarek olsun..kalbinizden gecen butun guzel dualariniz kabul olsun..
Ben cumartesi baslicam bu detoksa ..bes gun orucumu bitirip ins..bu ayda 8 oruc tutana 8 cennet kapisi acilirmis ins...

Vɑrlığı ebedi olɑn, merhɑmet sɑhibi, ɑdɑletli Yüce Allɑh kendisine duɑ edenleri geri çevirmez. Duɑlɑrınızın Rɑbbin yüce kɑtınɑ iletilmisine vesile olɑn kɑndiliniz mübɑrek olsun. :)))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün malum oruçluydum ama şükür çok rahat geçti günümüz
Ne sussuzluk nede açlık hissetmedik

Gündüz pek fırsatım olmadı uğramaya sonrada zaten akraba ziyaretleri falan derken ancak geldik eve Yatmadan sizlere de bir bakayım dedim

Bu arada detoksumun son günüydü bugün ve yarın tartıda ne göreceğimi bende heycanla bekliyorum
İnşallah hepimiz yarın çok güzel sonuçlar görürüz

İftarda kızımla 1er kase çorba ve 2 adet haşlanmış yumurtamızı yedik ( tüm ısrarlara rağmen ağzımıza ne başka yemek nede yapılan kadayıf tatlısından yemedik üstelik hiçte canımız istemedi

Ayy kizlar bendemi baslasam? Regl olacagim ama sakincali olurmu? Ay bide ilk once midemi kucultmem lazim cok acimmmm benn surekli. Banu ablacim 6 takima menumu bugun yazdim burayida unuttum benya artik hem oraua hem buraya bu arada listedr ben varmiyim yarin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh

Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım

Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg

Giden; 1.9 kg ( 1.76 % )

Toplam giden; 18.5 kg

Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm ki o hesaba göre 2.6 kg vermiş oluyorum ve bu benim için rekor bir rakam
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

İyi gecelerr niyetli 4 günün ardında ins bende yarın 5'te 5'e başlıyorum :) Yarın başlangıç kilomu yazarım ins

İnşallah sende çok çok güzel bir rakam görürsün bir sonraki hafta

Canım senin devamlı aramızda olacağına emin olduğum için hemen listeye dahil ediyorum senide hem listemiz biraz daha kalabalık olursa motivasyon artar hemde sorumluluk duygusundan kaçamak yapmanı önler
Bu arada 5de 5i yapmak istiyorsan bence regl sonrasını bekle çünkü o dönem zaten biraz ödem oluyor hem onu daha çabuk atarsın hemde daha çok motive olursun ( regl zamanı vucut ne tepki verir bilemiyorum acıkcası )

Günaydın arkadaşlar.
Az sonra kursa gidicem.

Kilo bildirimi
rumuz:eddoras
geçeen hafta:80.2
Bu hafta:78.5
giden:1.7

Masllh canm cok guzel vermissin
Ben giremiyorum cok fena gribim.oyke boyle deil 5 de 5 i tamamliyamadim oyuzden bende bidahami yapsam.acaba iyi olunca ama ben senin kadar iyi yapamyirum ya hep kacamak buarada yarin bildirim.yapicam.sorun olmaz.ins

Masllh canm cok guzel vermissin
Ben giremiyorum cok fena gribim.oyke boyle deil 5 de 5 i tamamliyamadim oyuzden bende bidahami yapsam.acaba iyi olunca ama ben senin kadar iyi yapamyirum ya hep kacamak buarada yarin bildirim.yapicam.sorun olmaz.ins

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn

Bence ilk önce tamamen iyileşmeye bak sonra nasılsa yaparsın tekrar
Bir daha deneyeceğin zamanda misafirliklerin olmadığı bir haftaya deng getir canım birde evde kaçamaklık birşeyler bulundurma
Dün son gündü ve inan kadayıf tatlısının 1 çatal dahi tadına bakmadım sonuçta 1 hafta emek verdim niye heba olsun diye düşündüm ve iyikide yememişim diyorum şimdi yoksa acaba yemeseydim dahamı fazla giderdi diye kendimi yerdim

Gunaydinn hayirli cumalar
Masallah fatma cecom cok guzel kilo vermissiniz...
Bugunde niyetliyim ama yarin bende basliyorum bu 5 te 5 e..bakalim kac gun dayanabilecegim...ins bende 3 kilo verebilirim...ama ne giderse kardir..bu hafta oruclu olunca tam sonuc belli degil gecen haftada tartilmamistim yarin tartilip 5 te 5 e basliyorum ins...

Kizlar bu diyette gunlerin yerini degistirenler varmi sonuc nasil oldu acaba..birde ayrintili incelemek istiyorum link varsa mumkunmu acaba...
Simdi kocisin kahvaltisini hazirlicam..aksamada kendime kahvalti tabagi hazirliyacam ins...

Günaydın canım
Sağ olasın inşallah hepimiz bundan sonra hep eksi görürüz tartılarda
Sende yinede pazara kadar bildirimini yap canım liste için sonra nasılsa 5de 5den sonra çok güzel farklar göreceksin İlk iki gün biraz halsizlik olabilir ama emin ol çok rahat devamı ( ben az yemiştim belkide ondandı )

Kizlar bu diyette gunlerin yerini degistirenler varmi sonuc nasil oldu acaba..birde ayrintili incelemek istiyorum link varsa mumkunmu acaba...
Simdi kocisin kahvaltisini hazirlicam..aksamada kendime kahvalti tabagi hazirliyacam ins...

Canım günleri değiştirenler varmış ( KKda topiği var orada görmüştüm ) ama bence sen sıralamasını olduğu gibi yap bak buradaki linkten okuyabilirsin tecrübeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

İnşallah sende çok çok güzel bir sonuç görürsün 5 günün sonunda ( he 5 kg gitmez ama 2 - 3 kg bile gitse inanılmaz motive oluyor insan )

Ewet ablacim son hedefime kadar burdayim in sha Allah. Tamam ozaman reglden sonra baslarim bende. Baslangic kilom 101.6 daha yeni tartildim 99.7 .

Giden : 1.9 kg
Allah ima sukur ler olsun 300 gramda olsada 100 rakamdan kurtuldumBirde reglime 1 2 gun kaldi. Ilk hedefim 90 olmak. Izine gitmeden 85 gormek istiyorum. Ama disimi skip 77 olmaya calisacamBen 77 ken 65 gibi gosteriyorum oyle diyorlardi o yuzden 23 kilo sart.. Bugun menumude paylasacam ama daha kahvalti yapmadim direk buraya ugrayim dedim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlende kız kardeşim oturmaya gelince uğrayamadım
Şükür akşam yemeğimide yedim ve bugünlük mutfak benim için kapanmıştır

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz Peynir
6 Zeytin
1/2 Domates
1/2 Salatalık

ara;
1 bardak ayran ( su bardağı )

Öğlen; ( 13:00 )
1 haşlanmış yumurta
1/2 Domates

ara;
1 Fincan şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:00 )
1 kase Tarhana çorbası

Gün benim için tamamlandı ama olurda çok acıkırsam 1 bardak Ayran hakkı tanırım kendime

Maşallah yine İn Cin top oynuyor burada

Bu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı )
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim

Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw

Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi

Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar

Canm banada ozelden imstagram hesabimi yollarmisinnn

Bugunki menu ;

Sabah; 1 dilim kepek ekmegi, 2 yumurta omlet, bol yesillik, 20 zeytin 1 yesilcay

2 saat sonra 1 bardak ayran avuc ici badem

Aksam : bol yesillikten salata yaptim ve tavuk gogsunu icine attim ve zeytinyag koydum icine ve herseyde tuz kullaniyorum severek yiyim diye.

Regl olacam diye canim cok tatli istedi bende 5 kasik gibi helva yedim 5 mercimekkoftesi ve 1 dilim patatesli borekten inceydi ama. Ve 3 dondurma buzu yedim. Buz ama tadi meyvemsi ;( of ben niye bugun boyle yaptimki.. Cokta guzel gidiyordu iste bunu diyorum ben aksam yemekten sonra kuduruyorum niye boyle oluyorum ya canim hep bisiler yemek istiyor. 1,5 su ictim sonra 2,5 litre gibi tamamlarim ve form cayi icerim.

Bu 4günlük diywt liatesimi cecom.
serbest gün yapmıycakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…