Oh bee.sonunda kaptanım.Valla detoks yaptığımda çok fazla zorlamamaya çalışıyorumSağlık ocağından dönerken yürüyüşümü yaptım o bana yetti çünkü halsiz düşerim diye korktum acıkcası
Ne demek çok mutlu oluruz hem orayada yazarsın burayada
Gönlümüz birmiş demek
Olurmu kız burayı ihmal etmek yokhem bak kaçaklarda döndükçe ( tabi yeni arkadaşlarda geliyor ) burasıda canlanır motivasyonumuz dahada artar
Çok teşekkür ederim canım inşallah sende çok daha güzel sonuçlar bile görürsün
Yanlız bak Eddoras arkadaşımız gibi sakın daha etkili olsun diye fazla spora yüklenme ki halsizlik hissetme birde ben ilk yaptığımda çok çok az tuz kullanmıştım birde çok çok az sıvı yağ ( salatayı yiyemezdim öbür türlü) yinede gitti şükür
Takım yarışında bir arkadaşım yaptı ama tamamen harfi harfine uymuş tansiyonum düştü kötü oldum dedi ( çok çok az yemiş birde yağ ve tuz yok tabi ) onada demiştim kendini kötü hissedersen az tuz kullan yada atıyorum 1 bardak ayran iç o an diye ama kurallara uyayım demiş fena olmuşO yüzden dikkat et canım baktın tuzsuz olmuyor az kullan okadardan birşey olmaz nasılsa
Şimdiden kolay gelsin sanaNasılsa seni buradan takibe alırız biz an ve an
İyi akşamlar canım
Hadi bakalım tekrar start veriyorsun inşallah çok güzel kilolarda verirsin tez zamanda
Hele şükür topik ufak ufak canlanmaya başladı
Hadi karı-koca için bakalımAy deminden beri Çay yudumluyorum ( ikinci fincanım) normalde eşime demlerim sadece ama bugün eşlik edeyim dedim iyi geldi hem keyifle şekersiz çayı yudumlayınca açlık hisside hiç oluşmadı ( ama saat 19:00 gibi yemiştim ve çaydan evvel baya baya açım diyecek derecedeydim )
Normalde ben kahveciyimdir ama bundan sonra eşime eşlik ederim akşamlarıbelki sıcak sıcak faydası bile olur
Hadi karı-koca için bakalımafiyet olsun
İyi geceler canımO oyunkonsolunun başında ben Laptobun geçinip gidiyoruz gül gibi
Son bir fincan daha içeyimde sonra kuşumu uyuturum ( öğlen uyumadı cadı bugünbari erken yatsın )
Tekrar giremezsem şimdiden herkese iyi geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi
Allaha emanet olun canlar
Sabah görüşürüz inşallah Allahın izniyle
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim canım inşallah sende çok daha güzel sonuçlar bile görürsün
Yanlız bak Eddoras arkadaşımız gibi sakın daha etkili olsun diye fazla spora yüklenme ki halsizlik hissetme birde ben ilk yaptığımda çok çok az tuz kullanmıştım birde çok çok az sıvı yağ ( salatayı yiyemezdim öbür türlü) yinede gitti şükür
Takım yarışında bir arkadaşım yaptı ama tamamen harfi harfine uymuş tansiyonum düştü kötü oldum dedi ( çok çok az yemiş birde yağ ve tuz yok tabi ) onada demiştim kendini kötü hissedersen az tuz kullan yada atıyorum 1 bardak ayran iç o an diye ama kurallara uyayım demiş fena olmuşO yüzden dikkat et canım baktın tuzsuz olmuyor az kullan okadardan birşey olmaz nasılsa
Şimdiden kolay gelsin sanaNasılsa seni buradan takibe alırız biz an ve an
İns. Oynakcim hayirli geceler off ins. 80olmamisimdir gene
Rica ederim ne demekİnşallah cümlemiz güzel sonuçlar görelim :)
Valla spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün :) bugünde oruçlu olduğum halde gittim :) 5.15'te spora başladım.kendimi çok yormadan yaptım 7'de de ezan okundu zaten :) 1 avuç sarı leblebi,3 kuru kayısı,3 siyah kuru erik,10 adet fındık ve 3-4 tanede tuzlu bisküviyi yavaş yavaş yiyerek orucumu açtım :) ve sporumu o şekilde bitirdim :)
Çok şükür bünyem sağlam,dinç(maşallah)
Diyete başlarsam valla tuzu tamamen keserek yapamam zaten :) hani çok tuz kullanan biri değilim :) yediğim şeylerden kısarım,yememem gereken şeyleri yemem ama aslada olan azıcık tuzu kesemem
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Perşembe başlıyacağım dedim ama cumaya kaydı
Perşembe günüde kandilmiş o gün oruç tutmak çok sevapmış o günümüzü de tutarak hayırlısıyla atlattıktan sonra başlıyacağım
SelammSelammm canlar
Gayet güzel tebrik ederimGünaydın arkadaşlar.
ay fayanamadım tartıldım.
dünden beri 1kilo gitmiş
aç kaldığıma değdi.
nerdeyse bozacaktım.
şimdi asla bırakmam.
çoook mutluyum
Gunaydin kizlar..
Yine ugrayamadim bu ara..masallah herkes guzel azimli devam ediyor..ben gecen hafta artidaydim ..bobreklerimden rahatsizdim fazla diyet spor yapamadim normal yani..simdide 3 gundur orucluyum..yarin ve cumada tutup 5 te 5 diyetine niyetleniyorum ins...masallah guzel kilolar verilmis...bende denicem ve su 80 lerde kirtulmak istiyorum...yaz geldi artik havalar iyice isindi..bu firsat kacmaz..
Günaydın arkadaşlar.
ay fayanamadım tartıldım.
dünden beri 1kilo gitmiş
aç kaldığıma değdi.
nerdeyse bozacaktım.
şimdi asla bırakmam.
çoook mutluyum
Bozarmıyım hiç cecom.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmişneymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcasısanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar
Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime
Canım çok geçmiş olsun Böbrek ağrısı kötüdür aman sakın ihmal etme bol bol su tüket
İnşallah cuma yinede eksi bildirim görürsün ve sonrasında 5de 5 i yaparsın sendeyanlız madem böbrek sorunun var bol sıvıda tüketki daha çok zarar verme kendine canım
Harikaaaaaaaaaaaaaaaa inan senin adına çok sevindim aman sakın bozma şurada kaldı çok az cumaya
Bozarmıyım hiç cecom.
hiç beklemiyodum.alışmışım yarım kili yarım kilk vermeye.
birde istedesende fazla yiyemiyosun.
bu çok güzel bişey.
bende sizler gibi yarınki meyve günümü iple ćekiyorum.
kızımla ćarşıya gitcez dönüşte yarınki mwyvelerimide alırım büyük bir zevkle
Cok tesekkur ederim cecom..mas.siz kilo verdikce ben azimleniyorum..
Eddoras canim cok sevindim kacinci gunundesin sen..iyice fikir olsun ne yiyor nasil devam ediyorsunuz..
Haklısın cecom.Canım lifli meyveleri tercih edersen daha geç acıkırsınbirde meyve gününde daha çabuk acıkabilirsin o yüzden 3 öğün yapacağım diye zorlama kendini olmadı 4 - 5 öğün yap nasılsa meyve kilo aldıracak kadar yiyemezsin bir günde halsiz düşmeyesin ki yumurta gününde de devam edebilesin
Ben yarın yumurtayı haşlamayı düşünüyorum ve tek tek yiyeceğimacıktıkça 1 yumurta haşlar yerim hem gözüm doyar sık sık yiyince hemde çok halsiz kalmam son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?