80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh bee.sonunda kaptanım.
yardımların için çok teşekkürler
bende sporum az oldu diye üzülüyordum

Ay deminden beri Çay yudumluyorum ( ikinci fincanım ) normalde eşime demlerim sadece ama bugün eşlik edeyim dedim iyi geldi hem keyifle şekersiz çayı yudumlayınca açlık hisside hiç oluşmadı ( ama saat 19:00 gibi yemiştim ve çaydan evvel baya baya açım diyecek derecedeydim )

Normalde ben kahveciyimdir ama bundan sonra eşime eşlik ederim akşamları belki sıcak sıcak faydası bile olur

Hadi karı-koca için bakalım afiyet olsun

Hadi karı-koca için bakalım afiyet olsun

O oyunkonsolunun başında ben Laptobun geçinip gidiyoruz gül gibi
Son bir fincan daha içeyimde sonra kuşumu uyuturum ( öğlen uyumadı cadı bugün bari erken yatsın )

Tekrar giremezsem şimdiden herkese iyi geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi

Allaha emanet olun canlar
Sabah görüşürüz inşallah Allahın izniyle

İyi geceler canım

Rica ederim ne demek İnşallah cümlemiz güzel sonuçlar görelim :)
Valla spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün :) bugünde oruçlu olduğum halde gittim :) 5.15'te spora başladım.kendimi çok yormadan yaptım 7'de de ezan okundu zaten :) 1 avuç sarı leblebi,3 kuru kayısı,3 siyah kuru erik,10 adet fındık ve 3-4 tanede tuzlu bisküviyi yavaş yavaş yiyerek orucumu açtım :) ve sporumu o şekilde bitirdim :)
Çok şükür bünyem sağlam,dinç(maşallah)
Diyete başlarsam valla tuzu tamamen keserek yapamam zaten :) hani çok tuz kullanan biri değilim :) yediğim şeylerden kısarım,yememem gereken şeyleri yemem ama aslada olan azıcık tuzu kesemem
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Perşembe başlıyacağım dedim ama cumaya kaydı
Perşembe günüde kandilmiş o gün oruç tutmak çok sevapmış o günümüzü de tutarak hayırlısıyla atlattıktan sonra başlıyacağım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrr

İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur

Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtim kapı çalarsa panik yapmıyayım diye

İns. Oynakcim hayirli geceler off ins. 80olmamisimdir gene

YOk bende sanmıyorum 80 olduğunu merakla cuma günü bildirimini bekliyorum

Maşşallah canım Allah nazarlardan saklasın hem orcunu ihmal etmemişsin hemde sporunu

Rabbim tuttuğun oruçları kabul etsin canım
Valla yarın detoksun son günü ve acıkcası oruç tutmakta istiyorum ama yumurta gününde de nasıl olur kararsız kaldım

Bu arada en mantıklısı çok çok az tuz ilave etmek detoksda malum sağlığımızdan da olmayaylım tansiyonu iyice düşürerek

Hepimiz Allahın izniyle Bayrama kadar çok çok güzel rakamlar göreceğiz inşallah...Aminnnnnnn

Gunaydin kizlar..
Yine ugrayamadim bu ara..masallah herkes guzel azimli devam ediyor..ben gecen hafta artidaydim ..bobreklerimden rahatsizdim fazla diyet spor yapamadim normal yani..simdide 3 gundur orucluyum..yarin ve cumada tutup 5 te 5 diyetine niyetleniyorum ins...masallah guzel kilolar verilmis...bende denicem ve su 80 lerde kirtulmak istiyorum...yaz geldi artik havalar iyice isindi..bu firsat kacmaz..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmiş neymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcası sanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar

Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime

Canım çok geçmiş olsun Böbrek ağrısı kötüdür aman sakın ihmal etme bol bol su tüket
İnşallah cuma yinede eksi bildirim görürsün ve sonrasında 5de 5 i yaparsın sende yanlız madem böbrek sorunun var bol sıvıda tüketki daha çok zarar verme kendine canım

Günaydın arkadaşlar.
ay fayanamadım tartıldım.
dünden beri 1kilo gitmiş
aç kaldığıma değdi.
nerdeyse bozacaktım.
şimdi asla bırakmam.
çoook mutluyum

Harikaaaaaaaaaaaaaaaa inan senin adına çok sevindim aman sakın bozma şurada kaldı çok az cumaya

Bozarmıyım hiç cecom.
hiç beklemiyodum.alışmışım yarım kili yarım kilk vermeye.
birde istedesende fazla yiyemiyosun.
bu çok güzel bişey.
bende sizler gibi yarınki meyve günümü iple ćekiyorum.
kızımla ćarşıya gitcez dönüşte yarınki mwyvelerimide alırım büyük bir zevkle

Canım lifli meyveleri tercih edersen daha geç acıkırsın birde meyve gününde daha çabuk acıkabilirsin o yüzden 3 öğün yapacağım diye zorlama kendini olmadı 4 - 5 öğün yap nasılsa meyve kilo aldıracak kadar yiyemezsin bir günde halsiz düşmeyesin ki yumurta gününde de devam edebilesin

Ben yarın yumurtayı haşlamayı düşünüyorum ve tek tek yiyeceğim acıktıkça 1 yumurta haşlar yerim hem gözüm doyar sık sık yiyince hemde çok halsiz kalmam son gün

Cok tesekkur ederim cecom..mas.siz kilo verdikce ben azimleniyorum..
Eddoras canim cok sevindim kacinci gunundesin sen..iyice fikir olsun ne yiyor nasil devam ediyorsunuz..

İnşallah birlikte vereceğiz canım o kiloları

Canım ben ilk gün yine haşlanma patates yedim
( geceden haşlayıp dolaba koydum ki glisemik indeksi sıcakken daha yüksekmiş ve daha çabuk acıktırırmış )

Sebze gününde; ben sırf salata yedim ( marul, salatalık, kuru soğan ) ama istersen bir geceden pırasada yapabilirsin yada herhangi bir sebze yemeği ( atıyorum fırında karnabahar yada karışık fırında sebzeler )

Et günü; ben tonbalığı yedim iyice yağını süzerek ve inanılmaz tok tuttu, ızgara her türlü et olur yada fırında herhangi birşey

Meyve gününde; ben 1/2 elma, 1 kivi, 1 küçük portakal, 6 çilek ve 1 dilim ananasla karışık meyve salatası gibi yaptım

Yumurta gününde de normal haşlama yapmayı çalışıyorum çünkü geçen sefer 2 yumurtadan omlet yaptım ve inan çok acıkmadım ama çokda doyurduğu söylenemez

Haklısın cecom.
yumurtayı haşlanmış olarak yemeyi planlıyorum bende.
daha tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…