80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi

Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor

Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum

Aynen canım yaaa valla her fırsatım olduğunda hemen soluğu burada alıyorum ama bir sen, bir ben, birde Nusabe ancak burada oluyor çoğu zaman
Eskiden maşallah geçmişi okumaktan sohbete yetişemiyeceğiz diye acele ederdik ama şimdi günde ancak 2 sayfa atıyor

Kaçaklar bir gitti pir gitti
Beyazcan olsun, Ayyüzlüm olsun yoğunluktan uğrayamıyorlar Yıldızda bu ara yoğun sanırım ve daha adını say say bitmeyecek bir sürü arkadaşımız var ama bu ara pek bir sakin buralar

İnşallah değişir bu durum yakında valla yoksa seninde dediğin gibi kendi kendimize konuşuyor gibi olacağız aynı anlarada deng gelmeyince

slm arkadaslar 89 kiloyum bende sizinle zayıflamak istiyorum mümkünmü

Aleyküm selam canım aramıza hoşgeldin
Tabiki seve seve senide ailemize dahil ederiz İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşana kadar burada hoş sohbetler edip güzel güzel kilolar vermek için birbirimizi motive ederiz

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Evhanımıyım ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik
124.5 kgla başladığım yolculuğuma 108 kg ile devam ediyorum ( cuma bildirime göre )

Her cuma kilo bildirimlerimiz oluyor ve inşallah sende daimi olarak aramıza katılacaksan senide direk listeye dahil edebilirim ( maksat hepimiz motive olalım normalde eskiden yeni gelen arkadaşlara 2 hafta deneme süresi yapardık ama burayıda canlandıralım yeni arkadaşlarımızda motive olsun diye öyle bir karar aldım )

Bİr kaç haftadır Kaptanlık görevini üstelenmiş bulunuyorum ( kaptanlık dediğime bakma kimsenin burada zaten bekçiye ihtiyacı yok sadece listeyi düzenleyen benim )
İnşallah benim ilk hedefim 2li haneleri görmek sonrada daha sağlıklı ve daha az kilolar tartıda görmek

Canım sende aramıza hoşgeldin

İnşallah senide bundan sonra daha sık görürüz buralarda
Rabbim tuttuğun oruçları kabul etsin canım ...Aminnnnn

Bu arada bende o dediğin diyeti ikinciye yapıyorum
İlkinde 2.3 kg verdim ( ki benim için çok çok iyi metabolizmam çok yavaş şimdilik )
ikinci turumun 3.cü günündeyim ve bakalım cuma sabahı ne göreceğim tartıda yine 2 - 3 kg arası versem benden mutlusu yok yolum uzun ama bana motivasyon olur ve bundan sonrada sanırım ancak kg verme olayı durduğunda yaparım bunu ( çok sevdim ama metabolizmam kötü etkilenir diye çekiniyorum açıkcası çünkü pko ve insülin direncim var maalesef )

Cecom bende akşama nasıl tekrar pırasa yicem diye düşünüyorum
midem bi tuhaf oldu.ama bırakmıycam.
helede yarın et günü.en sevdiğim
yarın tartılıym bi daha tartılmycam.
pazar günü tartılmıştım.şu an 900 gr. Vermiş görünüyorum

İnşallah yarında çok güzel geçer canım ha gayret

Bİzde biraz evvel kızımla son öğünümüzü yedik ve yarını iple çekiyoruz Meyve günümüz
Kızım yumurta gününü iple çekiyor ama Allahtan meyveylede arası iyi

İNşallah Cuma hepimiz çok çok güzel sonuçlar görürüz
Bende her defasında bir daha cumaya kadar tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum az da olsa eksi görünce daha bir gaza geliyorum inşallah yarın 106yı ucundan da olsa görürüm
Cumayı iple çekiyorum resmen

Fatoş benim de midem bu gün bir tuhaf ama dediyin gibi bırakmıyorum.
İyi canım 900 gr

Meyveyle benimde aram çok iyi cecom.
yumurtayıda severim.eh doyurucuda zaten.
yani şu iki günü atlatınca gerisi kolay.
birazvhalsizlik oldu bende.
kendimi zorlayarak 40 dak.pedal çevirdim.
az yoğurt yesem olurmuki cecom ne dersin.

Aynen canım dediğin gibi ilk iki gün daha zorluyor
Eşim sağ olsun bir kaç çeşit meyve almış meyve salatası gibi yaparım artık az az
Keşke kendini zorlamasaydın canım spor konusunda
Valla normalde yenmemesi gerekiyor diyordu ama bence 2 - 3 kaşıktan birşey olmaz ben ilk yaptığımda kötü olduğumda ayran içmiştim 1 bardak

Eddoras canım bak ne diyeceğim burayada tabiki yazmaya devam edelim ama eğer istersen bizim takıma gelsene hem çok kalabalık ( motive olmamak mümkün değil ) hemde belki takım yarışmasına girersen biraz daha sorumluluk duygusuyla kaçamak risklerimiz azalır

Belki hatırlarsın MOniyi ( Ayşe ) oranın kaptanlığını yapıyor ve her gelen yeni üyeyi seve seve kabul ediyor Ne dersin sonuçta burayada yazarız yine
Ben iki sayfayıda açıp bir oraya bir buraya bakıyorum

Peki sen spor yaptınmı bu diyet boyunca.
ben daha iyi aonuç alırım diye zorladım kendimi

Cecom aklıma geldi aslında .zaten irdakilerin çoğu bu diyeti yaptığı için takip ediyorum bikaç gündür.
Yer varsa takımda memnuniyetle gelirim kaptanım.
teşekkür ederim beni düşündüğün için

Evet canım.neyse biz buralarda okalımda en azından birbirimizi motive ederiz.
senin kaçıncı gündü bugün canım.
Bu gün bizim Banuyla 3-cü günümüz.
Aslında ben de gelin oraya diyecekdim ama başaka bir takımda da yarışdığınızı sanmışdım o yüzden söylemedim. Neyse artık orda olursan daha da iyi olucak Banunun dediyi gibi burayı da unutmayız inşallah.

Tekrardan Hoşbulduk Banu Kaptanım
Bende aranızda sık sık olmak isterim ama konuyu takibe aldığım halde bildirim gelmiyor heralde yazan yok sanırım dedim.Neyse bugün bir tane bildirim geldim baktım 10 sayfa :/ Neyse fazla bişey kaçırmamış olmak için okuyabildiğim yorumları okudum.
Motivasyon olsun diye yazayım dedim :)
Aminnn ablacığımm cümlemizinn inşallah
Valla sizin yorumlarınızdan etkilenerek 5'te 5 yapmaya karar verdim :)
Maşallah5 günde de gayet iyi gitmiş tebrik ederim
Nicee bol kilolar vermek dileğiyle...

Peki sen spor yaptınmı bu diyet boyunca.
ben daha iyi aonuç alırım diye zorladım kendimi

Valla detoks yaptığımda çok fazla zorlamamaya çalışıyorum Sağlık ocağından dönerken yürüyüşümü yaptım o bana yetti çünkü halsiz düşerim diye korktum acıkcası

Ne demek çok mutlu oluruz hem orayada yazarsın burayada

Gönlümüz birmiş demek
Olurmu kız burayı ihmal etmek yok hem bak kaçaklarda döndükçe ( tabi yeni arkadaşlarda geliyor ) burasıda canlanır motivasyonumuz dahada artar

Çok teşekkür ederim canım inşallah sende çok daha güzel sonuçlar bile görürsün
Yanlız bak Eddoras arkadaşımız gibi sakın daha etkili olsun diye fazla spora yüklenme ki halsizlik hissetme birde ben ilk yaptığımda çok çok az tuz kullanmıştım birde çok çok az sıvı yağ ( salatayı yiyemezdim öbür türlü ) yinede gitti şükür
Takım yarışında bir arkadaşım yaptı ama tamamen harfi harfine uymuş tansiyonum düştü kötü oldum dedi ( çok çok az yemiş birde yağ ve tuz yok tabi ) onada demiştim kendini kötü hissedersen az tuz kullan yada atıyorum 1 bardak ayran iç o an diye ama kurallara uyayım demiş fena olmuş O yüzden dikkat et canım baktın tuzsuz olmuyor az kullan okadardan birşey olmaz nasılsa

Şimdiden kolay gelsin sana Nasılsa seni buradan takibe alırız biz an ve an

Kizlar ii aksamlar tekrardan geldim bakalim yarin tartilcam 80den 70e dusmustum bakalim kac kg aldim yeniden baslicam yarin sporada devam edecegim

İyi akşamlar canım
Hadi bakalım tekrar start veriyorsun inşallah çok güzel kilolarda verirsin tez zamanda

Hele şükür topik ufak ufak canlanmaya başladı

Sağol canım benim.
bende çok mutluyum sizinle birlikte olmaktan.ordada devam ederiz.
hem cecomun dediği gibi kaçamak yapma şansımız olmaz takımda yarışınca.
ben daha önce uzun seneler bu takımlardan birine katılmıştım.
umarım herşey yolunda gider hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…