- 24 Nisan 2015
- 10
- 24
- 3
- 49
Canm banada ozelden imstagram hesabimi yollarmisinnn
Bu 4günlük diywt liatesimi cecom.
serbest gün yapmıycakmısın
Gunaydin arkadaslar.benide araniza alirmisiniz. 39 yasindayim boyum 1.70 kilom 84
günaydın kızlar dün bildirim yapamadım baya yoğun bi gündü sabah 23 nisan gösterisi akşama kına gecesi derken pertim çıktı neyse bu haftayı hafta içinde biraz artı lara çıksamda sorunsuz tamamladım ne çıktım ne indim yani geçen hafta da 77.0 dı bu haftada 77.0 en azından artı yı görmeden yırttık hepinize musmutlu hafta sonları
Slmlar kizlar..
Sabah kalktim hemen patateslerimi hasladim..2 patates dilimledim ustune baharat ekleyip yedim..isim vardi ciktim anca gelsim eve..hemen 2 patates soyup ustune 1 domates yarim salatalik ve 2 taze sogan ekledim ustune limon ve baharat ekledim yedim..acayip tokum..aksamada aynisini dusunuyorum..sonucta bu sebzelerde odem attirici ben sorun olmaz diye dusunuyorum..cok heyecanli ve mutluyum bu diyeti yapip faydasini gormeyen yok mas. Ve eger guzel sonuc alirsam ramazana kadar devam edicem..saglikli beslendikte ne oldu kilolar gitmiyo..ablamda pazartesi basliyacak ..
Herkese guzel mutlu hafta sonlari dilerim..burda hava kapali..kizimin sinavi var onu ders calistiracam..
bravo cecom harikasın.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım herkes için çok güzel ama kaçamaksız bir haftasonu olur
Bu sabah güzelce kahvaltımı ettimhatta düne nazaran az daha eksik gördüm tartıda ve çoook mutlu oldum 2li rakamlar Allahın izniyle en geç 3 hafta sonra ulaşılmış olur inşallah
Hava çok güzel burada ama şimdilik evdeyiz ( duşakabinimizi takmaya geleceklermiş bugün )
Daha sonra inşallah biraz dışarı çıkar ailecek yürüryüz
Canım Bnykknclk diye geçiyorum İnstagramda ( buradan yazmakta sakınca görmedim nasılsa sadece bayanları ekliyorumemin olmadıklarımı kafadan red ediyorum )
Profil resminde küçük kuzumun resmi var kedi severken ( kırmızı gözlüğü var gözünde kuşumun )
YOk canım serbest gün yapmadım çünkü verdiğimi almak istemiyorum üstelik bu 4 günlük liste zaten sağlıklı beslenme üzerine sadece kalorisi daha az olan şeyler ki ben onuda esnetirim nasılsa
Büyük kızım ille pizza canım çekti diye tutturunca eşim lavaş ve pizza malzemesi almışakşamlık bir tane lavaşın üzerine malzemeleri döşeyip bir nevi Light pizza çakması yapacağım hatta ben yarısına malzemeleri koyup kapalı pizza yapmayı düşünüyorum Normalde akşamları çorba var o listede ama ben 1 lavaştan pizza yerim tabi erken saatte
Düne nazaran 200 grda olsa eksi çıkıyorumböyle olunca insan yemeye kıyamıyor
Aramıza hoşgeldin canım
İNşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Topiğimiz bu ara sakin ama eminim yakında yine canlanır
Bendeniz Banu, 35 yaşındayım, 14.5 ve 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda evhanımıyım
Şu ara topiğin kaptanlığını üstelendim ama hepimiz aile gibiyiz ve kimse kimseye burada üstünlük taslamazHer cuma tartı günümüz ve en geç pazar bildirimler yapılır bendenizde haftalık kilo listesi düzenlerim
124.5 kgla başladığım yolculuğuma dün 106 kgyu görerek devam ediyorum ve bayrama kadar 2li rakamlara inmiş olacağıma eminim
Baya yoğunmuşsun inşallah bundan sonra daha sık görürüz senide buralarda
Şükür en azından artı çıkmamışsın ve eminim haftaya dahada güzel bir bildirim yapacaksın
Sanada çok güzel bir haftasonu diliyorum güzelim
Kahvemi yudumluyorum..kimsecikler yok yine..5 gunluk oruc bana odem yapti sanirsam sabahki tartida eksi beklerken fazla ciktim..snirim gec iftar edisim etkiledi..ama sabahtan beri super ciktim wc ye soylemesi ayiptir..iyi odem atiyorum galiba...bugunu atlatirsam bozmucam bu diyeti...
Canm unuttum kusura bakmaNusabeciğim inşallah ağzın bir iki güne kadar geçerde sende beslenmene dönersin
Kızlarrrrrrrrrrr yarın akşam hadi en geç Pazartesi sabahına kadar bildirimlerini yapmayanlar unutmasın lütfen
Fezay yarın yapacağını söylemişti zaten
Yıldızcığım seninde bildirimin yok henüz ( hatta acaba gözdenmi kaçırdım diye tekrar geçmişe baktım )
Kaçaklar çoğaldığı için tek tek isim saymıyorum ama umarım artık herkes yine bir araya gelir de eski canlı günlerimize döneriz burada da
Teşekkür ederim canım benim sağ olSon ogunumude yedim tukkani kapadim:)
3 patates yarim domates yarim salatalik ve yarim soganla baharatli salata yaptim yedim..
Bakalim yarina sonuc ne olacak..
Max factorcum o yaradan bendede cok olur..bol bol tuzlu suyla gargara yap..gecmis olsun su bile icmek istemezsin bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?