80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm unuttum kusura bakma
Ya ben gcen hafta kac oldugumu tam bilmiyorum galiba
gecen hafta.95.2
Bu hafta.94.4
buarada seni instagramda buldum takib istegi yolladim.canm

Gördüm canım ekledim şimdi
Bu arada geçen hafta 95.1 kgmuşsun tebrik ederim 700 grda olsa gitmiş şükür
İnşallah haftaya daha fazla olur

Evet canım free takımımız da var istersen ona dahil olabilirsin

Eminim o artıda yarın yok olmuş olur

Herkese iyi geceler. Umarim yarin herkes icun bol eksili bir gun olur.

İnşallah canım
Biraz evvel eşimle kuzene meyve verdim tadına bile bakmadım bu saatte yarın tartıda az da olsa eksi göreyim diye eskiden olsa asla affetmezdim ama artık hayır demeyi öğrendim şükür
Sağ olsun kuzen gelirken tatlıda almış onun bile tadına bakmadım

Gunaydin kizlar...
Mutlu pazarlar...
Bugun detoksun 2.gunu aksamdan patlican yemegi yaptim tuzsuz yagsiz..yaninda bol sogusle gune devam..
Simdi kahvemi ictim birazdan ilk ogunumu yicem aamaa once kilo bildirimi..
Dun detoksa 83.2 ile basladim bugun 81.5 fark 1.700 ilk gunde...
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 81.5
Fark 1.400
Spor yok..

Günaydın canlarım
mutlu pazarlar herkese.
bugün dört günlük diyetimin ilk günü.
sabah iki yumueta dört zeytin azpeynir domates badem cevizden oluşan kahvaltımı yaptım.şimdilik harika hissediyorum kendimi.tekrar gelirim

Bravo yıldızcm.harika.
hemde bir günde süper bi sonuç

Tebrik ederim canım .

Mutlu pazarlar arkadaslar. Bugun kahvaltim domates salatalik haslanmis yumurta lor peyniri ve bir dilim kepekli ekmek. Dun tartildigimda 84 cikmistim bugun sabah 83.5 ciktim nasil oldu anlamadim evde olmadigim icin epey bi fazla kacirmistim. Umarim her gun boyle olur...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
SAbahdan beri fırsat bulamadım malum kuzen yatıya kalmıştı tabi geç yattıkları için onlar eşimle geç uyandı
Ben o arada kahvaltımı yaptım sonrada onlara kahvaltı hazırlayıp işlere giriştim
Tam işlerim bitti dinleneyim derken eşim kızkardeşi çaya geldi
Bir saat evvel gitti ve hemen akşamlık yemeğimide yedim

Bu kezde akşam çaya arkadaşlar gelecek
Benim popiş bugün hiç yer görmeyecek anlaşılan

Neyse hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 09:30 )
1 parça Beyaz peynir
6 siyah zeytin
1/2 domates
1 salatalık

ara; (12:00)
1 Madensuyu
6 adet çilek

ara; ( 14:00 )
1 şekersiz Türk kahvesi

akşam; ( 18:00)
1 büyük kase Tarhana çorbası ( kalani bitireyim dedim )

ara; ( 19:00 )
1 büyük bardak ayran

Bu saatten sonra artık hiç bir şey yemem ancak misafirlerle birlikte şekersiz çay içerim ( onlara tabi ikramlık hazır bir iki çeşit kurabiye almış eşim ama ben kesinlikle tadına dahi bakmayacağım )

Harikasın canım cidden süper bir rakam ilk gün için ve eminim 5 günün sonunda harika bir sonuç göreceksin

Cecom kocaman bi alkis dokunmadigin tatlilar icin..ama sabah yersen cok sorun olmuyor aklinda olsun..kuzenin eminim farketmistir verdigin kilolari...

Sağ olasın canım evet haklısın sabah yesem olur ama kesin kararlıyım dayanabildiğim kadar dayanamak istiyorum hatta Bayrama kadar kaçamaksız devam edebilirsem çok süper olur en azından o zaman bayramda 1 kereliğine baklava hakkı tanıyabilirim kendime tabi sadece 1 en fazla 2 tane
Bugün görümcemde geldi ki en son bayramda görüşmüştük sanırım sen diyor baya katı gidiyorsun ben dayanamıyorum diyor ama tabi bana göre daha zayıf ( sırf ben zayıflamaya başlayınca diyetisyene koştu zayıflamak için hatta 10 kg falan verdi ama sanki 2 - 3 kgsunu geri almiş gibi geldi bana tabi birşey demedim )

Canım hiç canını sıkma benimde bazen oluyor ( vucut ödem tutabiliyor özelliklede regl dönemleri yakınsa yada reglsen ) bende şu an reglm ve bir iki gün tartılmayı düşünmüyorum çünkü artıyı görünce canım sıkılır regl bitince bakarım nasılsa kilo yapacak şekilde beslenmediğime adım gibi eminim

gecen hafta 81,5
bu hafta 80.8

Kaçak nerelerdesin
Senide bak listeye dahil ediyorum ama daha sık gelirsen sevinirim hem birbirimize destek oluruz hemde burası biraz canlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…