- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Günaydınn :)
Erken uyanmıştım ama şimdi yazayım dedim :)
Ben yine arada gidip gelirim
Bu arada sözde 5'te 5 diyetine başlıyacaktım :) 2 gün boyunca kendime haa bu gün ha yarın derken baktım olmayacak yapamadım.İlk sabah aç karnına haşlanmış patates yeme düşüncesi pek iç açıcı gelmedi sanırım
Bende dün İsveçe başladım :) rezil gibi aç kalıp zor diyet yapmak bana daha cazip geliyor :) insan kolayı yapamıyorzor bir diyet ama geçen sene tartıda güzel sonuç almıstım ama verdiklerimi almıştım :) yemeye dikkat edince alınmıyor ama :) bide güzel iştah kesiyor.Dezevantaj saç döküyor :/ bende çinko hapıyla destekleyeceğim :) geçen sene ki gibi birebir uymuyorum Diyette temelinde çok olmasada ufak tefek değişiklikler yapıyorum.daha az işkence haline geliyor :) Allah nasip ederse ilk 6 gün kesin yapacağım :) sonuçlar güzel giderse 13'e tamamlarım inş. :)
Başlangıç:İştah artmasıyla 82.5:)
Cumartesi 7. Gün aç karnına tartılıp ilk haftamın sonucunu yazarım ins
Görüşmek üzere
Aleyküm selamm Banu Kaptanım :)Allah yardımcın olsun canım isveç diyeti zor diyorlar inşallah kolay geçer senin içinde güzel sonuç alırsın
Umarım metabolizmaya kötü bir etkisi olmaz sonrasında
8.ci takımda bir arkadaşım daha başlıyacak o diyete ama ben cesaret edemem şimdiliktabi sizin sonuçlarınızı görünce fikrim değişirmi bilmem
Aminn inşallahIsvec banada cok agir geliyo ben yapamam..ins yapanlar iyi sonuc alirlar..
Gunaydin kizlar..bugun detoksun3. Gunu..ama dun pazar oldugundan cok fazla uyamasamda kacamaklarim cok oldu ve wc cikamadim..tartida ayni ciktim ve cok sevindim:) bugunde et gunum ama yine domates salatalik sogan ekledim etin yanina..dusuk kalori almak istemiyorum..
Etimi doner gibi dograyip pisirdim ustune limon sktim ve pul biber himm yedim..oglene kofte yapicam kendime..aksama yine bu etten ton baligida var belki acikirsam yerim..
Ama sevdim ben bu diyeti..en azindan arada bir gunluk detoks gibi bile yapilabilir..ama sebze siskinlik yapti bende o kesin..
Himm dun 15 dk bisiklet surmustum bugunde yarim saat yurudum..6 dan beri de ayaktayim ..
Aleyküm selamm Banu Kaptanım :)
Aminn cümlemizin inşallah :) Gerçekten zor :/ Ama sonuç tartıda şaşırtıcı :) ben 13 günde kaçamaksız harfiyen uymaya çalışarak 89 küsürden 81 küsüre düşmüştim geçen sene :) İsveç diyeti topiğine o zaman yazmıştım :) diyet bittikten sonra sonucumu buraya yazacağım gibi yine oraya da yazarım :) bu diyet bence sene bir kere yapılmalı :) bir kere yapıp zorlandığınızı anlayınca o gazı bir daha bulamıyorsunz valla ben öyle :) Buda son seçenek iştah kesmek için başladım :) inşallah geçen senelerdeki gibi güzel sonuç alırım 7'li rakamları görürüm inşallah verilmesi gereken fazla kilo olunca(ideal kilom 65)olunca 79'u göreceğimi umut ediyorum inşallahta öyle olurda boşa eziyet çekiyor olmam :) bide haftada 3 gün spor salonuna devam:) verişte daha etkili olur sanırım :) Bakacağız artık :)
Aminn inşallah
Tansiyon problemi olanlara ben pek tavsiye etmiyorum :/
Benim bünyem çok şükür maşallah çok sağlam yaşımın geç olmasınn avantajıyla da beraber ama ben bile hafif halsiz kalabiliyorum :/ o yüzden herkese tavsiye etmiyorum
Aminn cümlemiz inş :) İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Cumartesi görüşmek üzere bayanlarSonucunu merakla bekliyorum canım
İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde 7li rakamları görürsün
Tansiyon sorunu yüzünden yapamam ben herhalde ( düşüktür zaten genelde tansiyonum)
Maşallah canım hiç sıkıntı çekmeden yaparsın inşallah
Bende cuma sonucuna göre karar vericeğim olmadı 5de 5i tekrar yaparım hatta 2li hanelere kadar devam edebilirim çünkü cidden iyi geldi bana
Hayırlı akşamlar canımHayirli aksamlar arkadaslar.
Zorlandıysan bırak canım.Rrglime bir hafta civari var yok belkide ondan fazla gitmedi..neyse hayirlisi kolay bir diEt degil..ben sadece patates gununde zorlanmadim..ara ara o sekil beslenicem ins..belki yarinda yumurta yerine patates gunu yaparim..
Gunaydin kizlar..
Bugun diyetimin 4. Gunu ama bozucam galiba cunku ilk gun giden 1.700 de takili kaldimustelik cok hareketliyim dun 7500 adim attim bugunde yine yurudum 40 dk kadar..bugun simit yapicam tere ve peynirle yemeyi dusunuyorum..ama bu verdigimi koruyup hatta daha asagi bildirim yqpmak istiyorum hafta sonuna..kilo vermek icin her yol mubah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?